Buitenstaanders (frontaalnaakt.nl)


We zijn hier opgegroeid, leven hier, werken hier, maar toch vindt Rutte dat we geen recht van spreken hebben. ...

door Brynnar in Binnenland  ·  31 Reacties

  • 0
  • 560x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een irritant stukje van een gefrustreerd iemand die ontzettend hard haar best moet doen om niet vreselijk uit haar dak te gaan. Ik heb niet eens zin om erop in te gaan.

2
1 thestranger

En ja hoor weer heeft een ander het gedaan, hand in eigen boezem steken is verdomd lastig.

Sorry, maar zolang mensen niet mee kunnen of willen doen met de normen en waarden van het land waar zij in wonen ZIJN het inderdaad buitenstaanders. Ligt toch echt aan zichzelf. En als jij je niet kunt vinden in de normen en waarden van Nederland omdat het zooooo goed is in het land van de verre roots.... tja ook wat mij betreft GA dan.

1
2 trotseoma

Volgens mij werd het toch anders gebracht, als u niet voor Nederland bent lijkt het me raadzamer om te kijken of Nederland we het land voor u is. Blijft triest dat men alles zo moet gaan verdraaien om het gelijk als slachtoffer te halen. Werk in het land waar je woont, pas je aan , aan het land waar je woont, laat zien dat je wil of te wel intergreer en je komt al een heel eind. Wil je slachtoffer blijven lees dan zeker dit stuk. man man..........

1
3 Saviro

Inderdaad, als je als 2e, 3e of 4e generatie nog altijd vasthoud aan de gewoonten van je oer-thuisland, is het de vraag wat je hier komt doen. Onze negerzoenen, zwarte Piet enz afpakken ? Daar zitten we echt niet op te wachten !

4
4 Heldere kijk op NL

blijkbaar in een heel ander Nederland opgegroeid dan ik..
Wat een zeur...

2
5 Voxpopuli

Stukje is afkomstig van:

Hassnae Bouazza is regisseur en eindredacteur van Femke Halsema’s serie Seks en de Zonde, schreef een boek over Arabieren, Arabieren Kijken. En ze heeft haar eigen hedonistische site, Aicha Qandisha. Vorig jaar heeft ze in Beiroet de Arouwad Award gekregen voor haar stukken over de Arabische wereld. Lees vooral ook haar relaas over het racisme op de progressieve redacties waar zij heeft gewerkt.

Groen Links dus, nou dan weten we al genoeg....

3
6 Heldere kijk op NL

@5 En blijkbaar intergreer ik anders in het land waar ik werk en woon dan dat wat er nu binnenkomt en is. Intergreren is moeilijk ja, andere taal leren is moeilijk jazeker maar, waar een wil is, is ook een weg en dat is zeker niet achterover hangen en zielig gaan zitten doen dat het zo moeilijk is allemaal. Mijn hemel dit gaat over mensen die notabene geboren zijn in Nederland.

1
7 Saviro

Ik mag de artikelen van 'Frontaal naakt' graag lezen

12
8 Habiba

@4 U weet ook dat Nederlanders met een moslimachtergrond gemiddeld minder tegen Zwarte Piet hebben dan negroïde of witte Nederlanders.

2
9 21st Century Guy

@2
Als jij zo goed bent in het " hand in eigen boezem steken" geef dan eens het goede voorbeeld en doe eens voor hoe dat moet.

12
10 morandi

@8 Kun je me ook uitleggen als alles geschreven wordt zoals dit stuk en ik weet niet of dat zo is. Wat maakt dat je dit graag leest. Ik haal uit dit stuk alleen slachtoffer gevoel en dat kan nooit goed zijn voor je als je daar jezelf in laat zinken, ontneemt je namelijk als je daar gevoelig voor bent veel zelf inzicht en het opbouwen van je leven. Het bevestigd dan eventueel dat het allemaal slecht is wat er is en geeft je dan weinig kansen om je eigen kansen te pakken op een eigen leven zonder slachtoffer rol.

1
11 Saviro

Mmmm.. ja. Dus een vierde generatie allochtoon.. Wat is nu het probleem?

Nou, neem een Turkse vierde generatie allochtoon. Hij noemt zich Turk, geen Nederlander. Hij heeft het voortdurend over hoeveel beter het wel niet is in Turkije dan hier. Hij heet nog steeds graag en trots traditioneel Turks en zoekt een Turkse vrouw al woont die hier misschien ook al 4 generaties. Als Nederland tegen Turkije speelt (ongeacht welke sport) is hij uiteraard voor Turkije. Hij doet zijn boodschappen bij voorkeur in een Turkse winkel, bezoekt een Turkse kapper, gaat naar een Turkse moskee, een Turks buurthuis, een Turks forum en uiteraard zal hij nooit vrijwillig afstand doen van zijn Turkse nationaliteit. Zijn kinderen spreken alleen Turks als zij op de kleuterschool komen of hooguit zeer gebrekkig een woordje Nederlands daarnaast. Uiteraard eist hij van zijn werkgever dat hij minimaal 4 weken in de zomer naar Turkije kan, liefst 6 en brengt hij netjes zijn politieke stem voor Turkije uit. Het enige moment dat hij zijn Nederlandse paspoort gebruikt is als hem dat gewin oplevert, bijvoorbeeld in de vorm van een uitkering. Tegen Nederlanders is hij doorgaans wel 'netjes' zolang ze maar geen kritiek hebben op Turkije of over de Armeense geschiedenis beginnen want dan wordt hij agressief. O, en zijn dochter mag natuurlijk geen relatie met een kaaskop hebben. Is er gedonder in Turkije? Nu, dan ligt zijn Nederlanderschap volledig op zijn gat. Arbeidsongeschikt is hij er minstens van. Gekluisterd zit hij voor zijn tv die standaard afgesteld staat op de Turkse zenders van zijn schotelantenne. Het kan echter ook zo zijn dat hij agressief gaat doen, vandalisme gaat plegen terwijl hij in Nederland staat te zwaaien met een Turkse vlag en tegenstanders van zijn grote leider in Nederland bij de Turkse ambassade gaat aangeven. Turkse kinderen mogen trouwens van hen ook echt niet in een Nederlands pleeggezin terechtkomen. En als hij aangesproken wordt voor overtredingen dan trekt hij de discriminatiekaart. Wordt een Turks kind van 14 jaar aangesproken op crimineel gedrag dan is dat reden die kaaskop ff op z'n bek te rammen. Komt daar een tv ploeg op af dan bekogelt hij die met stenen en flessen.

Maar hee.. Wanneer gaan die kaaskoppen hem nu eens als autochtoon zien? Hij woont toch al 4 generaties in Nederland??????

2
12 Mariska3

@10
Zelfs dat zou niet eens aankomen ! .. dat 'voordoen' ! Is ook juist het probleem ! Iedereen blijft in zijn "eigen" gekleurde spiegel kijken omdat het allemaal zonodig moet kunnen. Resultaten ?? Allemaal onrust, chaos, ellende etc etc Mensdom is het goeie spoor allang kwijt !
En nou niet gaan vragen naar het goeie spoor ! dat wakkert het volgende probleem aan ! Schijnt op deze aardkloot niet zo eenvoudig te zijn om op een goed spoor te zitten helemaal als je niet (meer) voor jezelf kunt denken en doen en je overal in mee laat sleuren ! .. overigens vaak eigen keus ! Niemand verplicht het je.

0
13 Tante Annie

Uit het artikel: " dan weet-ie niet wat hem te wachten staat als straks het door hem gepropageerde grote ‘invechten’ daadwerkelijk begint. "

Moet ik dit opvatten als een (verholen) dreigement?

Even voor alle duidelijkheid: ik ben absoluut geen fan van Rutte en zal nooit VVD stemmen.

1
14 Mappie

@10 ; Daar zijn steeds meer Nederlanders na tientallen jaren hand in eigen boezem steken onderhand wel klaar mee.

1
15 Mariska3

@3
"als u niet voor Nederland bent lijkt het me raadzamer om te kijken of Nederland wel het land voor u is"

Geldt dat dan ook voor al die zeurpieten die zich niet kunnen vinden in het vrije democratische multiculturele nederland dat lid is van de eu en mensenrechten onderschrijft, die mensen vertrekken dan missschien ook maar beter naar Polen of Hongarije.

9
16 morandi

@16 Wees gerust ik ben al weg vandaar, dat ik uit eigen ervaring ook kan spreken over integreren en dat dit zeker niet simpel is maar dat het wel van de persoon moet komen die binnenkomt of al is of er als 2e, 3e en zelfs 4e generatie geboren wordt en niet van de autochtone bevolking ,dat je de hulp van deze mensen hard nodig hebt om je weg te gaan vinden in een nieuw land maar, dat als je daar niet jezelf voor openstelt het gewoon mislukt. Multicultureel zou heel goed samen kunnen gaan als intergreren in zou houden aanpassen . Stuk eigen cultuur natuurlijk kun je dat behouden niks mis mee maar, niet ten koste van integreren. Vrije democtratie bestaat allang niet meer en men doet alsof het bestaat. Dat men mag kiezen wil niet zeggen dat er nog sprake is van democratie. Mensenrechten gaan vaak maar 1 kant op en ja precies, die van de nieuwkomer van overzee.

1
17 Saviro

** gebruiker verwijderd **

@12 Ja je geeft de realiteit duidelijk weer! +++++++++++++++++++++++++++
Zo is het exact.
En dan maar met het beschuldigende vingertje naar een ander wijzen,want het ligt allemaal aan die vervelende autochtonen.
Ik heb hele aardige Marokkaanse buren hier in mijn straat,zijn hier ook al generaties maar ook die voldoen op alle punten aan jouw beschrijving.
Ik vraag mij af hoeveel medelanders niet? zullen er niet veel zijn denk ik, ik ben ze in ieder geval nog niet tegengekomen!

18 verwijderd110

12. hahaha, ik moet er maar om lachen, want helaas is het allemaal waar. onze Multiculty is een catastrofe.

4
19 Zuigmeleeg

@8
Dan ben je met weinig tevreden.
Persoonlijk vind ik Breeveld een aanfluiting.

1
20 Abendland

Wat een slecht stukje...
" maar buitenstaanders die geen kritiek op Nederland mogen leveren " ... volgens mij raaskalt ze het hele stuk door met 'kritiek' .. maar benoemd niets!

Zoals ik het lees doelt ze op de uitspraak van Rutte "Pleurt op!!"

Hassnae schijnt niet te begrijpen dat deze gericht was aan de verschillende groepen NederTurken en NederMarokkanen die in verschillende steden hele wijken terroriseren?

Dat is geen "kritiek hebben" Hassnae!
Dagelijks de straat op 'Vloggen' en de jongere generatie laten zien hoe ze de buurt terroriseren, mensen van de fiets slaan, de politie minachten etc. is geen kritiek hebben!

.. dat is jezelf wegzetten als niet geïntegreerde Nederlander met een ziekelijke ( bijna angstige ) hang naar de cultuur van voorouders die er zelf voor kozen die cultuur achter zich te laten.

1
21 Eigenwijs

@12 de spijker op z'n kop.

Ergens wonen maakt je geen autochtoon

1
22 Aunti

@12
briljante post!

1
23 nukees

@2 , dat betekent voor mij dat als ik een moskee bezoek tijdens mijn vakantie ik geen blote armen of benen heb en mijn haren heb bedekt, dit omdat ik mij aanpas aan de geldende normen en waarden. Dus ja mijn hand is in eigen boezem als het gaat of ik mij aanpas aan het land waar ik mij op dat moment bevind. Wil ik mij niet confirmeren aan die normen en waarden is dat voor mij een reden om daar niet heen te gaan. Zo ook voor de allochtonen die na 4 generaties nog steeds geen behoorlijk Nederlands spreken, vast blijven houden aan alles wat met de goede oude roots te maken heeft, zie de zeer terechte opmerkingen van @12 . Maar waar ze zelf beslist niet willen wonen vanwege de lage uitkeringen, het strenge beleid en de weinig mogelijkheden die er te vinden zijn. Maar jeetje wat een goed rootsland is het toch (van afstand). Wat mij betreft mogen die 1e, 2e, 3e, 4e en alle volgende generaties die zich gedragen zoals beschreven door Mariska3 in @12 zo snel mogelijk Nederland voorgoed verlaten en zich vestigen in dat geweldige land. Maar dan wel alle voordelen van Nederland ook hier laten, dus geen uitkering of oprotpremie aanpakken.

0
24 trotseoma

bij reactie 24 moet staan @10 i.p.v. @2 excuses

0
25 trotseoma

Het stuk is geschreven alsof Rutte de genoemde allochtonen wegzet als buitenstaanders die niets in te brengen hebben in de Nederlandse samenleving.
Als de schrijfster even tot 10 had geteld voordat ze los ging, had ze misschien gelezen dat Rutte het heeft over mensen die bewust zichzelf buiten de Nederlandse samenleving plaatsen.
Nu zet ze zichzelf behoorlijk voor schut met haar tirade.

0
26 Vogelverschrikker

Hieronder het commentaar van Al Bakrastrani:

"Die blanken moeten juist ze bek houden en oprotten!!!"

Nederland is dus reeds opgeëist, begrijp ik? Toch een bescheiden ventje die Al B..., nietwaar?

0
27 Tyrrell P34

@27 Naam zegt genoeg de manier van spreken nog meer. Heerijk, dat soort mensen in een land. Tijd voor grote schoonmaak.

0
28 Saviro

Ben het volledig met je eens.

Daar kunnen we op17 maart 2017 mee beginnen.....

0
29 Heldere kijk op NL

Ja, in andermans land gaan wonen is niet zo simpel. Je moet er geschikt voor zijn. En je culturele rugzak dient er geschikt voor te zijn. Vaak is het niet zo'n goed idee.

0
30 tjanoujehetzegt

Het hier geboren zijn en het hebben van een Nederlands paspoort maakt je nog geen Nederlander. Daar is meer voor nodig. Zolang de zgn Nederlanders met een Turkse vlag de straat op gaan omdat hun leider, Erdogan, een coup heeft afgeslagen, en er zijj nog andere voorbeeld, dan wordt duidelijk dat deze zgn. Nederlanders het hier helemaal niet naar de zin hebben. En ons eigen gezag, hoe zwak ook, niet erkennen. Dan kun je inderdaad maar het beste wegwezen. Wie wil er nou in een land wonen waar je niet serieus genomen wordt en je telkens moet verdedigen. Blijkbaar zijn er andere redenen. Maar het zal wel niks met geld te maken hebben.

0
31 Arista

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Israëlische vlaggen verboden tijdens Eurovisie Songfestival op straat - NieuwRechts.nl

Waarom zou je in Nederland met een israelische vlag lopen zwaaien. ...

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@15Bij islamisten niet. Bij de "normale" moslims hebben de vrouwen wel veel in te brengen....

7 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Marrie1
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

Vaccinaties zijn toch voor iedereen gratis ?En waarom wordt het probleem van mensen met een migratie achtergrond zo omfloerst omschreven, waa...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

eh
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@1Jij bent natuurlijk ook niet verder gekomen dan de titel....

10 minuten geleden geplaatst door eh

LoydMorris
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@14 Vrouwen hebben binnen de islam geen ene moer in te brengen. . . ....

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Israëlische vlaggen verboden tijdens Eurovisie Songfestival op straat - NieuwRechts.nl

Schandalig!!!! Dit zou een reden moeten zijn om dit Eurovisie Songfestival te boycotten. . . . ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Ik heb er niks op tegen, dat deze mannen een kalifaat willen stichten. Dan zullen ze een gebied moeten zien te vinden ergens in een islamitisch ...

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Marrie1
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Uitzetten, inclusief hun families naar het eigen homeland, waar alles beter is....

17 minuten geleden geplaatst door Marrie1

van Keulen
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Als ik de tekst lees is daar niks neonazistisch aan, het is gewoon de waarheid....

20 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Strongoli
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@11😊Nou ja, als ze met deze punten alvast beginnen, daar is niets mis mee.De hoofddoekjes, ook bij de Boa's, komen dan later wel hahaha...

26 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Lesbo AsslickAleesha Young PornMomxxxBhabhi Ki Full ChudaiRaipe VideoBrandyrenee LeakedNew Girl Ki ChudaiAudrey Holland PornAlicia.jnsKimkardashian SexvideoStep Sister PornPornographic DancingAmateur TitfuckBhumika Sex Videos TeluguVillage Aunty SexKerelasexAss JoiLauren AlexispornPorni FilmyPornô GratuitoLula ChinxLesbo Teacher PornLatin Porn TeensMilf BeautyfulXxx Video New IndianBollywood Nude MoviesMia MalkovapornWifeysworldCuckold PlaceBalckedrawBate UolMom XnxxGay Men Old PornBunnyayuSurya SexNikita BellucciTelugu Kajal Sex VideosHanddomonationXxx For TeacherXxx Chachi VideoAngela.white TitBrittaney AndrewsXmaster Videos DownloadHd Pron MovieDesi Sax HdPussy In JapaneseSbrina NicholeLelu LovrBig Ass Porn TubeStars-590Perite Asian PornLesbian Seeuction PornAbbigail MorrisListe Site PornoBig Black Tits PornstarsX XxnnnLaya Rae Bang BusNaukrani Ke Sath BfRoberta_lipaKayden Kross XxxCelebrity Sex MoviesEva Notty AnalMigget AnalSmall TittiedLickle TickleModels NakedVictoria Cakes Full VideosPron Video BrazzersSunnyloney XxxSali Xxx VideoTarzan Nude MovieScarlettkisses PornDimecumOpen Sex ComEriko MuiraNude ConcertNude Women WrestlersFull H D PornBel GrisBig Bobes Xxx알몸 제로투Bus XxSlut Wife StoriesBest Body Of PornXnxn Indonesia6ar6ie6 Onlyfans LeakedPop Porn DayLas Mujeres Desnudas Mas BonitasJackie Byrne NudeSex Video CDesi Lund Ki PicParn MovieChassey LanePpsd-050 UncensoredMaggie Q SexyUltra Film ComRathi SexPussyprettyDaisydelacroix NudeRomantic Hd Sex VideosMuscle Men In PornGay Sex SitesAdam4 AdamTeens Like It BigSwallon PornHusband Wife Hot SexStyxhipsThixen VixenSeka PornographyCowgirls Big TitsMorocco PornJavpornoMega HentaiJhonny SinsBugs Bunny PornDemi Sutra AnalNew Hd Sex ComLightskin CocksDanii BankPokemon NhentaiPron Teacher And StudentPorn Hd BeazzersPorno FranczisBrynn MichaelsPorn VdiosHindi Six VideoKhalifa ComShemalles HdUrbabydollxo LeaksNew Hard PornFat ChutNudes XxxCelebraty XxxTeenslovehugecocksTelugu Bf Sex VideoSex First Night VideoFree Hindi Blue Film14pornBlackmailed.step.sisterBiggest Shemale CockXx BritsRave PornhubXnnx IndianSex Chat PicsCorinna BlakeMy Girlfriend's Busty FriendWebyounCumming In My FaceCock NinjastudiosBest Nude Scene