door Johnny in Buitenland  ·  29 Reacties

  • 6
  • 638x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ev"en een paar dagen rust genomen van de haat die hier heerst.
Deze wilde ik hier toch even delen...

5
1 Johnny

@1 Bedankt. Wat een zooi.

En die haat moet je van je schouders laten glijden.

5
2 Violier

@2
Geen dank.
Altijd al gezegd dat club's als FN, PVV, VB etc. feitelijk bondgenoten zijn van de moslimterroristen.

Wat die haat betreft heb je gelijk hoor, maar als je daar te lang zonder pauze in blijft ronddolen gaat de haat toch aan je vreten.
Dan moet je uit gaan kijken dat je zelf geen hater wordt...

12
3 Johnny

Lijkt een beetje op de tactiek die gebruikt is tegen Hilary Clinton ! zo vlak voor de verkiezingen de smerigste fake news berichten naar buiten brengen ! De Volkert adepten zijn lekker bezig de laatste weken in Frankrijk .

13
4 Moskowfiets
5 Johnny

** gebruiker verwijderd **

Zou....
Next.

6 verwijderd9139144

@%; Toon even aan waar bij die tweets staat dat men allemaal aanhanger van de PVV is. Het lijken mij eerder extreem-linkse malloten, oa. met de naam Johnny.......hoe verzin je het.

9
7 WteZ

@7

Dergelijke kreten zijn ook door PVV'erwts hier gedaan toen Klaver zijn moeder plotseling naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Het verbaasd me dus niets met die extreme tak van de PVV'erwts.

4
8 Liwwie

@8 Hier werden inderdaad de meest walgelijke dingen over Jesse Klaver gepost. En of de mensen hier op NK de extreme tak zijn vraag ik me ook af, eerder de gemiddelde tak volgens mij.

@7 Die tweets stinken naar PVV, niks onfatsoenlijk en asociaal is die lui vreemd.

On topic: Goh crimineel opportunisme, wie had dat verwacht van populisten......

2
9 Spandalf

@7 Het zijn PVV ers als je hun profiel analyseert!

René Peters following Geert Wilders
juuldelatoeret is inmiddels geblokkeerd op Twitter
Whoopi0 following Geert WIlders
Michel Pals heeft zelf een foto van Geert wilders als profiel foto
Jan Janssen in zijn aanhef PVV Geert Wilders Nexit, Trump Trooper MAGA, Love Le Pen Vive la France MEGA, Anti Islam, De-islamization

5
10 mike45

Wat doet men toch weer voor grote moeite om le pen zwart te maken, met deze verzonnen verhaaltjes

6
11 knorkokkie

@7 WteZ
A) zeg ik niet dat die haattweets van PVV-ers komen, maar het artikel. Ik hoef dus helemaal niets aan te tonen.
B) ben je blijkbaar in de ontkenningsfase voor wat betreft het haatdenken bij Wilders en een groot deel van zijn achterban.

3
12 Johnny

Pim is door Links vermoord.
Wat een haat door links.

5
13 Dachtutniet

@13 Pim is niet door links vermoord die is door Volkert van de Graaf vermoord!

3
14 mike45

@13 ik ben de bedreigingen door "rechts" in de aanloop naar de laatste verkiezingen nog niet vergeten... Wat een haat van rechts!!! En die haat van rechts is een stuk concreter dan wat u "links" in de schoenen tracht te schuiven.

1
15 TedjeR

@13
De laatse terroristische aanslag in Nederland werd door extreem-rechtse "bezorgde burgers" gepleegd.

1
16 Johnny

@13
Nee, "Pim" is vermoord door een idioot met een persoonlijkheidsstoornis.

3
17 GreyB

Zo heftige reacties van sommige.

Kijk zo ontstaat 2 deling.

En wat is de oorzaak hiervan ?

3
18 Dachtutniet

@18
"En wat is de oorzaak hiervan ?"

Onder andere haatzaaiende posten als de jouwe waarin je onzin roept als: "Wat een haat door links."

2
19 Johnny

@17
Pim werd door onze zeer gekleurde reguliere media en de grote gevestigde politieke partijen continue afgeschilderd als een groot gevaar voor Nederland, een racist, fascist en nazi, de nieuwe Hitler, die bestreden moest worden.

Terwijl de geleerde man gewoon gelijk had over de EU en de problemen van de grote invoer van mensen met een totaal andere achtergrond, een achterlijke ideologie zoals hij het noemde, met een religieus en cultureel sausje.

Daarna stond een van de door die demonisering gehersenspoelde extreme linkse progressieve idioten op, om de goede man te vermoorden, om naar eigen zeggen Nederland te redden.

Dus ja de haat (grote racisme retoriek) jegens Pim kwam van de progressieve partijen. En een extreem linkse progressieve blinde volgeling voltrok vervolgens, met een gruwelijk daad, het vonnis van die haat campagne tegen de goede man.

2
20 Reactie

@20
Islam, moslims en "links" (lees iedereen die moslims niet haat) worden door onze (zeer/ultra/extreem/alt rechtse) politici en een aantal dito media media continue afgeschilderd als een groot gevaar voor Nederland, terroristen, fascisten en nazi's, aanbidders van de nieuwe Hitler, die bestreden moeten worden.
Het is gewoon afwachten wanneer een zeer/ultra/extreem/alt rechtse haatpruik het vonnis hier zal voltrekken, zoals dat al in o.a. Canada en Noorwegen door dergelijke types is gedaan.

2
21 Johnny

@21 Dat valt dus onder "Disagreement is treason. “The critical spirit makes distinctions, and to distinguish is a sign of modernism. In modern culture the scientific community praises disagreement as a way to improve knowledge.”"

zie : http://www.openculture.com/2016/11/umberto-eco-makes-a-list-of-the-14-common-features-of-fascism.html

1
22 TedjeR

@21
U heeft gelijk dat de samenleving, vooral ook in Nederland, zeer sterk gepolariseerd is geraakt, met gevaarlijke extremen aan beide kanten.

Persoonlijk vind ik dat we in Nederland veel te tolerant zijn geweest jegens intolerante ideeën ook vanuit moslim culturele hoek, die haaks staan op onze vrije samenleving van gelijkheid. Zoals kinderbruiden, vrouwenbesnijdenis, vrouwenonderdrukking en -ongelijkheid, homo- en jodenhaat.

Het toestaan van subsidies van het zeer verwerpelijke regime Saudi-Arabië voor de bouw van moskeeën in Nederland, om hun intolerante vorm van islam overtuiging hier te propageren. En daarbij nauwelijks ingrijpen bij de verheerlijking van terreur en geweld in naam van de islam, of het optreden tegen de mensen die vanuit Nederland afreisden om te gaan strijden voor het kalifaat van IS. Om maar een paar dingen te noemen.

De politiek in Nederland had de overtuiging dat we maar vooral tegemoet moesten komen aan de mensen die hierheen kwamen, en ze moesten helpen om hun eigen cultuur te kunnen behouden, i.p.v. echt te laten integreren in onze op christelijke waarden gebaseerde vrije westerse samenleving.

Waardoor de polarisatie in Nederland bovenmatig groot is geworden, wat ook blijkt uit de stemming bij het referendum voor meer macht voor Erdogan. In Nederland stemden, in vergelijking met andere westerse landen, mensen met een Turkse achtergrond vaker voor Erdogan.

Daarbij heeft onze regering ook kilo's boter op het hoofd, daar ze de geopolitieke oorlogen onder aanvoering van de VS hebben gesteund in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, waarbij er miljoenen slachtoffers zijn gevallen en het (moslim) extremisme/terrorisme nu is uitgegroeid tot een bijna niet te bestrijden wereldwijd probleem.

Vandaar dat ik hier vaak oproep dat de eerste stap tot verzoening, ligt in de berechting van degenen die verantwoordelijk zijn voor het starten van deze oorlogen. Met als duidelijkste voorbeeld Colin Powell (minister BZ) die in de VN Veiligheidsraad de leugens van George Tenet (CIA baas) verhaalde, waarna onder leiding van George W. Bush overgegaan werd tot de Irak oorlog.

1
23 Reactie

@23
Misschien beter gewoon eerst eens werkmaken van het stoppen met focussen op excessen, en grote schoonmaak houden in eigen huis en de hand in eigen boezem steken.
Zorg dat wetten gehandhaafd worden, pak polariserende politici keihard aan en reken politici af op hun stemgedrag in plaats van op hun loze beloftes en idem retoriek.
Daar hebben we meer aan dan constant naar het buitenland en "die ander" wijzen.

0
24 Johnny

Haat is als autochtoon en officier in het leger je laten inschrijven als asielzoeker in een AZC om vervolgens een aanslag te plegen waar hoogstwaarschijnlijk doden zouden vallen en die aanslag in de schoenen schuiven van asielzoekers,,dat is pas haat.

0
25 jantje van leiden

@24
Er zijn mensen die geloven in oog om oog en tand om tand.
Wat mij is aangedaan doe ik ook mijn tegenstander evenredig aan.
Dat is geen christelijk standpunt, maar niet ieder in de wereld is christelijk.

Ik kan mij goed voorstellen dat er mensen, die familie of kennissen hebben verloren, en zich genoodzaakt voelden om uit hun verwoeste land te vertrekken, vergelding willen.
Leed dat ook onmiskenbaar veroorzaakt is door de oorlogen die het westen met de VS voorop om haar geopolitieke belang heeft gevoerd. Vandaar dat het van groot belang is, op welke manier voor Nederland dan ook maar mogelijk is, om deze misdaden die ook onze regering aanvankelijk hebben gesteund, zeer sterk te veroordelen.

Want immers als de rechtsgang niet meer geld voor de misdaden met de allergrootste gevolgen, met leugens oorlogen starten met miljoenen slachtoffers, dan leven we niet meer in een rechtstaat maar een dictatuur en haar bijkomende politiek correcte propaganda dwangbuis.

1
26 Reactie

@26
Natuurlijk is dat belangrijk.
Maar als iedereen alleen maar naar "die ander" wijst, zonder de hand in eigen boezem te steken komt niemand geloofwaardig, laat staan integer over, en zal er dus nooit iets veranderen.
Verbeter de wereld, en laten we beginnen bij onszelf... (vrij naar...)

0
27 Johnny

@27
Bedankt voor de positieve bedrage, het zoeken naar een middenweg.

1
28 Reactie

@28
Idem

0
29 Johnny

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Over rascisten en terroristen gesproken!!De beroeps raddraaiers laten weer van zich horen!Alleen laten ze duidelijk zien dat de toespraa...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@3 Ik betwijfel of dat helemaal klopt. Ik zie eigenlijk steeds meer dat ‘islamitische’ mannen van een jaar of 25-30 de organisatie leiden, v...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Nederland heeft een open grenzen beleid voor alle soorten criminelen!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Lachen een netwerk van Hilversumse -inwoners!!Moet de kop niet gewoon zijn een steld extremistische rascisten wil bepalen wat er moet gebeur...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Ach Timmermans is het grote voorbeeld van de club waarbij links lullen en rechts de zakken vullen helemaal tot topsport is verheven!En dat a...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@2 Valt op dat links altijd naar links wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban is die bij de...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

De antisemitische Hamasfans worden steeds gekker en extremer. Opletten. ...

13 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Dan is e vast de waarheid gezegd!...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@13 Als Rafah maar wordt geschoond van terroristisch Hamastuig vind ik dat prima. ...

20 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@12 Snorrie @11, de kleine Hitler, is een antisemitische meeloper, lult ook achterbaks mee met anderen....

23 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
3gpking NewPornografia VioladasJulia Louis Dreyfus SexyAmariahmorales NudeHaley Kalil NudeWife Sex TapeKissingpornoTabby RidimanXxxsexfreeAnkha PornAlura Jenson HardcorePorn Mom Daughter LesbianTop Free Porn SiteBeautiful Hot BfCumshot TabooWhat Is FuntanariAltyazılı.pornoBit Tit Asian PornSex Blue Film TamilBeeg Massage ComFemdom CamsRajasthani Hindi Blue FilmSexy Video Hindi Sex VideoBathroom MastrubationDaughter And Father XvideoAdult Massage ClipsIsla Secret NudeVideos De Pornos De ChinasKayden Kross PornDeepfuck PornHidden Camera Massage RoomsVr PornorSph HentaiVillage Home SexIndian Girl Hard SexIndian Bhabhi Xxx Sex VideoEbony Lesbians ScissorVirgin SexpornDog Lick Man CockLesbian Sex PicsCriss StrokesXnxx TruckHidden Cam PissingMilf BlowMega CulotesHd P O R NU_pornXnxx Yoga HdAnal Xxx ComHaryanvi Porn VideoBoafoda CommCam +18Futa CompGay Bulge PornCheyanne JacobsHq.hentaiXxxxxx VedoDesi Bf OpenHindi X HdHandi Sax VideoBrazzers Freeporn VideosMom Sucks My CockBree Olson IafdBlack Squriting PornKirsten LeeSpankbang PawgLegendarylootzXxx New DesiHindi Dirty AudioHot Indian Couple RomancePorn ArizonaWww.sani Lione Xxx.comEbony Slumber Party 11OldfuckerSexstories NewTelegram Porn Video ChannelFinleyfaeHoy Wife RioVouyerhousetvPictures PornShemalez PornNude Redhead TeensMeghana Raj XxxNude Girls GalleryNora WolfKataka Kannada Movie8sexStuck Sister PornDad.forces.daughter PornCaley Cuoco NudeMature Wife AnalBeeg BeautifulDibujos Animados PornosMalayalam Bf FilmDeshi Nude VideoG.e HentaiMaturepornHentaibooksPorn Jav JapaneseMegmariiee NudeStrip GamesSexy AiKeezz MoviesTamil AudiosexF-me EyesKolkata Sex Video BengaliPorn Indian LatestSarah Jay BangbusGina DiorAwmf PornHeintai MonsterPoeno EspañolхентаиFamiliy Xxx.comRussell Tovey NudeRough Sex ComIndian Actress ToplessMia Malkova Onlyfans LeakedFootjibReddit Tip Of My PenisPornok HdThug PornRedtube BlackedKerala Lesbian SexSophia TraxlerAdult Movie TheaterJenna Shea PornHouston Tx PornPeliculas Españolas PornIndiansexvidioLesbian Sex TamilHotshots PornXxx Vedios In TeluguGay Toilet PornPriyah RaiSunyleone Xxx.comTelugu First Time SexXxx 18 PlusMasterbating To PornHqs PorboAsain Lesbien PornShuana O BrienSexy Boobs Sucking VideosSax Ki VideoBootyqueenbaeTeen Titans Porn ComicsGay Arbic PornG.e-hentai.orgSub Male PornAnna Delos Nude