Poetin laat zich niet verleiden tot oorlog (delangemars.nl)


Terwijl de NAVO haar troepenmacht versterkt aan de grenzen met Rusland. In Polen en Roemenië raketschilden worden opgesteld richting Moskou. De Russen bij de burgeroorlog in Oost-Oekraïne dreigen te worden betrokken en Engeland een fregat naar de Zwarte Zee stuurt [...] ...

door Scorpio in Buitenland  ·  93 Reacties

  • 17
  • 1022x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50
"Had vanaf eigen grond ook gekund."
Dat was weer wat slecht verenigbaar met hun verklaring helemaal niet mee te vechten in het conflict.

"...en direct weer terug rijd."
Omdat ze er net achter waren gekomen dat ze een burgervliegtuig uit de lucht hadden geschoten.
En er dus wel zeker van konden zijn dat er heel snel een onderzoek zou komen.
Putin dan natuurlijk niet één van zijn BUK installaties aan de andere kant van de grens kan hebben.

Had de zaak overigens wel een stuk makkelijker gemaakt, "Sorry we dachten een Oekraïens militair vliegtuig neer te halen maar het bleek een burger vliegtuig te zijn, de MH17."
Dan had Putin echter uit moeten leggen hoe die BUK installatie daar was gekomen, samen met de "vakantie vierende" bemanning.
Daarom de ontkenning en de leugens.

10
51 kenny013

@51 ik denk dat je voorgaande reacties even moet lezen.

Ik snap zijn link met de blackbird niet maar hij stelt dat het niet nodig is met een raketwerper Oekraïne in te rijden.
Dat bevestig ik enkel.

Degene die er op reageert stelt dat het zou zijn om oekrainse vliegtuigen neer te halen.
Dat was meerdere malen succesvol gelukt met schouder raketten.

5
52 Eastwood

@29 GreyB

Door al die 'dictators' samen vielen er maximaal tienduizenden doden.
Door de illegale inval van de VS in Irak zijn er alléén al in Irak meer dan 'n MILJOEN doden gevallen.
En jij durft de VS nog te verdedigen?!

8
53 Uit Den Haag

@52 Vanuit Rusland schieten valt dan wel weer op lijkt mij. Met schouder raketten kan je niet alles raken dus als je beter materiaal naar binnen rijd heb je een wapen tegen een luchtmacht. Rusland kan niet zomaar vliegtuigen de grens over vliegen, want ook dat valt op.

2
54 VaY

Mooi, eindelijk erkenning voor de enorm beheerste reacties van Rusland en Poetin op alle mogelijke provocaties van de laatste jaren.

7
55 Wendel

@34 Nogmaals, de NAVO zit er met 7200 troepen, tegen 330.000 van Rusland.
Als Rusland zich door die hele 7200 man bedreigd voelt, dan is het maar zielig gesteld met de slagkracht van de Russische troepen.

En die landen waar de NAVO aanwezig is heeft zelf geen troepen.

Als neutrale lezer vind ik dit geen geloofwaardig verhaal.

3
56 megaton

@55
"Mooi, eindelijk erkenning voor de enorm beheerste reacties van Rusland en Poetin op alle mogelijke provocaties van de laatste jaren."

Noem eens drie.

1
57 Bier is bitter

Voor mijn collega waarheidszoekers hier een website die claimt steeds de dagelijkse waarheid over Rusland te publiceren.
Wie de publicisten zijn is mij vooralsnog een raadsel... De site wordt niet in Rusland zelf gehost.
Kijkt u zelf maar eens: meduza.io/en

1
58 logikus

@58 : sorry moet zijn www.meduza.io

1
59 logikus

@56


Precies het is allemaal onzin die op die website wordt uitgekraamd, die troepen zitten daar niet om een oorlog vanuit Rusland tegen te houden maar om een proxy oorlog te voorkomen. Die is Rusland namelijk al 3 gestart de afgelopen jaar, Oekraïne, Georgië, en Moldavië.

Poetin heeft maar een doel en dat is de EU zoveel mogelijk te destabiliseren en het beste doe je dat door een burgeroorlog te starten samen met de etnische Russen die worden via de media daar al jaren rijp voor gemaakt.

Voor militairen van de Baltische staten hebben ze geen enkel respect maar schieten op Militairen uit de Nederland, Duitsland, Engeland, de USA en andere westerse landen maakt het wel veel gevoeliger om daar eens wat te proberen.

Dat is dus de enige reden dat daar een troepenmacht zit van een paar duizend militairen van verschillende NATO landen niks meer en niks minder. Een invasie macht zou minimaal 500 duizend tot wel 1 miljoen manschappen moeten zijn met alle bijbehorend materieel.

3
60 mike45

@47

vraag iemand waarom viel Irak Koeweit binnen ?

Dat komt doordat de VS ambassadeur tegen Saddam heeft gezegd dat de VS zich niet zal bemoeien met regionale kwesties, Saddam dacht toen nu kan ik Koeweit binnenvallen, de VS houdt zich afzijdig.

Wat er daarna gebeurde weet men allemaal.

3
61 garriet

Zo wordt alt-rechts verder gegroomd. Vroeger verdedigde (extreem) links Rusland. Nu doet extreemrechts dat. Waar is het misgegaan?

2
62 Hoofd bijzaken

@62 Gezamenlijk belang, het destabiliseren en onrust creëren in de west Europese landen, dan krijg je vanzelf een opkomst van extreem rechts en nationalisme!

3
63 mike45

@60 Als rechtgeaarde trol (betaald het nog een beetje?) vergeet u de oorzaken van de Russische bezorgdheid over Georgië, Oekraïne en Moldavië te noemen, nl de Amerikaanse bemoeienis in deze landen, o.a. middels de CIA. Overal proberen ze Amerikaanse marionetten aan de macht te helpen. De Georgische ex-president Shakashvilli, inmiddels zijn land uitgetrapt en Oekraïner geworden, is zo'n fraai voorbeeld. En u steunt ze met uw eenzijdig pro Amerikaans, pro-NATO getrol.

5
64 logikus

@58 Meduza is een jaar of twee geleden naar het buitenland gevlucht omdat het Kremlin, na de Krim annexatie en de Russische inmenging in de Donbas, deze kritische journalisten echt 'he leven zuur begon te maken. Ongeveer rond dezelfde tijd is door het Kremlin Sputniknews gelanceerd (om de Kremlin 'blik op het nieuws' te propageren.
Poetin voert al jaren oorlog (voornamelijk tegen souvereine buurlanden) De Russische media zijn een onderdeel van die oorlogsvoering.

0
65 Crannbuidhe

@65 : Als je denkt dat de media hier een ander doel heeft , dan ben je wel naïef. Niet dat dit de Russische propaganda goedkeurt, maar elk land doet dit en ook in het Westen, op grote schaal.

3
66 solidsteel

@64 er is helemaal geen Amerikaanse bemoeienis met die landen, jij en je Russische vrienden moet eens leren dat dat landen soevereine landen zijn en dus zelf mogen bepalen of ze een verdrag met de EU sluiten of zich aan willen sluiten bij andere samenwerkingsverbanden. Daar gaat Rusland niet over in andere landen die landen gaan ook niet over verdragen die Rusland sluit met andere landen.

Je moet je eens afvragen waarom die landen Rusland niet zo zien zitten misschien omdat ze hele slechte ervaringen hebben met dat land! Precies wat de EU en de USA hier altijd verweten wordt doet Rusland in andere landen, leeg zuigen en totaal vervuild achterlaten.

3
67 mike45

@67 vervolg!

Je kunt het die landen ook niet kwalijk nemen die hebben gezien wat toetreding andere USSR landen heeft gebracht, stabiliteit, vrede en een enorme Welvaarts groei na toetreding.

2
68 mike45

@64 "oorzaken van de Russische bezorgdheid over Georgië, Oekraïne en Moldavië"

Het gaat om kleine deelgebieden in die landen waar in meerderheid Russen wonen, die streven naar onafhankelijkheid, net als op de Krim. Rusland 'helpt' haar landgenoten. Je kunt het er mee eens zijn of niet, maar de medaille heeft twee kanten.

2
69 Dune

@62 "Waar is het misgegaan?"

Na de val van de Soviet Unie natuurlijk, extreem-linkse slimmerik. Zeker last van heimwee naar die goeie ouwe tijd.

5
70 Dune

@69 Onzin helemaal niet overwegend Russen gewoon Oekraïners waarvan een gedeelte Russische voorouders heeft. Rusland heeft echt helemaal niks te zoeken in die landen. Als je graag in een ander land wilt wonen dan moet je daar naar toe verhuizen en niet proberen waar je woont toe te voegen aan dat andere land.

2
71 mike45

Rusland heft alleen al het recht om het westen aan te vallen omdat het westen Rusland al twee heeft proberen te veroveren (Napoleon en Hitler). Rusland zelf heft zo'n poging naar het westen nog nooit ondernomen. Wie zijn de werkelijke agressors dus ?

5
72 Flipper

@72 Joh dan heeft de hele wereld zeker het recht om Nederland aan te vallen vanwege onze rooftochten in de 17e eeuws. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n belachelijk argument gehoord!

2
73 mike45

@72 tot 1989 had Rusland anders een heel erg flinke vinger in de pap in oost europa met hun soviet satteliet staten en het warschauw pact als u even niet vergeet , en dat is veel recenter.

1
74 MarcusCole

@73 Maar gelukkig mogen 'wij' dan weer onder meer Spanje (Tachtigjarige Oorlog) en Italië (Romeinen) aanvallen. Alsof het RISK is...

1
75 Smiling

@73 , @74 en @75 De werkelijke agressor is niet Rusland. Maar ja, als je je uit gemakzuchtige overwegingen (hoef je er zelf niet meer over na te denken, hé ?), al hebt laten hersenspoelen door The USA & Cö ? Tsja, dan helpt er niet veel meer, denk ik.

6
76 Flipper

@74 Dat was geheel volgens de afspraak die Stalin en Roosevelt hadden gemaakt in Yalta. Rusland heeft in de hele geschiedenis nog nooit een West-Europees land aangevallen.

4
77 Dune

@2 Niet? Vraag dat aan Polen. Letland, Estland, Litauwen, Voormalig Oost-Duitsland en nog een zwik landen maar eens.

0
78 Norton

@77 Verklaring van een vrij Europa
De Grote Drie spraken af landen economisch en politiek gezien te helpen na de naziperiode. Er moeten democratische regeringen komen. Het doel hiervan was zorgen voor internationale vrede en heropbouw van het dagelijkse leven.

Rusland is gewoon een tiental landen blijven bezetten na de 2e wereldoorlog dat was helemaal niet overeengekomen in het Yalta akkoord.

2
79 mike45

Ik kan niet geloven dat normale Nederlanders dit zouden geloven.

0
80 Wetenschappertje

@14
Weet je niet dat de huidige regering van Oekraine door een staatsgreep aan de macht is gekomen? Hoe democratisch is dat dan?
Is dat zelfbeschikking?....................... Ga studeren.

6
81 manpower

@22 nee studeren lijkt me echt veel beter voor jou!

president zijn beloftes niet waar maakte door het verdrag met de EU niet te tekenen ondanks dat het was beloofd en goedgekeurd door het Oekrainse parlement. Omdat Poetin hem 3 miljard dollar smeergeld gaf dat was de reden waarom de protesten zijn begonnen in Oekraine.
De voormalige president heeft geweigerd een verdrag met de EU te tekenen, terwijl hij dat had beloofd tijdens zijn verkiezingen het verdrag was ook al goedgekeurd door het parlement van Oekraine. Omdat hij van Poetin 3 miljard handje contant kreeg persoonlijk om niet te tekenen.

Er zijn protesten ontstaan hij heeft deze protesten proberen neer te slaan door met scherpschutters te gaan schieten op ongewapende burgers en toen dat niet hielp is hij met de schatkist van Oekraine op de vlucht geslagen naar Rusland.

Het parlement heeft de regering ontbonden en nieuwe verkiezingen uitgeschreven dat is in Nederland de afgelopen 20 jaar ook 4 x gebeurt dat waren ook geen staatsgrepen!

4
82 mike45

@76 Ik reageer niet op de vraag wie de agressor is. Anders dan het gros van de reageerders hier heb ik niet de illusie alle krachten in de wereldpolitiek te kunnen ontleden en doorgronden. Ik reageer op uw onzinnige stelling dat omdat Hitler en Napoleon Rusland hebben aangevallen, Rusland dús het recht heeft nu het westen aan te vallen.

3
83 Smiling

@58
Hier wat achtergrondinformatie.
https://en.wikipedia.org/wiki/Meduza

2
84 manpower

@83 Nou ik wil nog toegeven dat dat wat 'kort door de bocht' was van mij. Maar ik gaf er mee aan, althans dat probeerde ik, om te laten zien dat het westen en the USA de grootste agressors zijn.

5
85 Flipper

@82
Begrijpend lezen is een kunst. Jij bent degene die wordt bedankt voor de aardrijkskunde les. question

De scherpschutters, bleek achteraf, kwamen uit de gelederen van de huidige regering. Niet van de troepen van Viktor Janoekovytsj. Desondanks heeft de EU zich achter deze moordenaars van het eigen volk geschaard.
https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Ukrainian_revolution

4
86 manpower

Israël, 'opgericht' door het westen, de Sjah van Perzië, aan de macht geholpen door het westen, Saddam, aan de macht geholpen door het westen, gesteund en van (gifgas) wapens voorzien door het westen, opgezet tegen Iran waarbij gifgas gebruikt werd, plotseling dictator geworden omdat hij niet meer 'meewerkte', aanval op Koeweit omdat Koeweit belangen van Irak inpikte, false flag van couveuse baby's, false flag van weapons of mass destruction, westen ingezet voor en wegens de olie / dollar belangen.
Lybië, burgeroorlog opgezet door de CIA en o.a. Muslim brotherhood, 'no fly' zone misbruikt door vanaf de eerste minuut regeringsgebouwen (waar Gadhaffi waarschijnlijk verbleef) en infrastructuur te bombarderen, Gadhaffi vermoord.
Syrië, alles ok tot Assad weigerde veel geld te ontvangen voor een pijpleiding vanuit Qatar via Syrië naar de Middellandse zee, hij wilde zelf bepalen en men vreesde dat hij zou kiezen voor een pijpleiding vanuit Iran naar de Middellandse Zee.
Proxy oorlog gestart en gesteund door de VS, Turkije, SA / Qatar en anderen.
Te beweren dat de VS niks doet aan het plegen van coups van Zuid Amerika tot het MO en aan de grenzen van Rusland, is BS.
Te beweren dat de Navo een defensieve organisatie is, is eveneens BS.

De zogenaamde luchtverdediging langs de grenzen met Rusland is in 2018 klaar en is in no time om te bouwen tot lanceerinstallatie voor raketten die duizenden km Rusland kunnen binnendringen en dat verstoot tegen een aantal verdragen.
De opmars van de Navo richting oosten, de bemoeienissen van de VS / EU, terroristen landjes als SA / Qatar, mensen als Soros met de landen grenzend aan Rusland, was voor Rusland (naar ik meen een jaartje geleden) een reden om een streep te trekken.
Putin heeft toendertijd aangegeven dat het onaanvaardbaar was dat het raketschild er kwam, dat de Navo steeds verder optrok en opbouwde aan mensen / materiëel langs hun grens, dat de VS geen enkele moeite deden om vrede te krijgen in Syrië maar integendeel elke gelegenheid gebruikten om terroristen te steunen.

4
87 Proemevla

De Rusland trollen gaan weer lekker los hier!

4
88 Realisme graag!

@88 Ach, zo gaat dat.

1
89 Wild Rover

@82
De deal met Rusland was voor Oekraïne veel interessanter, zoals je kunt lezen in mijn link, maar dat zal je wel teveel moeite zijn.

Bovendien zou je dan je mening bij moeten stellen en je blijft liever in je eigen dromenland leven. Fijne dag nog.

4
90 manpower

@90
Die was alleen voor Victor interessant
Oekraine zou gewoon een vazal landje voor Kremlin blijven. Daar schoot het volk niks mee op

0
91 LGK

@90 Denk jij nou werkelijk dat Oekrainers gek zijn die hebben gezien hoe het in Polen gaat.

Democratie, stabiliteit en een enorme welvaartsgroei naar toetreding tot de EU! Alle landen die zich aangesloten hebben bij het handelsblok van Rusland daar veranderd niks alleen onrust, instabiliteit, oorlogen, maffia bestuurders, en welvaart neemt alleen maar af!

In Oekraïne willen ze dat Russische piramide systeem niet meer!

0
92 mike45

@86 als in Nederland politieagente en het leger ingrijpen dan is de regering verantwoordelijk die zijn verantwoordelijk voor hun geweldsgebruik en dat is in Oekraine niet anders. De toenmalige regering was daar verantwoordelijk voor den toenmalige minister van binnenlandse zaken heeft dat ook gewoon toegegeven.

0
93 mike45

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

13 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

18 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

20 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

21 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Alexis Zorbas - Zorba The Greekhttps://www.youtube.com/watch?v=2AzpHvLWFUM&t=25s...

23 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Nude Sex IndiaAmanda Cerny Nudes LeakedPorn Japan DoctorKittyplays LeakedMature Porn FreeHentaiser.Cumming On Milfs FaceJenna JamesWest Indies Xx VideoSmolbeyMeetandfuck GamesDesijugarKate Winslet Nude SceneSexy Porn XxxxSleeping Sister PornLindalovelace PornPorn BoobJulie Chrisley NudeBig But PornBig Boos Xxx VideoAbigail Mac XxxNude Stephanie McmahonLittleslutsKayla Butternut LeakedNew Grounds PornBlowjobs SloppyHousewife Romance VideoCumming On Her TongueLive Sex CamsFree Porn VidoesMallu 18Free 3gp PornPorn Bi ThreesomeGirls XxxRee PornWoman Driven OnlyfansDani Xxx HdWww Xex VideoMilf BangOldgoesyoungHoney Moon PornhubFunny HandjobMakenzie PierceEbony Selfie NudeNeha Kakkar Sex PhotoPron Sunny LeoneMommy8 ComHoodhoesDevils Three WayVideos Sexe Amateur GratuitesSexwwwJamelizz LeaksIndiansexmobiHot Sunny Leone XnxxAlice NiceSexyhouse WifeRule34pornهنتاي مانحاPornos On TwitterTubo PornôBlack OrgysAri KystyaRosszlamyokKaty Perry NakedCoed NudesAprilbowlbynudeXnxx Dani DanielsSerrna Williams NudeNative America PornXx Indian PornWife Drunk PornEva Elfie Double PenetrationFirst Time SwingerBazare PornNudists Small TitsJav Uncensored LeakHindi Porn Videos DownloadXxxx Indian HdMonamour Movie In HindiMilana Vayntrub PornAdolecentespornoAlina Lopez ThreesomeMidgit PornSexy Nude Granny'sAmateur Teen PornPornographie DeAella NudeOlivia JardenNeon Genesis Evangelion PornUrbosa HentaiGrup Por NoNaked Shantel VansantenPorn Game PlayIndian Army PornI Wanks TvLaura Linney NudesManipuri Thu NanabaPetticoat SexWwwsexindiaMassage Hot Japan3d Lesbo PornVideo Para Bate PunhetaTiktok 18+ AssistirFaceswap PornNarduchita PornNele LindemannJailyneojeda PornBig Brown TitsCosin PornSexowapSex ToolsSahkeela SaxHumilistion PornLatina Home PornAi-generated Celebrity PornBred Gay PornBlack Squriting PornUncensored YoaiKaytee Sackhoff NudeSex Video 2004Disturbing PornBig Boob AlertSwingers NudeKeisha Grey BabysitterSwing Zone CentralJavguru.comPorn Tube TorrentCow Porn VideoMom Naked SonDeep HardfuckVismara Martina PornPorne 2022Sakura PornMom Fre PornBf Bhojpuri BfAmerature NudesSpanking GirlNude Video SongBest Leaked MmsHotfuckerNaruto PronCelebnudephotosWhitney Wright VideosUndress AppJessa Rhodes Full VideoBlacled ComAsian Busty NudesLatina Hairy PussyExercise Sex VideoAngel Priya