Stoltenberg: Navo zwakker zonder Turkije (aa.com.tr)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door kovichni in Politiek  ·  26 Reacties

  • 4
  • 628x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat een L*L

4
1 Positivo

Schendingen van mensenrechten en persvrijheid en dictatoriaal gedrag worden dus getolereerd, hiermee maakt dat de hele NAVO een criminele bende. Één voor allen allen voor één

1
2 Syrious

Mwjaaahhhh, en de Armeense Genocide was tenslotte ook maar een pleziertje die de Ottomanen na de nederlaag tegen Rusland niet moet misgunnen. Wie dat doet is een kniesoor, volgens deze ultra gestoorde eurofiele geesteszieken....

1
3 Feyenoord kampioen!

Dan maar wat zwakker. Met Turkije in je gelederen heb je geen vijanden meer nodig.

Laten we nu eens ophouden met dat ongebreidelde opportunisme. We zijn nu al decennia bezig met dat land, hebben een NAVO-lidmaatschap uitgeruild voor een mogelijke aansluiting bij de EEG, alles om voet aan de grond te krijgen bij de Zwarte Zee.

Laten we dat land nou eerst zelf maar eens uitzoeken wat het wil en ons niet langer laten chanteren met dingen die wij zouden willen.

Wij, de EU en de NAVO, kunnen uitstekend zonder TR, zeker zonder een TR met een ongeleid projectiel aan de macht.

Het zou er best wel eens op uit kunnen draaien dat wij slechter af zijn mét dan zonder Ottomania. Laten we dat laatste maar eens een kans geven.

0
4 ~ Echelon II ~

Weer een beroemde keus van de EUzi's: Turkeye is een goede bondgenoot of Turkeye is een dicatuur die niet bij ons hoort. Welke keus je ook neemt, ook in het oneindige is het antwoord altijd fout en komt de EUzi als winnaar uit de bus.
Tot het 4e Reich valt, en dan gaat hun D66 spelletje eindelijk beeindigd worden en hun fopstraffen...

6
5 Feyenoord kampioen!

Als iedereen zich eens normaal zou gedragen, hoeft niemand zich zwak te voelen! Maar ja, het levend RISK spel van de elite moet doorgang vinden anders vervelen de heren zich. Alleen jammer dat de heren zelf nooit de dupe worden, maar altijd poppetjes vinden die ze voor hun smerige karretjes spannen.

2
6 Robbedoes

Verbijsterend!
De NAVO is er dus niet om de democratie en dat soort waarden te verdedigen, maar botweg om MACHT te hebben en te houden!

4
7 Uit Den Haag

Dit heeft Stoltenberg niet gezegd. Dit is puur een propogandastuk van de Turkse overheid op een Turkse website om de eigen Turkse bevolking te hersenspoelen in nationalistische waanideeen.
De waarheid is dat Turkije Europa keihard nodig heeft. Niet alleen economisch maar ook militair. Denk aan de Nederlandse patriot inzet.

2
8 Grover

Stoltenberg u is een l*l en bang om tegen Turkije te zijn, bang om door Erdofiel opgepakt te worden.
De EU mag nooit Turkije erbij laten.

0
9 Interessant

@8
Dat maakt die Rusland trollen hier toch niets uit joh!

8
10 Realisme graag!

Met een bezet Noord-Cyprus en Koerdische dorpen die regelmatig gebombardeerd worden zou dit land helemaal niet onderdeel moeten kunnen zijn van de NAVO. De emmer kan sterker zijn, er zit zo wel een gat aan de onderkant ervan.

0
11 Carol Fenijn

Wat is die Putin toch een slimme leider.

8
12 niet-alles-geloven

Die stoltenberg blijkt keer op keer incompetent te zijn met z'n uitspraken.
Vervangen dat schaap

3
13 Eastwood

@4 als iedereen zich dan aan de 2 procent houd komt dat wel goed.


Vooralsnog is het een NAVO land wat momenteel illegaal een land binnen valt en bij bonje aanspraak op de NAVO gaat doen.

3
14 Eastwood

De NAVO stelt in Europa inderdaad vrijwel niks voor zonder Turkije. Desalniettemin ben ik van mening dat er per direct aan uitsluiting van Turkije gewerkt moet worden. Dat is dan maar een risico wat we moeten nemen.

7
15 Gewoon een student

"Stoltenberg said that Turkey has made a huge contribution to NATO missions in Kosovo, Afghanistan, and the Mediterranean Sea."

Stoltenberg zegt, dat Turkije een enorme bijdrage heeft geleverd aan NATO missies in Kosovo, Afghanistan en de Middellandse Zee."

Serieus?

Nadat ze de Koerden in Zuid-Turkije zo ongeveer hadden uitgeroeid, en de Yezidi verjaagd, zijn ze Irak en Syrië binnengevallen om ze daar verder uit te roeien, en wel zonder toestemming van NAVO of de beide landen in kwestie, zelfs tegen de protesten van de landen in, waar de NAVO overigens geen woord commentaar op had. Het resultaat, dat niemand kan toejuichen, met zoveel burgerdoden en nog steeds geen oplossing, strookt met de NAVO-missie? Of hoe moet ik dat zien?

1
16 Wendel

Eerst zou Rusland gas en olie aan Europa leveren via Oekraïne. Daar heeft US, samen met EU, met succes een stokje voor gestoken, ook al kostte het een vliegtuig vol burgers en ettelijke doden op Maidan en in de opstandige gebieden, plus het steunen van een openlijke staatsgreep door de New World Order. Oekraïne zou het spelletje van islamisering van Europa tegen gas en olie namelijk niet hebben meegespeeld onder de gekozen regering. Nu wordt de veeteelt in NL afgebroken door EU zodat Oekraïne kan exporteren op dat vlak. En US doet er aan fracking met alle schade aan de omgeving van dien, onder leiding van Biden.

Die route is voor Rusland afgesloten, dus moeten ze nu via Turkije, en die doet WEL mee, graag zelfs, met de doelstellingen van de NWO voor Europa. Zo ziet de EU het ook graag, vandaar dat ze Turkije niet op de vingers willen tikken maar koste wat het kost (ONS kost, niet HUN) in de EU willen hebben. Anders zouden ze maar vriendjes worden met Rusland, dat mag niet gebeuren. EU moet de zeggenschap, niet Turkije, over Russich olie en gas. En daar gaat het om.

2
17 Wendel

@17 Je praat onzin, er wordt nog steeds gewoon gas geleverd via de pijpleiding in Oekraine daarnaast zijn er de Nortstream en de Soutstream pijpleiding en gasleiding door Wit-Rusland naar Polen vanuit Rusland naar de EU.

De enige reden dat er maidan is gekomen is omdat die president zijn beloftes niet waar maakte door het verdrag met de EU niet te tekenen ondanks dat het was beloofd en goedgekeurd door het Oekrainse parlement. Omdat Poetin hem 3 miljard dollar smeergeld gaf dat was de reden waarom de protesten zijn begonnen in Oekraine.

Die president heeft vervolgens geprobeerd deze protesten neer te slaan door met scherpschutters te gaan schieten op ongewapende burgers en toen dat niet hielp is hij met de schatkist van Oekraine op de vlucht geslagen naar Rusland.

En nu is het ook nog eens de schuld van de USA dat MH17 naar beneden is geschoten, ik weet waar jij al die flauwekul vandaan haalt maar het slaat helemaal nergens op!

7
18 mike45

Sterker nog, zonder de VS zou het een lachertje zijn. En de VS wil nu echt poen zien, zeker nu Duitsland tientallen miljarden over heeft op hun budget.

0
19 niet-alles-geloven

Ach, meneer Stoltenberg, ook binnen de NAVO zou ik maar niet op schurkije rekenen. Een onbetrouwbaarder regime bestaat er niet. Zo'n land kan er dus beter uit, dan weet iedereen tenminste waar hij aan toe is en wie wel te vertrouwen zijn.

0
20 TedjeR

@17
"EU moet de zeggenschap, niet Turkije, over Russich olie en gas. En daar gaat het om"
Het is allemaal niet zo moeilijk hoor.
Zij (Russen) leveren product (gas), wij (ons) betalen voor product.
En dan moeten Turken daar zeggenschap over krijgen?
Rare manier van zakendoen heb jij. Doe je ook zo je boodschappen?

3
21 von Schnellensinken

Zo te zien is dit een artikel van een Turkse nieuwswebsite. Ik zou het niet al te serieus nemen.

2
22 Tralalala

Knijpt er het voor z'n eigenbaantje van een waardeloze organisatie!
Word tijd dat die hele organisatie word opgeheven, is net zo'n gedrocht als de EU

0
23 Zie Hier

@8 en @10 ; Dombo's. Dat heeft Stoltenberg wel gezegd. Heeft niks met Turkse website of Russen (hilarisch) te maken. Komt uit een aantal Duitse kranten, o.a.:
- https://www.welt.de/politik/ausland/article164117644/Die-Nato-waere-ohne-die-Tuerkei-zweifellos-schwaecher.html

2
24 WteZ

Nog een andere Duitse krant......: http://www.zeit.de/politik/ausland/2017-04/stoltenberg-tuerkei-europa-beitrag
Kortom @8 en @10 kletsen uit hun nek,

2
25 WteZ

@22 : "Turkse website"?????sjonge, kijk even verder dan je neus lang is. Is gebaseerd op artikelen in DUITSE kranten:
- http://www.zeit.de/politik/ausland/2017-04/stoltenberg-tuerkei-europa-beitrag
- https://www.welt.de/politik/ausland/article164117644/Die-Nato-waere-ohne-die-Tuerkei-zweifellos-schwaecher.html
e.a.

2
26 WteZ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Wanneer gaan de moslims in Nederland hier eens de straat voor op, ipv de terroristen van Hamas te steunen? Dit gaat notabene over hun eigen vrou...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

progressiefliberaal
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Nieuwe pagina, nog maar eens proberen om het over het onderwerp te laten gaan:Ze moeten zoetstoffen ook belasten, als ze suiker nog eens ext...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Mac Benac
Grote brand in autobedrijf Amsterdam, pand niet meer te redden

Zal wel op de rand van faillissement gestaan hebben. In de brand, uit de brand....

9 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

progressiefliberaal
Oranje hoodies, rood-wit-blauwe schmink en bier: duizenden mensen genieten van Koningsnacht

Leuk voor ze. Ik ben al blij met de oranje musketflikken. De Dekamarkt had hier altijd normale, met witte spikkeltjes, maar toen ineens niet...

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@4 Hè, hè, dat was nou precies de bedoeling....

15 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@5Klopt en dat internationaal tribunaal zou men bij voorkeur in Irak willen vestigen. https://nos.nl/l/2285977...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Jawbreakers XxxSecret Of PornSex Kaise KreUpskirts Hidden CamFoto De Mulheres Brancas PeladasXxx Video RapingPorn Movies AuntyYoujizzDeepgotetubeChloe Moretz NudePornsomaliaXnn VidXxxxxxxsexBhad Bhabie Of LeakSheena Ryder AnalMeethi Kalher PornHow To Make A Pocket PussyManytppnSexwith DaddyHooker AnalXxx School HindiPorn Star VidioJane XxxMasturbating Old WomenHott NakedCelebrity Best Nude ScenesRaquel Divine4k Sex Video HdXxxx Com MomTubes BdsmCar TitsSex Gif HotKingdickflashHot BlacksexBest Kissing PornBallessaRick And Morty Porn GameMassage Hidden CamerKendra Lust BlackedKim Kardashian XvideosBig Tit AsainBur Ka PicThe Sissy Girlfriend ExperimentDesi Sex TeluguSneaky Mom3BdsmsutraAri Kytsya OnlyfansHot Indian Girl Porn Videoınstagram PornNamitha Hot VideosSliping Sexy VideosSmart Lady SexSweetsexCospuriInnocent HighMassahe XxxMilf LesniansNude Brett RossiOmegle YoungReneerose PornOctavia Red Loves Cum Insider Her天使 萌TedtubeSex Desi Bhabhi VideoTop Hentai 2023Telugu SexvedosSubdomComix PornCelebrity Movie ArchiveBlacked.conXvdideosLangto BoudiTelugu Bf CinemaBest Fuck PornCctv Camera Sex VideoSophie De NudeSexually Explicit Erotic MoviesXsex IndianBlue Picture Video Ke SathAnal Massage PornForest Of BlueskinBoosty NudeXnxx ShowerTeacher Student Xxx ComFilmati PornPuretaboo PornEn Iyiporno SiteleriFree Pronhub ComTs Kitty HungBlow Job VifeoPornographic Games DownloadBigcock BullyVery Good Sex VideoNaked ConcertGay MuscleworshipNaughty America New VideosHentays Sem CensuraVideo Pournou GratuitX N X ZHollywood Actress Nude VideosTouching Boobs PornLaurateen PornFuqEfuckPorn Feature FilmsSucking Tits LesbianTaboo Films PornJav UnsencoredBeefcake Hunter PornErotic BlojobHarley Dean CreampieMarathi Desi XxxBig Cock HandjobCchd XxxJapanes Porn HotBig Boobs TubeSex Xxx DasiPron Video Full Hd DownloadCatboy PornBrecki HillLivejasmin/comAnal PornxxxFull Porn Videos Free3dhentai VideosTomboy HentaisSteph Mi NudeAnabel ChongLatina Porn BootyXxx Videos BeegJavtube DownloaderEden MorChaturdateAsia CreampiedBf DaunlodSkylar Mae Onlyfans LeakLilahlovesyou PornFree Ethical PornBig Boody Black PornChaina XnxxIndian Husband Wife Sex Video3d TitsPornstar EscorRussia Gayporn18 Porn ComLasirena69 NudeMassive Tits PicsDesi BraButplug AnalGrace Charis Erome9thara Sex Video