Ministers bijeen: Turkije mag formeel nog steeds lid worden van de EU (wnl.tv)


Een formeel einde aan de onderhandelingen over de toetreding van Turkije tot de EU is vooralsnog niet in zicht. Dat bleek vandaag in Malta, waar... ...

door Inter in Buitenland  ·  46 Reacties

  • 16
  • 763x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Verlate 1 april grap zeker !!! Pff .

1
1 The Canadian

Alsjeblieft zeg!! question

1
2 LoydMorris

Vertegenwoordigers van de elite en het geld... Ze doen stoer, maar gaan blijkbaar zelfs op de knieën voor Turkije.. Opdracht van het grote geld die on Turkije mee wil doen in de economie. Geldhoeren.

2
3 sparta

Wat moet erdogan nog doen om onder de EU uit te komen?

0
4 datkanjijmakkelijkzeggen

Never en nooit! Een land met een dikke vette dictator die ook nog eens de doodstraf gaat invoeren mag NOOOOIT lid worden van de EU... Ik zelf heb niets met de EU , zie liever de EEG weer... maar dan nog.. geen Turkije no way....Erdogan heeft voor mijn gevoel zijn hand verspeeld en moet doodgezwegen worden...

2
5 Sempre

Mooi zo. Lekker meer dan 10% inflatie. De sukkels! Steeds als ik een Türk hoor toeteren dan denk ik aan die 10% die ze sowieso achteruit kaggelen. Heerlijk! De Sukkels!

1
6 schrootflint

** gebruiker verwijderd **

Het zal wel iets met de NAVO te maken hebben.

7 verwijderd9139144

Schei toch uit met dat "gepraat" en "zich zorgen maken"..
Wat een dooddoeners weer. Kom eens met concrete stappen tegen deze dictator. Afgelopen week weer honderden mensen opgepakt. Zijn ze daar blind en doof, deze EU-bobo's? Wanneer worden ze wakker? Het kwartje valt wel laat.
En ja hoor, ook het "rode gevaar" komt weer om de hoek kijken. Die hadden we ook nog niet eerder gehoord. En vooral de akties van Erdogan, (tegen de Koerden!) in Syrie nog even vermelden.
Walgelijk deze politici. Vooral blijven wegkijken van wat daar gebeurt.
Dat er binnenkort onschuldige doden zullen vallen, als deze dictator de doodstraf gaat invoeren, interesseert ze niets.
Deze EU-leiders hebben inderdaad "bloed aan hun handen"..

1
8 Dieke

ja hoor over 1001 jaar

0
9 psje

of de Nato .... in beide horen ze dus niet meer thuis Turkije is een land, dat nu zijn eigen weg kiest... een weg richting een vernieuwd Ottomaans Rijk...De helft van Turkije is het er niet mee eens, maar helaas ,die mensen worden niet meer gehoord of worden zonder pardon opgesloten door Erdogan.. Erdogan moet langzamerhand gaan begrijpen dat de westerse wereld geen behoefte geeft aan zijn geneuzel en zijn verheerlijking van de Islam....Het wordt echt tijd de gelederen te sluiten en hem het nakijken te geven... KLAAR!!!!..

1
10 Sempre

Formeel wel ja. Maar dan moet Erdogan oprotten.

1
11 manpower

Stop er nu eens mee met het pappen en nat houden.
Stop als eerste met de geldstroom die kant op! wij zijn anders financier van dit bewind daar
Dus straks niet huilen als de doodstraf daar ingevoerd wordt en de eerste (onschuldige) tegenstander van het bewind (vermoord oh nee dat wordt dan) tot dood wordt gebracht. De leiders van de EU kunnen dan niet hun handen meer in onschuld wassen. Wij keken er naar en deden niks, sterker nog we gaven hun geld toe.
Er bestaat in mijn optiek geen enkele basis meer voor praten en zal er zolang dit bewind er zit ook niet komen.
En denk maar niet dat de .Russen te hulp zullen schieten. Deden ze na veel grootspraak ook niet bij de Grieken. Daarnaast de economie van Rusland is 1/15 van de EU, 1/3 van die die van Duitsland of 2 x zo groot als die van Nederland. Dus hoe zouden zij Turkije überhaupt kunnen steunen. Daarnaast is er ook nog veel kwaad bloed tussen beide landen,men neme bijvoorbeeld Syrië Voor de een een zeer goede vriend voor de ander een aartsvijand!

0
12 psje

Trouwens nog wat wat is er van hun dreigement geworden voor mei dit jaar vrije toegang voor alle Turken of anders zou het vluchtelingen akkoord verbroken worden.
Werk alle maal wel maar naar een kant!

0
13 psje

''Turkije mag formeel nog steeds lid worden van de EU, anders gaan ze meer richting Rusland''
''Oekraine referendumuitslag negeren, want anders doen we Poetin een plezier''
altijd weer die vreselijke poetin die de o zo goedbedoelend, nobele (mis)leiders in de eu dwingt tot het ergste XD

1
14 kovichni

@13 nieuw voorstel samenstellen is nog in gang door ankara

0
15 kovichni

Wanneer stort die afgrijselijke EU in elkaar.

0
16 Positivo

Turkije heeft de EU in de tang. Daarom is er dit begrijpelijke gekronkel.

Verder moeten jelui er niet zo'n drama van schoppen, want die toetredingsonderhandelingen duren al 167 jaar ofzo. Dat rekken ze gewoon op tot 2060 als dat nodig is.

10
17 zeikenderechter

Ik dacht dat Bert de onderhandelingen wilde verbreken. Hoe het bij nu gestemd in Malta.

0
18 niet-alles-geloven

Europa de vrouw op het beest. Europa wordt verkracht door de islam.
http://www.franklinterhorst.nl/EuroBabel%20en%20de%20vrouw%20op%20het%20beest.htm

3
19 DONKEY R
20 DONKEY R

Europa heeft haar ware identiteit Verloochend door corruptie en andere Goden binnen te laten.

1
21 DONKEY R

Man, man, man. Wat moet de Türk dan nog doen om volledig uitgekotst te worden? Is het dan nooit genoeg?

1
22 schrootflint

Maar de EU trekt ook al richting dictatorschap, wat heeft Nederland nog te zeggen in Nederland? Het lijkt wel of de regering marionetten zijn geworden, er wordt ergens aan een touwtje getrokken en ze bewegen. Hangt het touwtje stil, reageert de regering nergens op. Ergens in de wereld wordt een heel maar dan ook heel vies spel gespeeld.

3
23 gaulette

@23 bijna alles, Nederland gaat zelf over, gezondheidszorg, onderwijs, sociale zaken, belastingen etc. En alles wat ze hebben overgedragen aan de EU is goedgekeurd door het Nederlands parlement en senaat.

Heeft dus helemaal niks met een dictatuur te maken!

17
24 mike45

Ik snap de uitleg van Koenders, maar vrees dat zo'n opstelling niks uitmaakt. Er moet een signaal afgegeven worden aan Erdogan en dat zou moeten zijn de de onderhandelingen gepauzeerd worden tot hij inbindt.

1
25 GreyB

Europa stelt zich weer tegen het Volk. Hier zie je weer maar waarom wij uit de de EU wollen wat ook te recht is. Lat maar voor all de 27 EU lande en referendum uitschrijven over de Turkije in de EU komen sol met JA of NEE . Nederland sol beslist 80% met NEE stemmen.

4
26 Gunther

De EU is en blijft totaal krankjorum.
Hebben Marine en ik niets en dan ook niets meer te zoeken.

0
27 Wil je niet weten

De EU is overgeleverd aan de dictatuur. Erdogan voelt zich hierdoor alleen maar sterker en sterker, en kijkt neer op de zwakke EU.
Hij is straks de machtigste leider van de EU, en zal dan weer zijn turken oproepen om zoveel mogelijk kinderen te nemen. Zodat ze doormiddel van aanslagen Europa kunnen veroveren.
Wat Hitler niet is gelukt gaat Erdogan ongetwijfeld wel lukken.
En zo wordt Europa steeds meer een werelddeel voor moslims.

De Europese leiders hebben niets met de Europese bevolking. Alles draait om macht, geld en onderdrukking.
Europa is in de uitverkoop.

0
28 Niet wit niet zwart

Omdat Amerika bang is de strategie over dat gebied te verliezen. Turkije zou een band met Rusland kunnen krijgen ook al is dat nu niet de eerste optie.

0
29 Verwonderd

De EU is aan handen en voeten gebonden door de vluchtelingendeal. Ik heb ergens gelezen dat Turkije uiterlijk op 1 januari 2025 lid zal worden van de EU, op voorwaarde dat Erdogan de doodstraf niet zal invoeren. Als Turkije geen lid van de EU meer zou mogen worden, dan hadden ze alle vluchtelingen allang naar Europa gestuurd. Turkije wordt niet voor de gek gehouden, maar het Europese volk wordt voor de gek gehouden door ons te laten geloven dat Turkije nooit lid zal worden van de EU. We worden door de EU voor de gek gehouden, net als bij Oekraïne het geval is, dat ook zogenaamd nooit lid zal worden van de EU.

1
30 wiseguy

Waarom mag een Aziatisch land als Turkije lid worden omdat het dicht bij Europa ligt ?! Dan kan je nog een hele rij Aziatische en Afrikaanse landen lid maken.

1
31 21st Century Guy

Turkije is sinds het einde van de oorlog al beschouwd als een geallieerde van de Nato en Europa, enerzijds om de 'communisten' tegen te houden, anderszijds als toegangspoort naar het middenoosten en zijn olievelden, en dan nog om de religie terug te brengen en het agressieve militaire potentieel te leveren waaraan de mondige en geëmancipeerde Europeanen niet meer willen voldoen. Met andere woorden, de alliantie in instroom van Turken (en vele andere bewoners van moslimlanden) dienen om de vooruitgang van het Europese volk te ondermijnen. Vrij gemakkelijk te volgen via de geschiedenis van de staten en de vormgevers ervan, maar ja, wie verdiept zich daar nog in.

1
32 zewa

@30 Maar de grap is helaas dat Erdogan helemaal de doodstraf niet hoeft in te voeren, want in Turkije zijn doodseskaders en particulieren aan het werk om critici, seculieren, atheÍsten, vrije vrouwen etc. uit te roeien, en de rest gaat via de oorlogvoering door ze tot 'vijanden van de staat' te verklaren. Die hele doodstraf is een fopspeen van de EU, het hoort te gaa om de vrijheid en de bescherming van vrijheid van meningsuiting en het recht op vrije kritiek op de staat en religie.

0
33 zewa

@24
Jouw geliefde EU onderhandelt met een dictator, daar gaat dit topic over.
En weer geen negatief puntje over de EU bij je te bespeuren... zeer opvallend hoor.

1
34 johnny87

** gebruiker verwijderd **

Ik ben benieuwd of de Fransen dit ook zo'n goed idee vinden. Binnenkort het vervolg van de verkiezingen in Frankrijk, daarna Duitsland en binnen 2 jaar in Nederland.

35 verwijderd5929219

Dan raakt Europa nog verder verdeeld en keert oost Europa zich zeker af van de EU zoals die nu is.

0
36 DONKEY R

WNL.TV en haar moederbedrijf De Telegraaf steunen de VVD al sinds de vorige eeuw .....
Dus ja, dan moeten jullie niet zeuren als Rutte weer met idiote plannen en ideeën komt!

4
37 Uit Den Haag

** gebruiker verwijderd **

@20 Ik wil dat niet verder lezen, word er kotsmisselijk van question

38 verwijderd110

In alle 6 "Best Gewaardeerd" artikelen hier op NK zijn we boos. Wat gaan we nou doen mensen? We worden aan alle kanten bedonderd; dat laten echte Nederlanders zich toch niet overkomen? We gaan toch ook terug naar een winkel als er iets niet deugd?

1
39 case

* Verwijderd door de redactie *

40 johnny87

Dan is mijn hoop gevestigd op LePen question Hulde voor LePen.

2
41 Bakgraag

Wil iedereen die VVD heeft gestemd (en er weer is ingetrapt) niet mekkeren svp?

1
42 KiekOpDeWiek

Ongelooflijk. Weerzinwekkend. Honderden miljoenen euro's graait de ErdoTurkse gemeenschap bijeen, per jaar, omdat ze kandidaat EU lid zijn. En die absolute idioten in Brussel/Straatsburg, stemmen, na al het gezeik, de afgelopen maanden, gewoon VOOR sultan Erdo de Zelfverrijker. Om te kotsen.

0
43 Andre6687

Dit kabinet olv Rutte is een gevaar voor de Nederlandse samenleving. Zelden heeft Nederland zo een leugenachtige en hypocriete premier gehad. Deze man heeft overal maling aan, daardoor hoogst onbetrouwbaar en besodemietert de Nederlandse bevolking, op alle terreinen. Een motie van wantrouwen zou idd terecht zijn.

1
44 Bakgraag

@42 gelukkig mag ik dan nog wel klagen van u question

0
45 meneer van het nieuws

Niet mee eens; een Turkse politiek leider met een Russisch politiek gewatteerd agenda; dat 'richting Rusland' is allang gaande. Wat is er mis met een diepvrieskist relatie? Bevries de hele bende, neem zo nu en dan de pols en temperatuur en zorgt dat er wat zuurstof is.

0
46 A+++energiebewust

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@90 Als ik maar schik heb. 😊...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Tel al snel 3 fouten in reactie 84.Wat een aandacht trekkende kneus is het toch....

2 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@87 Precies! Het houdt niet op. Ook niet als je eropin blijft gaan. Juist dan niet....

4 minuten geleden geplaatst door Bop

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@69 Marxisme eindigt altijd in totalitair communisme , dus dat klopt wel. Elke keer beloven ze wat anders en was het niet het echte communisme o...

6 minuten geleden geplaatst door soapbox

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@80 Daar valt over te twisten.....

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Mja.... Je moet er niet van op kijken als Rusland dc Baltische staten opneemt in haar Federatie. Mja...dat is niet hetzelfde als Polen aanvallen...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Zie Hier
Van de toeslagen is de politiek en de burger nog lang niet af

Hebben ze dan nogsteeds geen computers bij de belastingdienst?...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Das weer knap binnenlopen voor de NGO s...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

@3 Nou ja... D66 denkt wel in rangen en standen. Zo proberen wel te beteren. Maar het gaat moeizaam....

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Offtopic

@2688 Het zou ook kunnen dat er zóveel gemaild werd, dat die mails al sinds een jaar automatisch in de spambox verdwijnen....

15 minuten geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Nadigai Kushboo Sex VideoDanny D AnalWww Nuru Massage ComPhoebe Tonkin HotVintage Porn MovieSexfather And DaughterYoung Black Hairy PussyOnlyfans Brasileiras PornVideos De SexpXxhxMom Hd Xxx VideosWizzard Of Oz PornOne Peice R34Kriti Sanon Hot VideoAshlyn Peaks NudeElevater PornHeavyr PornMegan Fox Photos NudeLacey Claire Rogers NudeIndian Aged Aunty SexTamil Aunty Xxx ComXxx Bangla PanuBest Indian Xxx VideosDesi Gand Chudai5sexBiggest Cumshots In The WorldMom MasterbateSexy Nude MilfXhapmsterMia KhalifiaSexiesBasor RaatLulu Chu BlackKim Kardashian Playboy PicsKara MitchMasturbate IndianTaboo Desi PornXxx Hollywood MoviIndiansexauntyIndian Sexy Video First TimeBrazzer PornstarKamsutro PornBig Brother Sexual ScenesBest Hentais EverPorn Videos From AdsDesenhando Mulheres NuasBarbara Alyn WoodsMegan Thee Stallion Cum TributeLinsey Dawn MekenzieXnxnx VideoHot Sex YoutubePussy Show VideoPorn VideoteenXvideo Hindi MeThai ThreesomeManyvidFree Porm AnalHentais ParadiseRaasi Sex PhotosPaige Turnah NudeLeah Gotti Blacked ComXxxwomanTarzan X Jane ShameWestern HentaiPorn With Movie StarsHeavy- R.comGirl Live CamJav SeenStripchat3Japa AnalAlivia Munn NudeAngi Harmon NudeIsabella TaylorBeautiful Xxx Video HdCockgobblersCheat Wife PornArabicxnxxxTitties NudeHentai GrátisEliza Dushku Nude나오 마사키Latina Sex TourHalsterxNxx ChineseXxx63Varshini Xnxxخودارضایی دخترRachel Cook Only FansBig Xxx Video ComSunny Leone PusseyNangi MaaIndianmuslimsexDrug PornFffm PornMom Son Porn IndianReddit Celeb NudesBrazzer Porn GratisNicole Kidmn NudeBig Aunty XxxAnjali Arora Mms PornTik Tok MasturbatingWife FuckiBo Krsmanovic NudeSiri Dahl XxxNico Parker NudeNud Selena GomezPorh HdXxx Hd Full ComAvatar Sex VideosPorno DormidaAlycia TylerTits GuruKarnataka Xxx VideosHindi Chudai Sex VideoIndian Adult Web SeriseDlaitePorno Vrai HdIxxxpornGaybbcRusan PornSaki OkubaShannon Tweed HotSunny Lane PornstarThiendia88AncensopredBrie Larson TitsXxx Gay Porn VideoHot Stepmom XvideosSex Of Indian ActressAstasia OnlyfansPosition XxxIndian Massage FuckDeeper PornsBig Dick BlowjobBig Milk SexSister Fucked台北娜娜Juli AnnMina SexKorean Big Tits NudeScizzor LesbianSaxy Video DownloadX VdeioClass Sex VideosBeach Sexy VideoLatest Malayalam Sex StoriesIndian Web Series Sex TubeSxe WwwCzech Couch CastingVelmahentai