Van pestvlogboy tot journo: etteren loont (retecool.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Terra Incognito in Buitenland  ·  145 Reacties

  • 25
  • 1414x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Misschien dat u kunt vertellen waar u kijkt? Ik zag bij de App-store precies één reactie van iemand die de app wegens deze vlogger zegt te verwijderen.

Het is best een aardig filmpje van Ismail Ilgun, vind ik. Geeft een inkijkje in de denkwereld van jongeren in achterstandswijken. Heel interessant voor iemand als ik, die daar geen idee van heeft.

11
101 Smiling

@100 Mmm, ik zie er geen en @101 kan ook maar 1 reageerder vinden die de app zegt te verwjderen vanwege deze vlogger. Hoeveel ziet U er? Overigens draait het verdienmodel bij vloggen om de advertenties niet om abonnees. En zoals ik al zei, het filmpje is ruim 30.000 keer bekeken. Geen idee wat de etnische achtergrond is van de kijkers, trouwens. Waarom is dat relevant volgens U?

8
102 Aliaz

@99 Goh, dus U kunt helemaal niet onderbouwen dat Holleeder door een corrupt vriendje aan z'n column en televisie optreden gekomen is?
Het is mij ook onduidelijk waar Ilgun voor gestraft moet worden. Volgens mij heeft hij 3 dagen in voorarrest gezeten en is naar huis gezonden met een gebiedsverbod. In Nederland kun je alleen door een rechter tot een straf veroordeelt worden en je komt alleen bij de rechter als het OM een strafzaak begint. Dat is hier blijkbaar niet gebeurd en dan houdt het op.
En nee, ik vind niet dat een jongere perse onderop moet beginnen; dat heb ik zelf niet gedaan en ik verwacht het van mijn kinderen ook niet. Als je erin slaagt een eerste baan te vinden die past bij je capaciteiten en interesses, prima!

8
103 Aliaz

Ach, als iets begint te etteren en het ettert maar door en er wordt niets aan gedaan dan krijg je verrotting, gangreen... en dan wordt het er niet vrolijker op voor de patiënt. Dus misschien is dit onverdiende kadootje, wel het pus-druppeltje die het kwalletje doet 'overlopen'
Excuus voor deze grimmige, zelfs vileine en vuige reactie, maar als er iets is waar ik van walg dan is het wel dat zo'n misselijkmakend stuk ellende beloond wordt voor het verzieken van andere mensen hun leven. Dus ettervlogger, etter een end heen etterbak!

4
104 Bleke Betty

Als op fora als NK de naam Ismail Ilgun word geschreven schiet er altijd een vast clubje reageerders in de stress.
Dat lijkt sterk op jaloezie want elke keer het herhalende riedeltje is geen toeval maar iets obsessief met een verborgen reden er achter.
Ook al zien de meeste mensen dat Ismail Ilgun het goede pad op gaat zien de jaloerse reageerders online in het virtuele web dat liever niet.
Hij wel en hun niet, dat kan alleen aan de ander liggen zoals Ismail en foute media.

Zelfs nu ismail de kans krijgt om als voorbeeld voor de achterstands jongeren en de wereld een kijkje gaat laten zien hoe ze leven is het nog niet goed voor zulke mensen.
Neen, want het zou eens voor kunnen komen dat ismail een goed voorbeeld geeft, dan heb je al die tijd voor niets gehaat en moet je aan jezelf toe gaan geven dat je wel eens fout zat.

12
105 techcenter

@105
Hou toch op man. Dus omdat iemand voor zijn wangedrag beloond wordt is het ineens een fijne gast? Pffff moet je tegen die mensen zeggen die hij terroriseerde. Zal lekker worden.
We moeten ook alleen maar juich gedrag vertonen bij de minste geringste scheet die er gelaten wordt die geen schade aan heeft gericht. Die sukkel zou pas een goed begin maken als hij eerst eens zijn excuus aan zou bieden i.p.v als een overwinnaar zich vertonen. Nou dat is hij nog lang niet!

6
106 Bleke Betty

@106
Kunt u wat rustiger schrijven en wat vriendelijker?
Zo kan ik het niet meer lezen.

13
107 techcenter

@106
Over het excuses.
Deze heeft Ismail in verschillende vlogs en programmas al gegeven.
Niet dat het bij GS of Pownews te zien geweest zal zijn maar hij heeft er spijt van.
En nu wil hij zijn kans goed benutten en zijn goede kanten laten zien.

Is dat ook al niet goed meer?

12
108 techcenter

@106 Denkt U niet dat zijn talent beloond wordt in plaats van zijn wangedrag?

9
109 Aliaz

Ik snap werkelijk waar die hele commotie niet waar een klein deel van de internet community over Ismail vandaan komt.
Iedereen weet toch hoe er geknipt werd in ´nieuws´ over ismail destijds?
Van een kwajongen maakten ze er een crimineel van die schijt had aan de politie en gewelddadig zou zijn .

Net of wij nooit kwajongens waren in onze jeugd.
Is dat kleine deel wat nu nog steeds denkt dat ismail een of ander tuig is misschien dan nooit zelf jong geweest of onder zwaar strenge opvoeding nooit gekomen tot avonturen beleven in de jeugd?
Voor mij komt het zeer vreemd over. Het lijkt me sterk op een obsessie of jaloezie iets anders kan ik er neit van maken.

13
110 techcenter

Of een etterende journalist die politicus probeert te worden ... nog erger.

7
111 PeeVeeVeeNee

** gebruiker verwijderd **

Die jongen wordt gewoon ingepakt, onklaar gemaakt en van zijn scherpe kanten ontdaan. Ik denk ook dat hij Nederlands moet leren spreken en leren drie zinnen achter elkaar te spreken. Verder denk ik niet dat we nog veel van hem zullen horen. Een goed voorbeeld, inpakken, inlijven en onschadelijk maken.

112 verwijderd924924212

@112
Dat gaat dan nog wat worden met andere mensen die dit als taakstraf opgelegd krijgen zonder enige veroordeling van een rechter.
Zij worden beroemd gemaakt waar door ze automatisch falen zodat een ieder dat kan zien.

Efteling logica

11
113 techcenter

** gebruiker verwijderd **

@108 . "Goede kanten"? Ken jij die dan? Wij niet, wij moeten maar afwachten wat die slungel in het AD mag zetten.

Snap het toch, die jongen wordt ingepakt in de gevestigde orde. Niks gevlog, gewoon schrijven wat al die andere kolomnisten schrijven.

Zel zielig zoals hij erbij zat, als een schuldbewuste biechteling, na het biechthokje buitenstaand knipperend tegen het onverdraagzame daglicht.

Nog even en hij krijgt een huis en een meid en dan zij we deze vlegel voorlopig weer kwijt.

114 verwijderd924924212

@114
Jij zal zijn goede kanten niet zien of willen toegeven.
En wat is er mis als hij een huis en een leuke meid krijgt?
Nog meer kansen om zijn leven te beteren.

8
115 techcenter

Inderdaad, "ingepakt in de gevestigde orde". De beste methode om een man te castreren.

4
116 Commodus

Hopelijk eindigt het AD nu net als de Quote nadat die een crimineel als columnist binnen haalde.

3
117 Merlinswit

@114 Hij gaat helemaal niet voor het AD schrijven, hij vlogt over het leven in achterstandswijken. Ik zie echt niet in wat daar mis mee is. Hij verdient er zijn boterham mee en U hoeft niet te kijken als U dat niet wilt. Allemaal blij, toch?

8
118 Aliaz

Misschien zien ze hem liever tot een onderwereld figuur uit groeien zodat hun klagende eigenschappen nog beter bevrucht worden.
Typisch van die internet posters die graag zeiken om te zeiken, de obsessie voeden met negatieviteit die ze niet voor zich zelf kunnen houden en menen het te moeten delen met andere mensen.
Geloof maar dat die mensen niet op zulk geklaag zitten te wachten.

10
119 techcenter

"Ismail Ilgun is een beroemdheid in Nederland door zijn (treiter)vlogs over de avonturen van kansenboys in de Zaanse wijk Poelenburg."

Nou, ik had nooit van hem gehoord totdat hij die vrouw aanviel, en dat uitgebreid aandacht kreeg.

Ik vind het nogal raar, dat bij kut-Marokkaantjes altijd ervoor wordt gepleit, wangedrag te belonen omdat ze anders nog erger worden. Onder bedreiging moet je het maar goed vinden. Echt hun stiel, dat wel.

0
120 Wendel

@120 hij is niet van Marokkaanse, maar van Turkse komaf. Niet zomaar wat neerlepelen Wendeltje Zwendeltje.

7
121 Bart Boudewijn

@102 Kijk maar eens in de google store dat zijn de app die het meest gebruikt worden
en als je het niet van mijn aan wil nemen neem het dan maar van het AD welke na eerste dag al tegelijk 70 abonnees (understatement maar toch jaarlijks 21.000 minder) kwijt zijn en dit aantal zal nog veel meer worden is de verwachting daar dit nieuws bij velen nog niet bekend is!

http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/algemeen-dagblad-70-abonnees-kwijt-om-treitervlogger/

0
122 psje

@118 Bent U zelf eigenlijk wel abonnee bij het AD dan zoniet wordt U het nu dan?
Want wij wel en wij gaan opzeggen, Ga het straks ook aan onze ouders melden waarvan ik U nu al hun reactie van kan voorspellen!
Een abonnee welke je kwijt bent (en vooral voor kranten) krijg je niet meer terug en dat terwijl het aantal krant lezers sowieso al aan het afnemen is.

1
123 psje

@119 uitgroeien tot een onderwereldfiguur, daar heeft hij het interlect en capaciteiten niet voor,
Wat het AD nu doet is gewoon het sponsoren van wangedrag van deze ASO (heb er geen ander woord voor) want reken er maar op dat hij echt niet zijn gedrag zal aanpassen en nu al helemaal niet daar hij voordat zelfde gedrag betaald krijgt!
Het AD zelf zegt dat ze deze individu een tweede kans willen geven, Is hun goed recht maar er zijn er veel meer die zich wel gedragen en deze kans meer verdienen. Dus in mijn optiek is het gewoon een publiciteitstunt! Maar de doelgroep die ze hiermee willen bereiken zal nooit een abo nemen! En de groep die meneer schoffert ect is de groep betalende abonnees. Kijken wat die er van gaan vinden.

0
124 psje

Oh nog wat, de voertaal voor een Nederlandse krant is nog steeds Nederlands toch!
Heb die jongen nog nooit een woord ABN horen spreken dus gaan ze het bij het AD de boel ondertitelen zodat wij Nederlanders zijn berichten ook gaan begrijpen of is het maar voor een select groepje

1
125 psje

* Verwijderd door de redactie *

126 Dewereldrond

@120 Wel even bij de feiten blijven, die jongen had met z'n vlog een inkomen van zo'n 2000 euro voordat hij landelijke bekendheid kreeg.
@122 Ik heb in de google store gekeken en daar meldt niemand dat hij de app verwijdert vanwege de Ilgun. En 70 opzeggingen tegen ruim 30.000 views van zijn eerst filmpje, ik vermoed dat het AD daar niet van onder de indruk is.
@125 De jongen spreekt vloeiend nederlands. Geen ABN nee maar sinds wanneer is ABN een vereiste? En ja, het eerste filmpje is ondertiteld dus niets houdt U tegen om te gaan kijken.
@124 Wat U zegt, het AD geeft deze jongen een tweede kans. Prima toch?

10
127 Aliaz

@127 70 abonnees (en stijgende ) is ca 21.000 eur per jaar minder wat levert 30.000 views wat voor youtube begrippen een lachertje is dan op? En die 70 komen uit de mond van het AD dus ga niet zeggen dat het geen abonnees kost
in google store gekeken? Dan toch die roze bril maar afzetten! of verder naar beneden scrollen
Ik ga zijn filmpjes niet kijken , ga niet meewerken aan zijn aantal views hopelijk doen andere gelijk denkende dit ook dan is het snel afgelopen!
Het is de keus van het AD en dit is hun goed recht maar het is mijn goed recht om dan mijn abo op te zeggen en met mij kennelijk sowieso 70 andere
Daarnaast ben U al abonnee op het AD zo kan U Uw grote vriend sponsoren U behoort kennelijk wel tot hun nieuwe doelgroep. De oude (betalende ) groep (middelbaar, Nederlands werkend) kennelijk niet meer

0
128 psje

@127 Ik heb toch echt even hardop moeten lachen om wat U neerpent. : ' Die jongen spreekt vloeiend Nederlands". Dan luistert U niet vaak naar het nieuws of naar Nederlanders. Die jongen spreekt een soort hakketakketaal waar af en toe een verstaanbaar (en dan nog met een accent) soort Nederlands woord te herkennen is.

2
129 gaulette

Ik zeg niets.

0
130 Robbedoes

@127 Oh ja, hoeveel opzeggingen ziet U dan in Google store? Kom eens met cijfers!
De opbrengsten van zo'n vlog hangen af van de reclame die ingebouwd woorden. Dat zal voor iedere vlog anders zijn. €20.000 op jaarbasis lijkt me eerlijk gezegd niet zoveel.
U heeft nogal wat vooroordelen over mij, blijkbaar. Ik ben helaas ook middelbaar en werkend maar gelukkig nog steeds geinteresseerd in mijn omgeving. U bent daarentegen niet erg consistent. Eerst klagen dat U het filmpje niet kunt verstaan du niet voor Nederlanders. En als blijkt dat er ondertiteling is dan ook niet kijken. Waarom klaagt U dan?
En nee, nooit een abo op het AD gehad maar ik heb wel naar de vlog gekeken, zo breng ik dan toch wat op voor het AD.

5
131 Aliaz

@129 Tsja, ik kan het uitstekend verstaan. Misschien kom ik vaker op straat dan U?

5
132 Aliaz

@132 Mijn ouders woonden in zo'n wijk. Ik hielp ze omdat ze in de 90 waren. Jammer genoeg moest ik dus daar ook de straat op. In die dagen (tot een jaar geleden) wenste ik af en toe dat ik binnen kom blijven. Als je een positief beeld wilt krijgen van een bepaalde groep mensen moet je niet daar in die wijk zijn.

1
133 gaulette

@129
Ach, hij zal wel ondertiteld worden in zijn AD filmpjes. In het Nederlands, Turks, Marokkaans en Arabisch.

0
134 beastyboy

@132
Rara wat zeg ik nu:
"chamala chamala zizizi hoer zizizi meisje meisje psst psst en anders mijn familie weet waar je woont"

Antwoord:
Hallo, ik ben Ismael en ik vind jou een aantrekkelijke dame.

Het eerste is Turks/Marokkaans, het tweede is de ABN vertaling ervan.

0
135 beastyboy

** gebruiker verwijderd **

@103 Ik had gisteren een heel verhaal klaar, tot mijn internet uitviel.
Ik was ook tegengekomen dat er 70 opzeggingen waren bij het AD,en dat veel mensen zich terecht boos maken.

Ik ga niet mijn tijd steken in het bewijzen van de bekende weg, iedere achterlijke gladiool weet hoe het werkt in die kringen.
Dus ik denk dat jij dat ook heel goed weet question Ach eentje!! http://www.quotenet.nl/Nieuws/Hoe-Jort-Kelder-Bram-Moszkowicz-sloopte.-Een-val-in-zeven-etappes.-139769

En nee, ik vind niet dat een jongere perse onderop moet beginnen; dat heb ik zelf niet gedaan en ik verwacht het van mijn kinderen ook niet. Als je erin slaagt een eerste baan te vinden die past bij je capaciteiten en interesses, prima! quote

Iedereen begint onderop in de baan die bij je opleiding aansluit.
Ben je chirurg dan loop je ook eerst onder supervisie de minder leuke dingen te doen.
En dat is goed, moet er niet aan denken dat iemand in mij snijdt die dat alleen uit een boekje heeft!

Deze Ismail heeft niets gepresteerd, en is een irritante vervelende treiterkop met een spraakgebrek.
En ja, iedereen verdient een tweede kans, maar dan moet je die eerst verdienen.
En voor mij heeft hij alleen een trap onder zijn reet verdient!

Dat jouw kinderen dat dan niet hoeven?? nu de mijne moesten dat wel.
Heb jij dan van die vervelende betweterige zoontjes van de baas kinderen? die het personeel met hun onkunde lastig vallen??
Moet wel, want op een eerlijke manier beland je niet op een plek waar je absoluut niets voor gepresteerd hebt.

136 verwijderd110

@131 De cijfers van het AD zeggen toch al genoeg, kijken hoeveel opzeggingen het AD aan het eind van de week heeft!
En Aangezien U zo gek bent op cijfers
Gemiddelde opbrengsten per jaar bij ca 1 miljoen views is tussen de 750 en 1000 euro per jaar!
(4 abonnees kwijtraken is 4 x 300 is 1200 euro )Daarnaast welke adverteerder wil zijn naam geassocieerd willen hebben aan deze vlogger
Tuurlijk zal het AD hier niet van onder de indruk zijn zoals u dat zegt! maar het gaat wel degelijk niet om de aantallen (kijkers en geen kopers) maar wat je onderaan de steep overhoudt
Mede door U (en die andere 29.999) heeft het AD nu maar liefst 30 euro verdient maar is mede door mij (en mij alleen) al 300 euro kwijt op jaarbasis.
Hoeveel viewers heeft het AD nodig om 21.000 goed te maken? Als hij elke week een artikel inleverd zullen er per artikel minimaal 500.000 viewers moeten zijn. Goed verdien model hoor!

1
137 psje

@134 Nee, de ondertiteling is alleen in het Nederlands. En het zal U verbazen maar er komen ook autochtone nederlanders voor in zijn filmpje. En die worden ook ondertiteld.

2
138 Aliaz

@137 In ben inderdaad dol op cijfers maar ik wil wel graag de bron zien. Waar is die?

2
139 Aliaz

@136 Grappig dat U steeds beweerd dat Holleeder door een corrupt vriendje aan zijn column en televisie optreden is gekomen en dan een link post die beweerd dat zijn advocaat door dezelfde mensen is omgekegeld. Nogal tegenstrijdig.
Op uw persoonlijk aanval op mij en mijn kinderen ga ik maar niet in. U bewijst er alleen maar mee dat U zich net zo onbeschoft gedraagt als deze Ilgun heeft gedaan. Ik zie tenminste het verschil niet. En dan heeft hij nog zijn excuses aangeboden.

2
140 Aliaz

@136 Ismail Ilgun is onder contract bij TopNotch, niet wegens zijn treitergedrag maar wegens zijn talent. Wellicht ziet u dat talent niet, dat kan, maar de baas van TopNotch dus wel. Lang niet alle vlogs van Ilgun stonden bol van irritant gedrag van irritante jongetjes - ik heb er een aantal gekeken toen de commotie op z'n hoogst was, en niet alleen de vlogs die in de publiciteit waren.

Hij is in staat de leefwereld van de jongeren in afstandswijken te laten zien vanuit de jongeren zelf, niet als (witte) programmamaker die naar Artis gaat. Ik vind dat bijzonder waardevol.

U en de opzeggers willen hem alleen als treitervlogger zien, miskennen zijn talent en ontkennen dat hij een positieve bijdrage aan de maatschappij kan leveren. Gelukkig ziet het AD het anders.

6
141 Smiling

Voor inkomsten van internet zie bijvoorbeeld hier
http://www.intermediair.nl/carriere/een-baan-vinden/beroepen-functies/Met-50-000-abonnees-kun-je-leven-van-YouTube?utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F
per 1000 views een euro (maar dan moet je wel een x aantal abonnees hebben)
of
https://geldmax.nl/geld-verdienen/geld-verdienen-met-internet/geld-verdienen-op-youtube/

dit waren de twee eerst die oppoppen via google , iets wat je zelf ook had kunnen doen.

Heb al een bron gegeven van de opzeggingen zoals die van het AD zelf ! En de opzeggingen van het AD die gemeld zijn bij de google play store kan ik helaas niet linken maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn.

De rest is gewoon simpel rekenwerk(of moet ik het voor je uit tekenen?)

0
142 psje

@142 Begrijpt U uw eigen linkje wel? Die 1 euro per 1000 views geldt voor degene die het filmpje post, niet vor het netwerk. Het netwerk, het AD in dit geval verdient ook aan de reclame inkomsten en verkoop van artikelen geassocieerd met het netwerk. En die inkomsten staan nou weer niet in uw linkje. Maar ik lees wel dat het meest populare youtube kanaal miljoenen per jaar verdient, die 70 opzeggingen kunnen er dus wel vanaf.
En die verwijderingen van de AD app in Google Store, ik zie ze nog steeds niet. Wel in de Apple versie: eentje.
Desalnietemin zie ik uw 'simpele rekenwerk' graag tegemoet.

0
143 Aliaz

@143
Voor Aliaz, hierbij diverse recensies op Google Store van mensen die de app verwijderden, danwel grof kritiek leverden op AD... incl. taalfouten question

Joop Buigveer 21 april:
Turkse treitervlogger een baan aanbieden? Jullie zijn diep gezonken bij het AD. Ons abbo is opgezegt en deze app gaat er snel af. Bye bye succes met jullie beleid.
Egbert Borst 23 april:
Geeft ruimte aan tuig. Stimuleert slecht gedrag en er werken zeer slechte mensen. Pure troep voor gestoorde mensen. Een dikke min van mij.
Lars Peereboom 22 april:
Kan me niet meer vinden in de koers die het AD kiest, app verwijderd en lees nu ander media.
Sebastiaan 21 april:
Ad gerf ismail ilgun een podium. Dat is niet iets saar ik achter sta.(ismail werkt tegenwoordig bij t ad)
Peter Koster 23 april:
Loopt vast en die Turkse mafkees een baan geven gaat me te ver doei doei
Olaf Seijner 21 april:
Een turkse treitervlogger aan de slag bij het AD. Had het AD al niet hoog zitten, nu helemaal niet meer.
Peter Mand, 21 april:
Zolang een turkse vlogger bij deze krant een platform heeft is 1 ster al te veel..... heb de app weer verwijderd!!!

0
144 Arlynn

Het AD is al langer op de verkeerde weg. De berichten die hier dagelijks direct aan het AD gelinkt zijn gaan in de regel nergens over. Slechte dorps journalistiek, knip en plakwerk uit het buitenland en afschuwelijke blogs. Ook het Brabants dagblad is in handen van AD en is derhalve van hetzelfde- zo niet, nog lager niveau.

0
145 Verwonderd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

5 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
FuclingAnissa Kate FeetPissbukkakeAbduct PornFree Porn Mobile GamesMassage EroticPôrno áfricaIntimissiGinagersonMommies Huge TitsLena Paul SexMalayalam Actor XxxShamayne OnlyfansPrego CuckoldXvtapesWedding PornLynaritaa Perez NakedForestsexIndian Xxx Movie DownloadDaughter And Dad Porn VideosHuge Cock Gay PornHand Job FeetIndonesia Sex MovieSislovesme Chloe CherryShared Fat WifeSexe PronoBunni.emmie NudesGif TitfuckMia Khalifa S3xGay Cumming On FaceIg Lives NsfwHommade SextapeQueen Latifah NudeOlder Mens CocksBellsesa PornLesbian Porn CelebPriyanka Chopra Hot VideoReal Massage Parlor PornNude LivveSister And Brother Saxy VideoBhumika Sex FilmTamil Sex Movie OnlyVirtual SexpovPanty Peeing VideosFatmomstubeHot Sexy Sex PornAnty Boy Sex VideoBig Boobs Bouncing GifHd Crying PornTatsy BlackPuertorican PornSilverdadXnx Sex HdWesley PipesSex Video VijayElle Lee PornIndian Sex Movie ComeOldersexXxx Sexy KahaniTiffany PlayboyMhia KalifhaBhartiya ChudaiAva Addams AnalDefloration In HindiPornstars In SareeCumming On Black TitsOiled TwerkingCrush Crush NutakuMature Tub PornSex Doll HdHuge Bootyporn3d Hentai BeautiesSandrine Holt NudeTorrent PornJav Porn SiteJayne Masfield NudePorn For ProsDaughter SwappedJenna Haze DpFelicia Clover PornHot Naked GuyGhetto AnalCeleb NsfwPo Rn Digهنتاب تايمBrittney Griner NudeXxx Jabardasti HdXxx Telugu Xxx3dimm AnimationsBlack Girls Porn VideosHard Fuck HdHomemadecumshotsGrope Asian PornFamous Porn StarsNhentwiJailyene Ojeda NudesBlackedcom Sex VideoPornstar TitsAll Ladies Do It 1992Nina Hartley AssfuckTélécharger Ebook Gratuit IllégalTrent And AllieFabiola VoguelJanwar Sex Janwar SexAunty Xxx Video HdBhabhi Ki ChutXxx Mujra VideoOil Massage BrazzersNude StepmomPaliculas PornosAsian FfmFistingorgasmPorn SuirtMichelle Rodiguez NudeMissttkiss OnlyfansWwe Superstars Sex VideosGotti XxxTamilscandalsBest Actor PornLacey Chebert NudeLisa Ann BjDelhi Teen PornMandy.watersGay Gloryhole CompilationSexual Cartoon MoviesPorn ComocaSex JapaniPure Kannada SexDana Plato PornInfieles XxxFuckermenKerala Aunty BfSex Video XxxxJp PornhubSpy Caught PornRed Tube PornographiePorn Teens MassageBubbapornAlycia Debnam Carey NakedHot Guy SexXxx Videos Hindi DesiPornpics.cxomAi Face Swap PornXvideo BrasileirosMaya MonaAsiagay PornMia Khalifa SpecsDesieTeenagers BdsmFarrahs Abraham Porn