Video. Schouderprobleemjongere gilt als mager speenvarken bij 'hardhandige' arrestatie (geenstijl.nl)


Op GeenStijl wisselen nieuwsfeiten, schandelijke onthullingen en journalistiek onderzoek elkaar af met luchtige onderwerpen en prettig gestoorde onzin. ...

door Inter in Binnenland  ·  95 Reacties

  • 30
  • 1678x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik moet bekennen dat ik een lag niet kon onderdrukken.

Eerst de stoere gozer en dan als een meisje gaan liggen huilen als je de consequenties ervan krijgt.

0
51 Realisme graag!

Ik hoop dat ze die handboeien net zo lang laten zitten tot 'ie 10x achter elkaar het woord "schouder" als een waardig ingeburgerd Nederlander in keurig ABN kan uitspreken... zonder die achterlijke moslim 'j' ertussen. Dus geen "sjchouder", maar "schouder". Oefen ze, Mo-homo!

2
52 DruppeltjeDrie

@51
Oops Lag moet natuurlijk Lach zijn.

Maar hij blijft leuk!

2
53 Realisme graag!

@50 In mijn reactie @44 geef ik duidelijk aan dat ik niet het hele politie apparaat fascistoide vind maar dat er wel bewegingen zijn die die kant op gaan binnen de nederlandse samenleving. Mijn grootvader kende ook goede politiemensen maar hij werd wel uit zijn winkeltje gesleept door Poos en Slagter, twee psychopatische agenten die konden gedijen binnen het politiekorps net als Fred Buffing heeft gedaan. Buffing is uiteindelijk in 2015 overleden aan kanker maar in 2013 hing er in het ajax-vak al een vlag toen bekend was geworden dat hij kanker had: "Fred B., karma is a bitch"

Het is een facet van het feit dat nederland steeds fascistischer wordt, dat ook de politie fascistischer wordt. En dat is ook logisch want wanneer je een onderbezet politie apparaaat opzadelt met steeds meer taken en bevoegdheden en almaar onvoldoende middele, dan wordt dat apparaat gewelddadiger en zoekt steeds vaker naar gewelddadige oplossingen in plaats van de dialoog. En dat is precies wat we zien.

Daarnaast zie je dat er parkeerwachters zijn en controleurs in het OV die vaak onterecht mensen beboeten zonser dat die mensen er iets tegen kunnen doen. Ook dat is een kenmerk van een steeds repressievere rechtstaat . Daar bovenop zie je bewegingen zoals hier op dit forum waarin mensen 'demonisch' zeggen te genieten van iemand die claimt pijn te hebben. Ook onverdraagzaamheid, discriminatie en dat soort praktijken dragen bij aan een steeds fascistischer nederland waarin een PVV kan floreren. Want is het nou de Islam waar de PVV tegen ageert of willen ze toch gewoon 'minder marokkanen'?

Ik zeg niet perse dat de politie fascistisch is maar wel dat zij uitmaakt van een nederland dat steeds fascistischer wordt.

24
54 Hollander1967

Hollander1967
Mijn leeftijd is 87 jaar en wat u probeert te vertellen heb ik in het verleden al eerder zien ontstaan. Bespaar je de moeite want rede en argumenten wil de lezer op NK of GS niet lezen. Sensatie en verdeel en heers en de tweestrijd is de huidige maatschappelijke trend.
Over de politie, de huidige generatie dienders is opgegroeid met computer schiet games, Hierdoor is de drempel om te schieten op mensen lager dan bij de generatie dienders welke niet is opgegroeid met schiet spellen.

16
55 opabert

@54 Wat ik vooral steeds meer zie gebeuren in Nederland is het totale gebrek aan respect voor de politie, mensen vinden het blijkbaar, zelfs als ze weten dat ze hardstikke fout zitten, nodig toch een grote bek op te moeten zetten.
Dat terwijl je gewoon in de gelegenheid wordt gesteld bezwaar aan te tekenen tegen een boete. Dat sommige mensen daarvoor het verstandelijke vermogen missen, openbaart zich in scheldpartijen, verzet bij aanhouding en achteraf gaan janken dat zo zo onheus bejegend zijn door die grote boze politieagent, die racist, die fascist enzovoort.

0
56 Vogelverschrikker

@49 Hollander1967
Kom zelf uit Den Haag. Dus vooral van de Haagse situatie weet ik genoeg af. (bij ons liep zeker niet iedereen met een mes rond, maar goed)

In de jaren 50-60 sloeg de politie demonstranten/oproerkraaiers nog met de blanke sabel om de oren. Dus de tijden zijn wel veranderd wat dat betreft.
In de jaren 70 waren ze ook niet zachtaardig, als er iets was reden ze met Jeeps rond of met paarden en sloegen ze al rijdend om zich heen met de lange latten.
Wat door al die jaren hetzelfde is gebleven.....je praat gewoon normaal tegen een politieagent. Als je een agent gaat uitdagen en provoceren dan kan je problemen of zelfs klappen verwachten.
Geen agent had dit soort gedrag vroeger geaccepteerd. Niet in de jaren 50-60-70-80 of 90.

Deze " jongen" gedroeg zich compleet debiel, provocerend en agressief. Op een hele agressieve toon pratend/schreeuwend. En de politieagenten beledigen.
Dus wat er uit voortvloeit is eigen schuld. Misschien heeft de idioot nu zijn lesje geleerd ? Laten we het hopen want anders kan hij nog veel problemen verwachten in zijn verdere leven .

2
57 Big Tony

Als iemand mij zo zou benaderen zou ik hem 1, 2, 3 keer waarschuwen en dan krijgt hij een klap voor zijn kanis , als hij niet weggaat. Maar ik ben dan ook geen politieagent. Ik laat me niet uitschelden, beledigen, bedreigen .

1
58 Big Tony

Ik denk dat er op allerlei gebieden wel fascistische tendensen zijn, maar dat dat behoorlijk (nog niet voldoende, maar dat komt wel) gecompenseerd/tegengegaan wordt door steeds meer mensen die bewust zeggen - *dat* gaan we niet doen.

0
59 handsfree

Ik denk dat dit hele verhaal vooral met *die* man te maken heeft – als *die* man bijvoorbeeld een doorsnee Zweed of Japanner zou zijn geweest, dan was er niks aan de hand geweest. En het is wel raar dat *die* man, die best goed Nederlands spreekt, en dus ook verstaat, na zoveel jaar in Ne-derland, blijkbaar nog steeds niet heeft begrepen dat je in Nederland, wie of wat je ook bent, hebt te doen wat de politie je zegt te doen. Daar begint het mee. Zonder mitsen en maren. Daarna kan alles nader bezien worden, maar dat is *wel* het begin.

0
60 handsfree

@54
Uiteindelijk vertoont u het zelfde gedrag als die jongen. U vind dat uw belang altijd boven die van de samenleving staat.

Naar we leven niet in een anarchistische wereld, we hebben regels afgesproken waar een ieder zich aan hoort te houden.

Als u het daar niet mee eens bent, is het nog steeds ongepast om de politie racisten te noemen of anderszins beledigen!

8
61 Realisme graag!

Eh, een aanhouding. Deze aanhouding gaat wat vorser omdat de arrestant niet meewerkt. En een aantal 'ouderen' hier trekken dan direct het vergelijk met het fascisme? Ik vraag me af of die 'ouderen' die hier reageren die periode wel echt mee hebben gemaakt...

1
62 Bluth

Een grote bek, dom, laf en nog een aansteller ook.

1
63 Positivo

Hij laat zien dat hij een echte mocro jankbak is, die goed is in treiteren maar op het moment dat hij word aangepakt laat hij gelijkt zien waar ze dagelijks op oefenen, janken en laten zien wat voor schijtert hij eigenlijk is!

1
64 Zie Hier

Van mij hadden ze die rugzakterrorist filmer ook wel mee mogen nemen voor hinderlijk in de weg lopen en camera afnemen. Walgelijk volk!

1
65 Verwonderd

Dat stuk stront, hier geboren neem ik aan, niet eens fatsoenlijk Nederlands spreken...

1
66 netcat

@49
Die man is helemaal niet 'beschoten' maar hier is enkel een waarschuwingsschot gelost omdat deze man op de scooter er vandoor ging...

'' Tijdens de controle van de inzittenden van de auto bleek dat de verdachte, welke bijrijder was, net voor de controle de auto had verlaten. Korte hierop zagen de agenten de verdachte rijden op een scooter. Op de Minervalaan met de Zuiderweg hebben agenten geprobeerd de verdachte aan te houden. Hierbij is er door een van de politieagenten geschoten. De verdachte scooterrijder raakte hierbij niet gewond en zag kans om aan zijn aanhouding te ontkomen.''

http://www.blikopnieuws.nl/nieuws/252257/politie-schiet-op-onschuldige-man-in-groningen.html

Je bent je 'feiten' zelf aan het verdraaien voor je eigen verhaaltje

0
67 Hefan430

Het blijft een heerlijk filmpje,kijkt lekker weg!

2
68 elsinkx

Hier moest ik ook wel om lachen. question
Mijn sjchouder, mattie!

0
69 Wild Rover

@62 Lijkt mij niet meer dan normaal dat als je fysieke problemen hebt, je politieagenten niet teveel moet beledigen.

0
70 Wild Rover

@69
Ohhh, ik dacht dat hij om zijn vati riep, maar het was dus om zijn mattie.

2
71 Marrie

Ach die krijgt straks ook een baan bij het AD om een documentaire over politie brutaliteit te maken toch!

0
72 psje

mag gillen als een speen varken wel ,dat is vast niet halal

0
73 psje

@72 Oh, vandaar dat ie zo gilt, wie het hardst gilt krijgt een baan bij een krant...

1
74 netcat

En zo zijn ze wanneer ze er alleen voor staan XD

0
75 Reflexian

* Verwijderd door de redactie *

76 hk-sr

@73 Juist wel , onverdoofd is nu eenmaal de policy bij dat volk

1
77 charmeur

Op de een of andere manier mis ik simpelweg het woordje 'alstublieft'.
Bijvoorbeeld, 'meneer agent, wilt u alstublieft voorzichtig doen, ik heb schouderletsel.'
Of bijvoorbeeld, 'Alstublieft meneer agent, hier mijn paspoort.'

0
78 Partijdig

Gevalletje : "Don't roll the dice if you can't pay the price..."

Voortaan toch even nadenken voordat je politie etc. gaat lopen uitdagen en tot welk niveau je dat doet.

1
79 TedjeR

@7 Dat zijn geen agenten maar BOA,s.. Oftewel de meest kansloze personen die er in Nederland rondlopen,..

Kunnen niks en weten niks,.. Geef de Apen een uniform en ze voelen zich eindelijk iemand die meetelt..

7
80 iedereen heeft recht op mijn mening

@80 Zijn toch echt agenten hoor, die zich zeer verantwoord met dit halal speenvarken bezighouden. Er staan alleen wat BOA's omheen (met wie deze casus waarschijnlijk begonnen is). Bekijk de video voor je reageert en zet je bril dan ook graag even op.

0
81 DruppeltjeDrie

ondertussen geeft het topic en de reageerders hier een mooi beeld over wat er zoal vertoeft op NK
je hoeft de youtube niet eens te zien. kijk naar de eerst comments.

respect voor de mensen die nog in staat zijn er hun waardevolle tijd aan te verspillen. ene opa, ergens, gaf nog aan.
NUTTELOOS. en gelijk heeft ie.

waste of time.

7
82 info

eerste

3
83 info

@82 ; Weet je wat een waste of time is? Maar aardig blijven doen tegen bepaalde lui, in de hoop dat dat respect oplevert. Maar proberen constant alles te vermijden wat zou kunnen duiden op een slechte behandeling, ten faveure van degene die dat respect hoog van de daken schreeuwen, maar met de voeten treden.

Zachte heelmeesters, stinkende wonden.

0
84 Partijdig

@84 - Partijdig

de stinkende wonden hier zijn nu aan het etteren. dat krijg je na opzet tot haat en polarisatie.
en onder tussen maar vergeten dat GW een derde generatie allochtoon is die uw feestje onderhoudt .

7
85 info

@85 ; De stinkende wond was aan het etteren in het filmpje.
Onze agenten zijn geen beulen.
Gevalletje autoriteit. Agenten hebben die hier in ons land. Je kan dan gillen als een speenvarken en ze respectloos toespreken en vervolgens janken als dat uit de hand loopt, je kan ook gewoon beseffen waar je staat en dat de agent in deze altijd wint.
Respect voor gezaghebbende agenten is verre van aanwezig.

Wat GW ermee te maken heeft is een heel ander verhaal, en 'vergeten' dat hij een derde generatie allochtoon is, die het feestje onderhoudt is gewoon bullshit.
Dat is afschuiven van het probleem op het symptoom, in plaats van de hand in eigen boezem steken. Wilders kan niks polariseren, als er niks gebeurt.

In dit voorbeeld -> als de man in kwestie gewoon normaal had gepraat met de agenten en gewoon even zijn emoties binnen had gehouden, was dit zeer zeker anders afgelopen. In NL kan men van geluk spreken met zo'n agenten.

De volledige afwezigheid van reflectie en respect bij de persoon die hier ligt te janken is stuitend.

0
86 Partijdig

filmpje niet gezien hoor. die worden speciaal geplaatst voor de zwerende haat van sommige Nederlanders.

geleerd van mijn vader vroeger, altijd u zeggen, beleeft blijven en toch heeel erg blijven opletten.

tja, maar er zijn er meer hoor die niet aan die eis voldoen wat beleefdheid betreft om te zorgen dat je geen kommer en kwel oproept, maar dat soort filmpjes zie je hier weer niet, echte Nederlanders dan. dat boeit niet voor de haatzaaiers.

3
87 info

Het blijft leuk kijkplezier, maar toch vind ik deze nog beter. Net even de 'finishing touch' die het 'm doet.
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/duidelijk_de_lokroep_van_een_lone_wolf.html

2
88 Winnetou

met dank aan @88 Winnetou

voor de bevestiging.

have fun

4
89 info

@87 ; Ook hier is het wederom afschuiven. Of die filmpjes wel of niet geplaatst worden, verandert niets aan de inhoud van dit filmpje, wat simpelweg overduidelijk de situatie weergeeft van wat er hier gebeurde in dit geval.

Sommige mensen zullen hierin wellicht onderdelen herkennen en daarmee hun standpunt verder bevestigd zien, anderen zien het als een incident op zich.

Verwijzen naar haatzaaiers die op zoek zijn naar dit soort filmpjes of zich ermee bevredigen is allemaal wederom weg wijzen van wat er plaatsvindt.

Om u dan toch een idee te geven:
Ik vind haatzaaiers die hier bevestiging in vinden , net zo kortzichtig als mensen die de bevestiging zoeken in 'wordt enkel geplaatst voor haatzaaiers'.

0
90 Partijdig

@89 = have fun is toedeloe. voor @90

hopelijk komt er hier nog iemand voor u langs die verder met u in discussie wil en daar de tijd voor neemt
dag dag

5
91 info

@91 ; Ik hoop dat die persoon dan wel met echte argumenten komt waarom het gedrag van deze persoon ok is.

Fijne zondag question

0
92 Partijdig

@82 -
al te veel tijd verspilt hier.

5
93 info

@92 = partijdig, lees eens terug. dan komt u er wel een tegen die zeker al die moeite gedaan heeft. Hollande67?
maar goed, was al weg.

5
94 info

@94 ; Is goed, doei.

0
95 Partijdig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@33 Je hebt de verkeerde persoonsvorm gekozen, het is namelijk de 1e persoon enkelvoud....

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Marrie1
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@6Het MO valt ons op een andere manier en via een andere weg aan.En daar zijn ze al goed ingeslaagd....

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Misschien meer aandacht voor de holocaust tijdens geschiedenislessen. En misschien meer geschiedenis lesuren?...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@32 Er is geen rugzakje. Je kletst. ...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
Offtopic

@2695 Ik ben bang dat ze hier geen "verwijder tool" hebben.Kijk bijvoorbeeld naar Koempel - dat account staat er nog steeds. Er zijn wel vee...

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en een stel ruitenwissers?Ze piepen allebei niet meer wanneer ze nat genoeg zijn....

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Strongoli
Offtopic

@2691Blijf het vreemd vinden, dat men bewust spam negeert omdat er veel "gemeld" wordt. Ook hier ga je in de fout, want het lijkt mij duidel...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Vreselijk, moet je die laffe gewapende moslimman eens zien, die een jonge vrouw vanuit het niets, trapt en schopt waar hij haar maar raken kan....

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bob Sleebaan
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Ongelooflijk dat zo'n regime een hele bevolking van 88 miljoen mensen kan onderdrukken. Ik vraag mij af hoe groot het deel is van de bevolking d...

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@31 Je weet zoveel niet. Maar koester nu maar je internetrugzakje waar je 7 X 24 uur druk bezig mee bent terwijl je maar voor 40 uur via dat rug...

11 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
18-year-old VirginSky Bri Onlyfans VideosPorni LegendadoXxx Videos Telugu ComFirst Time Glory HoleBrookeblondMia Martinez FeetHttps://www.pornhub.comCoreen SexYaoi Manga Hentai TheporndudeSexiest Porn StarsSunbather NudeVideo Gay Black PornOlderwomanfun ComAromasensei PornSissy SexXxxxxzxxSkylar Vox NudesSoft Porn For EomenSkyprivateFurry Nudeسكيس لايفMary Lynn Rajskub NudeAnal VioBootyblack PornFull Porn Movies OnlineSex Hot HollywoodChanel St JamesFacedownassupRealiffecamCummin In Her MouthPornolarGlory Hole NearbyKarnataka College SexIndian Cuple SexFc2-ppv-3804477Ankei My Sweet Elder SisterPeroscope NudePerfect PornographyTiktok18+Tight Boobs PressJessica Simpson Sex TapeChaturtubeNepali Puti ChikaiNude ActresaAz HotwifexxxPorntiktokXxx Sexy Video OnlineDesi Village Girl Porn VideoBiggestboobs In The WorldArabelle Raphael JoiYummy Mama XxxFree Xxxvideos ComLootmaarHindi Sax Video ComBoy And Aunty Sex VideosLatina TubepornSlutroulettesPorn Hub PreminumEuropean Sex MoviesNaked Tv ShowGotporn SexMz Natural DslafTeen Skinny PornRachel Star PornHeroine Sex PictureXvideos Desi GfSex Movie 2019XxdesividioDoujins.comlTeens CumsCreep ShotsErotic Massage InstituteBhabhi Ki Chudai HdAtal BfIndian Group FuckCory Chase BbcThick Thigh MilfFucking My Wife While Stepdaughter Show Me Her ButtShemalefucksmanLulu-182CoreychaseMaddisontwins NudeHd Teen Porn VideosUnderground Idol HentaiLovexcamBbwmature PornXxx Vdo ComBangla Chote GolpoBest Porn Website In IndiaUnderwater PornEmiru AssXnxx محارمRaquel Wech NudeAmateur Blow Job GifFollando Con Mi SuegroHot Cartoon SexTelugu Sexy Recording DanceXxx Movies SiteChinas CogiendoNude Hot Sex VideoBhabhi Sex Hindi VideoSunny Leone Xxx Porn SexChaturbate ArchiveXx Video Dekhte ChaiBoobs Hindi SexHot Deep KissPurple Bitch HinataRikki Six PornDamplimpRelatos Eroticos YChloe Grace Moretz PornBbc XnxxMonalisa Porn VideoDesisexvBiggiest Tits In The WorldBonderek NudeDani Danial XnxxMikaylademaiter NakedMia Mercy PornTopanga PornFresh Porn. NetSexxy Full VideoHinata HentiaHeavy-r.conPunjabi NakedBdsmstreackTrans Porn StarOnlywaifusRubegaloreNoir PornosFadalmotelAston SummersIndian Hot Kissing VideoTamil Aunty Full Sex VideoXxx DishaIkumonogakari NhentaiOficial Jacqueline RealIncest Porn VideosHindi Bf Hindi Bf VideoTrisha Heroine SexThe Hood PornMobike PornAmature Mature NudesNadiya AliTamilsexvidoesSextapexxxJames Charls PornChachi ChudaiAvengers Pornography