Het leven in Syrië onder het 'verschrikkelijke' Assad regime (youtube.com)


Hierbij beelden van Syrië die wij nooit te zien krijgen op tv. (zie link) Het leven van mensen in Syrië anno 2016 in gebieden gecontroleerd door het Syrische regime. Vreselijke toestanden zijn hier te zien zoals, ongesluierde vrouwen die zich zomaar op straat durven te vertonen, kinderen zonder verwondingen die op straat spelen, onheilige Christenen die zomaar in vrijheid leven en gebouwen intact met ramen er nog in. Laten we onze Turkse en Amerikaanse vrienden snel vragen om ook in deze delen van Syrië democratie te brengen zodat ook deze onheilige mensen snel kunnen worden onthoofd, want zo zien jullie dat graag... Toch? ...

door Sniper_on_speeddail in Buitenland  ·  26 Reacties

  • 0
  • 901x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Channel4News is langs geweest bij de gematigde terroristen van Obama en wat blijkt? Zijn dezelfde gematigde lieverdjes van Obama die het Palestijns jongetje hebben onthoofd

Syrische FSA-rebellen onthoofden kind
http://nieuws.tpo.nl/2016/07/19/video-syrische-fsa-rebellen-onthoofden-kind/

Aleppo: up close with the rebels inside the besieged Syrian city
(pauzeer op 0:36)

3
1 Moheed

En het journaal maakt zich maar
zorgen over die arme kindertjes in Aleppo.

2
2 Weetal

@1 Dat was Nour Al-Din Al-Zinki. Deze terroristen werden betaald door de VS. Puur huurlingen met uiteraard een streng soennitische agenda..

4
3 Sniper_on_speeddail

En hieruit blijkt dus ook dat het volkomen onzin is om zgn "vluchtelingen"uit Syrië op te nemen want er is genoeg normaal leven in Syrië waar ze ook heen hadden kunnen gaan. De zgn vluchtelingen uit Syrië zijn dus ook gewoon gelukszoekers die volkomen ten onrechte naar Europa komen. Terugsturen naar Damascus is de enige goede oplossing.

8
4 PFL

@4 Vergeten dat er steden uitgehongerd werden? Of net als nu plat worden gegooid? Ja het is heel veilig in Syrie, omdat een youtube filmpje dat zegt. Alle slachtoffers tot nu toe zijn een hoax ofzo?

10
5 VaY

Eindelijk gebeurt er iets om het probleem in Syrië op te lossen. De f@ckin' Amerikanen lijken, op z'n minst tijdelijk, gefrustreerd buitenspel te staan. De enige uitgenodigde mogendheid Rusland doet zoals de zittende, officiële regering verzoekt. Dus alles gaat zoals het hoort. Zolang de Amerikanen geen Syrische stellingen of ziekenhuizen bombarderen is het betrekkelijk veilig daar. In ieder geval eindelijk zicht op bevrijding van 'gematigde terroristen' die keer op keer door wie dan ook bewapend worden.

4
6 Dzzz

Omg... er is door de PKK een Turkse F16 neergeschoten. Een paar dagen terug al een oorlogsschip van de VAE vernield. Dat gaat niet goed...

5
7 lieveschat

@5 Zoals ik in een ander draadje min of meer heb gezegd: je bent een hypocriet. Alle lof voor het optreden van het westen in landen als Irak, Afghanistan en Libië, maar de slachtoffers die daar tot de dag van vandaag vallen, laat je aan je voorbij gaan. Selectieve verontwaardiging heet zoiets.

6
8 johnny87

@7 Dit lees ik ook op Koerdische nieuwssites, ik wacht nog even op de officiële bevestiging...

1
9 Sniper_on_speeddail

@9 Wow... de USA vraagt aan de terroristen om Aleppo te verlaten. Dat is echt goed nieuws. Heel goed nieuws. Omg... waarom heeft dat zo lang moeten duren. Nog beter zou zijn, als ze de terroristen zouden vragen om de wapens neer te leggen.

2
10 lieveschat

@8 Dat lof uitspreken dat verzin jij zelf daar hoor je mij niet over. Wel makkelijk natuurlijk als je zelf de standpunten van anderen kan verzinnen zoals ze jou uitkomen.

3
11 VaY

Prachtig rijk land, schandalig dat het westen meent daar "democratie" te moeten brengen.

3
12 Lias

@12 Vooral als je niet tegen het regime bent! Anders is een marteling in een cel wat je kan krijgen in dat prachtige rijke land van jou.

6
13 VaY

Nu ben ik wel benieuwd naar de reacties van de Syrische vluchtelingen hier in de AZC als zij deze reportage te zien krijgen. Wat vinden zij van het gedrag van hun landgenoten en geloofsgenoten in het beschermde deel van dit land, die hun zo gruwelijk in de steek hebben gelaten ?
Hoeveel acties zijn er in het rijke deel van Syrië geweest om de oorlogsslachters te helpen en te ondersteunen.Hoeveel slachtoffers en kinderen zijn er door de rijken van Syrië opgenomen in hun gezinnen ?
Wat vinden de inwoners van het rijke deel van Syrië waar Assad heerst, er nu eigenlijk van dat hun eigen land en geloofsgenoten worden afgeslacht, en naar een ander deel van de wereld moeten vluchten om in leven te blijven ?
Zien zij ook de beelden van verdronken en gebombardeerde kinderen en hun ouders op hun staats tv of schotel tv ?
Ik zou wel eens ,n onafhankelijk reportage willen zien over al deze vragen.
En dan het liefst van Belgische makelij, die zijn daar beter in dan Nederland.

1
14 Marrie

@13 Jij ziet liever een kalifaat met openbare executies en alle niet soennieten vermoord?

Want waar het op neer komt is dat de mensen 2 keuzes hebben:
1. Een islamitische kalifaat (leven in de middeleeuwen)
2. seculiere staat met godsdienstvrijheid maar met een gematigde dictator

0
15 Sniper_on_speeddail

Is er ook een filmpje gemaakt met wat Assad in zijn martelkamers met tegenstanders uitvreet? Ja ook voor de burgeroorlog losbarste. Stompzinnige propaganda filmpjes terwijl Aleppo en zijn inwoners vernietigd worden door volslagen schoften en idioten.

Trap die fundamentalistische groeperingen samen met de Assad clan hun graf in of het land uit en mogelijk krijgt de welwillende nadenkende burger ooit een kans om de rotzooi op te ruimen en opnieuw te beginnen.

Bah, wat lopen er toch een gestoorde schoften los rond, zie ook het filmpje in @1

6
16 Hendrianus

@4

Goed idee om als vluchtende soenniet het door christenen en Alawieten gebied proberen te bereiken. Door de frontlinie heen naar hen die jou haten.

Hoop niet dat je ooit moet vluchten want je plannen zijn waardeloos.

4
17 Hendrianus

@13 Oh ik maak me geen illusies, in meerdere landen (w.o. onze bondgenoten) waar men tegen het regime is belandt men in de cel en wordt gemarteld. Maar ja volgens jou komt dat alleen in Syrie voor.

0
18 Lias

@12

Beter om een wrede dictator te hebben .......... als je aan de goede kant staat? Gemakkelijk kletsen dan. Weet je nog die duizenden martelfoto's die uit Syrië gesmokkeld zijn?

6
19 Hendrianus

@19 . Zelfs een wrede dictator is beter voor een land dan een moslimregering.

1
20 PFL

@20 PFL

Oh, een wrede dictator kan geen moslim zijn en een moslimregering is per definitie erger dan een wrede dictator. Begrijp je wat je schrijft?

4
21 Hendrianus

@19 zie @18

0
22 Lias

@15 Noem na alle doden die Assad op zijn geweten heeft a.u.b hem niet een gematigde dictator.
"Jij ziet liever een kalifaat met openbare executies en alle niet soennieten vermoord?"
Nee, IS moet weg. Ook andere partijen die dat soort denken steunen. Wilt nog niet zeggen dat alle tegenstanders van Assad dat willen. Al maakt Assad dat niets uit, want enkel verdenking is genoeg geweest voor velen doden door het regime.

@18 Als jij jezelf geen illusies maakt waarom doe je dan alsof het zo geweldig is in post @12 ? Dat noem ik liegen en natuurlijk ga je whataboutism gebruiken nu er een opmerking over is gemaakt. Triest hoor.

1
23 VaY

@23 "Nee, IS moet weg. Ook andere partijen die dat soort denken steunen."

Het is of IS (of een gelieerde partij) of Assad... Een andere keuze is er niet!
Ik zeg ook niet dat Assad een lievertje is maar altijd 100x liever hem dan de andere optie...

Btw, heb je de mensenrechten in Saudi Arabië wel eens onder de loep genomen? Daar hoor je de CNN, NPO en andere MSM niet over, dat is namelijk een bevriend koninkrijk dus dan spelen mensenrechten ineens geen rol meer question

0
24 Sniper_on_speeddail
25 VaY

@22 Lias

Omdat anderen het doen mag Assad het ook?

2
26 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@13 Ik heb begrepen dat het vaak om daklozen gaat of andere sloebers die boos worden over statiegeld of net te weinig geld hebben voor dat leven...

2 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

6 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Scarlett Johansson NakedBigg PornCute Ebony PornChilan Shita JoshiBrittnay Daniel NudeBlue Film Bhejo Blue FilmNaked Chicks On The BeachReddit EromeTamil Sex Hot VideoLingerie Porn GifCollege Grils Sex VideosWww Xxxx MovieJav PmvOld And Young PormMilf CruisingNudevisraNaked NeighborXv Video XxxHot Sexy Anime VideoMalf PornMy Friend Hot Mom PornPorn Comi SHdfree PornPeliculasporno EspañolYurizan Beltran'sSex MovNew Indian SexAdult Video FreeMs. London PornSokka AcompanhanteVioletmoreauUrvashi Rautela SexSecxi VidioDesi Gf Nude VideosNaked StarsR18 PornDirty-auditionsNextdoortabooTrisha Stratus NudeBig Titty JapLara Rose LeakedSensual Porn VideosIndian Funny SexTürk PornpoHentai EncensoredAlwxa ThomasOily Sex VideoGay Bareback PormCathy Heaven Sexy VideoAsian TittyfuckRapes Mom PornAdam 22 Wife XxxKomono PartyPorn LebianasMia Khalifa Sex BfLaya LeightonXhamster PassionBhabi Force SexXvidesJunno Temple NudeAngela.whiteCzeck OrgyMom Son Massage PornSonic HentaiNatalienunnShity Ass To MouthX Rated CartoonsAsian Milf GifPorn SuirtAdultseekingMiya Khalifa XxxnRomantic Bf VideoSiri Porn VideosXxxx Video DPon ComicsKazumisquirtsPorn PuppetsKarlach SexVidieo BokepXnxxtushySorority Ass SwapAnty Sex Video TamilDesi Sex ShootingDogs Licking Womens PussiesErostsX Video Big BossXxx Indian OnlyCeleb SextapwErotic AsnrBig Sex VideoArkansas NudesRoxy LipsPussygangbangUner PornHqporneeDesenho SexosPrno HardPor No HdDaper PornStephanie Matto NudeOdia Sex XnxxSolomia MaievskaDesi Hindi Xxx VideoIndian Kiss XxxTelugu Aunty Bathroom SexTyler Faith PornFilm Francais Gratuit XSounded PornReya SunshineStepmother's FrindsHow To Give A Guy HeadPoonam Pandey New Porn VideosEnanas CojiendoTori Welles PornCelebrity XxxFrench BukkakSocial Media GirslBigtit Porn StarsAnnettehavenBig Boobs Girl SexXxx Tamil HeroinSexy ThreesomesWromeDeepgoretuneTampa Trans EscortAnal CatoonXx Video LiveCollege Lovers Sex VideosPornstar Name Generator7 Star Movies In Hindi DubbedBoba XxxSemi Sex MovieSexboy GayNaked Chubby WomenMom Impregnated By SonPornozin ComFegalvao NudeXnxxesX Video Hd VideoPriyanka NudeTamil Sec VedioGayhunksMom Gets CreampiedXvideos HentaiMarie MccrayBoy Sex ImageLayladeline OnlyfansKerala Xxx MoviesSunny Leone Hot Naked VideoJeanna Jameson Porn