'Aanrandingen en bedreigingen': Lees hier de hele brief van het personeel van het Zuiderpark zwembad (omroepwest.nl)


Personeelsleden die bedreigd worden, meisjes en vrouwen die worden aangerand en groepen moslimjongeren die 'Allahu akbar' (God is groot) roepen en het zwembad domineren. Dat zou aan de hand zijn in het Haagse Zuiderpark zwembad, blijkt uit een brief die door een voormalig personeelslid is gestuurd. Die zegt de brief te hebben gestuurd namens zichzelf en huidige personeesleden, voor wie hij wil opkomen. De Haagse politieke partij groep De Mos heeft de brief ook gekregen en zegt dat 20 huidige personeelsleden van het bad het beeld uit de brief bevestigen. De gemeenteraad praat donderdag over de Haagse zwembaden en de gemeente Den Haag reageert daarna. Lees hieronder de hele brief: ...

door netcat in Binnenland  ·  143 Reacties

  • 31
  • 1478x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@34 doortjebont
Al die cijfers en onderzoeken waar je mee aankomt gaan niet over uitsluitend autochtone Nederlanders.
Maar over de inwoners van Nederland,
Er zitten rasechte Nederlanders bij maar net zo goed allochtonen, en asielzoekers, illegalen, zelfs toeristen die hier iets flikken . Het is niet afgesplitst naar een bepaabevolkingsgroep .

2
101 Big Tony

(bepaalde bevolkingsgroep)
En ook nog eens dubbel geplaatst. Ik dubbelklik blijkbaar per ongeluk . Laptop is aan vervanging toe .

1
102 Big Tony

Goh.... en dat gebeurt natuurlijk allemaal pas ná de verkiezingen. Anders hadden we er wel eerder van gehoord toch?

1
103 Hu.ib

Met mijn naïeve hoofd bedacht ik. waarom hier de ouders van die overlastplegers niet op aanspreken?
Blijkt het juist andersom te gebeuren!
De idioterie.

0
104 Koortje

Wat mij betreft mag dat Islam tuig in het zwembad verzuipen

4
105 Bollieboos

@105
En wat mij betreft u dan ook!

Of mag ik dat dan weer niet zeggen?

24
106 Realisme graag!

Ach is toch niets nieuws .
Hier in Rotterdam is zwembad west zwembad oost en Tropicana ook gesloten door dit zelfde gezeik met moslim jeugd.
In mijn jonge jaren haalden we oude kranten op en deden we klusjes voor het buurt huis of het jeugd honk.
er werden feesten georganiseerd door deze en hele wijken deden er aan mee .
Anno 2017 zijn al die jeugd locaties en wijk huizen gesloten wegens overlast gevende jongeren.

De jeugd van nu heeft gewoon een ouderwets pak op hun flikker nodig als ze zich misdragen.
Gewoon een schop onder je vervelende reet van de wijk agent als je bijdehand loopt te doen.
zo ging het vroeger ook en daar is niemand slechter van geworden.
Dat eeuwige beschermen en hand boven de hoofden houden en discriminatie gezeik als je ze ergens over aan spreekt moet eens ophouden.
Als je een grote bek krijgt of een schop onder je reet als je jezelf misdraagt kan het geen discriminatie zijn je hebt tenslotte een Nederlands paspoort dus krijg je gewoon op basis van je gedrag een schop onder je dikke reet en niet omdat je moslim bent al roep je dat wel heel graag

1
107 Just-Me1966

Tijd voor een aantal (verborgen) camera's in het zwembad, lijkt mij.

0
108 Scorpio

* Verwijderd door de redactie *

109 PianoPiano

* Verwijderd door de redactie *

110 PianoPiano

* Verwijderd door de redactie *

111 PianoPiano

@111 ja en als je banaan de lucht in gooit, wordt het een paprika.

0
112 pizzafried

Rabin Baldewsingh vindt dus: niks aan het handje....zucht...hij is geen vrouw en wordt ook niet aangerand....
En voor het voetbalveld en diens niet gerapporteerde problemen heeft ie wel oog, maar bij dit zwembad moet ie eerst aangiftes zien...

1
113 pizzafried

Als je wacht tot ze 16 zijn voordat je ze een knal geeft. Ben je veel te laat.

1
114 ObadiahZ

@113

Dat is dan weer wel goed geintegreerd. Regeltjes volgen, op principes staan. Heel blank en Hollandsch.

1
115 ObadiahZ

Jona G jij bent toch een sarcast magik aan nemen? Zwemdiploma innemen? Grappig.. Echter, wanneer je serieus bent dan kom je of als een soort gristelijke Catweazle (wie kent m nog) uit de middeleeuwen of je bent een volslagen verdwaalde schattige kaaspannekoek

1
116 zjos22

Dit teug zint weer maar Marokkanen en Turken en de ambtenaren in de Gemeente krijgen dit niet geregeld met heen hoge graai lonen van de belastingbetalers .Dit hebben wij puur aan D66 CDA VVD PvdA SP CU SGP en Groen-Lings stemmers te danken.

1
117 Gunther

@12 Hebt u wel eens aangifte proberen te doen van aanranding? Je moet daarvoor tegenwoordig behoorlijk volhardend zijn. Allereerst zal de politie je proberen te vertellen dat het geen zin heeft aangifte te doen, omdat je geen bewijs hebt. Vervolgens vertellen ze je dat je het vast zelf hebt uitgelokt en of je in het vervolg je gedrag niet moet aanpassen. Blijf je volhouden dat je aangifte wilt doen, dan adviseren ze in plaats daarvan een melding te maken, zodat je zaak bekend staat en bekeken wordt wanneer er zich een zaak aandient waarin wél bewijs is. Pas als je de baliemedewerker in kwestie wijst op het wettelijk vastgelegde récht dat je hebt om aangifte te doen willen ze die voor je opnemen. En zelfs dan schijn je soms nog blij te mogen zijn dat deze niet alsnog als melding in plaats van als aangifte in het systeem wordt gezet.

Gelukkig wordt het aangifte doen van discriminatie u wel gemakkelijk gemaakt.

0
118 Elli

Overigens, dit gebeurt al veel langer. Ik ben zelf 20 jaar geleden ook aangerand in de whirpool van een zwembad. Overigens ook door een jongen van allochtone afkomst, maar dat vind ik niet terzake doen. Ik was met mijn ouders en zusje gaan zwemmen en zat even alleen in het bubbelbad met een aantal andere mensen, waaronder die jongen en een vriend. Hij zat naast me, haakte zijn vingers onder de rand van mijn bikinibroekje, ik ben opgestaan en weggelopen. Ik heb geen aangifte gedaan, ik heb er zelfs de eerste 10 jaar niemand over verteld. Ik was vooral geschokt en heel erg blij dat ik er min of meer veilig ben weggekomen.

0
119 Elli

Het volk dat zich misdraagt in dat zwembad, maar ook in vele andere zwembaden en openbare gelegenheden verstaat maar één taal. Dat is de taal van geweld. Praten is voor mietjes. Gewoon hardhandig het zwembad uitrossen. En ja helaas het zijn steeds weer moslimjongeren die zich schandalig misdragen naar Hollandse meisjes. De prinsjes dulden simpelweg het woordje NEE niet, want ze hebben altijd hun zin gekregen en ze hebben geleerd dat Hollandse meisjes allemaal hoeren zijn. Tot zover het onderwerp Respect. dus NOT. Ik zeg een algemeen zwembadverbod voor moslimjongeren, dat rukken doen ze maar thuis.

0
120 watnu

@118 ,
Misschien moeten de rollen eens worden omgekeerd. Dat voortaan alle autochtonen ook alles als discriminatie bestempelen en daarvoor aangifte doen. Binnen een mum van tijd verliest de discriminatie/racisme kaart zijn waarde omdat het dan ineens weer onder de tafel geveegd gaat worden, want hé, blanken mensen kunnen niet gediscrimineerd worden toch?....
Het zou overigens ook geen leugen zijn. Als blanke Nederlander gediscrimineerd worden gebeurt nog vaker dan andersom in de randstad, is mijn ervaring.

1
121 Honingraatdompelaar

@121 ++++++++++

1
122 netcat

@106 nee want deze meneer heeft niks gedaan en die waar hij het over heeft wel, een zeer groot verschil.

0
123 Auwie

Gewoon als blanke Nederlander niet meer gaan, heft het zich vanzelf op. Snap toch niet dat de mensen daar nog naartoe gaan, kies een ander zwembad waar het personeel nog wel de baas is, zijn er genoeg in de regio ook in Den Haag.

6
124 Dirk19341

Afkomst doet er voor mij niet toe als het om sancties gaat, dan kun je nl. geen onderscheid maken. Het enkel over de afkomst hebben staat een oplossing in de weg.

En voer eindelijk eens een keer zwembadpasjes in die pas verstrekt worden na tonen van een ID. Dan kunnen degenen met een zwembadverbod er veel gemakkelijker uitgefilterd worden (nu komen ze gewoon het zwembad in). En straf de daders door Ooievaarspassen, die recht op korting geven, in te nemen bij ernstig of herhaaldelijk wangedrag zodat men nergens meer korting krijgt. Zo ingewikkeld is het allemaal niet.

1
125 Mrs. K

@124 Beetje te gemakkelijk. Wel mee moeten betalen aan gemeentelijke voorzieningen maar er geen gebruik meer van kunnen maken? Nee. Er moet iets aan gedaan worden. Ook anonieme klachten moeten serieus genomen worden (wat wethouder Baldewsingh niet doet)

1
126 Mrs. K

@106 Je mag dat zeggen ....MAAR IK ZWEM DAAR NIET !!
En uw snappertje ligt geloof ik in Mekka !

2
127 Bollieboos

** gebruiker verwijderd **

@121 Heb je dit gezien?? https://www.npo.nl/opgelicht/18-04-2017/AT_2067761
Mensen worden bij de vleet opgelicht door deze mijnheer, en zijn verweer is dat komt omdat al die klanten super racistisch zijn tegen hun.
Ja dat is ook erg verwerpelijk dat je je niet gewoon lijdzaam laat oplichten en strippen door deze aardige mijnheer.
Ze staan gelijk met de racisme kaart klaar, dat is blijkbaar een vrijbrief voor alles en die wekt ook nog feilloos!

128 verwijderd110

"Opvallend is dat de genoemde allochtone jeugd hun eigen meisjes met rust laten ". dat begrijp ik..de meeste zijn zo lelijk die wil je niet eens met een stok aanraken.. maar wat verschrikkelijk..ik zou het zo mooi vinden als dat tuig tegen de verkeerde aanloopt en dat het ff niet politiek correct opgelost word!!!

0
129 henry86

@38 nogmaals om dat je zo hard leers bent
ruim 60 % van de marokkaanse jongens komen in aanraking met justitie is dus 2 op de 3!
nemen we de meisjes erbij dan wordt het ca 46% dus 1op de 2
maw ondanks dat de marokkanen maar 2 % van onze samenleving uitmaken zorgen ze
60% van 320.000= 192.000 aantal geregisteerde misdaadzaken in nederland ca 920.000
ergo 192.000 /920.000= 21% van alle geregistreerde misdaden!
maw minder dan 2% van onze samenleving zorgt voor meer dan 20% van alle overlast
Ga dat maar nu weer eens goed proberen te praten (en nee ik ben geen PVV-er)
Cijfers zijn trouwens terug te vinden bij het CBS!

0
130 psje

Hef de ooievaarpas maar gewoon op, maak de kaartjes een stukje duurder en laat dat tuig de volle pond voor het zwemmen betalen, komen ze ook niet meer. Probleem ook opgelost

0
131 psje

weer genoeg hypocriete wegkijkknuffelaars aanwezig hier.

0
132 Schoongenoeg

of zijn het de hypocriete geknuffelden zelf??

0
133 Schoongenoeg

We komen maar op één manier van deze ellende af. Allen zonder aanzien des persoon het land uit mieteren, vind het jammer van hen die zich wel aangepast hebben en geen hinder veroorzaken, maar ook als je die hier laat blijven zullen toch steeds weer familie leden die zich niet willen aanpassen op bezoek komen.

0
134 jbruntink

Zint onder de Personeelsleden gene PVV stemmers bij ,als niet neem dan PVV stemmers de sollen met dit teug van Turken en Marokkanen snel klaar zijn om de overlastbezorgers uit te zetten.

1
135 Gunther

Betreft de schrijver toevallig een ontslagen PVVert?

@134 Maar dan ook allemaal alle 17 miljoen! Helemaal leeg. Vind je het goed dat ik blijf ik heb soep opstaan.

11
136 Spandalf

Zint onder de Personeelsleden gene PVV stemmers bij ,als niet neem dan PVV stemmers in dienst de sollen met dit teug van Turken en Marokkanen snel klaar zijn de overlast bezorgers om te uit te zetten.

1
137 Gunther

Hagenese. Groepeer je en ruim die rotzooi op.
Ik dacht dat er met de Hagenese niet te spotten viel.

Maak een buurtbeveiligings Appgroep en ram ze uit het zwembad.
Bescherm je dochters

1
138 Dachtutniet

Brief van 1 verongelijkte boze witte man die niet strookt met de werkelijkheid had erboven moeten staan zoveel weten we inmiddels.

11
139 Spandalf

@138 Het zijn hagenezen.. en in die buurt komen die niet meer voor

1
140 charmeur

* Verwijderd door de redactie *

141 Pxf7+

Moslim probeem in nederland?? Welnee, niets aan de hand.

0
142 Hanicole

@137 en nou in ABN?

@134 op bezoek is geen punt. trappen ze rotzooi, dan mogen ze het land weer uit, en mogen ze niet weer terugkomen. worden ze als nog betrapt in NL na uitzetting, kun je een boete uitschrijven voor diens familie die in NL woont. die mag nog in beroep als ze niet van de komst van de familie wisten, maar daar wordt natuurlijk flink op gecontroleerd....zou zeggen, weer een controleur...weer een baan voor de werkloze PVV'er, eentje die meer strookt met zijn eigen opvattingen ook nog....

0
143 pizzafried

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Bij de aardbeienpluk in Spanje worden Marokkaanse vrouwen uitgebuit. ‘Ik voelde me een beest’

Is het in Nederland anders met de arbeidsmigranten?De aspergestekers worden betaald per gewicht asperges dat ze steken. Hoe meer asperges, des...

1 minuut geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@37 En alweer speel je nu op de persoon. Flapdrol. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@37 " ik gaf gewoon mijn mening." Wat je deed was SCHELDEN, BELDEIGEN, OP DE PERSOON spelen. aantoonbaar !!!!" lulletje rozenw...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

RobP
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 "Het volk wilt het niet dus gebeurt het niet , zoals een democratie hoort te werken.Als wij zeggen dat we het niet willen worden we door o...

11 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@33 " Ik zie @17 niet schelden" LEZEN!!!Ik zei "op de man spelen" , niet schelden.Je weet wel, de persoon pakken, zoals JIJ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@40 "Wtf is dit dan ineens?" Dat komt omdat een uur daarvoor LoydMorris mij op een ander draadjem volledig uit niets, zonder enige...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

RobP
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@29 "Dat geloof of ideologie wordt alleen misbruikt door degenen die op meer macht/aanzien en geld uit zijn."Dat gebeurt heel vaak. Een gron...

21 minuten geleden geplaatst door RobP

sockknitter
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Zegt van Baarle nu echt dat de islam bestreden moet worden?Als dat zo is, zou ik zeggen: Begin er zelf mee....

21 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Eindelijk het licht gezien?...

23 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Het opstarten van een oorlogseconomie en het militariseren van het onderwijs met wekelijkse dreigingen richting het westen zijn natuurlijk ...

24 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
JeangreybiancaIncestos FamiliarThong Bend OverCheerleaders PornXoxo Pink PrincessPlay With TittiesSexmoiveD XxxXnxx Only GirlsFamily Incest PornSax Story AudioHot Mom BlowjobSexo PornoanalHugecock AnalXnxx HamstersCumshot Swallow PornRemilf ComPissdrinking PornManipuri Local SexXxx Hindi Dubbed MovieMargo SulivanHentai MassageXnxxporn SiteLena.paulBlack Xxx ViCarrie Fisher PornJasmine Mendez FartDocters PornsBig Bouncing TitiesNidhi Agarwal Sex PhotosSex With Mallu AuntyAsleeppornPorn SpanMelonstubeStepdaughter Porn VideosCelebs RedditFree Porn PhotosShraddha Kapoor XnxJapanese Model PornKani RosiPorn ClgPussy With FlowerSis Bro XnxGroping Por.Homemade Porn RedditJacquie Et Michel Video GratuitesSunny Leone Xvideo Full HdOld Man PornDiamond Jackson Hd VideoJapanese Boobs LickingWomanassVelicity VanXx MoviesFaze Rug NudesCrazy3dxxxSophia Green VargasBrandy TaylorPaimon HentaiJennifer Lawrence Nude Beach SceneDicktattooKaty Belle NudesMasturbating Video MenSophie Leone SexArt PronAmber JaynexxClair Evans PornGay Porn Red NeckPandira KaakiBihari PornKrissy KumminsSuck Own NippleHalle Hayes TwitterFreeuse FantasyببرازرزLacey Chabert NudAdamevevodFreckles PornhubPlayboy Nude ModlesTheyncTherica Wilson-read NudePornstars Of WorldViolet MayerFace Fart BbwThe Best Porn In HdTarzan Movie Sex VideoXxy VideBig BoobshdMary PussySon Forces Mother PornHow To Eat Pussy BetterFikfopR Celebsnsfw纽约凤楼网Dbz HentiaAudition Sex VideosBlack MonstercocksFoot Worship In The OfficeX Videos BbwBbc Xxx VideosJungle Bf VideoBooty Pics NakedSapna Choudhary Sex VideoFine PornSunny Leone Sex Video EnglishBengali Ladki SexBbc TeenDevlin WeedPorn Famous ActorsBes Porn MoviesCompilation SwallowingDesi Hijra PornMovie Sex MovieDesi Full Sex VideoSexxxxxxyAcro SexJapanese Son And Mom PornHolly Day OnlyfansGay ChaterbateXxx Poran Video HdMother Daughter Threesome PornPornstar.comSexy Blue Full MovieWwwxxx.videoscomPorn On TubiKaesia LangWww Sister Xxx ComSuper Kannada Sex VideoXxx Indian RandiFucking In PublicHindi Suhagrat SexBrazzers Rough SexPornolesvianasErotic GufMobile Porn HamesAnal MatureUllu Web Series CharamsukhJapani JabardastiGirlfriend Swap SexNaked Indian PornRough Sex VideosBest Vpn Reddit色情网址Gaythug PornHijadon Ka Sexy VideoSexvbioNuru MassagepornSuggerdaddy PornWebsite For Rule 34Bigs Tits TubesBbw Draw