Laat jij je dochter inenten tegen baarmoederhalskanker? (vrouw.nl)


Duizenden jonge tieners kregen afgelopen week een oproep om zich te laten inenten tegen het humaan papillomavirus (HPV)*, een seksueel overdraagbaar, besmettelijk virus dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken. De brief belandt bij veel jonge meisjes in de papierbak. Hoe zit dat bij jou? ...

door Febee in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 0
  • 755x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lekker laten inenten!
Je wilt toch niet op je geweten hebben als ze straks kanker blijkt te hebben?

9
1 Realisme graag!
2 Febee

@1

Beetje kortzichtig makker...
Of ben je zo geleerd dat jij de link durf te leggen met NIET inenten en kanker krijgen..

8
3 Madman351

Wie is hier nu kortzichtig makker....

Persoonlijk denk ik wel dat er toch een ander serum moet komen, nu een te hoog risico maar doe je niets dan is het risico nog veel hoger zo simpel zit het natuurlijk wel in elkaar.

6
4 corretje

@2 Die link staat vol met foutieve informatie afkomstig van de anti vaccinatie club, verder wordt Diane Harper verkeerd geciteerd en geïnterpreteerd.
Feit is dat in Nederland jaarlijks 700 vrouwen baarmoederhalskanker ontwikkelen. Onbehandeld is deze vorm van kanker absoluut dodelijk en zelfs bij behandeling overlijdt nog steeds 30% van de vrouwen. Het voorkomen van deze vorm van kanker middels een vaccinatie is het meest efficiënt en bespaart een hoop leed.

6
5 Vogelverschrikker

Goddank worden steeds meer ouders wakker.
Het vaccin is nu al omstreden, al zal de overheid het met klem betwisten, zoals het op hun site staat.

7
6 wereldburger

we begrijpen het elven niet, we denken als een auto, we kunnen eindeloos gerepareerd worden
als de ziel ergens aan wil overlijden dan gebeurd dat, het ligt eraan de manier waarop we zelf leven
veel mensen denken niet aan het sterven, te eng die denken het eeuwige leven te hebben, kijk om je heen. We willen alles we gaan steeds sneller leven alsof we het leven in willen halen
als we daardoor wat gaan mankeren moeten we naar de garage even een nieuw onderdeel erin en rennen maar weer

5
7 Sier

@2
Misschien beter niet lezen; worldunity is een valse nieuwssite die ook beweert dat maagzout kanker geneest. Té idioot voor woorden natuurlijk!
http://nl.hoax.wikia.com/wiki/World_Unity

4
8 Baldfire

* Verwijderd door de redactie *

9 VaY

@6 Het vaccin is omstreden gemaakt door anti-vaccers, die geen middel uit de weg gaan om hun gelijk te halen, zelfs over de ruggen van overleden kinderen.
Feit is dat bij een onderzoek onder 17.000 meisjes die waren gevaccineerd, er bij 0,1% ongewenste bijwerkingen optraden.
Een causaal verband tussen vaccinaties en sterfgevallen is nooit aangetoond.
Berichten van sterfgevallen vlak na vaccinaties berusten waarschijnlijk louter op toeval, er zijn namelijk wel meer redenen waarom mensen dood kunnen gaan.
Als ik gevaccineerd word en drie dagen later door een vrachtwagen wordt overreden, komt dat dan door de vaccinatie?

3
10 Vogelverschrikker

Nee, ik niet!
(Als antwoord op de vraag in de koptekst).

5
11 Nicks R. Van

@9 Mag er geen tekst in het engels als quote gebruikt worden beetje zielig niet?

@7 Zonder vaccinaties zouden er erg veel mensen nu ziek zijn of dood dat heeft niets met auto's te maken.
http://www.vice.com/read/we-asked-an-expert-what-would-happen-if-we-stopped-vaccinating-everyone-204

0
12 VaY

Lees allen ook eens het boek `Vaccinatie` door Dr. Vieira Scheibner, en schrik niet..
Onbegrijpelijk en verontrustend dat VVD minister Schippers zo`n groot voorstander is van verplichte vaccinaties voor iedereen..

9
13 Saysame

@13
Lees dan ook eens de kritieken onderaan deze pagina
https://en.wikipedia.org/wiki/Viera_Scheibner

1
14 Baldfire

@13 Beter doe je dat niet, want wat mevrouw Vieira schrijft slaat helaas nergens op.

2
15 VaY

@14 Wikipedia betreft zeker geen (onafhankelijke) wetenschappelijke bron..?
Dr. Viera Scheibner heeft achterin haar (uitgebreide) boek alle verwijzingen opgenomen -met naam en toenaam- naar de vele wetenschappelijke publicaties omtrent vaccinatiecampagnes (wereldwijd) in gezaghebbende medische tijdschriften etc. En zij is zeker niet de enige criticus wat dat betreft. Het staat een ieder -vanzelf- vrij om eigen afwegingen te maken m.b.t. het snel groeiend aantal aangeboden vaccinaties, tegen van alles en nog wat..
Hopelijk kunnen we er ook van uit gaan dat dit zo blijft in onze democratische Rechtsstaat.

6
16 Saysame

@16 Helaas is Dr Viera afgestudeerd in geologie en heeft geen medische opleiding afgerond. Ze heeft simpelweg de kwalificatie niet op dit gebied. Ze is niet de enigste criticus wat wil je daar mee zeggen?
Als er 10 gekken zijn maakt dat nog niet een waarheid. De meeste wel gekwalificeerde professionals op dit gebied zien het namelijk anders dan mevrouw Viera. En dus kunnen haar boeken de prullenbak in.
En jij mag wel eens nadenken over wat je aan het doen bent als je onzin van mensen als Vierse Scheibner aan het promoten bent.

0
17 VaY
18 VaY

@2
Als je jouw dochter niet laat inenten en ze krijgt onverhoopt baarmoederhals kanker, dan bij jij daar dus verantwoordelijk voor. Want jij hebt haar de vaccinatie onthouden!

En alleen omdat je je mening baseert op niet wetenschappelijk onderbouwde onderbuikgevoelens. Ja, mensen gaan dood ook nadat ze toevallig ingeënt zijn. Maar niemand heeft nog bewezen dat er een verband is.

3
19 Realisme graag!

@19 ‘Als je jouw dochter niet laat inenten en ze krijgt onverhoopt baarmoederhals kanker, dan bij jij daar dus verantwoordelijk voor. Want jij hebt haar de vaccinatie onthouden!’

U reageert exact zoals de vaccinatiecampagne zich gewenst heeft dat u zou reageren. They did a good job…

"Ze creëerden een enorme hoeveelheid angst in ouders, en deden een beroep op het plichtsbesef van moeders om hun dochters gevaccineerd te krijgen" - Dr Diane Harper

De hele vaccinatie campagne wordt door angst gedreven.
Dat is hun sterkste kracht: inspelen op de angst van oprecht bezorgde ouders die oprecht het beste willen voor hun kind.
.

7
20 Ignatia

@20
Ja, en dus?
Wij betalen onze overheid om deze zaken zoek goed mogelijk voor ons te regelen. Ons parlement controleert dat en daarmee is de kous af voor mij.

U voelt zich blijkbaar geroepen om via allerlei vage bronnen de overheid te wantrouwen en komt tot de conclusie dat u uw dochter dit vaccin moet onthouden. Dan blijft nog steeds staan dat als ze toch deze vorm van kanker ontwikkeld, u daarvoor verantwoordelijk was.

Op basis van de huidige kennis hebben verantwoordelijke ouders geen andere keuze dan hun dochter te laten vaccineren....

1
21 Realisme graag!

@21 ‘ Ja dus?’


Nou dit dus..

Dit artikel is al meerdere keren geplaatst maar zolang mensen ten onrechte blijven beweren dat het HPV vaccin veilig en afdoende getest is blijf het actueel.

De HPV vaccinatie is niet afdoende getest laat staan dat er betrouwbare gegevens zijn over de veiligheid op lange termijn.

De veiligheid van het HPV vaccin is vanaf het begin omstreden. Bij introductie van het vaccin spraken gerenommeerde wetenschappers hun twijfel uit. Zij lieten weten dat er nog te weinig bekend is over het vaccin om het zo massaal te gebruiken. Een aantal GGD artsen weigerden om die reden ook om mee te werken aan het toedienen van die vaccins.

Prof. F. van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut zei toenmaals: "We weten nog niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft." Zij voegde eraan toe dat nog onbekend is of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt en of er herhaalvaccinaties nodig zijn. Prof. H. Schellekens (commissie ter beoordeling van geneesmiddelen) deelde deze mening: "Zolang niet is vastgesteld of het vaccin kanker voorkomt en wat de werking en de bijwerkingen zijn, heb je het eigenlijk over een experiment."

Bij introductie is het vaccin maar zes jaar onderzocht, terwijl het ontstaan van baarmoederhalskanker minimaal tien jaar duurt. Bovendien is er geen onderzoek gedaan naar bijwerkingen bij jonge meisjes, die behoren tot de doelgroep. Dit staat in een rapport van de Gezondheidsraad. Het onderzoek is alleen gedaan bij 16- tot 25-jarigen. Toch werd het vaccin in 2010 opgenomen in het rijksvaccinatieprogramma.

Drie jaar geleden is de Japanse overheid gestopt met het toedienen van de HPV vaccins a.g.v het toenemende aantal meldingen van zeer ernstige bijwerkingen onder de gevaccineerde meisjes ( meer dan 2.000 meldingen ).

Merck ( Gardasil ) en GlaxoSmithKline ( Cervarix ) zijn verantwoordelijk voor de productie van de HPV vaccins. Ook GSK is de laatste 5 jaar achtereenvolgend voor miljarden beboet voor fraude, omkoping en achterhouden van onderzoeksgegevens. Miljarden aan schikkingen aan rechtzaken werden betaald en miljoenen boetes ( 750.000.000 ) voor bewezen zaken zoals o.a. het bewust in omloop brengen van vervuilde medicijnen.

7
22 Ignatia

@22 Dat is speelde dus voornamelijk 8 jaar geleden, fast forward naar 2016:

"HPV Sharply Reduced in Teenage Girls Following Vaccine, Study Says"
http://www.nytimes.com/2016/02/22/health/vaccine-has-sharply-reduced-hpv-in-teenage-girls-study-says.html

1
23 Mevrouw Stemband

je kan je dochter beter meegeven dat ze enkel een schone piemel in d'r poes laat stoppen ,helpt meer dan een prikkie tegen kanker.

5
24 Jongens van de Wit

@21 : " Wij betalen onze overheid om deze zaken zoek goed mogelijk voor ons te regelen. Ons parlement controleert dat en daarmee is de kous af voor mij."
En zich dan " Realisme graag ! " noemen. Kan bijna niet meer tegenstrijdig zijn.

5
25 solidsteel

@5 ‘verder wordt Diane Harper verkeerd geciteerd en geïnterpreteerd.’

Hier staat anders geen woord chinees tussen.

"They are guinea pigging on a whole generation of females, and parents are being put in the dark,"

Het is een vaccin wat sterk op de markt wordt gepushed, de voordelen zijn over-hyped, en de gevaren worden onderschat." - Genomen uit one more girl documentaire- ( Dr. Chris Shaw ), hoogleraar aan de Universiteit van British Columbia, afdeling Neuro-wetenschappen, Oogheelkunde en Visual Sciences.

Er is een lange lijst van hoog opgeleide mensen die zich uitspreken tegen dit vaccin.

Dr. Harper hielp met het ontwerp en het uitvoeren van fase II en fase III van de veiligheid en effectiviteit studies om Gardasil goedgekeurd te krijgen, en is zelf auteur van veel van de gepubliceerde artikelen over het vaccin. Ze is een betaalde spreker en adviseur van Merck geweest.


"De volle omvang van de Gardasil schandaal moet nog worden vastgesteld: iedereen wist in elk geval dat toen dit vaccin werd uitgebracht op de Amerikaanse markt, het waardeloos zou blijken te zijn. Diane Harper, een belangrijke opinieleider in de Verenigde Staten, was één van de eerste om als klokkenluider naar voren te treden, en te wijzen op alle fraude en zwendel die het vaccin omgeven.

'Ik voorspel dat Gardasil het grootste medische schandaal aller tijden zal worden, want op een bepaald moment zal het bewijs zich opstapelen dat dit vaccin, wat voor een technische en wetenschappelijke prestatie er dan ook mag zijn geleverd, absoluut geen invloed zal hebben op baarmoederhalskanker en dat met alle enorm schadelijke effecten ervan die levens vernietigen en zelfs doden, met geen ander doel dan het genereren van winst voor de fabrikanten.'

Gardasil is nutteloos en kost een fortuin. Daarnaast zijn besluitvormers op alle niveaus zich hiervan bewust ( interview April 2014, Frans tijdschrift Principes de Santé (Volksgezondheid Principles)

Het zegt ook veel dat ze ingestemd heeft met deelname aan ‘one more girl’ documentaire, wat resoneert met veel informatie die wordt vermeld in de documentaire, welke ze niet in het openbaar heeft gezegd.

One more girl is een antwoord op Merck & Co's “One Less Girl” marketing campagne voor het HPV-vaccin Gardasil. De ouders in de documentaire die hun dochters aangemoedigd hadden om het HPV-vaccin te nemen deden dat op advies van hun arts, hun regering, en hun geloof in de farmaceutische industrie. Het is een documentaire waarin een aantal experts uit de industrie, verschillende artsen en universitaire onderzoekers zich uitspreken tegen het vaccin.

7
26 Ignatia

@26
Je kletst gewoon die anti-vaccinatie club na.....
Dan vertrouw ik liever mijn overheid.

0
27 Realisme graag!

@27 'dan vertrouw ik liever mijn overheid.'

Dat is uw goed recht en als u zich daar veilig bij voelt is dat de beste keus voor u en uw kinderen. Ik respecteer ieders keuze want ik ben ervan overtuigd dat elke ouder uiteindelijk beste wilt voor zijn kind.

9
28 Ignatia

@26 "They are guinea pigging on ..."

Heeft Diane Harper nooit gezegd; dit zijn de woorden van Anna Cannon van "Regret"
http://www.independent.ie/irish-news/health/revealed-trauma-of-131-girls-after-hpv-nightmare-34262481.html

0
29 Mevrouw Stemband

Mijn moeder had baarmoederhalskanker waarvan ze was genezen. Ik kreeg ook klachten en mijn baarmoeder ging eruit omdat het risico te groot was om het ook te krijgen..Ik was toen pas 30. Dus ik weet niet wat ik mijn kind zou aanraden. Het is allemaal zo tweestrijdig

2
30 lisaaatjuh

@29 In mijn reactie staat exact wanneer mevr. Harper letterlijk aan het woord komt. En de letterlijke uitspraken die zij doet zijn zelfs schokkender en overtreffen de verontrustende zin : ‘They are guinea pigging on a whole generation of females….)


‘Ik voorspel dat Gardasil het grootste medische schandaal aller tijden zal worden, want op een bepaald moment zal het bewijs zich opstapelen dat dit vaccin, wat voor een technische en wetenschappelijke prestatie er dan ook mag zijn geleverd, absoluut geen invloed zal hebben op baarmoederhalskanker en dat met alle enorm schadelijke effecten ervan die levens vernietigen en zelfs doden, met geen ander doel dan het genereren van winst voor de fabrikanten.’

Zinniger als de aandacht op die verontrustende boodschap gevestigd werd i.p.v. dit punt, komma gezeur.

5
31 Ignatia

@31 en de uitspraken van Harper lijken te zijn ingehaald door de realiteit:

"HPV Sharply Reduced in Teenage Girls Following Vaccine, Study Says"
http://www.nytimes.com/2016/02/22/health/vaccine-has-sharply-reduced-hpv-in-teenage-girls-study-says.html

Die verontrustende boodschap lijkt in ieder geval niet uit te gaan komen (gelukkig maar)

0
32 Mevrouw Stemband

‘@32 ‘Die verontrustende boodschap lijkt in ieder geval niet uit te gaan komen’

Die hoop mag u hebben.

Persoonlijk denk ik dat mevr. Harper’s verontrustende uitspraken op den duur wel uit gaan komen en dat dit het grootste famaceutische schandaal aller tijden gaat worden.

5
33 Ignatia

@33 Welke verontrustende uitspraken? Geef eens een link met de bron waar je dat zogenaamde interview vandaan hebt. Ik kan deze namelijk alleen terug vinden op websites die doen aan kwakzalverij.

0
34 VaY

@33 @34 het lijkt mij dat het niet Harper is die dat zegt maar Bernard Dalbergue , zie onderstaande link:
http://zaplog.nl/zaplog/article/mercks_eigen_arts_gardasil_vaccin_wordt_grootste_medisch_schandaal_ooit

Hoe dan ook: de uitspraken worden tot op heden tegengesproken door de realiteit...

0
35 Mevrouw Stemband

@33 , jij mag denken wat je wilt. Ik kijk liever naar de praktijk, en ik combineer die met de beste kennis die we hebben.

0
36 Intellector

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Danny And The Juniors - At The Hophttps://www.youtube.com/watch?v=lPV5FrydqDE...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jay & The Americans - Cara Miahttps://www.youtube.com/watch?v=1sFy5_kmEi4...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Monkees - Last Train To Clarksvillehttps://www.youtube.com/watch?v=ZcXpKiY2MXE...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Yardbirds - For Your Love (1965)https://www.youtube.com/watch?v=HU5zqidlxMQ...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Yardbirds - Shapes Of Things (1966)https://www.youtube.com/watch?v=tOc-_GpfF1w...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Cream - Strange Brew (1967)https://www.youtube.com/watch?v=hftgytmgQgE...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Frankie Avalon - Venus (1959)https://www.youtube.com/watch?v=kn2ALqAJZwo...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

T.Rex - Children Of The Revolutionhttps://www.youtube.com/watch?v=PP2FyYSUJ54...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Texas - I Don't Want A Loverhttps://www.youtube.com/watch?v=KHLchEtMKQg...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Golden Earring - Buddy Joehttps://www.youtube.com/watch?v=0dDSCPa6azY...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Mom Teach AnalSheena Ryder And Bridgette BRacheal Cavalliسکس بیلی ایلیشRajkundra PornBig Black Booty PornographyBlack Pussi PicsHindi Cartoon SexHindi Sex NakedBoobs Suck EroticUncensored Japanese MassageSpankbanksNtrman Hentai VideoBiggest Butt XxxMasturb LesbianBrazzerNaked Hary MenJaidah Rae PornReddit PornsPussylip PornAmber Lancaster NudeChristine YoungTamilwifesexMedeepfakesGirl Poop PornVideos De Pornos De FamosasBondage TwinksEscort SiteReal EscirtDafteFreema Agyeman NudeAngella_kleeeAriel Winters SexyTaliasati PornHousing PornSex Videos With SubtitlesAuntie X VideosPor No Casero GratisShadbase.Doggystyle CreampiedBeeg CWhats A Cuckholdكاميرات جنسيSdultworkRandyblueBug Booty Latina PornAlison Tyler HdIndian Women Hot SexHannah Brooks XxxEmily Knight OnlyfansSloppymilfX BritsBelly Dance XnxxSexy Choda Chodi Hindi MeinIndian Girlfriend FuckPetite Sex VideosGinger Men NakedKat AphrodisiacAunt Nephew SexAnal Dirty TalkPublic Agent TeacherAnna De Ville PornArbe XxxPornografia Gratis En HdThe Porn DudsOs Melhores Sites PornográficosXxxx SSadi Me XxxPorn HongkongVideo PornobrasileirosKinechan 18+Mizo NudeIxxx DesiJungle Me Mangal SexXxxn GayBig Bobs MomFreepornvedioExtreme Sexual VideosJohnny Sins Porn StarAsain Massage Parlor PornAnglina Porn StarUncutmazzaSarah Illustrates PornAshley St ClairTraver PornSusanna Gibson HotwifeexperienceLuna Star Porn HubWww YoupornSexvifeosNew Pron ComSavanah GoldWhitezilla PornHoda Kotb NudePornidityAll Porncomic.XvideossiteCandy StripersBiggest Booty PicsChebaXxnaivivxx PSara Jean Underwood Porn HubBritt Barbie PornNxnxxxX Desi BhabhiXhamsterlive Com Girls IndianCodi Vore SpankbangJewish PornAnny KittyCumming In A GlassQuadrinho IncestosBonniealexHolly Sonders NudwBayley Wwe NakedAnty PhotoDani Daniels Lesbian VideosIndian X Video InHand JobcompilationOlivia Austin PovToropormoNina Heartly VideosRae Lil Black BlowjobSecrethentai50 Shades Of Grey ScenesIndian Bangla Chuda ChudiHdponMale Pics NudeIndgo White PornPorn HamesPenectomy PornPhoto By XxxPanis MassagePo R. NSexy Pornstars4k Hd Sex ComSexy Black Porn VideosStep Mom PornAshlyn Peaks AnalHairy Bear Gay PornSm視頻JoysporbXxx Hindi CollegeDoctor Ki Sexy BfKhalifa NakedFred Durst Sex TapeTightlatinapussyJaable TvMyfamilyoiesPornos CompletPtoject VoyeurCameltoe Fat