Genitale verminking is strafbare seksuele handeling (trouw.nl)


Seksuele verminking van meisjes duikt in steeds meer landen op. De VS klagen nu voor het eerst een arts aan. ...

door Shit...Fan...WhatAMess in Buitenland  ·  300 Reacties

  • 19
  • 1073x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@250 weet u, u kunt alle onderzoeken benoemen die u wilt, vanuit welke hoek dan ook. Zolang u ze misbruikt om uw abjecte overtuiging te onderbouwen bent u bij mijn in elk geval aan het verkeerde adres.

0
251 datkanjijmakkelijkzeggen

*mij

0
252 datkanjijmakkelijkzeggen

@251 Dus jij bent zo iemand die zegt: "Ik heb mijn standpunt ingenomen; breng me aub niet in verwarring met de feiten!"

3
253 Elia

@253

Schrijft de persoon die alleen naar data kijkt wanneer het hem uitkomt.

0
254 Pegasus

@254 Ad hominems zonder onderbouwing gaan zonder onderbouwing de afvalbak in.

3
255 Elia

@253 Dat geldt juist voor jouw. Jij bent degene die de cijfers volledig onjuist interpreteert omdat ji niet toe wilt (mag) geven dat besnijdenis mutilatie is.

Jij stelt dat besneden zijn de kans op HIV/AIDS met 73% verminderd. Ik ben niet besneden, en heb 'onveilige' seks. Condoom is niet nodig, omdat mijn zwemmers naar de chemotherapie niet meer functioneren (we willen toch een kinderen, komt mooi uit). Heb ik nu 73% meer kans op HIV/AIDS dan jij? Beantwoord dat eens.

0
256 Bluth

@256 Je schijnt het niet erg te snappen. Hier een voorbeeld, van deze pagina: https://sites.google.com/site/777mountzion/wegvel

"Het meest dramatische bewijs voor het beschermende effect van de besnijdenis komt van een nieuwe studie van koppels in Oeganda, waarvan elk van de vrouwen HIV positief was en de man niet. Over een periode van 30 maanden werden er geen nieuwe infecties geconstateerd in 50 besneden mannen, terwijl er in diezelfde periode 40 van 137 onbesneden mannen geinfecteerd werden. Dit ondanks het feit dat alle koppels voorgelicht waren over hoe een infectie te voorkomen en hen gratis condooms ter beschikking gesteld waren."

3
257 Elia

@257 Ik snap het heel erg goed. Jij stelt dat besnijdenis de kans op HIV/AIDS met 73% afneemt. Dus, schets ik een situatie met de vraag of ik nu 73% maar kans heb dan jij om besmet te raken met HIV.

In plaats van deze vraag te beantwoorden haal jij compleet ongerelateerde dingen aan. Ik woon niet in Uganda. Beantwoord de vraag. Of, als je er niet toe in staat bent om de vraag te beantwoorden, zeg dan niks.

0
258 Bluth

mensen die dat doen moeten ze naar mijn mening levenslans opsluiten wegens marteling van de slachtoffers die er ook hun leven lang nooit meer vanaf komen.

0
259 nosuchname

@258 Als een onbesnedene een 100% kans heeft om besmet te raken, dan heeft een besneden een 73% kleinere kans om besmet te raken in dezelfde situatie, dus maar 27% kans, dat is dus een bijna 4 keer kleinere kans om besmet te raken.

Jij hebt dus een bijna 400% grotere kans om besmet te worden dan een onbesnedene in dezelfde situatie.

5
260 Elia

@260 De laatste "onbesnedene" in die post moet "besnedene" zijn.

3
261 Elia

@259 Ferme taal. Maar kan je nu even aangeven waar je het over hebt?

3
262 Elia

@260 Je snapt er helemaal niets van.

Ik heb geen 100% kans om HIV/AIDS op te lopen omdat ik geen seks heb met iemand die dat heeft. Ik kan alle onveilige seks hebben die ik wil met mijn vriendin, HIV/AIDS krijgen zal mij daardoor nooit gebeuren.

Dus, kan je me nu eindelijk eens uitleggen waarom jij een minder grote kans hebt om HIV/AIDS te krijgen dan ik aan de hand van je gekortwiekte penis? Want dat heb je nog steeds op geen enkele wijze gedaan.

0
263 Bluth

@253 Nope, ik ben iemand die zegt dat onderzoeken opzoeken die een abjecte overtuiging onderbouwen smerig is. De volgende stap is nl dat u zegt dat het alle onbesneden Afrikaanse mannen zijn die schuld hebben aan alle ellende in de wereld.
U bedrijft in mijn ogen pseudo-.wetenschap, cherrypicking om uzelf te bevestigen en wellicht ook nog eens religieus gedreven.

0
264 datkanjijmakkelijkzeggen

@257 .ik lees voornamelijk dat de vrouwen geïnfecteerd waren en de mannen geen condoom gebruiken. Verder nogmaals; levensstijl zoals drugsgebruik, monogamie etc etc.

0
265 datkanjijmakkelijkzeggen

@264 Mijn overtuiging is alleen maar abject in jouw opinie, voor wat die waard is, en dat is niet veel.

Wat echt abject is is keiharde feiten negeren omdat die niet in jouw wereldbeeld passen, en mensen een bescherming tegen AIDS onthouden omdat jij daar een vooroordeel tegen hebt.
Dan ga je over lijken om je vooroordeel in stand te kunnen houden.
DAT is abject!

En ik bedrijf geen wetenschap, en dus ook geen "pseudo-wetenschap", ik laat alleen echte gecertificeerde wetenschappers aan het woord, die hun zegje doen over de besnijdenis.

En als jij daar moeite mee hebt, ga dan gewoon door met je kop in het zand steken voor de feiten, maar val anderen niet lastig met jouw wereldvreemde ideeën.

4
266 Elia

@255

Als je een onderbouwing wilt kun je die krijgen.

In dit topic bijvoorbeeld strooi je met zeer selectieve gegevens die je hebt verkregen van zeer subjectieve bronnen om je religieuze vooroordeel te bevestigen dat homoseksualiteit een gruwel zou zijn. @166 @187
Zo haal je gegevens aan die stammen ten tijde van de AIDS epidemie waarbij je je ook nog eens beperkt tot veelal zieke homoseksuelen. Als bron neem je een orthodox katholieke webpagina en een 'persoon die ook racistische en anti-semitische publicaties op zijn naam heeft.
Vervolgens weiger je om deze context in overweging te nemen en weiger je om naar objectieve onderzoeken te kijken die 35 jaar jonger zijn.
Daarbovenop durf je ook nog te stellen dat LHBT slecht zou zijn omdat die mensen te lijden hebben onder jouw haat. @196

In een ander topic post je foto's fan feutussen als argumentatie tegen abortus. Hierbij verzwijg je dat de foto's die je liet zien gelden voor het derde trimester, waarbij een abortus alleen wordt uitgevoerd als het leven van de moeder in gevaar is. Nadat je hierop bent gewezen negeer je het volkomen.

Mag je wel liegen van je god?

1
267 Pegasus

@267 3e trimester? Voel jij je wel goed? Hier is er één met de maatlat er naast, en dan kan je zien dat het kind ongeveer 20 cm lang was: https://pt.slideshare.net/SandraNuradella/ppt-abortus
Geaborteerd mag er in NL worden tot aan 24 weken, en dan is het kind ongeveer 30cm lang. Dat is dus nog een stuk groter dan wat je hierboven ziet.
Wat je hierboven dus ziet is een pret-abortus, en niks met "het leven van de moeder in gevaar".

6
268 Elia

@266 Jij bent nog steeds degene die de feiten negeert omdat iemand die onbesneden is geen 100% kans heeft op besmetting met HIV, iets wat jij denkt, en dat is gewoonweg dom.

0
269 Bluth

@268

Kijk nog eens goed, dat is toch echt meer dan 30 cm.

- "Wat je hierboven dus ziet is een pret-abortus, en niks met "het leven van de moeder in gevaar"." -

Hier zul je een heel gedegen bron voor moeten geven.

0
270 Pegasus

@267 Hier is een onderzoek van 12 jaar oud wat aangeeft dat homoseksuelen ongeveer 20 jaar korter leven dan hetero's: http://www.emaso.com/links/ref-articles/ref3e/ref3e.htm

"Yet Another Study Confirms Gay Life Expectancy 20 Years Shorter

WASHINGTON, DC, June 6, 2005 (LifeSiteNews.com) – A new study which analyzed tens of thousands of gay obituaries and compared them with AIDS deaths data from the Centers for Disease Control (CDC), has shown that the life expectancy for homosexuals is about twenty years shorter than that of the general public. The study, entitled “Gay obituaries closely track officially reported deaths from AIDS”, has been published in Psychological Reports (2005;96:693-697)."

6
271 Elia

@270 Kan je nu ook al niet tellen??

4
272 Elia
273 Elia

@271

Wederom haal je een zeer objectieve, orthodox christelijke website aan en verwijs je naar een bron waar alleen de abstact van te lezen is.
Bovendien lieg je over de tijd en beslaat dit de periode '87-'92: 30-25 jaar geleden.
Daarbovenop betreft dit onderzoen slechts openlijke homoseksuelen in een centrum in een Canadese stad. Precies de kritiek die ik hierboven al aankaartte.

1
274 Pegasus

@272

Met 2 cm per streep kom je er ruim.
Bovendien ben je akelig stil rondom je bewering dat het hier om een 'niet bedreigende pretabortus' zou gaan.

1
275 Pegasus

@275 En met 2 meter per streep hebben we het over een reus. Nog meer gestoorde opmerkingen?

Hier is een nog duidelijkere foto voor je: http://clinicquotes.com/wp-content/uploads/2014/01/abort21wks3.jpg

4
276 Elia

@276 Ook dat is ruim binnen de 24 weken, dus ook weer een pretabortus.

4
277 Elia

@276

Kijk eens aan, je hebt gelijk.
Nu nog je 'pretabortus' en 'geen noodzaak' bewering.

1
278 Pegasus

@271 eerst Edward Fields en nu een "onderzoek" van Paul Cameron, je weet je bronnen wel uit te zoeken...

0
279 Mevrouw Stemband

@266 wij hebben niet samen geknikkerd , u mag dus gewoon fatsoenlijk blijven.
En ja, ik vind uw denkbeelden abject, en als er iemand is die anderen lastigvalt met selectieve wetenswaardigheden dan moet u echt een warme hand in eigen boezem steken. Uw onderzoeken onderbouwen namelijk geen ene moer, behalve uw beperkte wereldbeeld. Als dat niet al met dan genoeg was haalt u nu ook pretabortussen erbij.

0
280 datkanjijmakkelijkzeggen

@276 Maar over die zgn. 'Malachi' weten we eigenlijk niets. De activisten beweren dat ze de ingevroren resten in 1993 in een pot in een abortuskliniek hebben gevonden, maar er zijn geen objectieve bronnen die dat bevestigen. Ook de exacte leeftijd van de foetus en de doodsoorzaak zijn niet vastgesteld.

0
281 Civilis

@277 want u weet zeker dat u de achtergrond kent? Eventuele aandoening van zowel kind als moeder? U kent de technieken waaronder abortus plaatsvindt?

1
282 datkanjijmakkelijkzeggen

@266 ik kom toch even terug op uw krachtige termen, dat ik mijn kop in het zand zou steken.
Alle onderzoeken die bij kunnen dragen aan de afname van welke infectie ziekte dan dan ook moeten omarmd worden.
Wat u doet is onderzoeken bij elkaar zoeken die uw beeld bevestigen dat homoseksualiteit de basis is van dood en verderf. Ik kan op geen enkele manier bedenken waarom iemand dat zou willen, waarom iemand een groep weg zou willen zetten als veroorzakers van ellende. En ik ben er van overtuigd dat onafhankelijke wetenschap zo niet werkt, de tijd heeft dat ons voldoende geleerd.
Dat u geen boodschap heeft aan wat ik vind, dat zal. Wat u vindt, vind ik doodeng, want stigmatiserend. En of het nu gaat over albinos in Afrika, of de overtuiging dat seks met een maagd aids geneest, ik vind het allemaal even stompzinnig en kortzichtig. Het doet mij vrezen voor de toekomst als dit soort overtuigingen voet aan de grond krijgen.

0
283 datkanjijmakkelijkzeggen

@243 Liwwie
"Loop je weer te ouwehoeren jongen?" "nu mag je even gaan janken"
Je bent een zielig manneke, dat is wel duidelijk. Ik raak er niet van onder de indruk.

" vrouwenbesnijdenis is niet des islams"
Beweer ik ook nergens. Dat jij blijkbaar een obsessie hebt met de Islam is jouw probleem, niet het mijne.
Is je vriendin een moslim? of je vriendje soms?
Besnijdenis komt voor in Noord-Afrika, dat is wat ik zeg, en dat zijn de feiten. En in Noord-Afrika wonen voornamelijk moslims (feiten) . Ik kan er niks aan veranderen, dat is hoe het is.

Toon A. maar eens aan dat besnijdenis niet voorkomt in N.A. , dat kan je niet.
Toon B. maar aan dat er in N.A. niet overwegend moslims wonen, dat kan je niet.

3
284 Big Tony

* Verwijderd door de redactie *

285 Elia

Zo, en nu weer even on topic: Islamitsche dokter in de VS achter tralies vanwege twee gevallen van meisjesbesnijdenis. Ze loopt kans op 10 jaar gevangenisstraf:
Female Michigan doctor denies performing two cases of FGM.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/228208

1
286 Elia

Inderdaad, dat wezenloze gesnij in geslachtsdelen van minderjarigen is een verkrachting van de onschendbaarheid van het lichaam, mensenrecht, en ronduit kindermishandeling. Stop met deze idiote, ingesleten, krankzinnige, op nonsens gebaseerde, barbaarse, absurde en perverse mishandeling!

1
287 Hendrianus

@285

'Pretabortus' Praat eens met vrouwen die over een abortus hebben moeten besluiten en ondergaan hebben voordat je onzin uitkraamt.

1
288 Hendrianus

@288 "Pretabortus" slaat op vrouwen die zeggen: "Het komt me nu even niet goed uit, ik laat het maar even weghalen.".

En dat is dus het over-overgrote deel van alle abortussen.

6
289 Elia

@287 Geen verschil maken tussen mannenbesnijdenis wat geen nadelen heeft en wel grote voordelen en tussen vrouwenbesnijdenis wat geen voordelen heeft en wel grote nadenlen, dat is natuurlijk onzin.

5
290 Elia

@289

Totaal verkeerde voorstelling van zaken, er is geen vrouw die dat zo doet of zegt.

1
291 Hendrianus

** gebruiker verwijderd **

@289
toon maar aan.

het woord bestaat niet eens trouwens

292 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@182
In Marokko komt het helemaal niet voor.
Hoe kom je daar bij?

293 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@277

dus ook weer..?

daar weet jij helemaal niets van, van geen vrouw kun jij stellen dat ze abortus pleegt voor de lol.

en daarnaast heb je er gewoon niets mee te maken, vrouwen zijn baas in eigen buik, en al wat langer dan vandaag

294 ---deleteduser---

@292 http://www.abortionfacts.com/facts/8
Due to significant medical advances, the danger of pregnancy to the mother has declined considerably since 1967. Yet even at that time Dr. Alan Guttmacher of Planned Parenthood acknowledged: [1]

"Today it is possible for almost any patient to be brought through pregnancy alive, unless she suffers from a fatal illness such as cancer or leukemia, and, if so, abortion would be unlikely to prolong, much less save, life"

Dus je ziet, abortus is vrijwel nooit noodzakelijk om het leven van een vrouw te redden.

"Are the overwhelming majority of abortions performed on an elective basis? Yes. The most common reasons for having an abortion provided directly by women are all financial and convenience related. [5]"

Zoals je ziet, het over-overgrote deel van de abortussen is voor het gemak van de vrouw, oftewel een "pretabortus".

3
295 Elia

@290 "tussen mannenbesnijdenis wat geen nadelen heeft"

Niet liegen:
"Het gevolg is dat Nederlandse artsen vaker worden geconfronteerd met complicaties van besnijdenissen. Het meest voorkomende probleem is de vernauwing van de plasbuis. Volgens de schaarse medische literatuur krijgt één op de vijf besneden jongens daar last van.

...
Blijvende schade is zeldzaam, al komt het soms voor dat een penis moet worden geamputeerd.
...
Blijvende seksuele schade is er vaker. Vooral masturberen gaat lastiger, ondervond de Amerikaan Jonathan Friedman. Op de website beyondthebris.com, gemaakt door joden die de eigen gemeenschap willen waarschuwen voor de besnijdenis, schetst hij zijn lijdensweg.
...
Hoewel de verschillen klein waren, meldden besneden mannen en hun partners significant meer problemen. De mannen kregen lastiger een orgasme of kwamen juist te snel klaar. Ook hun partners hadden vaker problemen met het orgasme, ze leden meer pijn tijdens het vrijen en waren na afloop minder bevredigd.
....
Als het aan de 60-jarige Fred Krijnen uit Haarlem ligt, wordt er nooit meer een jongen besneden. Zijn eigen ervaringen waren ronduit dramatisch. Lichamelijk en psychisch gaat de freelance-journalist er tot op de dag van vandaag onder gebukt. Zoiets wenst hij niemand toe."

0
296 Mevrouw Stemband

@290 "mannenbesnijdenis wat geen nadelen"

geen nadelen?

"In New York is een baby overleden na het ondergaan van een Joods-rituele besnijdenis. Het kindje overleed aan de ziekte herpes type 1. "
http://www.ad.nl/buitenland/baby-dood-na-rituele-besnijdenis~a0585148/

"Het duurde niet lang voordat zijn ouders doorkregen dat er iets mis was. De wond aan zijn piemeltje bleef maar bloeden. In het ziekenhuis deden artsen twee dagen lang alles om Brayden te redden. Tevergeefs: het bloeden stopte niet. Brayden overleed op 8 maart 2013, elf dagen oud."
http://ashatenbroeke.nl/2014/10/02/lang-leve-de-voorhuid/

(bron voor de post in @296 https://www.trouw.nl/home/de-besnijdenis-grote-gevolgen-van-een-kleine-ingreep~afec75a4/ )

0
297 Mevrouw Stemband

@289 Je maakt er natuurlijk wel een karikatuur van door er de term 'pretabortus' aan te hangen. Alsof de vrouw in kwestie er plezier aan beleeft. Een krankzinnige gedachte.

0
298 Civilis

@285

Weer kom je met alleen zeer subjectieve bronnen.
In de VS wordt bij 6% van de gevallen een abortus uitgevoerd om gezondheidsredenen. Bij 12% omdat de persoon minderjarig is, en bij 14% vanwege zaken als verkrachting. (Henning et al). Tot zover je 'pretabortus' dus.

Vervolgens wordt 92% van de abortussen uitgevoerd voor 13 weken en slechts 1% na 21 weken:
https://www.cdc.gov/reproductivehealth/data_stats/abortion.htm

Toch blijf je die foto's spammen met de tekst 'pretabortus'.

1
299 Pegasus

@295 nu zijn de vrouwen aan de beurt met hun verdorven inborst?

0
300 datkanjijmakkelijkzeggen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@113 En alweer géén normaal antwoor op een heel normale, eenvoudige vraag. Wellicht valt het je zwaar met je eigen woorden/uitspra...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Mac Benac
Sigaretten steeds verder in de ban, ondernemers terughoudend met tabakswinkel

Tabak is het enige moordwapen dat vrij verkocht mag/mocht worden....

4 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Waar blijven de oprolbare beeldschermen?

Lijkt me echt niet handig - dan zie je toch niets?...

5 minuten geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Oud-SGP-voorman Van der Staaij naar Raad van State

Zeer verdiend!...

6 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@102 "Abraham's" Ah ja, de uitgeklede export versie van de verouderde M1. Zonder de benodigde bepantsering, zonder up to date e...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Mac Benac
Bernie Sanders: Niets antisemitisch aan protest tegen racistische, extremistische regering Israël - Joop - BNNVARA

@2 Als iemand ouder is en zijn of haar mening staat jou niet aan is iemand meteen dement? Hmm. dat zegt meer over jouw manier van discussiëren ...

6 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Defcte burger
Muziekdraadje

Jenny Arean en Louis van Dijk - Hoophttps://youtu.be/DWuZnFE5Ngc...

7 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Malinois
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@107Jij bent zo ver van het padje dat het voor mij zinloos is om je iets bij te kunnen brengen van de gang van zaken.Ken je de uitdrukking...

9 minuten geleden geplaatst door Malinois

Mac Benac
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@3 Eens. Maar dat geldt voor getatoeëerd rechts natuurlijk ook....

9 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@106 Bewijs ? Wat kapotgeschoten oorlogsmateriaal ?Dat is een beetje een nadeeltje van een oorlog.Er worden aan beide kanten verliezen gel...

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Dani Denial PornBath Tub PornWebcamripBlanket PornReal Bollywood Actress Sex VideoMechat PornBerazzersfreeLeaked Kim KardashianX.masterDragon Dildo PornDehati PronHorney AuntSexo Online Ao VivoVidio XxxnxBig Tits MilfTelugu Young SexSasujiHindi Hot Sex Video DownloadAunty Ji XxxBhojpuri Nangi DanceMom Son MasturbateTitanic Nude SeneAdultfriendfinderFappening.Sites HentaisBbw EsortSarah CuteItalian MilfDefloration FreeReality Show XxxTiffani Amber Thiessen NudeMia Maklova PornMean Bitches PornJapan In PornMumbai Housewife Sex VideoTamil Antys Nude VideosSacred Games PornAlexis Texas SoloTrule34Travestis Pornos GratisPawg XxxPawg PicsHairy Pussy Sex VideosBest Porn Videos Of All TimeTop 10 Hottest PornstarsTravestis Brasil PornChrissy Teigen NideHijab BlowjobXxx Pic OfSexy Naked MemChelas WayFoking VedioNude Movie In HindiBrazzers Xxx VideoSex Of SamanthaHot Redheads NudeIndian SexviedoPooja Bhabhi XxxLilith Cavaliere OnlyfansSpanking Daddy DaughterStepsex VideoIncestflix.ckmXnxx HottestBest Deepthroat EverEvie LingXxxx Hd ComKim Basinger NudeOnline Sexy BpByronlongDd PornhubTiktokthotXxx School LifePorn Big BottySexxsexxDesi PornmoviePapaxmamaNutaku NetTop Porns SiteFrançais PornoFilmes Pornos De GayNagooanimationXxxxxxxxxxxx VideoNude Hot WemonTamil Nude MoviesAunty Anal SexShantel DeeBeegs.Mat6tubrMotherleaaVídeos PornoamadorTessa YoungHindi Blue Film Sexy HdStacy Cruz New VideoHanahimesakiMom StraponXhamtsersFilmes PorrnosAngel EmilyExhibitionistpornBeautiful Indian Girl NudeXxx With Step SisterHott Sexy PornHistórias Em Quadrinhos PornograficasCine Prive PornôHot Poran VideoNaken Men And WomenDesi Chut PhotoPornvideodownloadSex Video Of Indian ActressExploited MomsTürkçe Altyazı Porn7mm TvPenis SexJammu Sex VideoTelugu PussyAdriana Chechik HardcoreEmmanuelle In SpaceElaina St. James NudeKkvsh Onlyfans LeakHard XxFirst Night Full VideoPornstarindianArmani Black Just A Little QuickieErotic Mond ControlScubasteph Onlyfans LeakReddit Nsfw LiatFree Adult VidoesLeabian BrazzersZomglol NetworkXxx YadavPenny Barber My Friends Hot MomWraith PornHot Girls Nude PicsBank SexAsia Masage PornMommy N Son PornYoujizz ConPorna NBiker PornTamil Shemale Sex VideosMom ImpregnationJapan DoggystyleSquirt BrasileiroIhentaiSasu Maa Ki ChudaiJav Sex MovieBrazzers Glory HoleClaire Northfield RedditFnaf HentaiDarla Crane