Israël onderschept schip activisten bij Gazastrook (nu.nl)


De Israëlische kustwacht heeft een schip met vrouwelijke activisten op weg naar de Gazastrook onderschept. Vermoedelijk wordt het vaartuig naar de haven Ashdod gebracht of geëscorteerd, melden Israëlische media. ...

door Giovanni001 in Buitenland  ·  97 Reacties

  • 0
  • 683x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50
Als er 1 hatelijk is en op de man speelt (en uitmaakt voor allerlei vreselijke dingen), dan bent u dat wel. Ik heb u al regelmatig gemeld, maar daar lijkt niets mee gedaan te worden.
Heeft u niet door hoe ongelooflijk hatelijk en bevooroordeeld u bent?
Ik hoop werkelijk voor u dat u in het dagelijks leven niet zo bent, want dan moet u een verschrikkelijk leven hebben dat doordrongen is met haat, afkeer, afgunst. U zult waarschijnlijk niet gelovig zijn, want dit zijn toch (verbeter me als ik geen gelijk heb, want ik ben atheist) 3 van de 7 zonden?

6
51 beastyboy

@51

Dank voor uw mening; ik heb een andere. question Zullen we terugkeren naar het onderwerp: een bootje met domme, voor proapganda gezwichte dames?

Mij belasteren en beschimpen is geheel zinloos. Ik ken de Israëlhaters nu wel; niets is hen te erg. Uw haat is vast niet zo groot, wedden?

Een fijne middag in ieder geval. Ik sluit me aan bij een bekende uitspraak, alweer jaren geleden gedaan en nog steeds een keiharde waarheid:

als de arabieren/'palestijnen' nu de wapens neerleggen is het morgen vrede. Als Israël de wapens neerlegt, bestaat het morgen niet meer.

En dat is een waarheid als een koe. elke dag weer, ook gisteren toen er weer een raket op Israël werd afgevuurd, en vandaag toen die 'vredelievende' hamasluitjes er wéér eentje afschoten. Immers, het staat in hun Handvest:

"De haatcirkel mag nooit worden doorbroken, dat is hoogverraad!."

Zó staat het in hun Handvest, en zo handelen zij dagelijks. Ze leven van de haat, de jongeren die gehersenspoeld worden, de oorlogsindustrie.

Maar het is natuurlijk aaaaallemaal de schuld van Israël. What else is new.


Nee, ik ga jou niet eens melden. Kom zeg. question

5
52 weerman

@47
Ik speel helemaal niet op de man, ik speel op de weerman question

Ook keur helemaal niets goed. Ik ben alleen verbaasd dat een weerman ons komt vertellen wat men in Gaza denkt, dat kunnen die mensen prima zelf.

Maar dat Israel Gaza "terug gaf" is natuurlijk onzin als men er niet eens een onschuldig bootje met dames mag ontvangen van dat gulle Israel.

8
53 HenkG

@53

U bent niet op de hoogte van de reden van de blokkade? Dat blijkt, met een dergelijke uitspraak. Dus hoe kunnen we nou een normale, volwassen discussie hebben als u niet eens op de hoogte bent van de feiten, zoals destijds na veel aanslagen, raketbeschietingen en moordpartijen het besluit om de Gazastrook af te grendelen, zodat Israël geen last meer heeft van moorddadig hamastuig?? Dat is dus onmogelijk. Waarvan akte!

5
54 weerman

@54
Het is een onschuldig bootje met dames, niet meer, niet minder.
Ze komen echt geen wapens brengen dus al die overtrokken "redenen' slaan nergens op.

Israel had even die boten kunnen checken en kunnen laten doorvaren, hoe moeilijk is het!

6
55 HenkG

@47 . Die tunnels zijn zeer effectief gebleken. Laatste "score": 65 idf-ers. Misschien moet Israel er maar aan wennen dat "ḧet gras maaien" in Gaza of Libanon, geen "walk in the park" meer is.

5
56 tsja

@55

De boot mocht naar de havenstad Ashdod. Doorvaren was geen optie; in Ashdod kan bekeken worden of er niets anders aan boord zat. Dat doet men niet op volle zee, maar in een haven. er geldt een blokkade, omdat er te vaak wapens en munitie gesmokkeld werd, en ook weer bootjes met terroristen via zee Israël probeerden te bereiken. Vreemd dat ik je dat nou moet vertellen; je blijkt opnieuw niet goed geïnformeerd te zijn. Ik verspil m'n tijd.

3
57 weerman

@56

De terreurtunnels waren ooit een succes; Israël zit niet stil en heeft nu middelen om ze op te sporen. Verder is het jou dus ook duidelijk dat deze tunnels er zijn om mensen te kunnen doden. Dat cement had veel beter gebruikt kunnen worden voor nieuwe huizen, scholen en ziekenhuizen. Nuttige zaken, geen terreurtunnels.

3
58 weerman

@57
En als ze in Ashdod veilig bevonden zijn mogen ze door?

Nee he? Je verspilt inderdaad je tijd met drogredenen te spuien.

Gaza mag niet eens een onschuldig bootje met dames op bezoek hebben, is de conclusie.

6
59 HenkG

@57

De middelen gekocht van de jaarlijkse 3,5 miljard dollar aan militaire steun die Israel van de VS krijgt, en besteed moet worden in de VS, zal deels toch ook per boot arriveren in Israel? Zal daar ook een verbeterde versie van de fosforbom tussen zitten. Moet allemaal gewoon doorgelaten worden natuurlijk, de VS moet ergens hun middelen testen. Doet Israel wel voor ze. Staatsterreur van Israel, annexatie en kolonisatie, moet tenslotte gewoon doorgaan.

En de dames? Missie geslaagd, de blokkade wss weer even goed in het nieuws.
de VS

6
60 Hendrianus

@60 blijkbaar is dat nodig.

4
61 Voxpopuli

@58 . Blijkbaar de enige taal die Israel verstaat. Libanon binnen vallen is ook niet zo populair meer. Zelfs dapper van grote hoogte bombarderen wordt lastiger door russische systemen

6
62 tsja

@59

Als de spullen in orde zijn bevonden (waar ook VN-controleurs bij betrokken zijn, om beschuldigingen aan het adres van Israël te voorkomen!) dan mogen die spullen gewoon via één van de twee grensposten door. Samen met de dagelijkse 600 vrachtwagens aan goederen. Israël heeft geen belang bij tekorten in de Gazastrook; hamas juist weer wel.


@60

Je "vergeet" weer he-le-maal de miljarden dollars steun vanuit de arabische landen en de reli-fascistische staat Iran, aan hezbollah en hamas. Die éénzijdige visie van jou is voortdurend negatief opvallend.
De rest van je betoog in #60 is gewoon verdachtmakerij, stemmingmakerij en onbewezen flauwekul. Ga ik niet op in.



@62

Ook onzin., Het bewijs dat het ook anders kan, zijn de vredesverdragen met Egypte en Jordanië. Landen waar nu gewoon mee wordt samengewerkt, zeker met Egypte in de gezamenlijke strijd in de Sinaïwoestijn tegen de relidioten van IS, die daar zitten.

"Van grote hoogte bombarderen" is wat de russen nu in Syrië en Aleppo doen, op ziekenhuizen. Heel veel dode burgers en dode kinderen. Ga daar maar over klagen. Adres van de russische ambassade staat wel op Google. Stuur ze een brief dat ze in jouw optiek dus laf zijn. Succes.

3
63 weerman

@60 "En de dames? Missie geslaagd, de blokkade wss weer even goed in het nieuws. "

dat kun je gerust stellen, zelfs weermannen in europa zijn er maar druk mee question

5
64 HenkG

@63
Als je de Israelische media een beetje zou volgen weet je dat er voor de dames reeds deportatie geregeld is.

Ik zei het toch? Gaza mag niet eens bezoek hebben van een paar dames.

6
65 HenkG

Het wordt tijd dat de VN die blokkade gaat uitvoeren.

Want het moge duidelijk zijn dat Israel zijn doel zeer ver voorbij schiet, als het doel is om te voorkomen dat er wapens naar Gaza worden gebracht.

6
66 HenkG

@63 Ik denk dat de bevolking van Egypte een heel andere mening heeft, net als die van Jordanie.
Ook toevallig dat, nu Assad en bondgenoten aan de winnende hand zijn, de klemtoon op dode kinderen, gebombardeerde ziekenhuizen ed zo oorverdovend is. Het gaat niet volgens het plan van SA, de golfstaten, Turkije, Israel en de US nee. Of denk je dat die misschien zo begaan zijn met de belangen van het Syrische volk?

5
67 tsja

@66

Nee hoor, Israël werkt elke dag nauw samen met de UNHCR, de onderafdeling van de VN die zorgt dat de dagelijkse goederenstroom (o.a. met ons geld betaald via de VN-hulp!) netjes de poorten wordt binnengereden. Dat is dus niet "het doel voorbij schieten".

wie WEL z'n doel voorbij schiet, is terreurbeweging hamas. Zij dienen hun smerige Handvest te verwerpen en vrede te sluiten. alleen al terwille van de miljoenen burgers waar zij de totale verantwoordelijkheid over hebben. Die burgers zijn gijzelaars van hamas, in feite.

De VN heeft nooit overeenstemming kunnen bereiken over een eventuele blokkade-overname. Schrijf ze eens een briefje, dat je die joden zo zat bent en dat jij het graag anders wilt. question


@67
Nee, de bevolking van beide landen is zeer gebaat bij vrede. Ze hebben al veel te veel geleden onder de oorlogen die hun leiders destijds startten tegen Israël. Ze zijn blij dat er niet wéér een smadelijke nderlaag volgde, maar vrede.
Voor wat betreft het Syrische volk zie ik dat het dictator assad volkomen koud laat wat er met het volk gebeurt. Hij offert ze bij bosjes op, in zijn pogingen om de totaalmacht weer te veroveren. Verwacht niet van anderen wat de dictator zelf ook niet doet.

3
68 weerman

@66

Net als toen in Libanon waarbij de VN hezbollah een handje hielp bij het her-/bewapenen?
Het was destijds de opdracht van de VN om te voorkomen dat hezbollah zich kon her-/bewapenen maar wat deden zij? Hezbollah mocht gebruikmaken van de VN voertuigen.
Israël zou wel gek zijn om dat over te laten aan de VN.
In dit conflict is de VN niet bepaald onpartijdig (zie het stemgedrag van bepaalde landen en de aangenomen resoluties).

Maar vertel eens; Hoezo schiet Israël zijn doel voorbij.
Bij mijn weten komen er geen wapens binnen over land en over zee.
Smokkeltunnels is het enige wat er nog overblijft.

3
69 Malinois

Heel goed van Israël. Oppakken die ophitsers.

5
70 AJAX***

Ondertussen nemen de spanningen tussen Israel en de VS stevig toe wegens de bouw van een nieuwe Nederzetting.

De VS voelt zich door Netanyahu persoonlijk bedonderd omdat die zijn woord breekt.
http://edition.cnn.com/2016/10/06/middleeast/israel-us-west-bank-settlement/index.html

5
71 HenkG

@68
Als Israel zelf eens belegerd zou worden, waarbij anderen gaan bepalen hoeveel er het land in en uit mag, dan zal het CIDI in de houding springen en het antisemitismewoord spreken.
Maar "natuurlijk" is het volkomen terecht als men hetzelfde de Palestijnen aandoet.

Want als je de VN een maatstaf vindt, is hier een rapportje:
"Gaza: UN humanitarian arm warns that blockade ‘undermining’ living standards"
“These restrictions have reduced access to livelihoods, essential services and housing, disrupted family life, and undermined the people’s hopes for a secure and prosperous future,” the UN Office for the Coordination of Humanitarian (OCHA) said in their latest study on trends in movement of people and goods into and out of the territory.

http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=50251#.V_dXnCTfNdg

Maar ik weet het, de VN telt alleen als het Israel handig uitkomt.
Want meten met 2 maten is heel normaal in Israel.

7
72 HenkG

@72

Je ligt echt in coma, met dergelijke woorden! Israël wordt al sinds dag één van z'n bestaan onder vuur en wordt belegerd, met regelmatig een aanval van agressieve moslims uit de buurlanden. Dus klets svp niet zo dom.
Je geleuter over het CIDI is ook weer opvallend; zo praat ik niet over het Palestina Comité, dus klets niet zo raar. Je zit als een kat in het nauw nu wild om je heen te slaan met groteske onzin.

Meten met twee maten is nou juist wat al die arabieren en hun Nederlands sprekende volgelingen hier doen.

Je gaat af als een gieter, en ach; het onderwerp is wel uitgekauwd. we zagen een clubje zeer naïeve jodenhaters op een bootje, en we zien hoe het via de media wordt uitgemolken. De dames van het bootje liggen nu lachend in de zon op één van de mooie stranden bij Tel Aviv en vliegen binnenkort weer naar huis, waarschijnlijk wel met El Al.

En de inwoners van de Gazastrook blijven onderhorig aan een smerige terreurbeweging die daar de totale macht heeft. Een religieus-fascistische staat.

Mar ja; dat is aaaallemaal de schuld van Den Jooden. Hoe ziek moet men wel niet zijn om dat te geloven.


I rest my case, het is wel klaar, zo.

2
73 weerman

@73

"....Israël wordt al sinds dag één van z'n bestaan onder vuur en wordt belegerd,..."

Niet zo gek als je tóch een staat sticht, in een gebied aangewezen tijdens het eerste zionistische congres, terwijl er geen overeenkomst was met de Arabische bevolking. Dat is vragen om problemen. En zo geschiedde.

5
74 Hendrianus

Tijd om Israël eens te gaan belegeren, zelfs normale joden steunen dit principe met de bds-movement en de JVP! Dat zijn respectabele joden, niet die rechtse zionistische/religieuze bende die daar nu regeert! Boycot alles wat uit Israël komt! Ook de rabbi's! Weg met Israël!

6
75 God is dood

@74

zie je wel: aaaaaalles is de schuld van die r*tjoden, van Israël. Zó maar die zielige, hongerige, arme, zwervende en kou lijdende Arabiertjes verjaaaagen!

Ik moest lachen om zó veel onzin. Je zou toch verwachten dat er na 70 jaren eens wat verstand en inzicht zou groeien bij de arabieren en hun vrienden in het buitenland, maar nee hoor! Je wilt dus in feite heel Israël weg hebben. Triest.



@75

Je haat is overgekomen, maar je opmerkingen zijn volledig off-topic. Open maar een draadje; "weg met die joden/zionistennnn/Israël!" Kom ik je daar wel weer tegen.

3
76 weerman

* Verwijderd door de redactie *

77 God is dood

@76

Israel moet stoppen met het illegaal koloniseren van de bezette gebieden en zich terugtrekken uit de bezette gebieden. Het bestaansrecht van Israel erken ik wel degelijk. Dat weet je, op nujij vaak genoeg geschreven, dus stoppen met proberen mij in de hoek van Israel haters en antisemieten te duwen.

6
78 Hendrianus

@78

Dat is een leugen!

Laten we even de bezettingsleugen door Israël onder ze loep nemen.
Wat is bezetting? Bezetting is een internationaal recht term die verwijst naar buitenlandse aanwezigheid op het grondgebied van een andere staat. Nooit heeft een rechtsinstrument bepaald dat de “palestijnen” soevereiniteit bezitten of dat de gebieden aan hen behoren! Er was nooit een non-joodse Soevereine staat in het grondgebied was wat nu Israël is. Maar volgens de San Remo Resolutie het primaire constitutionele document is het grondgebied onder het Internationale Recht van de Staat Israël. Dit is inclusief Judea en Samaria (ook wel foutief westbank genoemd) en Gaza.

Er was nooit in de geschiedenis van de wereld een “Palestijnse” staat/land of volk!
Als we naar de geschiedenis kijken zien we dat het gebied Mameluks was vanaf 1250 daarna werd het Ottomaans in 1517 en Brits Mandaat in 1917. “Palestina” is de naam voor een geografisch gebied 2000 voor 0 en later een Romeinse provincie En uiteindelijk de naam voor een mandaat.

In het ”Palestina” Mandaat van 1922, stemde de Volkenbond over een resolutie.
Er werd besloten dat men erkenning zou geven aan de historische rechten van het Joodse volk. Om hun nationaal tehuis opnieuw op te richten.
Bij de uitspraak van het Internationale Gerechtshof in Den Haag werd gezegd dat alle rechten die erkend waren door de Volkenbond, nog steeds bindend en van kracht zijn.

2
79 Willem Heerema

* Verwijderd door de redactie *

80 Hendrianus

@80

Professor Julius Stone en de Nederlandse expert Matthijs de Blois en de Canadese rechtsgeleerde Jaques Gauthier kwamen na bestudering van het internationale recht en internationaal bindende afspraken, zoals de San Remo conferentie in 1920, tot de conclusie dat Israël een legale claim heeft op de Judea en Samaria!

2
81 Willem Heerema

@80

Als ik jou was zou ik anderen maar niet zo snel voor 'leugenaar' uitmaken. Dat laat alleen maar zien dat je geen inhoudelijke argumenten hebt en denkt via schelden boven een ander te staan. Een onhebbelijkheid van jou die ik helaas te vaak zie. Jammer, want je zou een goede discussiepartner kunnen zijn, als je je volwassener gedroeg. Je haalt jezelf naar beneden, met dergelijk gescheld.

Verder vind ik het bestaansrecht van een land bediscussiëren, niet relevant. Israël bestaat, net zoals andere landen bestaan. Dat de arabieren daar nog steeds veel moeite mee hebben ligt aan die arabieren. Ze ontdekten dat juist een haatcirkel en een oorlogstoestand er voor zorgt, dat het volk netjes gehoorzaamt aan de leider. Ze worden bang gemaakt en scharen zich dan wel achter die leider.
Een andere zaak is, dat de wereld toestaat dat regelrechte fascistische terreurorganisaties -als hamas- zo veel macht krijgen dat ze een paar miljoen mensen in een houdgreep kunnen houden. "Macht komt uit een geweerloop", zei Mao Tse Tung ooit. En dat is een bittere waarheid.

Nooit hoor je de anti-Israëlische luitjes hier klagen over het gebrek aan vrijheid, aan democratie, aan menselijkheid in die Gazastrook. Ze zijn blijkbaar voorstander van religieus fascisme. En dat maakt deze mensen extra gevaarlijk, vind ik. Voorstanders van fascisme vinden we overal, en we moeten ze goed in toom houden. De geschiedenis laat zien dat je zó maar in een wereldbrand kunt geraken, als fascisme z'n kans weer kan grijpen.

Kortom: de aangeleerde haat is bij een groep ZO groot, dat ze er alles voor over hebben om die haat maar te kunnen ventileren. Dat gaat van pittige discussies op fora, via extreme denkbeelden en fundamentalistische religies aanhangen, naar het dragen van een bomgordel en een winkelcentrum inlopen. Fanatisme is erg fout, zeker als het een ander land of andere religie betreft.
Het gaat eigenlijk helemaal niet om Israël's bestaan, het gaat om waar het land voor staat, hoe daar geleefd wordt. De arabieren kunnen daar niets mee, een democratisch landje. Het is een venster op een wereld waar hun eigen volk graag in wil leven, en dat zou ten koste gaan van de macht van hun elitekliek. Dus wordt het landje besmeurd en zwart gemaakt. En als dat niet genoeg helpt, schiet men er met veel fanatisme graag raketten op af.

2
82 weerman

@75 Dat hebben de islamitische landen al eens met z'n tienen geprobeerd en zelfs die 10 samen hadden geen enkele kans tegen Israël en lagen nog voor de theepauze smekend voor hun leven op hun knieën.

1
83 AJAX***

@79

" Maar volgens de San Remo Resolutie het primaire constitutionele document is het grondgebied onder het Internationale Recht van de Staat Israël"

Dat is een wijdverspreide leugen.

4
84 Hendrianus

@84

Dat kun je nu wel zo roepen, maar je "vergat" (ahum) om het te onderbouwen. Wéér een gemiste kans!

2
85 weerman

* Verwijderd door de redactie *

86 Hendrianus

@85

In de British white papers van 1921 en 1939 staat expliciet vermeld dat het mandaatgebied niet wordt getransformeerd tot een Joodse staat maar dat er een Joods Nationaal tehuis komt IN Palestina.

http://avalon.law.yale.edu/20th_century/brwh1922.asp

4
87 Hendrianus

@82
"Verder vind ik het bestaansrecht van een land bediscussiëren, niet relevant. Israël bestaat, net zoals andere landen bestaan."

Geheel met je eens. De discussie met Willem Heerema gaat daar ook niet over, deze gaat over hoe de staat Israel gesticht is en ons meningsverschil over de Westbank, Judea en Samaris zo je wil.

3
88 Hendrianus

@86

Een reactie laten verwijderen???? Joh, je zwamt. Ik kan dat niet eens laten verwijderen, hooguit kan iemand melding maken van iets wat te gek wordt. En dat deed ik niet eens!
Verder 'blaas ik niet hoog van de toren', je overdrijft schromelijk. Niet doen.


@88

Mooi, dus je erkent het bestaansrecht van Israël. Da's nieuw; we gaan vooruit, jij en ik. question)

2
89 weerman

@89

Zeker erken ik het bestaansrecht van Israel, heb nooit anders gedaan. Ok, jij hebt reactie @80 , waarin
slechts nette argumenten stonden, niet bij de redactie gemeld. Top.

1
90 Hendrianus

@81

Waarbij meester du Blois de essentieële British white papers wel heel gemakkelijk aan de kant schoof evenals artikel 25 in de mandaatovereenkomst waar het huidige Jordanië uitgesloten werd van de bepalingen in die overeenkomst. Zie verder bij deze link, discussie tussen Ben Kok en mij waarbij Ben Kok zo goed was om meester du Blois te contacteren.

http://tora-yeshua.nl/2011/08/plek-zat-voor-de-arabische-bewoners-van-palestina/

2
91 Hendrianus

@91

Grappig, Mr du Bois geeft je als antwoord:

"“Hadrianus” leunt sterk op de opeenvolgende Britse White papers. Deze illustreren een toenemende weerzin van de Britse overheid om te voldoen aan de verplichtingen voortvloeiende uit het Palestina mandaat. Zij zijn als zodanig geen bron van recht.
In mijn boek baseer ik mij op het wel-bindende Mandaat als zodanig. Ik geef ook aan dat de direct betrokkenen bij de totstandkoming daarvan de vestiging van het Joodse nationaal tehuis wel degelijk plaatsten in het perspectief van een toekomstige Joodse staat.
Ook ga ik daar in op artikel 25, waarbij ik overigens aangeef dat de Britten in strijd met die bepaling (zie laaste zinsnede) de vestiging van Joden in Trans-Jordanië onmogelijk maakten."

En dat antwoord beviel je niet, dus ga je er vanaf 15-9-2011 tegenin. Je krijgt verder geen reactie meer van hem (althans niet vermeld via die discussie, daar) en de discussie bloedde dood... En nu probeer je je gelijk te halen. Dat vind ik erg flauw.

Verder vind ik dit alles wel heeeeel oude koeien uit de sloot halen, allemaal. Een dergelijke discussie wordt dan ook nooit over welk ander land gevoerd; alleen over Israël. Het hele Midden-Oosten staat zwaar in brand; met massamoorden in Yemen, tot Koerden-ausradierung in het noorden, tot genocide in Aleppo. En waar wordt hier over gepraat?! Over wat er ruim 80 jaar geleden over een stukkie land ter grootte van een postzegel besloten werd...! "No jews, no news!" blijkt iedere keer wéér te gelden. Moslims die moslims bij duizenden afslachten, onthoofden, verminken: totaal onbelangrijk. Het moet blijven gaan over die r*tjoden die zó maar een eigen land stichtten en wat ook na vier zware aanvallen onverwoestbaar bleek!

De haat, de afgunst en de jaloezie zitten diep. Heel diep.

REactie #80 werd gewoon door de redactie verwijderd, niet op mijn verzoek. Maar er zijn er meer die het niet met jou en je soms zeer agressieve manier van praten niet eens zijn. Dus wie weet deed een ander een -terechte- melding. Als er "slechts nette argumenten" in stonden, moest je ze maar vragen om de boel weer terug te zetten. Blijkbaar hebben zij echter een andere opvatting van "nette argumenten". Heb er maar vrede mee.

2
92 weerman

@92

De redactid gaat echt niet elk bericht beoordelen wat gemeld wordt.Het is gewoon af en toe een ram op de knop, of geautomatiseerd, en weg zijn de reacties. Je denkt toch niet dst de redactie de tijd neemt om ze door te nemen? En inderdaad, je kan contact met ze opnemen en dàn wordt er pas inhoudelijk gekeken.

Dank voor het plaatsen van het antwoord van mr. de Blois. De discuseie bloedde inderdaad dood doordat ik geen verder antwoord kreeg van Ben Kok. C.q. mr. de Blois.

Een discussie is niet, ' je gelijk willen halen', maar zaken van verschillende kanten belichten en daarover van gedachten wisselen. Mogelijk dat je anderen kan overtuigen. Helaas kom jij ook nu weer niet veel verder dan je bekende riedel vol niet ter zake doende dingen, beschuldigingen, en niet onderbouwde aannames. Jammer, want dat vind ik nu flauw in een discussie.

1
93 Hendrianus

Waar het allrmaal uiteindelijk op neer komt, is dat het volk Israël daar thuis hoort. Zij hebben vanuit de oudheid al aanspraak op dat land. Dat ze daar uit verdreven zijn, laat dat recht niet verdwijnen.

De Arabieren mogen er ook best wonen. Maar dan moeten ze zich wel aanpassen en zich houden aan de joodse wetten.

Maar de Arabieren willen het land voor zichzelf. En ze proberen het te bezetten, langzaam een nederzetting per keer. Net zoals hier in Nederland ze ook langzaam binnen sluipen. We zouden aan het machtige Israël een voorbeeld kunnen nemen, namelijk waakzaam zijn op de geniepige manier van land willen overnemen door moslims.

1
94 David

@93

Je komt nog even 'spiegelen', zie ik. Triest. Die Mr du Blois gaf jou wel degelijk antwoord, wat ik dan ook even aanhaalde, in #92. En hij vertelde je precies wat je nou net niet wilde horen; dat je er nogal naast zat met je ideeën. Maar daar klets je overheen, en je gaat nu mij even aanpakken, in de hoop dat men niet ziet dat du Blois jou ongelijk gaf. question

I rest my case, genoeg tijd aan je besteed. Je probeert slechts het draadje open te houden -met onzin. #94 zegt het heel goed. En dat zint jou niets.

2
95 weerman

@94 David

Voorlopig is het in het voormalig mandaat gebied Palestina zò dat alleen de staat Israel annexeert, bezet en koloniseert ten koste van de Palestijnen. Het is Israel dat zich niet aan de wet houdt!

4
96 Hendrianus

@95

Zal mij vanaf nu onthouden om op je reacties te reageren, ben wel klaar met je.

2
97 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

3 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Actress Roja NudeTamil Malayalam Blue FilmElena SexAnna SpaseSummertime Saga Porn HubBig Ass Pov PornRebel Flag TattoosProstitutas Cerca De MiAllxxxvideosTamilsexeWife SharedNaked Locker RoomBeeg SexBrandi Love Sex VideoAsian Girs PornRin Tohsaka PornStanding Missionary PornFat SexyTherealbrittfit Leak OnlyfansTrisha Paytaa Only FansPulsating BjBhojpuri Desi SexChudai In Hindi AudioPorn Romantic Massageسكس الرومانسيAstrella RaeBrotherxxxTowel PornAsain Massage Parlor VideosNadiali XxxBest BlackpornstarsMature Porn GifMy Hentaii ComicsDirty Talk GaypornConnie Carter Hd VideosFilmes Pornôs VintageAmerican Sex Video LiveLadki XnxxReddit BlowjobsR/gentlefemdomSwinglifesyleRule 34 VideoXxxcoomPurna XxxMallu Bhabi XxxBig Tits FillipinaSkipthegames.cLavideodujourTube AexMisty Pokemon PornKapoor SexMeilleurs HentaiXmxx ChinaIncest 3dPelículas Pornos De LesbianasPorn Videos Seal PackSucking Tits LesbianListcrawlers PhiladelphiaSsbbw HentaiUkpintingMature Crossdresser PornMizz IssyBharat Sex VideoIndia Reynolds NudeIndian Sex IndianMandy Muse DpAdult EscortAmouranth Onlyfan LeaksBf Gf XnxxAngeal WhiteSyren De Mer Full VideoAunty Sex XxxxxUltrafilm PornHindi SexyiSex Videos Of HeroinsLove + EroticaSexmoudelElvira NakedMuslim Xnxx VideoLesbian Sex PhotosBeautiful Aunty XvideosParineeti Chopra Sexy PicsTeens NipsBreeding Comic PornAnjali Arora Ka Sex VideoFit Bryce Adams PornWinouiBra Sex HdHindi Bhabhi RomanceDeen Sex VideoFree Full Lengthporn MoviesHanimeeXter HentaiSexy Red NakedHentai SisterPurulia Chuda Chudi VideoNikky FerraryBrunettes With Small TitsXxx Watch For FreeArabicxnxxxPornmobileIndian Girls Sex Videos DownloadBella E CiaLaura Fraser NudeHd PussyHamester SexAneorexic PornOrsm.netrTorrent PornografiaPolar Porn HdReal Bhabhi Ki ChudaiCatir MinxBrother And Sis X VideoEbony Solo MasterbatingFirst Class PovBig Booty PornhubMy Life As A Teenage Robot PornPornodemadurasMongkey PornLive PirnoAhegaohentaiNottyamericaPorn SeyStuffer.dbHentzireadGay Bodybuilder PornBreanne RacanoShemale Sex VideoHindi Bf Sadi MeinParnographySissy Slut PornMy PussyIndean Sex ComRock The IconRupe34Noodle DudeMadurasfollandoKavya SharmaMeninas De Anime NuaNebula PornZettai Junpaku Mahou ShoujoTamilsexstory InHentai Anime SeriesAuntyridingDesy Sexy Video ComBlck PornstarsPutaria TelegranPornografiasLebian Hot PornMia Khalifa Sex Scene