door Mc in Buitenland  ·  40 Reacties

  • 15
  • 822x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

wat een gek; niets geleerd van de geschiedenis of alleen dat het herhaalt mag worden ofzo?

10
1 A+++energiebewust

ja het is echt een vredes president die Trump! Wat is het volgende land dat hij gaat aanvallen Noord Korea?

8
2 mike45

En dan te bedenken dat de man toch ech ook over het rode knopje kan beslissen. Enge ontwikkeling met iemand die eerst doet en dan past denkt. Althans zo komt hij bij mij over.

7
3 Saviro

While Trump's comments Thursday suggested that he was not personally involved in the decision to drop the bomb, Trump was eager to associate himself with the bold display of power.

lulhannes! als President bird ben je immer eindverantwoordelijk

According to Article II, Section 2, Clause I of the Constitution, the President of the United States is commander in chief of the United States Armed Forces

6
4 A+++energiebewust

zolang hij het maar op isis gooit en niet op Assad, vind ik het prima

9
5 Limburg

Ach het zijn toch maar barbaren daar.

11
6 charmeur

Mocht hij er idd zelf geen toestemming voor hebben gegeven is dat dus gelijk het bewijs dat hij en alle vorige presidenten gewoon marionetten zijn

6
7 foshizzle

@7 : Trump is an Russian marionet though
Bannon loves the deeper side of darkness

11
8 A+++energiebewust

Hahaha wtf... serieus een MOAB? Dat moet dan toch een flink doelwit zijn geweest. Is de allerkrachtigste niet-nuc

6
9 Gewoon een student

Niet-nucleaire bom wou ik zeggen.

6
10 Gewoon een student

@1
Dat is wel een twijfelachtige reactie. De laatste keer dat oversized bommen (nucleair) werden gebruikt was dat instant einde aan een oorlog.

Het grootste probleem wat ik zie is dat een president in Amerika blijkbaar op eigen houtje vrij vergaande beslissingen kan nemen. Terwijl Europa veel te veel gespreide macht heeft om crises effectief tegen te gaan is dit in Amerika teveel bij 1 persoon. Het andere uiterste.

6
11 jp1980

Zou er een verband zijn met Noord-Korea , dat speelt momenteel en die leiders (achter Kim Jong Un) zouden zich diep onder de grond verschansen..........( aldus deskundige bij Pauw).
Eerst even uitproberen ?!?

1
12 eh

Hulde aan Trump die dictators aanpakt nu een paar atoombommen op Noord Korea van het weekend en dan die hele zandbak plat krijgen we toch nog een vreedzame toekomst.
Andere opties behalve wegkijken zijn er niet.

13
13 cultuurbarbaar

@12 Eerst even uitproberen ?!?

Nou ja..., als je 59 tomahawks afschiet en maar 22 raken doel..., heb je nog wel wat te oefenen..., lijkt me...
Vraag me toch af..., waar die andere 37 terecht zijn gekomen...

4
14 Tjeesus...,

Laten we eerst even vaststellen dat elke dode er eentje te veel is. Akkoord. Vind ik ook. Toch werkt de gegooide bom ergens op de lachspieren (hoe vreemd ook). Wat is er namelijk aan de hand ?

The USA wierpen zo ongeveer de zwaarste NIET Nucleaire bom af die er is. Dan verwacht je toch wel wat. Let wel: we hebben het hier dus niet over een bij wijze van spreke dan: 'Leeuwarden Schuurmans Astronautje'. Nee, we hebben het hier over dus, de zwaarste Niet Nucleaire bom.

Toch maar 36 doden ??? De allerzwaarste Niet Nucleaire bom droppen- en dan maar 36 doden ??? En wat zou zo'n bom wel niet kosten ??? Staan de kosten wel in verhouding tot 36 doden. Reken de kostprijs van zo'n bom eens per persoon uit (36 doden).

Het kan niet anders, of Amerika moet hiermee gewoon slechts (opnieuw ?!), een signaal mee gegeven hebben naar de rest van de wereld. Anders kun je het gewoon niet zien.

5
15 Flipper

@15 Oorlogen zijn door de veranderde aard van de oorlogsvoering niet meer met conventionele wapens uit te vechten. De conventionele oorlogsvoering door, met name de VS, heeft dat in de afgelopen 72 jaar na WOII afdoende aangetoond. De VS hebben in de afgelopen 72 jaar slechts 1 conflict met conventionele wapens kunnen beslechten. Dat was de militaire inval in Grenada en dat is nou niet echt een formidable enemy.

Sinds de val van het feodalisme, de ondergang van de entiteit van 'staten' en de opkomst van meer abstracte machtshierarchieen zoals corporatisme en globalisme is een conventionele oorlogsvoering zinloos gebleken en de conflicten waar de VS deze vorm van oorlogsvoering heeft gevoerd, hebben geleid tot verliezen (vietnam) of gewapende vrede (korea, irak, afghanistan).

Oorlogen zijn uit de tijd. Wat we er voor terug hebben gekregen is de continue dreiging en vrees voor totale uitroeiing van de mensheid. Het lijkt erop alsof ook dat steeds minder een machtsmiddel wordt het besef er is gekomen dat machtsblokken daarmee ook zichzelf uitroeien. We leven in een continue stale-mate.

2
16 Hollander1967

Om grote ondergrondse netwerken te vernietigen heb je wel zulke bommen nodig, lijkt me dus prima dat het gebruikt is. Als commander in chief lijkt Trump me wel gewoon eindverantwoordelijk

1
17 uberqwerty

@17 "Als commander in chief lijkt Trump me wel gewoon eindverantwoordelijk"

Ja nou, alleen als er "succes" te claimen valt zul je Trump over zijn verantwoordelijkheid horen. Die mislukle Seal-actie in Yemen schoof hij zonder pardon in de schoenen van z'n generaals.

4
18 tripomatic

Sick Fucks @CNN


Beautiful Weapons

1
19 De Antiheld

Hmm en diezelfde Trump maar roepen dat Amerika zich niet overal mee moest bemoeien en eerst eens aan het eigen land moest gaan denken en dat de rest van de wereld het nou maar eens zelf moest regelen.
Nog binnen de 3 maanden heeft de man met alles en iedereen ruzie, gooit en strooit met bommen of het speeltjes zijn en daagt op allerlei manieren uit.
Al die mensen die op hem stemden omdat ze dachten dat Clinton zo gevaarlijk was moeten nu toch wel ontzettend spijt hebben.
Deze president doet eerst en denkt dan pas, geeft het leger kennelijk de vrije hand en laat zich leiden door zijn emoties.

3
20 streek

'We have to start winning wars again', sprak hij met getergde blik en met duim en wijsvinger bij elkaar.

2
21 schrootflint

Kan er niet om treuren dat de dwazen van IS een kopje kleiner worden gemaakt.

0
22 Soare

tjonge zeg, simpel toch een bom nog nooit gebruik weten dus niet echt de resultaten, dus even een oefening, in berg gebied, rotsen dus, maar waarom? ze weten nu wat de bom doet, N.K atoom proeven, waar denk je dat die installatie staat? precies onder de grond in rots achtig gebied dus..........

0
23 Sier

@ 12 die zijn uit de lucht geschoten door het leger van syrie en rusland misschien, afweer systeem, 24 stuk neergehaald, een paar in zee terecht gekomen

1
24 Sier

moet @15 zijn

0
25 Sier

@14
Verdorie , heb iets gemist blijkbaar , heb je wat info.

0
26 eh

Trouwens men noemt het een niet-nucleaire bom , maar zit er geen afgewerkte licht radio-actief materiaal in verwerkt? , zoals in andere dieptebommen die in Irak werden gebruikt?

1
27 eh

Wat een warlord is Trump, zal wel zoiets zijn van: mannen met een klein piemeltje..........

3
28 dummydum

** gebruiker verwijderd **

Hadden ze deze maar in het achterwerk van Trump geduwd. Er passen er met gemak 2 in.

29 verwijderd5929219

Amerika is zo machtig, die kan zich alles veroorloven en Nederland heeft begrip toch.
Wat een ander niet kan maken, toch.

1
30 corretje

Mooie prestatie van de Amerikanen. Als enige ooit zowel de zwaarste conventionele bom als zwaarste onconventionele bom ingezet. Wat een prestatie van deze brenger van vrede en democratie.

2
31 Dzzz

Tja, ben normaal niet zo pro Amerika als ik dit soort berichten hoor, maar uiteindelijk heeft deze bom een tunnelstelsel verwoest, en zo'n 30+ IS-strijders. Zie het probleem dus niet echt.

4
32 foshizzle

Tja, ben normaal niet zo pro Amerika als ik dit soort berichten hoor, maar uiteindelijk heeft deze bom een tunnelstelsel verwoest, en zo'n 30+ IS-strijders. Zie het probleem dus niet echt.

3
33 foshizzle

Tja, ben normaal niet zo pro Amerika als ik dit soort berichten hoor, maar uiteindelijk heeft deze bom een tunnelstelsel verwoest, en zo'n 30+ IS-strijders. Zie het probleem dus niet echt.

4
34 foshizzle

Tja, ben normaal niet zo pro Amerika als ik dit soort berichten hoor, maar uiteindelijk heeft deze bom een tunnelstelsel verwoest, en zo'n 30+ IS-strijders. Zie het probleem dus niet echt.

3
35 foshizzle

Zo, gaat weer lekker zo op m'n telefoon: -/ not... Excuses voor het 1000x plaatsen van bovenstaande reactie

2
36 foshizzle

@36 Dan zou ik zeker een nieuwe telefoon kopen. Denk dat je scherm ook kapot is. Op de pc blijk je maar vier keer gepost te hebben. Niet 1000. question

1
37 Dzzz

@37 Hahaha question wist dat ik zo'n reactie zou krijgen: -) beetje jiddische overdrijving question

1
38 foshizzle

Geeft niet foshizzle we snappen je en ik sta 1000 keer achter je mening. Zo denk ik er ook over

2
39 keestramper

Gevonden ! Het was eigenlijk een aanval op de ANUNNAKI's
http://www.someonesbones.com/blog/missing-cruise-missiles-strike-anunnaki-stronghold-in-syria/

0
40 eh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Batgirl SexFocking VideoLove Sex PornBlackpirnGelbooru Vs DanbooruJenelle Evans LeakedVillgesexMomfuck HardShygirlfromeuropeInstangram PornOverwatch FootjobBoudirCartoon Sexual VideosSony LoenAriana Grande NudesLululemon PornX BoudiSunny Leone Bf MovieVideo Blue Film SexyXxx Blue SexHot Girl BlowjobWoman To Woman XxxCasay CalvertAbagail Ratchford NakedLongdick PornCollage SexvideosFrancescafarago OnlyfansImagefap CaptionsPalcomicHussiepass ComR/gilfChaturbzteMasturbate EbonyCourtney Thorton Smith NudePornoxxx GaysLena The Plug Jason LivPranitha Sex VideosAngeli Khang NudeBarly Legal NudesIndian Girl SuckingMrdeepfakeRiley Reid XnxxShimoneta R34Trap SexMylfsSexy Fat WomenBigcock TeensNikkisims PornMegan SalianasFilme PornographyPhoenix Marie GifMallu XxxMecojo A Mi SuegraEponer.Sommerset NudeSarah Illustrates NudesXnxx Videos KannadaFuck Sunny LeonePorn ReshmaTamil Cuckold VideosBest Real PornGood PussyeatingDilara PornIndian In NudePorn Role Playing GamePorn Celeb FreeSocialmediagirls.Crawlist EscortJudy Hopps NudeFirst Time Sex HdNtr FetishJapanes Video PornFollando Ami TiaAmeesha Patel BoobsValentina Nappi XhamsterAmateur Family PornBdsm Xxx VideoTamil Shemale Sex VideosHatley Quinn PornNigeria PornTamil Sex AuntKissing Her NipplesJav English Subtitles MoviesNuru Massage FullChristy Canyon LesbianRapes Sister PornTube8 .comSex Video Hot MovieBerryrolloSouth Indian Sex TubeOnlyfans AmadorGifs AdultosPorn Gay BlackAylar LiShione CooperSexy Girls In SkirtsTelugudexPornpicaFull Sex In BusNova Flame HeavenpovSlim Exotica PornPolar SexsceneBbw Bj PovBig Ti PornPornvideos MilfFamous Women NakedLocal Bangla SexWife Night Sex VideoOldfucksPornos LesbianasRosanna Arquette NudeGia DarlingRelationship XxxLatest Porn SexXxx RicoRedheademss NudeOldman Gay PornTrapped In A Hentai Game AcademyDesi Sex StoreAnjali Bhabhi XxxKala Sex VideoFfm PeggingPornhub PussyPuretaboo.ckmBoob Expansion PornNatsuki PornXnxx PrivateThe Blue Lagoon Full MovieHindi Porn Stories VideoPuzzy Eating VideosSelene Fortnite PornTits In PornAna De Armes NakedHironi XxxMackz Jones PornFemale Bodybuilder PornstarsGaypornhdSmol Xxx VideoAsian On Casting CouchUp Close Clit Licking黄色 网址Hentai FigureHindi Sxy VideoXxxx Hindi HdAlex Adam PornFree Nude TeeniesMyfirlfundBlow Job ComplNude DaresChichi R34