door Havermout in Binnenland  ·  34 Reacties

  • 4
  • 437x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik zeg: Enorme onzin, voor de overgrote meerderheid van de Nederlanders. Lees het bericht. En lees het goed. Het lijkt goddorie wel PVV-propaganda...

21
1 handsfree

@1
Ik zeg: kijk maar rustig weg. Het is makkelijker om te ontkennen en de signalen te negeren. Ik denk niet dat het CBS met PVV propaganda komt. En als het al met iets komt zou het waarschijnlijk eerder politiek correct zijn.

3
2 sparta

Net als onze regering pappen, nat houden en kop in het zand als een struisvogel heb je nergens last van.

3
3 Dissident

Het is toch knap van het CBS dat ze dat nu al in de gaten hebben!! Wat een helder inzicht en visie zo vlak na de verkiezingen!!

3
4 Topperz

En dat wordt alleen maar erger,
En dan te bedenken dat we alles doen om de toekomst van onze volgende generaties niet met 'onze schuld' op te zadelen, we bezuinigen en verhogen daarom de pensioenleeftijd maar daarentegen willen we om politiekcorrecte redenen niets aan de bevolkingssamenstelling doen
Sterker nog,het gros van de mensen willen onze grenzen wagenwijd open zetten wat een enorme segregatie zal opleveren

3
5 Hangingmen

De spanningen tussen groepen bestaan vooral tussen allochtoon en autochtoon en tussen religieus en niet-religieus. Veel minder mensen vinden dat de kloof tussen arm en rijk of tussen jong en oud een groot probleem is.

Geert heeft gewoon gelijk. Of je hem nu uitkotst of niet. Hij heeft gelijk. Wij willen niet geïslamiseerd worden. Basta.

4
6 manpower

@6 Je bent nogal gefixeerd op "islamisering". Het CBS rapporteert helemaal niet over islam, maar wil een algemeen beeld schetsen.

En dat geschetste beeld is wel degelijk correct. Heel veel Nederlanders vinden het een schande, dat er zo openlijk en massaal door Turken gedemonstreerd wordt.

Dit is niet direct TEGEN Nederland, maar zo wordt het wel ervaren. En dat sentiment zal slechts sterker worden, naar mate die minkukel in Ankara meer macht over ze krijgt en dus er meer turken openlijk in Nederland denken te kunnen acteren.

Telkens weer die Turkse vlag onder het bed halend en hiermee toeterend door de straten rijdend, zal op een gegeven moment een situatie veroorzaken, waardoor de Nederlander er genoeg van heeft.

En dan zijn de rapen gaar ...

0
7 Andre6687

Eerlijk gezegd vind ik dat wij allemaal, autochtoon EN allochtoon, worden bedrogen en vaak regelrecht mishandeld, en wel steeds ernstiger, door de eigen overheid. En dan ook nog tegen elkaar uitgespeeld. De wijze waarop allerlei scholen en openbare instellingen alle sporen van christendom en/of typisch Nederlandse cultuur en eetgewoonten moeten verwijderen, is heel erg provocerend EN bedreigend, want daardoor weet je als Nederlander, voel je aan je water, dat de overheid je weg of dood wil hebben, je maar een zeikerd vindt dat je Nederlander, en geen vage Europeaan/wereldburger, wilt zijn en als zodanig wilt worden erkend en gerespecteerd, al helemaal door je eigen regering.

Ik geloof helemaal niets van de verkiezings-uitslag, vooral gezien het feit, dat nu duidelijk wordt, dat de NWO de Brexit juist wel wilde, omdat GB samen met US de financiële markten nog voor een groot deel beheerst. GB was alleen bij de EU om anderen over de streep te trekken, totdat ze shocking klem zaten. We komen er nooit meer vanaf, referenda worden gedwarsboomd of genegeerd, verkiezingen worden "geregeld".

3
8 Wendel

@8 ++++++++++

2
9 netcat

Wat mij heel erg dwars zit is de ongelijke behandeling, de laatste 10 jaar ben ik er haast niet op vooruit gegaan, elke dag hard werken en een paar huizen verderop wonen afrikanen en die doen de hele dag niets, ze hebben een auto, krijgen overal subsidie op en zitten in de winter maanden in afrika, hoe kan dit?
Moet je eens als autochtone zo gaan leven, je krijgt dan de ene korting na de andere op je uitkering.

1
10 NLsandman

Die spanning is er wel degelijk. Het wordt stelselmatig door de zogeheten politiek correcte politici ontkend of verzwegen. De enige die het klip en klaar durft te benoemen is Wilders. De PVV is de tweede partij in Nederland en wordt keihard buiten de formatie gehouden. Ook dat geeft irritatie. Ook het voortdurend rekening willen houden met de gevoelens van moslims ten koste van onze eigen culturele en religieuze gewoontes en feestdagen maakt mij kwaad. Ik begin die slappe hap en dat moslim gedram spuugzat te worden.

1
11 watnu

@11 heeft Wilders die benoemd of is die spanning ontstaan door de uitlatingen van Wilders? Ik denk het laatste want tot oprichting van de PVV en de LPF waren die spanningen er namelijk niet in deze mate!

4
12 mike45

@12 Gelul. Overal waar moslims zijn is er stront aan de knikker, wereldwijd. Dat ligt natuurlijk allemaal aan Fortuyn en Wilders. Duuuh.

2
13 Winnetou

@1

het lijk??????
NK is een pvv propaganda site. kost Wilders nix. 13 procent werklozen of andere malloten die hem steunen hier


ehm, grapje, er zitten ook wel mensen bij die werken en wel nadenken toch?

2
14 info

@12
Ja juist, dus als je niets benoemd is alles ok.
Mondje houden en doorlopen , niets te zien.

ik vraag serieus af wat jij allemaal zit te verdedigen, wat is het addertje?

3
15 Mesjokke

je moet wel mesjokke zijn om @15 te begrijpen.

2
16 info

@13 overal in de wereld heb je ook de opkomst van die figuren, Wilders, Le Pen, Trump, ieder land heeft wel zijn eigen Wilders.

0
17 mike45

@16
Je mond is iets te groot voor je daden.

3
18 Mesjokke

@15 je mag alles benoemen maar het gaat wel om de manier waarop je dingen benoemd! De uitspraken van Wilders en daarvoor Pim Fortuyn benoemen niet problemen laat staan dat ze met oplossingen komen. Ze zetten alleen bepaalde bevolkingsgroepen weg als minderwaardig en benoemen hun religie als achterlijk.

Als je dat zou doen met gereformeerden in Nederland zou de zelfde spanningen krijgen tussen gereformeerden en andere groepen.

1
19 mike45

@18 - wat een antwoord.

0
20 info

@19
Met Wilders kan je van mij een punt krijgen, met Pim denk ik dat je er naast zit, hij was zelfs geliefd onder de allochtonen van verschillende landen.

2
21 Mesjokke

@19 - klopt - hoewel spannig met "ons kent ons niet" altijd meer vreugde oproept. lol

1
22 info

@19
Met verschillende achtergronden.

5
23 Mesjokke

@21 = ja in de darkroom = geef toe niet aardig om de man zo te herinneren.

1
24 info

@21 nou voorruit dan een uitspraak van Pim Fortuyn!
"je moet die Marokkaanse jongetjes eerst neuken en dan het land uit sodemieteren" Ik dit nou niet echt een genuanceerde opmerking vinden!

2
25 mike45

past wel bij @15 = benoemd he.

0
26 info

@25 vooruit dan? de toekomstige president van Nederland gaf een tv interview met Ivo Niehe waar hij heel Nederland liet weten dat hij aan het sperma proefde van zijn jongetjes wat ze die avond gedronken hadden

het is heel vervelend om dit te vermelden, ,maar het is wel waar. ik vond hem trouwens een stuk leuker dan Wilders. beetje niveau ook nog, behalve de darkroom.

1
27 info

maar goed, ga voor @19

0
28 info

@19 = denk van niet. daar maakt zich verder nauwelijks iemand zich druk om om die spanningen tussen refo's en andere groepen.

ben het wel eens met het "benoemen, en de manier waarop" en vooral met het "Ze zetten alleen bepaalde bevolkingsgroepen weg als minderwaardig en benoemen hun religie als achterlijk".

beetje achterlijk dat gedrag, toch trappen er velen in.

1
29 info

@29 op het moment dat politici zich over de gereformeerde gemeenschap in Nederland net zo zouden uitlaten als dat sommige politici moslims en de islam uitlaten krijg je de zelfde problemen. Dat heb je gezien bij Hitler met de Joden om zo maar eens wat te noemen.

2
30 mike45

@30 = ik loop misschien een beetje achter. maar ik dacht dat het niet de gewoonte was van politicie om zich zo t.a.v. elkaar gedroegen in het verleden
een mening in een krant is iets anders.

uhm vind Wilders ook gevaarlijk, gestoord, hij heeft gezorgd voor de polarisatie in Ne. en daar heb ik al jaren lang last van. heel kwalijk, daar is Ne. verder niet mee geholpen. het is ook nog zijn enige hobby.

1
31 info

gedroegen = te gedragen

0
32 info

maar goed, voorlopig is ie aan het knippen en plakken. en het hoger beroep moet ook nog komen. de tijd zal het leren? ff afwachten maar.

0
33 info

@17 Een kip en ei verhaal, daar komen we toch niet uit. Prettige nacht.

1
34 Winnetou

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@9Als het aan mensen als jij gelegen had Sarcoff, dan waren we nu nog niet van het virus af geweest en zaten we nóg in lockdown. Met een he...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Strongoli
De hele werkdag die vervelende radiozender aan

@1Inderdaad kwam je dat vroeger veel tegen. De Arbeidsvitaminen was zon programma dat veel gedraaid werd voor met name bedrijven die verzoekje...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Feldwebell
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@8 Water, havermout, hout zagen, en frisse poolnachten kunnen voor nuttige idioten als Vage beslist erg heilzaam zijn. Een soort 'speciale edu...

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Strongoli
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

Excuus, valleien = alleen ...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

@1Wij hadden vroeger nog een Philips bandrecorder..Daar kun je, je nu niets meer bij voorstellen.Vraag eens aan kinderen tegenwoordig, of ...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@7 Precies, ja, ervaar maar aan den lijve die kenmerkende ruSSische cultuur en gewoontes. ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@6 Geheel in stijl vanuit de Lubjanka meteen door naar Vorkuta of een andere leuke goelag. Dat zal ze leren....

15 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@7 @8 Dat kan, hun immuun systeem is dermate verzwakt door het vaccin dat ieder contact met andere mensen vermeden dient te worden. 🤗Jullie...

20 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

Ik denk met weemoed terug aan de tijd toen Philips nog op de beurs steeg door hun uitvinding/ontwikkeling van de cassetterecorder en de cd-spele...

21 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

   Gaan ze naar Bucha? De Azov staalfabiek? De Olenivka gevangenis? Het theater in Mariupul? Bakhmut? enz. enz. enz. ...

24 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Boudir GudStepson XxxSex Video HpChudai Video With Hindi AudioWife MmfSasha Grey FeetPorn Sites For TeenagersLil HumperwP O R N Deep WebNaomi Ross NakedSex Video Tamil Sex Video Tamil Sex VideoTattoo Girl XxxSouth Indian Sex Video ComXxx Hot Sexy IndianIndian Bhabhi Xxx VideoJulia Ann FemdomLesbian Truth Or Dare PornForum CandaulisteBiqlSexemodel 66Hentai Quadrinhos De Sexoسکس گروهبGayroom ComAnimated Animal PornMonster HebtaiNaija UncutBangla Wife SexCreampie ThaiThe Cursed Prince DerpixonMariska PornHoneymoon Romance VideoSexe Video IndianKajal Nude BoobsVoteur VideosCfnm Art ClassSexy Hot Porn TeensTean Lesbian PornKiley Cuoco NudeTanja ReichertDiamond Kitty AnalPornghubLulu Chu AnalJxxxOld Hindi PornXnxx Porn SexBabes5Full Hd Porn BrazzersFantasy Hd VideoMini MyaTraphouse PornCelibrites PornAdamrussoJust Wingit NudeWww Sex BoyFist Lesbian PornCarla Harvey NakedWwe Paige PornLana Rhodes AnalNepali Sexxx VideoTraining Bdsm SlaveShamless Sex ScenesKaryn Parsons NudeBlavk Booty PornBig Tite VideoFree Porn DinoDad Son PornFree Drunk PornHentai Paradise FrFotos De Amadoras NuasNicki Minaj TittsRaceplay PornCouch Cast PornNaked WemenFirst Time Sex PornNikki Sims PussyShemaleorgasmHindi Saxe VideoBlackpink NudesPornores BrasileiroBlair Winters PornBadd AngelEmily NarizinhoFucking After SchoolLesbian Porn SquirtersEbony Bbe PornDaddydeelzVergónBedroom Sex VideoXxx FukEnanas XxxForcefull Sex VideosBlack Anal BootyZoey Holloway StepmomBaddies.onlyFilme AdultosPornocaricaBurning AmgelXxx PuranCrying Anal SexCubana Lust NudeChatterrbateLegosexAllison Parker BbcWomen Pleasuring ThemselvesIn Car NudesZorla PornosuXnxx Com TvAnveshi Jain Hot PicNaked SareeWww Best Sex VideosLollipop Ginger PornDani DivineSunny Leone SexyXxx Swathi NaiduBoobs MalishBoobies GropedPorn For HdPhotoacompanhanresTelegram CucklodSexcamtsBoy Pressing BoobsWww Malayalam Xxx Videos ComSexy Aunty ChutMegan Fox PornographyLesbo Doctor PornExclusive MilfMoriah Mills CumshotDaftsex.orgDescargarpornoJojo Pornسكس تانجوBig SquirtCheating Porn HdPornhdtubeKajal Heroine Sex VideoWashroom XxxPorntn.conأفلام سكس كاملHd Hot Sexy VideoNisha Madhulika Sexy VideoTuition Teacher PornFamilystokes ComR34xyzQuadrinhos Eroticos 3 DTürk Porno TwitterPonderosa Sun ClubSexyideoAndhra Nude DanceMissa X Porn VideosWww Adultsearch