door TherealNexit in Buitenland  ·  33 Reacties

  • 7
  • 704x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

oh, oh.... poep richting ventilator....

9
1 Seconda

De US heeft helemaal niets te zoeken in Syrië en dit is gewoon een oorlogsverklaring aan Syrië. Werkelijk schandalig dat de US bommen op een ander land laat vallen. We weten nog helemaal niet wat er gebeurd is in Syrië, of het een bom was die veil op een chemische wapenopslag van de terroristen of dat werkelijk het Syrische leger een chemische bom liet vallen. Maar ongeacht de uitkomst ga je niet zomaar een ander land bombarderen. Als de US niet de terroristen had geholpen dan was er nu helemaal geen oorlog meer en had Assad al lang weer controle over het land als wettige regering. Maar de US gaat eerst zitten stoken en als het dan niet loopt zoals ze willen dan gaan ze bommen gooien. Op dit punt is de US geen haar beter dan wat de Russen in Oekraïne flikken .Allebei de landen moeten eens leren met hun poten van andermans gebied af te blijven.

12
2 PFL

De gasaanval was een false flag actie van de so called gematigde rebellen, welke gesteund worden door usa. Amerika wordt geleid door personen waarvan de gewetensfunctie ernstig verstoord is. https://www.infowars.com/report-soros-linked-group-behind-chemical-attack-in-syria/

8
3 mats6

Daar gaan we weer....de Soros geobsedeerde aluhoedjes are here again....

15
4 BlackNinja

Ik hoop dat Poetin nou echt maar met leugens ophoort. Ik vind de aanval door de VS terecht en heft ook mijn steun.En het kabinet Rutte VVD ?? moet maar nou even de mond houden dat de EU niks gebakken krijgt.

17
5 Gunther

@3

Onzin dat Russische verhaal, en wel hierom

Sarin als 'bom' is een binaire bom. Dat wil zeggen dat 2 stoffen op het laatst bij elkaar worden gebracht
Dit omdat Sarin zeer onstabiel is en zeer snel vervalt
Dus de rebellen hebben geen kant en klaar sarin

Die tweede stof is alcohol, daarom zal een binaire sarin bom verbranden, en geen schade aanrichten als wordt getroffen door een conventionele bom

13
6 LGK

De US is het grootste gevaar voor de wereldvrede.
Ze waren al zwaar fout met Vietnam en ze hebben daar niets van geleerd.

9
7 Positivo

Trump zal nu wel geprezen worden door veel mensen die hem al maandenlang aanvallen hoe slecht hij het wel niet doet, deze actie lijkt gerechtvaardigd maar er is geen enkel hard bewijs wie de gifgas aanval daadwerkelijk uitgevoerd heeft, het kan ook zomaar ISIS geweest zijn.

5
8 welofniet
9 TherealNexit

Het ergste is nog dat het grootste deel van de internationale gemeenschap steun heeft uitgesproken voor deze aanval.

Dat laat zien dat er sinds de illegale invasie van Irak niets is veranderd: het internationaal recht is een complete farce waar alleen bepaalde 'beschaafde' landen zich op mogen beroepen.

Of zoals George Orwell schreef in Animal Farm: "All animals are equal, but some animals are more equal than others."

7
10 IAmLegend

Tis te hopen dat het Trump lukt om een einde te maken aan deze oorlog !! Een einde aan deze oorlog betekend een einde aan de Turkse vluchtelingen chantage naar EU ,en zorgt dat vele terug kunnen om het land weer op te bouwen ! De russen brengen er tot nu toe ook niets van terecht anders dan het toestaan van gifgas !

13
11 Moskowfiets

** gebruiker verwijderd **

@7 , het enige wat ze geleerd hebben van Vietnam is dat het verliezen niet winstgevend geweest is voor de wapenindustrie.

12 gebruiker-verwijderd

@5

Misschien een klein plofje in jouw tuin dan en achtereenvolgens de VS erover? Of is jouw tuin wel soeverein?

Sodemieter toch op man....

4
13 Liwwie

"President Putin considers the US strikes against Syria an aggression against a sovereign country violating the norms of international law, and under a trumped-up pretext at that," Peskov said".

En Georgie en Oekraine zijn geen souvereine landen ? Als er een beroep wordt gedaan op de internationale normen moet Rusland ook maar eens zijn mond houden.

13
14 Crannbuidhe

Dit is zo doorzichtig en weer trappen de mensen erin.Tegenwoordig is er geen bewijs meer nodig om een soeverein land binnen te vallen.De Amerikanen wilde dit allang maar nu met een schijnbaar false vlag kunnen ze het doorzetten.Zeer triest!!

7
15 DWDD

Putin is net zo schuldig als die Assad en heeft boter op zijn hoofd en is dus mede schuldig simpel zat.

11
16 qubix

@7
De Vietnam oorlog was tegen het 'rode gevaar'
Deze vergeldingsactie was tegen een dictator die gifgas op eigen bevolking gebruikt

14
17 LGK

@15
En waar zijn de bewijzen van een 'false flag'?

12
18 LGK

Waarom zou Assad zo dom zijn als hij bijna overal aan de winnende hand is om een paar burgers te doden met een chemische aanval? Hij weet dat hij dan een militaire interventie kan verwachten.
De eerdere zogenaamde aanvallen met gifgas werden door alle MSM media in de schoenen van Assad geschoven. Toen bleek uit bewijs dat hij er niet achter zat, hoorde je niemand er meer over...

6
19 Sniper_on_speeddail

Wat een farce ,wat een schijnvertoning. Hetzelfde Amerika dat vraagt om zich te focussen op Isis gaat nu de soevereine regering bombarderen. We zijn nu nog verder van huis en Isis en Al Qaida kunnen in hun vuistjes lachen.Wat een ellende met Amerika dat altijd strekken uithaalt zonder zich aan wie dan ook te storen. De VN mag opgedoekt worden.

5
20 billeba

@19 : Idd. Er is te weinig bekent om meteen conclusies te trekken. en aangezien er weer direct met de vinger gewezen wordt is de kans groot dat het idd een false flag is. Want dat gaat nml altijd zo. Elke keer dat er een misdaad gebeurd en ze wijzen meteen , met z'n allen , in 1 richting , zonder enig bewijs = false flag.

6
21 solidsteel

Hitler – Gleiwitz. Johnson – Tonkin. Trump – Idlib?

4
22 Jongens van de Witt

False flag:
Zo ziet het zielige jongetje er uit welke slachtoffer was van de Sarin aanval.
/photo/1
En dan doet hij zijn ogen open

7
23 TherealNexit

@23
Dus Rusland werkt ook mee aan deze 'false flag' operatie??

Want Rusland zei dat sarin kwam van opgeblazen wapendepot

4
24 LGK

Het had beter geweest (zowel voor Syrië, als de wereld) als Assad toen ter tijd op het aanbod van Poetin ingegaan was en voor die villa op de Krim en de levenslange toelage gekozen had.

2
25 tegenzinnig

@24
Wat ik wel weet is dat er genoeg fimpjes van slachtoffers zijn met een nummer op hun voorhoofd welke dus dood horen te zijn en die bewegen en hun ogen open doen.
En als u de link van @23 bekijkt ligt het kind met een zak snoep terwijl het een nummer op het hoofd heeft van een dode.

6
26 TherealNexit

** gebruiker verwijderd **

@26
google gaat nepnieuws flaggen.. zal tijd worden.

27 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@26
bovendien is het niet de eerste keer ook, hoor.
Assad weet van wanten wat dat aangaat.

28 ---deleteduser---

Het is een kansloze missie. Het heeft de situatie alleen maar verergerd. Het is puur bedoeld voor eigen buhne. Amerika is op dit moment zo verdeeld dat de enige optie om iedereen met de neus in dezelfde richting te krijgen is een militaire actie of een oorlog tegen een voor de media impopulaire Syrische president. Of het zijn populariteit zal beïnvloeden kunnen we mogelijk peilen aan de grappen die presentatoren van late night shows maken. Zullen ze nog steeds grappen blijven maken? Een meevaller is dat de Russen van te voren werden gewaarschuwd dat het vliegveld bestookt zal worden. De Amerikanen willen zeker van zijn dat er geen slachtoffers onder de Russische adviseurs zullen vallen. Er waren geen slachtoffers onder Syrische en Russische personeel. Het vliegveld was verlaten, geen vliegtuigen en helikopters meer te bekennen. De Amerikanen hebbben dus een leeg vliegveld vernietigd. Dat kan weer hersteld worden. De Amerikanen hebben nu dus duidelijk de kant van IS gekozen. Niets meer niets minder. Volgens hebben de Amerikanen geen 59 Tomahawks afgeschoten. Ik denk waarschijnlijk 25. Stuk goedkoper want in de media kun je het aantal extra aandikken. Het moet niet teveel kosten.

2
29 TitaMagic

@29 doe normaal man alles moet in het werk worden gesteld om die klote chemische wapens uit te bannen en kan wat mij betreft niet ver genoeg gaan.
En dan moet Rusland maar op de blaren zitten.

4
30 qubix

@11
Een einde maken aan iets dat ze zelf in die zandbak zijn begonnen????
Hij maakt het alleen maar erger

@20
Inderdaad die lachen zich een ongeluk en gaan nu zelf nog een paar gif bommen droppen in de hoop dat gekke Donnie er nog meer gaat platgooien als ze al niet achter de vorige gifgas aanslagen zitten

@29
Gekke Donnie heeft al weer een verkiezingsbelofte gebroken Zou zich terug trekken en zich niet gaan bemoeien met de zandbak
Wat doet ie daar dan????

1
31 eoghanfeehily

Ook Putin zegt wel eens iets dat feitelijk waar is. Dit is namelijk gewoon waar zonder steun van de internationale gemeenschap een land aanvallen is volgens mij een misdaad. Dat verzin ik niet dat hebben landen onderling verzonnen.

2
32 Spandalf

Hoe kan een land waar de dictatuur heerst nou soeverein zijn, meneer Poetin?

4
33 Nicks R. Van

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Muziekdraadje

Abba - Dancing Queenhttps://www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s...

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

sockknitter
Stoltenberg: Europa moet de prijs betalen - Dissident.one

@6Thomas Röper is een pro-Russische verslaggever en woont ook in Rusland....

1 minuut geleden geplaatst door sockknitter

Olivia
Muziekdraadje

ABBA - SOS https://www.youtube.com/watch?v=iNg1o8HeiSo...

2 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

ABBA - Chiquititahttps://www.youtube.com/watch?v=zmL35s_c4Ts...

3 minuten geleden geplaatst door Olivia

Malinois
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

@2Precies, daarom krijgen we ook al die waarschuwingen. 'Bereid je voor op een langdurig conflict.' Ze zoeken alleen nog een geschikte m...

3 minuten geleden geplaatst door Malinois

Snorrie
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

@9 Er zit een laison officier.Net zoals er een russische ambassadeur aanwezig is in heel veel landen....

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Olivia
Muziekdraadje

ABBA - Fernando (1976)https://www.youtube.com/watch?v=3LafhjJNFZc...

3 minuten geleden geplaatst door Olivia

Hendrianus
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

Maak toch gvd een einde aan deze zinloze, idiote klote oorlog.Nee, lekker de boel nog wat verder opjuinen. Klote media, propaganda en wie ka...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Olivia
Muziekdraadje

The Winner Takes It All 🐬 ABBAhttps://www.youtube.com/watch?v=qMkCz20Ezcg...

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

van Keulen
Hoop en scepsis over Duits plan voor 'groepscoming-out' in profvoetbal

Die deutschen Schwulen kommen aus dem Schrank....

4 minuten geleden geplaatst door van Keulen

NK. App
Gali PornSpy On Sister PornSnapchatnakedBlue Film Short VideoLesbian Pee PornDemi Moor NakedBla K PornPorn FutaHow We Fucked The Pizza Delivery GirlCelina Powell Onlyfans LeakedXvideovillageMia Khalifa Xx Video ComNaked FirlsHot Hit XxxTrashy RedditCzech CouplesNaked Thai GirlsPornos Maduras GratisPorn ExclusivoJadeteen SexAmber Moore NudeHd Porn Video DownloadPassion Hd FreeAss To MouthHelenhunt NudeWww Full Hd Sex ComSunny Leone PusseyPorn Dogge StyleFreshmen.netDaddy Fay PornShame Full MovieBangbrozz3d NudeBella Poarch Tyga Sex TapeValorabt PornSexy Porn Bhabhi3d FutnariUncensored HentiReddit Premature EjaculationBigass NudeFree Porn Of WifeWebcam BlowjobTina Luise NudeXnxx Videos VillageSex ConfessionsPmmsfmXxx Desi IndiaGrool PornBig Black Titties SuckedSandra BlustVivalicalFat SexMature Women SexJapan Porn StatSeduction XhamsterCute Gay PornXxx Videos College GirlsM.myfreecams.comPorns FreeNaked LittleXx Porn VidieoMyhotsite NetIndian Screaming PornStep Sibling CaughtBdsm CaningMayuki ItouLife PornEthereallovebugClea GaultherHelsey NudeLezbian Massage PornTherealsabellaBlair Winters LeakedPutki MaraCaliforniababeFree Brazzer Video'sNaked Mom DaughterDesi Dehati BfWww Tube8Youporn XxxBbc XAll Actress PornKayparkervideosLatina Free PornBajo FaldasBlack End White PornHuntb-597Anal QueensFree Hay PornMans Anal ToysDesi Naked DanceNikki Sims NudeJoi Porn GameVer Pornos EspañolJustine Lupe NudeXvideeoVimeo EroticX Men SexMenwithbigdicksAlly.lotti OnlyfansSexos Ao VivoAmerica PornosFwtina Leaked OnlyfansEmily RinadoBf Hd Sexy VideoMargot Robbie PornSexy Naked Big BoobsMumbai Sex Video HdAbella Danger SoloVideos XxxcaserosJapanses Massage PornJuggsxxxHotties On TwitterBid Butt PornGlory Hole VideDani Daniel PicsDesi Nude AlbumJk AnimeMakima CosplayIndia Xxx Sex ComDirty Talk CompilationPorn BelleFoto De Mulheres Gostosa NuasSbrina NicholeOliviamaebae PornJasmine JaieMaria Bartiromo NudeDeepika Padukone Hot NudeFaukingGirls Kissing PornBrinjal PornLesbian Face LickLez Lap DanceNonton Bokep Onlineسكس عالمىMega Nz LeakBangla English MovieSex Bf XxMasajessexualesJavhihi IndonesiaBhojpuri Bhabhi Ki ChudaiForced Sex MoviesUllu Hot ClipsAssfucked MomsLatin MaidArab Bbc PornTiktok Thots NudesAmouranth Leaks RedditPorn Stars With The Biggest AssesBoy Sex Pic