Oekraïners vanaf deze zomer zonder visum naar Europa (wnl.tv)


Oekraïners met een biometrisch paspoort kunnen deze zomer visumvrij naar de Europese Unie reizen. Dat heeft het Europees Parlement besloten. De Oekraïners mogen elke zes... ...

door TherealNexit in Binnenland  ·  24 Reacties

  • 4
  • 460x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Toch fijn dat die criminelen ons komen bestelen en dat er geen grens is om ze tegen te houden.

1
1 TherealNexit

Ramen en deuren nog meer en extra beveiligen.

0
2 welofniet

Ben ik blij dat ik nee gestemd het bij het Oekraïne -referendum. Je ziet, het heeft geholpen. Nederland doet er alles aan om de Oekraïners te weren.

0
3 rlw

Het enige wat goed zal verlopen is de illegale wapen handel vermoed ik zo.
Dat heb je als je de grens open zet voor een land wie in oorlog is en op elke hoek wapens heeft liggen

1
4 TherealNexit

Leuk. We zijn lekker bezig. Ga vooral zo door, regering, EU, corrupte elite.

0
5 Commodus

@1 de grens tussen Oekraine en de EU wordt niet opgeheven, Oekrainers hoeven alleen niet eerst een visum aan te vragen bij de ambassade van de EU land. @2 zal wel meevallen de meeste gaan naar Polen en Roemenie op familie en vrienden bezoek. @3 heeft niks met het associatieverdrag te maken dus ook niet met het referendum.

10
6 mike45

@5 toch fijn dat Nederlanders bijna overal visumvrij naar toe mogen reizen maar dit andere landen en bevolkingen niet gunnen.

10
7 mike45

@7
Heeft iets met normen en waarden te maken,Nederlanders roven niet het gehele westen leeg zoals de Polen en Bulgaren al hebben gedaan en wat we nu dus de Oekraïense criminelen gaan toestaan

1
8 TherealNexit

@2 wat dacht u van grenzen dicht en in plaats van een hek om mijn huis een beveiligde Nederlandse grens, of Beneleux grens. (Schengen grens moet men volgens het bedrag beveiligen maar de EU politici verzuimen dat)

0
9 Ruud100

@6
Gewoon uit nieuwsgierigheid:

Heeft u enig idee aan welke voorwaarden je moest voldoen om aan een visum te komen?

Of was dat gewoon een bureaucratische handeling en kreeg je als Oekraïner altijd dat visum toegewezen?

Ik weet dat het voor inwoners van sommige landen nogal lastig is om een visum te krijgen voor Nederland. Je moet dan altijd iemand kunnen opvoeren die garant staat voor jouw terugkeer. En je moet aan kunnen tonen dat je over voldoende financiële middelen beschikt. Was dat voor Oekraïners anders?

0
10 provo

@7 ,

Weet niet als jij wel eens buiten de landsgrenzen komt...

Als ik naar bv Berlijn ga heb ik een milieu sticker nodig, rij ik door Frankrijk moet ik tol betalen, alcoholtests bij me hebben en ga zo maar door.
Het verenigd Europa waar jij klaarblijkelijk een fan van bent, werkt niet! Iets met gelijke monniken gelijke kappen....

0
11 Bender Rodriquez

Weer een voorbeeld van hoe we belazert worden door de EU!!

Doe mij maar een NEXIT

0
12 Zie Hier

@8 want Oekrainers zijn allemaal dieven en rovers laat je toch niet gek maken de meeste Oekrainers zijn ook gewoon nette fatsoenlijke mensen net als Nederlanders. @11 En wat heeft dat dan met visumvrij reizen te maken of ben jij de enige Nederlander die wel een visum voor Duitsland en Frankrijk moet aanvragen.

4
13 mike45

" De Europese Commissie vond een jaar geleden al dat het land met zo’n 45 miljoen inwoners aan de voorwaarden voldoet. "

Het land is in een burgeroorlog?? Is dat een voorwaarden. Laat staan de corruptie daar

0
14 Ivo

@10 of ik dat weet natuurlijk moet voor mijn vrouw ieder halfjaar een visum aanvragen nu gaat dat na de eerste keer wel redelijk soepel want dan ben je al door de checks gegaan maar nog steeds is het een hele stapel papierwerk, en het kost ook ongeveer 100 euro per keer.

Moet jij voorstellen dat als je een dagje naar Plopsaland wil in Belgie dat je dan eerst naar Den Haag moet om daar een visum aan te vragen stapels geloofspapieren moet meenemen en 10 euro moet betalen. Ik denk niet dat jij daar erg blij van zou worden. Nu voor Oekrainers is dat het zelfde als een dagje naar Roemenie of Polen willen.

4
15 mike45

@14 aan de voorwaarden voor Visumvrij reizen dat heeft dus niks met toetreding te maken, mensen uit de USA, Canada, Zuid Korea, Japan, Australie, Nieuw Zeeland etc. kunnen ook visumvrij reizen maar komen ook niet bij de EU.

1
16 mike45

@9 dan moet u eens bij de Oekrainse - Poolse grens overgangen gaan kijken daar wordt iedereen echt helemaal uit en te na gecheckt net zoals dat je Nederland binnenkomt via bijvoorbeeld Schiphol.

3
17 mike45

Zijn er hier echt mensen die dachten dat Oekraïners nu niet naar Europa kunnen reizen?
LOL, ze hoeven nu alleen niet zo lang meer te wachten op een visum, verder verandert er niks!!

3
18 GreyB

@13
"...de meeste Oekrainers zijn ook gewoon nette fatsoenlijke mensen ..."

Volgens mij is het een land in burgeroorlog : gezellig als die eventueel nog verder in de EU wordt uitgevochten. question
Ik zie niet in waarom het goed is voor Nederland of de EU als Ukraïners geen visa meer hoeven aan te vragen. question Vooral omdat de Nederlandse bevolking zich voor een Nee heeft uitgesproken tegen verdere connectie met Ukraïne .

2
19 Gandalf

@15
Zie je, dat dacht ik al dat u dat zou weten.

Er zijn dus wel degelijk checks. Hmm, dan neem ik aan dat er ook Oekraïners zijn die niet aan die checks voldoen. En die kunnen met de nieuwe regels dus ineens wel hierheen komen.

Om helemaal goed te kunnen oordelen zou je dan eigenlijk moeten weten hoeveel Oekraïners wel en niet aan die checks voldoen.

U en uw vrouw gun ik het wel, en ik verheug me nu al op het draadje dat aankondigt dat ook Turken met een biometrisch paspoort zonder visum mogen reizen (>:

1
20 provo

@18
Eerst konden de rijke mensen hierheen komen welke een vergunning konden betalen.
Nu kan iedereen naar Nederland komen dus er veranderd wel degelijk wat.
De arme kleine crimineel kan nu vrolijk op rooftocht in Nederland!

2
21 TherealNexit

@20 Al je niet aan de voorwaarden voldoet beland je visumaanvraag niet bij de Ambassade omdat er een visumbureau tussen zit die de eerste check doet, die weigert als de papieren niet in orde zijn. Dus de aanvragen die wel bij de ambassade belanden worden bijna allemaal gehonoreerd.

Ik ben super bij dat ik ervan af ben want zelfs al had ik dat visum niet nodig ik moest het toch ieder halfjaar voor mijn vrouw aanvragen want stel dat er iets mijn ouders gebeurt dan moet je toch gelijk kunnen afreizen. Als je dan eerst een spoed procedure moet starten dan ben je toch al snel 3 dagen verder inclusief reizen naar Kiev naar de Nederlandse ambassade.

@19 Het heeft ook niet zoveel met Nederland te maken meer met de omliggende landen het is namelijk een Schengenvisum en een Schengenvrijstelling daaronder valt ook Polen, Roemenie en Bulgarije, die zullen we enorm gaan profiteren.

3
22 mike45

@21 de arme Oekrainers hebben geen biometrische paspoort want de aanschaf kost een half maand salaris, en die hebben ook geen geld om te reizen het gaat om de middenklasse en hogere klasse in Oekraine en dat zijn er best veel. Die gaan nu ook al op vakantie naar andere landen waar ze nu al geen visum nodig hebben.

1
23 mike45

@22
Ja ja, interessant.

Want dan weet alleen het visumbureau dus hoe de verhoudingen liggen tussen kansloze en kansrijke visumverzoeken.

Ik neem aan dat dat visumbureau privaat is dus het is maar de vraag of men in het Europarlement op de hoogte is van die verhoudingen.

Ik ben blij voor u, maar als over 2 jaar blijkt dat het afschaffen van de visumplicht tot grote problemen leidt dan is het een Pyrrus overwinning.

0
24 provo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Offtopic

@2710Dat zag je ook bij Prikkebeen . Hij kwam met een ander account weer op de site , en hoppa gelijk weer er vanaf . De ene zegt "er zit niem...

zojuist geplaatst door Olivia

Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@51Hahaha..Ja ook een manier.Ik denk zelf dat er aan toegevoegde suikers in allerlei andere consumptie producten nog véél suikers te vin...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Wanneer gaan de moslims in Nederland hier eens de straat voor op, ipv de terroristen van Hamas te steunen? Dit gaat notabene over hun eigen vrou...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

progressiefliberaal
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Nieuwe pagina, nog maar eens proberen om het over het onderwerp te laten gaan:Ze moeten zoetstoffen ook belasten, als ze suiker nog eens ext...

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Mac Benac
Grote brand in autobedrijf Amsterdam, pand niet meer te redden

Zal wel op de rand van faillissement gestaan hebben. In de brand, uit de brand....

14 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

progressiefliberaal
Oranje hoodies, rood-wit-blauwe schmink en bier: duizenden mensen genieten van Koningsnacht

Leuk voor ze. Ik ben al blij met de oranje musketflikken. De Dekamarkt had hier altijd normale, met witte spikkeltjes, maar toen ineens niet...

15 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@4 Hè, hè, dat was nou precies de bedoeling....

20 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@5Klopt en dat internationaal tribunaal zou men bij voorkeur in Irak willen vestigen. https://nos.nl/l/2285977...

26 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Katrina Kapoor Ki SexyUncensored Japan Big TitsSadpandaReal Porn AmateurTchatsexNude ArhletesFamily Swap SexFillatioClose UpvaginaPunjabi Film SexNikitha HotHomemade Cougar PornJessica Alba Nude LeaksEbony OnlyfansDog Knot AnalIndianadult WebseriesTeen Porn ForumBig Boobys XxxAditi Mistry InstagramXxx Sex Sunny LeonyLesbian Humiliation PornIvy Secret PornH 视频EscortsirelandCeleb JubadPornsites FreeXvideo AbusoKatee Sackhoff NudeGenshinimpact PornBf Hindi Video SexyCall Me Sherni Leaked VideosKat Dennings XxxPounded DoggySex Loving ComPorn Anal IndianAnya Olsen DpSexo FuertementeTna Flix.comParishiltonsex TapeDaisy Taylor TransOpiumud18years Girls Sex VideosStocking-teaseAsian Train GropeLesbain Porn AnimeRicky Johnson PornhubFtm Trans PornYasmeenaGabrella Lopez PornBrazzers CSexalexisFingeribg PornMom Xxx MomBasic Instinct Movie Watch OnlineRamakrishna Sex VideoKiss And BoobsNadia JayCeleb Ji HadNichole Watterson PornStep Mom PronMatyre Porn PicsSivr-277Holly Michael PornhubPublic Gay PronBhabhi Ko Jabardasti Choda VideoFilm PornovideoSumire Mizukawa BrazzersHanging TittsMatur Porn VideoFemale Strap OnAdultsearch BrooklynLoba R34Rub RatingsAsain Porn TwitterKindgirlspWendy RaineSanileonIndian Sex With MaidJapanese Armpit PornMy Lust ComIndian Boob NudeGirls Spreading LegsSon Sexing MomGood Morning XxxPorn With DemonsFire ForcepornPublicpissingхентай тянPormo GratuiteAmetur Lesbian PornXx Video NatashaJijaji Chat Par Koi Hai SerialCoco Bliss TwerkPorn GonzooBreasts NudSelina Gomez LeakedDesi Sexy Bf VideoXxx Gay Video楼凤网Bangali Xvideo ComEmily Black NudsBengali Fucking VideoNeach PornIndian Aunty Hot SexChristy Mack PovSpicy Jay PornSexo Chat.MichelleerabbitKeke Palmer PornSites Para AdultosChasity Belt ManDina Shihabi NakedNude Scuba Dive3dporn AnimeObey MelaineAnushkasenxxxEnglish Sex LiveFlora Saini Sex VideoR34 FutaDoujinshi ComPorn LinksAisexyScarlett Johansson Sex VideoPorn NeighbourCocaine PornNude BigtitsBdsm EnemaCarmen LuvanapornPorn Movie WithPeters TwinsPrisymontoya OnlyfansCristiana CinnForcedmoviesProfessorgaiaMr Deep FakesWxhamsterliveDeepika Padukone NudeAsukahentaiIndian Real XnxxInterracial Porn TeensGabbie-carterTamil Actress Nipple SlipHot Desi Girl NudeCojiendo Con MamaKelsi Monroe BbcLesbian Anal PornTubeporn AnalGabby OrtegaChristy Alley BikiniLesbian Stripping Porn