Demonstratie in tegen homogeweld op zaterdag in Arnhem (nu.nl)


Gay Horeca Arnhem organiseert zaterdagmiddag een demonstratie tegen homogeweld. Op de site van COC Nederland is een oproep geplaatst zich zaterdag om 17.00 uur te verzamelen op het Jansplein in Arnhem.  ...

door Havermout in Binnenland  ·  47 Reacties

  • 16
  • 795x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wanneer gaan ze die mensen aan het verstand brengen dat dit niet kan in een beschaaf land

1
1 wijs

Goed zo.. staat in mijn agenda.

Delen mensen.
Dit moet meteen aangepakt worden.

1
2 Aunti

Iemand echt de illusie dat dit iets gaat veranderen??

10
3 Weet geen naam

Komt links ook? Nee natuurlijk niet, het gaat hier om geweld vanuit de islam. dan hoor je ze niet. Wát een engnekken zijn het toch.

16
4 Spraypaint

@1 beschaafd land? nou ik vind het hard achteruit gegaan sinds een bepaalde religie hier is gekomen...

7
5 henry86

@4
Dat baseer jij waarop precies?

3
6 disclaimer x

@6 , links is van de weg-met-ons club, demonstreert enkel tegen witte mannen.

12
7 Spraypaint

@4

Doe toch niet zo zielig.

13
8 Pegasus

En de nieuwe partij FvD werd uitgelachen o.a. om hun standpunt 'invoering Wet BNW' (bescherming Nederlandse waarden) beschimpt door tolerante vredelievende 'Nederland is van iedereen' links stemmers; van hen gaan ook vast mensen mee lopen in die demonstratie. Helpt helaas niks want de Marokkaantjes die het op hun geweten hebben trekken zich er niks van aan, die hebben een harde aanpak nodig in plaats van de Jesse Klaver aanpak van 'verbinding'. 15 maart is geweest, de PVV wordt uitgesloten, en FvD moet zich verweren tegen de Baudet bashers. Ondertussen is er dus weer een demonstratie gepland tegen on-Nederlands homogeweld. nou ja, het is in iedere geval goed bedoeld...

6
9 Neem me niet kwalijk maar...

@9 , Sorry hoor, maar de Nederlandse waarden worden ook zwaar overschat hoor.

19
10 Weet geen naam

@10 leg dat maar uit aan dat in mekaar geslagen homostel. Bagataliseer het nut van die waarden maar ...

6
11 Neem me niet kwalijk maar...

@11 , Ten eerste heb ik het over de Nederlandse waarden in veel bredere zin. Als ik zo om me heen kijk, dan hebben nog maar heel weinig mensen fatsoen hoor.

Verder: Ook onder autochtone bevolking is homoseksualiteit lang niet zo geaccepteerd als dat men je wil laten geloven. Ja, als je het ze vraagt, zullen ze politiek correct antwoorden.

Maar acceptatie zit hem niet in de antwoorden die mensen geven als ze voor je gezicht staan. Acceptatie zit hem in daden als ze zich onbespied wanen. En geloof maar dat daar nog een wereld van verschil zit.

De autochtoon is voor een groot gedeelte ook gewoon zonder fatsoen. Alleen hebben ze daar nog een slechte eigenschap bovenop. Hypocriet tot op het bot.

15
12 Weet geen naam

Ik vind het in ieder geval een mooi gebaar. Net als het voorstel van D66'ers Pechtold en Koolmees dat mannen deze week hand in hand over straat gaan. Niets mis mee om te laten zien dat je dergelijke barbarij niet tolereert.

3
13 greenmango

@13 , Maar de echte homofoob ga je hier niet mee bereiken.

Dus ja, mooie actie. Maar daar zal het ook bij blijven. Veranderen gaat hierdoor helemaal niets.

7
14 Weet geen naam

@13 , die 2 zijn helemaal gek geworden. Als je nou écht alle respect bij de Marokkanen kwijt wilt raken moet je massaal hand in hand gaan lopen.
Tevens adviseer ik Pechtold om dit niet 's avonds te doen zónder camera's er bij. Lekker makkelijk zo overdag op het Binnenhof.

13
15 Spraypaint

@15 pardon? Moeten we op onze knietjes want oh oh oww we zouden het respect van de Marokkanen eens kwijt kunnen raken???

Beetje omgekeerde wereld!
Laat ze zich maar aanpassen! Daar verdien je respect mee.
Dat gepamper en gekruip door autochtonen moet afgelopen zijn! Dat is de oorzaak van deze problemen.

2
16 Aunti

Allen door de PVV kan zo en teug als Marokkanen de geweld breuken het land worden uitgezet samen met heen ouders.

3
17 Gunther

** gebruiker verwijderd **

@1 Aanstaande zaterdag, hoop ik.

18 verwijderd23941

Wel goed dat ze dit doen, maar het gaat helaas niets veranderen...

0
19 netcat

Elke moslim die meeloopt krijgt van mij 100 euro

2
20 maanlanding

@20 lol..ik denk dat u uw geld in uw zak houdt...

1
21 netcat

men zal vreemd opkijken in Arnhem, varkensmutsjes bij een demonstratie tegen homogeweld.

6
22 info

Dat krijg je als je al die moslims hier maar heen haalt ... De meeste Christenen zijn tenminste na gaan denken en het langzaam gaan accepteren en in gaan zien dat iedereen recht heeft op geluk in zijn of haar leven. Ze zeiden net nog in het nieuws dat je zou verwachten dat homosexualiteit in Nederland al volledig geaccepteerd zou zijn, dan moeten ze eerst eens met die import stoppen, anders zal het alleen maar weer erger worden.

2
23 Reflexian

* Verwijderd door de redactie *

24 pickwick

@24 Men gaat demonstreren ,toespraken enz en daarna blijft alles zo als het was

0
25 wijs

* Verwijderd door de redactie *

26 pickwick

Bij Pauw de advocaat van een verdachte gehoord en het zou zomaar kunnen zijn dat hier totaal geen sprake is van homogeweld. Wel van zinloos geweld maar niet gerelateerd aan seksuele voorkeur. En in dat geval zijn dit soort aandachttrekkende demonstraties wel erg prematuur.
Als 2 hetero's in gevecht raken dan houden we ook niet een pro-hetero demonstratie. Als homo's gelijke behandeling willen (en terecht) dan moeten ze zich ook gelijk gedragen.

5
27 PFL

Is er al iemand die weet waarom je 's avonds met een betonschaar over straat moet? Hebben die geestelijk gehandicapte jongetjes die zich gisteren bij de politie hebben gemeld dat eigenlijk al uitgelegd?

1
28 Ektoplasma

@27 Het zou natuurlijk kunnen zijn dat het anders in elkaar zou steken maar, om nu per direct een advocaat van 1 van die jongens op zijn bruine ogen te geloven lijkt me ook niet juist. Hij zit daar wel om het straatje van zijn client schoon te vegen. Van dader naar slachtoffer gaan is niet een onbekend verschijnsel bij dit soort jongens die overgaan tot geweld. Als homo,s gelijke behandeling willen zullen ze als gelijke behandeld dienen te worden en dat houd in dat ze net als iedereen hand in hand over straat horen te kunnen lopen zonder angst dat ze worden aangevallen. Ik krijg niet de indruk dat homo.s in het algemeen zich anders gedragen dan de hetro bevolking. Het verschil zit er duidelijk in dat ze anders worden benaderd zeker door dit soort tuig.

0
29 Saviro

@28 - sloten openbrekken, een criminele daad plegen?

de homosexuelen zijn ingegaan op een scheldpartij. en ja, wie verwacht nu dat iemand zo'n betonschaar bij zich heeft.

4
30 info

@15 Eens...

0
31 shym

@27 Eens..

0
32 shym

@28 Eens..

0
33 shym

@1 - NIET eens

3
34 info

meer NIET eens.

zelfs het COC is het er niet mee eens. potenrammers zijn niet kleurgebonden. beschaafde Nederlanders
zijn zelfs in de meerderheid.

3
35 info

De homohaat komt meest nog 70% uit de hoek van hetro's vooral bij jongere de nog op school zitten. Zolang ouders met heen kinderen tegen homo's zint blijf de geweld en discriminatie bestaan.

0
36 Gunther

Ik als homo slag ja ook geen maan en vrouwe de hand in hand op straat lopen en kussen waar ik niet tegen kan en vis vind. Een zo denken hetro's ook over homo's. de dit doen in het openbare.

0
37 Gunther

@37 - eh ja, ben hetero, maar heb wel eens gezegd "wil je de sleutel van mijn hotelkamer" ik vind het oervervelend. dat uiterlijk vertoon op straat. dat aflebberen. van hetero's

hand in hand lopen is weer iets anders.

verbazingwekkend ook. geen aandacht voor de man die de regenboogvlag bedacht. een week geleden gestorven op 62 jarige leeftijd. de vlag hangt in een museum in New York dacht ik. anoniem gestorven maar wel een symbool gemaakt dat wereldwijd gebruikt wordt.

maar goed, men heeft weer een zebrapad gekleurd en weet niet eens waar de kleuren vandaan komen.

0
38 info

@38 - veel onfatsoenlijk gedrag in fatsoenlijk Nederland.

0
39 info

@38 - elkaar begroeten, omhelzen, kussen bij aankomst of afscheid. hand in hand lopen zie ik als fatsoenlijk.
voor iedereen, hetero of homo.

dag dag

0
40 info

transgerder, bi, lesbisch en wat er nog meer bestaat. allemaal mensen.

0
41 info

verbazingwekkend ook. geen aandacht voor de man die de regenboogvlag bedacht. een week geleden gestorven op 62 jarige leeftijd. de vlag hangt in een museum in New York dacht ik. anoniem gestorven maar wel een symbool gemaakt dat wereldwijd gebruikt wordt.

maar goed, men heeft weer een zebrapad gekleurd en weet niet eens waar de kleuren vandaan komen.

2
42 info

@41
Het is wel bijzonder hoeveel haat er is richting de liefde. Men maakt zich vreselijk druk over de liefde die volwassen mensen voelen voor elkaar maar veel minder over al het geweld.
De liefde gehaat!

0
43 Bleke Betty

@ 43

kan geen foto's plaatsen hier.

heb een foto van een oude, conventioneel geklede moslim, die samen met zijn vrouw op het balkon staat en een grote regenboog vlag in hun handen. was tijdens een Gay pride.

er is geen mens die voor geweld, oorlog is.

het grootste probleem is dat veel mensen ALLES dat afwijkt zien als "gevaarlijk" en een inbreuk op hun eigen fatoenslijke leventje.

ff niet beginnen over IS = geen islam= een andere discussie.

0
44 info

verder heeft is er niet alleen liefde tussen volwassenen. kijk hoe jongeren er mee kampen. er was zo'n tv serie, iets met "uit de kast komen"?
Nederland is nog behoorlijk achterlijk en suggereert doorlopend tolerant en vooruitstrevend te zijjn.

ben weg, loop al 4 uur achter op mijn schema. dag dag.

1
45 info

- heeft

1
46 info

@45 eh ja, gelovige ouders, cda,cu, sgp, islam, en wat er meer is, ook ongelovige ouders, zijn vaak een handicap voor de jongeren ook om uit die kast te komen.

toedeloe

1
47 info

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ronin
Offtopic

@2750 Op een forum als deze blijkt (helaas) moderatie nodig, in een psychiatrische inrichting is er begeleiding nodig.Jij haalt jouw digit...

1 minuut geleden geplaatst door Ronin

Oeps112
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

https://www.stichting-jas.nl/2024/04/edwin-de-roy-van-zuydewijn-duidt.html...

1 minuut geleden geplaatst door Oeps112

Zie Hier
Geduld in wachtkamer huisarts is op: 'Leed van een ander doet er niet toe'

Tja en het is bekend dat dat vooral in de grote steden is!En hoe zou dat toch komen!Korte lonjes?...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

baba jaga
Offtopic

@2752 Jij stalkt toch echt mij hoor.Ik had het niet tegen jou nogmaals, jij begint tegen mij.Maar je krijgt je zin hoor, ik ga even boodscha...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Offtopic

@2752 Wie stalkt er nu?Maar je hebt je zinhoor...

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Zie Hier
Is de dokter nog magisch genoeg? - Joop - BNNVARA

Welke partij was dat ook al weer die het belangrijk vond dat de hele zorg sector geprivatiseerd werd, van het ziekenfonds tot het verpleeghuis!...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Strongoli
Offtopic

@2728Als met dat laatste de persoonlijke Europese ID wordt bedoeld, dan ben ik daar ook faliekant op tegen. Dat gaat inderdaad erg ver en is e...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

FrisseBries
Offtopic

@2752Een postbezorger op zijn 53 ste, dat zegt al genoeg 😁...

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Zie Hier
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

En natuurlijk is het weer iemand die een blanco strafblad heeft en een heleboel vrienden die wel een kansje zien om gratis te winkelen!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

VBOH
Offtopic

@2743 Kijk dat het hier aan begeleiding ontbreekt daar kan ik niets aan veranderen. Maar wat ik wel kan doen is bij mezelf te rade gaan, en po...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Filme PornorLive Cam HotHot Bedroom VideosHot Indian PorDontfuckmydaughterAnimated English PornMobile Sissy Porn GamesBokep ThailandNaked Chunky TeensTeacher Student Sex ComIndian Sex Bf VideoThe Fappening.blogspotSania Mirza FuckOnlyfans MidgetsSoft PornagraphyClass PornAmerican Lesbian PornMeaty LabiaZareen Khan Nude ImagesMistake PornSexy Babes XxxTamil Sexy Video Tamil Sex VideoTitanic Heroine Sex VideosGay Horror PornVecina CachondaIncetflixNew Xvideo HindiTransexual Sex VideosKat Dennings Hot PicsForeignamiraWwe XnxxMonica Bellucci Nude SceneIndian Kamvali XxxRiley Mae Lewis NudesGey Bear PornHeidi From Private SocietyShemale Cumming CompilationEbony New Porn StarsHard Gay Sex VideoMieruko Chan HentaiUllu Video Downloader2bpornLon DepMyfreeblackRedditlsitPorn XxxmovieKhalifa Sex Video HdDrunk Women PornCream Pie Ebony PornChherleader PornStuck XxxOld Man Japanese SexWild Things Movie Sex SceneFemdom Toilet SlaveryFuneral PornHenta TubWoman StrippingUncensored Wardrobe MalfunctionsInside Sex VideoWwe Hd PornLesbian Stepmom SeducedReddit 18Beleasa FilmsPeach XxxBo Dereknude6 Inch GirthSelfie Big TitsPorn Video Low QualityBrothel PornWwwmomxxxNew AnalpornFemale Cum CompilationNew Pron Video IndiaWelovecockManga18+Margot Robbie Nude ScenesLittle Mermaid NudeCulasos PornosChina Sex BpXhmastersBhabi Video SexPornfd FemdomPaige Van Zant NudesBing VidsIndian Chut VideoHentia HavenCamille Rowe NudeAlexis Fawx TitsSunny Leone Sexy Video Full HdXxx Movie ActressAlice NicePornor Com JaponesasAssassins Creed PornJapan School Xxx VideoNewbienud3sDress Up Porn GamesIncest Porn SitesClaudyasmrHandjob SwallowingXnxx English SexMom BigxxxIndian Story Porn VideosNude Beach GorlsR/ GirlsfinishingthejobParidisehill.ccRevistas PornorAhsoka NakedXnx Pron VideoBwwmPunjabi Saxi VideoChris Stokes Analسكس آلمانىEstiphania HaStemmomAgostina BellXvideos BangladeshPorn Video FingeringShoujo KyouikoMalPorn Star TeenHindi Sunny Leone BfAwesome TittiesPorn AgrigatorDoble PenetraciónNudes On BeachNaurto PornRoxy SaintBollywood Adult VideoBurqa Sex VideosGorditas PornosYoungporn.Francaise NudesTestedefudelidade PornSenoras NalgonasBangali XnxVeronicaperasso NudesDirty Talk With GfNude Photoshoot Behind The ScenesThailandxxxTimy NudeAshleymasonQpornerEbony PorntubeTs HanhanTara Reid Nip SlipTelugu Home SexFirstanalquest ComIndian New NudeJenna Jameson PornosSexy Naked Lesibans