Documentaire serie ARD: Alle moskeeën preken haat tegen Joden, christenen en Westerse samenleving (linkis.com)


Linkis.com - Promote your product for free in Twitter with every link you share ...

door PianoPiano in Buitenland  ·  94 Reacties

  • 45
  • 1599x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Op forums preekt men haat over de Islam.

7
51 Commodus

@32 Het woordje ALLE slaat in dit geval op de 13 moskeeën die hij bezocht had voor zijn boek, (beetje suggestieve kop van Xandernieuws is mijn enige punt hierin) hij had geen enkele vrijdagpreek gehoord, die hij wel ok vond.
Bijna allemaal waren ze zeer conservatief. Een bedreiging voor de democratie. Integratie werd gepresenteerd als een bedreiging voor de zuivere islamitische leer. De reporter wil dus een bruggenbouwer zijn en het is goed als dit wordt aangepakt! Te conservatieve moslims niet meer laten preken is de oplossing.

Doortje, Wil niet zeggen dat in alle moskeeen haat wordt gepreekt, maar vanwege de ontwikkelingen in Europa (geradicaliseerde moslims) is het noodzaak om hier in te grijpen anders komt de integratie in gevaar en zie ik het verder escaleren met rampzalige gevolgen want er gebeurd van alles op het gebied van extremisme!
Over de positie van vrouwen kan ik kort zijn, de oplossing moet van binnenuit komen! De vrouwen moeten in opstand komen om te strijden voor gelijke rechten. Ook westerse vrouwen moeten gezien worden als gelijkwaardig aan de man en dit moet iedere moslim weten en in de praktijk brengen!

Moskee in Kassel voor altijd gesloten. De Imam riep op tot doden van anders-gelovigen!

http://hessenschau.de/panorama/moschee-in-kassel-geschlossen,durchsuchung-moschee-kassel-100.html

1
52 Nieuwsgierig

@13 PS ook iedere Christen, Jood, Hindoe enz. moet weten dat vrouwen gelijkwaardig zijn aan mannen!

0
53 Nieuwsgierig

@51 Hoe zou dat komen? Actie reactie. Daar moet een eind aankomen en kan alleen gestopt worden als alle uitwassen aangepakt worden!

0
54 Nieuwsgierig

@52 zolang zij geen wetten breken hoeven de moskeen niet te voldoen aan het moraal van de reporter ... de reporter is zelf selectief aan het shoppen en speelt dan de vermoorde onschuld ... helaas dat hij geen smeuig verhaal kon tonen na 8 maanden spioneren.

En qua extremisme hoef je alleen op NK te kijken welke reaguurders geradicaliseerd zijn; deze vormen net zo goed een bedreiging voor de democratie door hun ongebreidelde steun voor een facistische partij.

Wat nuance kan geen kwaad.

13
55 PeeVeeVeeNee

@49 nou geef eens wat voorbeelden, want je schijnt expert te zijn - ben benieuwd question

13
56 PeeVeeVeeNee

Hoeven die rechtse zolen niet te werken?
Compleet belachelijk nieuws...En jullie weten het !

13
57 Louis Vandaal

ik vind altijd leven en laten leven....maar dit is anders..waarom willen die lui iedereen afslachten? en waarom wil onze overheid dit zo graag veeel hier hebben? waarom is deze doodsreligie nog niet verboden?

0
58 henry86

@55 Een aantal imams weten precies hoever ze kunnen gaan (velen kennen de wet op hun duimpje) en gaan dan op het randje zitten van wat nog toelaatbaar is. De reporter zegt dat er kritisch naar gekeken moet worden want als een preek resulteert in haat of afkeer voor ieder die anders is dan gaat men mijn inziens te ver met de vrijheid van godsdienst/meningsuiting. Helaas wijst dat de dagelijkse praktijk nu uit.

0
59 Nieuwsgierig

@59 Ik deel de mening niet dat hij selectief aan het shoppen was, zeker gezien zijn reputatie en opleiding, want volgens mij is hij in zeer uiteenlopende moskeeen geweest.

0
60 Nieuwsgierig

@59 zolang ze geen wet breken - mag je er wat van vinden, net zoals mensen die ook een mening hebben over het haat zaaien van de pvv --- alleen is geert al een keer over de schreef gegaan en heeft hij nu een strafblad.

13
61 PeeVeeVeeNee

14 februari, Inval in Moskee Geleen waar een geldbedrag (de helft van de kosten voor de bouw) ca. 400.000 euro niet transparant is en vermoedelijk afkomstig van de golfstaten. Er is een afsplitsing ontstaan niet alleen vanwege het geldbedrag maar ook wegens de veranderde koers die conservatiever is. Er werden 2 predikers uitgenodigd waarvan 1 een jarenlange celstraf heeft uitgezeten wegens terrorisme in België. En een aantal bezoekers van de moskee hadden contacten met jihadistische groepen die later in de context zaak veroordeeld zijn met een gevangenisstraf.
http://www.limburger.nl/cnt/dmf20170214_00036245/inval-bij-moskee-in-geleen-wegens-witwasonderzoek

0
62 Nieuwsgierig

Peeveenee is de zoveelste domme turk die zijn fascistische leider (Erdogans)op zijn woord geloofd..

0
63 Xmod

@63 : Precies. Daarom moeten we dergelijke halve zolen gewoon links laten liggen (zo ook doortjeblond, grijze waas en andere trollen). Hen doodzwijgen is de beste remedie om je niet te ergeren aan zoveel onnozelheid.

3
64 MHP

Nu ook nog een documantaire over islamitische scholen (waar gejuicht wordt na een grote aanlag).

0
65 upanddown

@61 Het is wel heel illustratief hoe u met twee maten meet.

Geert Wilders vraagt "Wilt u meer of minder Marokkanen?". Een haat-Imam predikt het vermoorden van de kafir, het plegen van terroristische aanslagen om de infidel te vermoorden. Maar, jij bent van mening dat dat onder vrijheid van meningsuiting valt?

Als ik de AIVD was zou ik jou, goed in de gaten houden. Je bent geradicaliseerd.

0
66 Bluth

Ahhhh, xandernieuws. Nu nog even een weerwoord van Joop en hebben we een status quo

5
67 Liwwie

* Verwijderd door de redactie *

68 cognitievedissonantie

@63

Xmod, de zoveelste domme PVV'er die alles taqqiya noemt....

5
69 Liwwie

* Verwijderd door de redactie *

70 cognitievedissonantie

@67 "xandernieuws"

Liwwie, de zoveelste linkse struisvogel die te bevooroordeeld is om bronnen te verifiëren.

http://programm.ard.de/TV/Programm/Jetzt-im-TV/?sendung=28721106559093

0
71 Dune

@71 : Staat nogtans in de titel. Dat is het enige dat ze meestal nog wel lezen.raar.

0
72 solidsteel

@61 jij vind dat hij over de scheef is gegaan..en die d66 rechters..dat is alles..buiten dat..jaa ik wil minder want er komt een heleboel ellende uit die hoek..maar neehoor dat ben je gelijk een racist..omgekeerde wereld dit.als die.mensen zich eens zouden aanpassen en ons niet haten dan zou dit niet zwaar in het nieuws komen en had ik er niks tegen..maar alles word omgedraaid tegenwoordig..echt belachelijk

1
73 henry86

Ach ja, de islamitische pubers roepen heel vaak dood aan de joden op het internet en in games. Dat moeten ze ergens van hebben toch.

0
74 Unpopular Opinion

Wat een misselijkmakend wegkijk retoriek van een aantal personen hier. Wat zeg ik het is gewoon voluit liegen wat ze doen

0
75 Hefan430

@72

Nope, er is gewoon een aantal waar ik niet kom. TPO, xander, Joop, Al Jazeera, Telegraaf en vast nog wel een aantal..... Verder is er nog steeds een enorme haat tegen Joden, overal ter wereld ook bijvoorbeeld bij orthodox katholieken zoals bijvoorbeeld in de oud Oostbloklanden. Dat het in ook in moskeeën zo is, dat geloof ik direct, daar hoef ik geen Xander voor open te slaan, ook geen andere bron. Dat het in alle moskeeën gebeurt, dat is dan wel weer gelul. Maar dat het heimelijk bovengemiddeld is, dat kan ook zomaar kloppen.

Dat ik een struisvogel ben, dat kan alleen als jij daarbovenop ook nog eens oogkleppen op hebt en oordoppen in.

3
76 Liwwie

@76
Welke sites adviseer je ons?

0
77 Hefan430

@77

De Speld, Moviemeter, IMDB, NZBindex, JipenJannekeonline.ru,.......

2
78 Liwwie

@78
Helemaal mee eens. Place2home nog

0
79 Hefan430

@70

Idd, dat de katholieken hun eigen reservatio mentalis en biecht hebben om honderdduizenden kinderverkrachtingen wegliegen, daar spreekt niemand over. Het christelijke leugentje om eigen bestwil waarbij je vaak een mes in je rug krijgt, bestaat ook niet.

Religie is één grote leugen, geen enkele uitgezonderd. Daarom gaat het veel gelovigen ook zo gemakkelijk af.

4
80 Liwwie

@80 : Het was best wel een groot punt hoor toen dat aan het licht kwam. Misschien was je nog te jong om het mee gemaakt te hebben.

0
81 solidsteel

@79

Al heel lang niet meer op een torrentsite geweest, alhoewel ik soms nog wel de heerlijke fora mis. Ik zuig nieuwsgroepen leeg en stamp ze regelmatig vol.

2
82 Liwwie

@82

Mwa, ben 52. Heb dus heel veel meegekregen, ook de echte terroristische daden van de christelijke Molukkers waar mijn nichtje uit Bovensmilde nog steeds nachtmerries van heeft.

Maar die kinderverkrachtingen daar is volgens mij nog geen 10% van boven het oppervlak. En een commissie als Commissie Deetman lacht 'm ook al weg.....

2
83 Liwwie

@52
De .net versie is geen torrentsite. Torrents doe ik ook niet aan. QoQ question

0
84 Hefan430

@84

Oké.....

Vanaaf even kijken. Ik ben wel Tim Kuik, maar dat geeft denk ik niet toch?question

1
85 Liwwie

@85
Die moet ook wat te doen hebben natuurlijk question

0
86 Hefan430

@86

Ik moet het natuurlijk goed doorgronden allemaal. Moet ik wel leechen dat het zo'n aard heeft dat het bijna ontaard is... Pas dan met Brein(niet te verwarren met Denk(alhoewel even verraderlijk)) aan de slag....

Grappig hè... ik mag geen babbeltje met je hebben. Zelfs daar krijg ik een minnetje van één of andere loverboy...

1
87 Liwwie

Zo zo, en dat van de extreem politiek correcte publieke zenders in Duitsland !!
Nou moslimknuffelaars, kom er maar in om er weer een vreemde draai aan te geven !

0
88 B55

@87
Haha. Ja vind het een fijne site waar spots nog lang te vinden zijn

Nee stel je voor

0
89 Hefan430

* Verwijderd door de redactie *

90 PianoPiano

* Verwijderd door de redactie *

91 PianoPiano

dat zeg ik al jaren . het gevaar voor de westerse beschaving is er al lang hier , maar de linkse lui vinden altijd wel weer een goede smoes om die moslims te beschermen , ik begrijp niet dat veel Nederlandse mensen hun land weggeven aan de islam , terwijl elke moslim van kleins af aan word geleerd om de westerse mensheid te haten , die linkse lui zijn in mij ogen net zo erg , hoe kan je in godsnaam zo volk als de moslims lief vinden , het is een gevaar voor de hele mensheid die zich niet aanpast of bekeerd tot moslim , want ze willen 1 doel bereiken , een moslimstaat en de shaira wet , en alles wat zich daar niet aan houd moet worden vernietigd , heb dat al in vele berichten gezegd , en ooit zal het doordringen bij die linkse lui , en bij de rest van de mensen in Europa en de rest van de wereld , het is en blijft een haat ideologie .

0
92 just-my

En wederom zeg ik " maar we hebben nog steeds geen moslim probleem hoor"

0
93 Hanicole

En het schokkend verraad van heel de zeg maar valse christelijke 'commie' smeergeldkliek van CDA/CD&V/CDU/.. met hun Merkel op kop natuurlijk, is toch wel veelbetekenend; moslimterreur, daar hebben 'zij' geen last van en dat wordt dus gewoon geloochend of genegeerd.
Heel dat oecumenisch gedoe was overigens oorzaak van hun 'betrayal' of verraad en paus Franciscus lijkt gewoon een soort commie-tupamaro anti-paus, die zelfs de islam 'veroveringen' annex terreur verdedigt en vergoelijkt...
Met zoiets als islam vervalt elke oecumenische gedachte natuurlijk en sowieso!
De laatste echte paus was met stip Benedictus XVI
https://nl.gatestoneinstitute.org/9744/christelijke-geestelijke-islam
https://ejbron.wordpress.com/2013/07/23/de-houding-van-het-vaticaan-ten-opzichte-van-de-islam/
https://nl.wikipedia.org/wiki/Paus_Benedictus_XVI
https://nl.wikipedia.org/wiki/Manuel_II_Palaiologos
http://vvacademici.org/ArchiefVVA/Jaarboeken%20VVA/Continent%20op%20drift/CONTINENT_OP_DRIFT_bw_v2_Vol.pdf

1
94 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@61 "jij begon met schelden in @20 " Tuurlijk, schijnheilig liegen. Typisch trolgedrag. Jij begon WEL tegen mij te schelden : zie...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@61 @62 Pfff 🙄 Is er nou niemand die gewoon kan denken "Val lekker omhoog" en het er dan bij laten? ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@57 Schelden, beledigen, op de persoon spelen. Gemeld. En nee. je komt er niet vanaf door te zeggen daat je een mening ui...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@41 Het gaat niet om de al dan niet verzonnen grondleggers maar om degenen die nu leven.En met die andere grondlegger bedoel je waarschijn...

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@53 Op de man spelen, is geen schelden, jij begon met schelden in @20. Maar zoals altijd, begin jij weer de boel te verdraaien. Je bent gewoon e...

11 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@57 "aan het melden en zelf schelden maar nooit zelf fout." Ik leg het je WEER uit : Geen wangedrag, geen melden. Wangdrag �...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@48 " Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet "" En zo is het ja. Q laat hier weer eens overduidelijk zien h...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Man man man ... al die typerende valse verzinsels van ja. BAH !!! ...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Ik vind @55 een grote sufferd die weg zou blijven maar zoals die andere narcist hier het nooit gaat doen.van vroeg in de morgen tot vroeg in d...

20 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Pornos CaseroKatrina Kapoor SexySuhagrat Sex MovieScoobu Doo PornFlesh LiteGirlsdoporn PornhubFree Escorting WebsitesSuck HorsecockSpanked TwinksCathering Bell NudeAdah Sharma SexNade AliNew Teen XxxWife Shows TittiesNaked Men And WimenWet Pussy PicturesMilfs Breast FeedingPlaydesi.tvPristine EfgeEmily Ratsjkowski NakedSwallowed My LoadAstrodomina PornBrother And Sister First Time Sex VideoIndian Aunty Xx VideoBhojpuri BhabhisexWife Gets Double PenetrationHomemade Interracial CuckoldBig Boy SexNaked NudesKeijo AnimeJapines Porn MoviesNude Women MoviesFoto PorneFullporn FreeDiscord Nfws ServerMea MloneTiny Petite PornVery Big Boobs PornPati Patni PornErotic VictoriaNude Hottest ModelsBreastexpansionAdult WorkXmovixWhat Is HenatiMature Moms In PornGayporno LatinosStickcam VideosاxxxYou Porn MoviDog Sucks DickReal Glory Hole PornGroped Japanese PornSexio VideoSexd VideoBlackpornvidsEmarr BBrandybilly Onlyfans LeakedRai Blue XxxBus Full SexBrina ScarlettC AmwhoresJeu Hentai GratuitAdult Search OrlandoTwinkyoungPorn Video OfficeGina Valentina XxxVillage Girls Nude PhotosBritney Amber NudesLyric Sky PornQueenlivia00Nofacefreak_18Shake AssBabes Gone WildXvideos Indian KissLuca AmbroseMost Viewed Indian PornJapan Adult ViLesibian Xx3d Hd PornSketchy SexMarie Dee PornKueenkatiaServant SexMia NakedXxxbfDiy Sex SwingWhicked WimsDirty SexIndian Aunty Xxx VideoExplicit SexNoirkitty666Bangla Nude SongPokemon Serena PornSeduction DaddyBbw Mom AnalCaught Mother MasturbatingCakeslipGif NudeFotos Pornسکس لزبیDiaper BondageOiled PawgSuitcase Pimp 9.1 Braylin BaileyChaturbait BbwBigbrossAnime TiitiesFallout 76 Porn五樓自拍Blow Job The DrinkHot Wife SexxxNeelam Kudale NudeIndiagilmaSelena Gomez NipFacial4kBlonde Takes BbcFurafinityFleshligjtHanimehentaiMia Malkova GifsDesi Aunty NudeRough BlackpornEgotastic AllMaa Ki Chudai DekhiSugardaddy PornSenior Citizen PornographyCamer PrivCumming BucketsElizabeth Olsen Nude ScenesLeslie Mann HotArbiya XxxNxxx CoomXxx206IncestmilfSaniliony PornFree Movies Full.ccDdk-222Blak AngelikaClassic Porn HdSleep Bed PornLez Sucking TitsFacefart AnimationEllie HandygirlPornos ViejasJenna Ortega PronBlow Jon ShotShriya Saran SexXxnx XxnxBbc Too BigPorn In Bed