Start van hoofdcontent

Zuid

nl

Ontvoering na vechtpartij in Buitenveldert, politie zoekt getuigen

13 april 2024, 08.56 uur · Aangepast 13 april 2024, 09.30 uur · Door AT5

In Buitenveldert is naar nu bekend is geworden op woensdagmiddag 10 april een ontvoering geweest. Aan de Teilingen zou een vechtpartij hebben plaatsgevonden, waarna een persoon in een auto werd meegenomen. De ontvoerde man is door de politie ongedeerd gevonden en ook is er een verdachte aangehouden. De recherche doet een oproep aan getuigen om zich te melden.

AT5

Rond 16.00 uur krijgt de politie die middag een melding van een vechtpartij aan de Teilingen. Eenmaal daar treffen zij niemand aan. De politie spreekt met getuigen, die vertellen dat er een persoon is meegenomen in een auto. 

"De ander wist aan zijn belagers te ontkomen en verkeert in goede gezondheid", aldus de politie. De politie start een groot onderzoek en de ontvoerde man wordt later ongedeerd gevonden. Ook houdt de politie een verdachte aan, deze zit voorlopig nog vast. 

Getuigen 

Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die meer weten over deze ontvoering. Ook is de recherche op zoek naar beschikbare camerabeelden. "Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De hulp van getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken is daarom belangrijk", benadrukt de politie. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938