Ga naar Content

Brutale dief op camerabeelden van tankstation

Een opvallende inbraak in Heemstede. Midden op de dag weet iemand in te breken in een woning aan de Leidse Vaartweg. De vermoedelijke dader fietst later langs een tankstation met twee tassen. De politie gaat er vanuit dat hier de buit in zit.

De beelden zijn iets na één uur 's middags gemaakt. Op de beelden is te zien hoe de man fietst met twee rugzakken, eentje voorop en eentje achterop zijn lichaam. De reden waarom deze man in het vizier van de politie is, is omdat de rugzakken identiek zijn aan twee rugzakken die gestolen zijn uit het huis. 

Op die beelden is te zien dat het gaat om een blanke man met kort lichtblond haar. Hij heeft een normaal postuur en is tussen de 1.70 en 1.80 lang. Hij draagt een lichte kleur jack en donkere schoenen. 

Daarnaast heeft de fiets een opvallend signalement: het gaat om een zwarte herenfiets met een apart model stuur, een rechthoekige lamp en een brede stang.

Tips?
Wie meer weet over deze zaak, kan contact opnemen met de politie via 0800-6070. Misdaad anoniem melden kan via 0800-7000. 

Bekijk alle zaken uit Bureau NH hier terug.

Foto: