jch000 | Meld

jch000

  • 0 x Bekeken
  • 30 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 65 Reacties


@532Echt niet, al zou je gelijk hebben op dat punt (ultrageluid), is het medium (dit is water) niet het juiste medium voor de term geluid, dit moet volgens Vandale lucht zijn, dus nogmaals onzin.Bron : https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/geluid

534 jch000    
5 dagen geleden door jch000
3
Meld

@523Je wilt graag inhoud?Bron : https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/geluidGeluid moet (bron: vandale) door het gehoor kunnen worden waargenomen, de Voice recoder zendt geen enkel signaal uit dat direct kan worden waargenomen door het gehoor, dus ook geen geluidssignaal, hoogstens een akoestisch signaal. De bericht van de NOS is daarmee inhoudelijk foutief.Het denkniveau waar je zelf aan refereert gaat over het bewust denken, volgens mij gaat de meeste taal over het onderbewuste, begrijp mij niet verkeerd maar de onderbewuste denkcapaciteit van mensen is vele male groter dan het bewuste 'intellectuele' deel van de hersenen. Misschien een grote schok voor al de ' intellectuelen' , maar het bewuste deel van de hersenen is marginaal, het onbewuste is dominant.

530 jch000    
5 dagen geleden door jch000
4
Meld

Taalfouten? Hoe kan dat nu ooit? Wel eens gehoord van lichaamstaal, babytaal, straattaal, sms-taal.Als taalfouten zo belangrijk waren, dan waren er ook lichaamstaalfouten, babytaalfouten, straattaalfouten en sms-taalfouten belangrijk.Taal is niks meer dan een medium dat ons onderbewuste gebruikt om ons uit te drukken voor de buitenwereld, dit is in principe nooit fout, je kunt het onderbewuste niet sturen of controleren. Dat er 'Intellectuelen' zijn die geloven dat taal in het bewuste deel van de hersenen zit, maakt dat er hele groepen taalpuristen zijn die aan de ' syntax ' veel waarde toekennen. Deze is namelijk wel bewust te controleren en te sturen. "Syntactisch" kloppen de zinnen dan bijvoorbeeld wel, inhoudelijk dan vaak niet, luister maar eens goed naar radio 1, deze zender is doorspekt met onderbewuste onbekwame taal puristen. Een voorbeeld van het NOS radio journaal vorige week: ( https://drimble.nl/dossiers/overige/55705603/signaal-zwarte-doos-gecrashed-vliegtuig-neemt-af.html ) "Het geluidssignaal van de zwarte doos in het gecrashde vliegtuig in de Javazee neemt af, waardoor de zoektocht bemoeilijkt wordt. Het vinden van de zwarte doos, de cockpitvoicerecorder, is volgens onderzoekers cruciaal voor het vinden van de oorzaak van de crash."Het radiobericht laat zien dat onbewust gelooft wordt dat een voice recorder behalve geluiden kan opnemen ook geluiden kan geven, namelijk hij stuurt een geluidssigaal uit volgens het bericht, een geluidssignaal dat steeds zwakker wordt. Dat dit inhoudelijk niet klopt valt bijna niemand op, omdat dit stukje informatie in het onderbewuste van de hersenen wordt verwerkt,

520 jch000    
5 dagen geleden door jch000
3
Meld

#3Als je gelijk hebt dan moeten dus alle gasovens en fornuizen onmiddellijk de keuken uit omdat deze op fossiele brandstof werken, de huizen zitten vol met de schadelijke uitstoot van deze fornuizen! PS: Blauwe B100 diesel is niet een fossiele brandstof!

4 jch000    
5 dagen geleden door jch000
0
Meld

@1 Synthetische brandstoffen zijn altijd schoner, omdat deze zuiver in samenstelling zijn. Dit geldt voor alle brandstoffen behalve LPG, deze is namelijk van nature al geheel zuiver.Er zijn meer synthetische brandstoffen (diesel B100) te krijgen zoals Aspen 4T voor gebruik bij bezine motoren, deze verbrandt een stuk schoner,Zuivere brandstoffen kun je herkennen als geschikte brandstof voor het fornuis in de keuken (aardgas,lpg,petroleum), vrij van benzeen en andere cyclische gifstoffen, natuurlijk is een economisch belang, de kwalitatief slechtere delen van de aardolie moeten namelijk ook verkocht worden door de oliemaatschappijen!

2 jch000    
5 dagen geleden door jch000
0
Meld

Hebben we eindelijk marktwerking in het onderwijs, d.w.z. de potentiële docenten zoeken een lucratievere baan met een betere waardering elders, met gevolg dat het basisonderwijs leeg loopt. Dit is het volgens de VVD weer niet goed.De oplossing is natuurlijk het beroerde kennisniveau van de docenten opschroeven, de specialistische opleiding vervangen door een generieke opleiding is dus de logische oplossing, dus alle bèta vakken bij elkaar en de rest clusteren met wat minder ruimte voor diepgang. Bijvoorbeeld gym wordt geclusterd met Nederlands, geschiedenis met Duits en natuurlijk kunst en de Friese taal. De schotten tussen de niveau's zijn weg, en Bèta (waar de vraag het grootst naar is en het onderwijs in faalt) zit geclusterd.Ik moet ergens wel een beetje lachen, neem nu eens de volgende zin " Leraren moeten zo meer toekomstperspectief zien " , vooral het woordje ' moeten' , want als je dit niet ziet dan ben je wel een beetje een sukkel.

11 jch000    
13 dagen geleden door jch000
0
Meld

Wie is "we"? Krijgen "we" dan weer het niet-bindend-referendum recht, die is afgeschaft. Wie dicteert de mening van het volk? "We" verwijst dus naar een macht die niet democratisch is. De democratie in dit stuk is dan ook een andere democratie, dan een democratie gedragen door een verenigd volk.Wanneer het recht op deze vrijheid van verenigen door onze overheid wordt ondermijnd, dan brokkelt de democratie af.

9 jch000    
17 dagen geleden door jch000
1
Meld

Dat het fascisme terug is laat het stuk goed zien, het wegzetten van de blokkeerfriezen (let op de aanhalingstekens in stuk) en het framen met een 'levensgevaarlijke' blokkeeractie. Ik bedoel als mensen de verkeersregels al niet respecteren, hoe kunnen dit dan ooit goede burgers zijn, aannemelijk ook racisten. Regels zijn regels, en daar heb je je als burger aan te houden, deze regels worden nationaal en autoritair bewaakt, als echte fascist weet je dat toch?Als het Friese volk een vreedzame cultuuruiting organiseert, (dat is Sinterklaas, die kinderen veel plezier geeft en een kritische houding aanleert t.a.v. geloof) dan is dit vrijheid. Dit is in de kern de vrijheid van vereniging, mensen met dezelfde mening komen bij elkaar en organiseren deze gezamenlijke cultuuruiting. Cultuur is eigendom van de bevolking, deze zijn drager, bewaker en uitvoerder. Bij deze vrijheid hoort het dat tegenstanders niet welkom zijn, het is tenslotte vrijheid van vereniging en geen orgie.Het enige dat de blokkeerfriezen hebben is het morele gelijk, versus de verkeersregels, de wet, de nos, , RTL 4/5, de VN, de politiek, het OM, de politie, de kranten, de rest van het hele systeem die in het web van zachte en harde regels zit gevangen in het enige correcte systeem Het recht op vereniging is belangrijk, belangrijker dan het recht op demonstratie. Artikel 8: Vrijheid van vereniging

173 jch000    
30 dagen geleden door jch000
2
Meld

Dit is gewoon weer nepnieuws. De deductie dat burgers met een verlopen rijbewijs rondrijden kan niet worden hardgemaakt door enkel het feit dat een bedrijf, namelijk het CBS, zegt deze niet te hebben ontvangen.

2 jch000    
ongeveer 1 maand geleden door jch000
2
Meld

Wat een drama! Jongens en meisjes is dit fonds wel gechecked op fraude?

656 jch000    
ongeveer 1 maand geleden door jch000
0
Meld

Schande ....al dat plastic in de natuur!

2 jch000    
ongeveer 1 maand geleden door jch000
0
Meld

@15B100 is van hogere kwaliteit dan diesel, dus altijd geschikt. Dit is diesel in de zuivere vorm.

16 jch000    
ongeveer 1 maand geleden door jch000
1
Meld

Een diesel aggregaat hoeft niet op diesel te lopen, dit is zoooooooo 2017!Er kan ook gewoon plantaardige synthetische B100 in, deze verbrandt schoon en blijft in de winter vloeibaar.

14 jch000    
ongeveer 1 maand geleden door jch000
2
Meld

Reactie op bericht: Blokkeerders A7 horen strafeis

@71" Mensen vergeten dat deze zaak helemaal niet om Zwarte Piet draait, maar om het moedwillig creëren van een levensgevaarlijke situatie door het onzu(o)rgvuldige blokkeren van een snelweg." Als dit waar is dan moeten de andere 'slachtoffers' die in de file stonden ook worden gehoord, en niet alleen een select clubje. Dit is dus allemaal onderdeel van de framing!

76 jch000    
ongeveer 1 maand geleden door jch000
2
Meld

Reactie op bericht: Blokkeerders A7 horen strafeis

@56Het recht is niet ontnomen, dit is framing, slechts alleen een kans, de demonstranten hadden eerder moeten komen. Als het recht zo absoluut is, dan begrijp ik niet waarom er met zo'n oude bus wordt gereden.Stel de bus ging stuk: Wordt dan de fabrikant aangeklaagd voor het ontnemen van het recht? Of het ontnemen van het grondrecht? Nee, natuurlijk niet. Deze gedachte van het recht is absurd.Natuurlijk hebben de blokkeer Friezen iets misdaan 'Barbertje moet hangen', dat er een overtreding is begaan heeft geen causaal verband met het morele gelijk van de Friezen. Ook dit is 'framing' .

67 jch000    
ongeveer 1 maand geleden door jch000
3
Meld

Reactie op bericht: Blokkeerders A7 horen strafeis

@45Het recht op demonstreren is niet ontnomen, alleen de kans om te demonstreren op die dag en op die plek, wat je nu doet is 'framing' . Het grondrecht staat daarnaast nog steeds gewoon op papier.Natuurlijk hebben de blokkeer Friezen iets misdaan 'Barbertje moet hangen', dat er een overtreding is begaan heeft geen causaal verband met het morele gelijk van de Friezen. Ook dit is 'framing' .

52 jch000    
ongeveer 1 maand geleden door jch000
2
Meld

Reactie op bericht: Blokkeerders A7 horen strafeis

Ik wens de de rechtelijke macht veel sterkte toe met deze moeilijke beslissing.In het kort: De rechter die vertegenwoordigt de zittende macht (met een web aan regels), de aanklagers, de institutionele macht en het politieke systeem.De Friezen, dit zijn de dragers van de cultuur, die niets met regels hebben, maar slechts het moreel gelijk aan hun zijde hebben.Op termijn:Heeft het oordeel van de zittende macht een grote impact, de slag 'om zwarte piet' is iconisch en staat voor meer. Als er geen waarde aan cultuur wordt toegekend en cultuur een instrument wordt van de zittende macht en dient als een instrument voor politiek gewin, dan verwacht ik dat dit door de cultuurdragers als diefstal wordt gezien. Immer niet de zittende macht is drager van het cultuurgoed, maar het volk.

43 jch000    
ongeveer 1 maand geleden door jch000
2
Meld

Er vallen mij aan dit karretje wel een aantal dingen op die ik persoonlijk als gevaarlijk typeer:1. Waar is de dodemansknop (bestuurder in namelijk niet gezekerd), dit is een koortje tussen bestuurder en voertuig? Of zit er een druksensor onder de voeten van de bestuurder?2. Waar is de verplichte noodstop op het stuur (dat is de rode knop aan de rechterkant van het stuur)?3. Wielen zijn te klein in diameter, om deze reden is de kar ongeschikt voor de weg.4. Aan de voorkant mist een 'slee' , dit zorgt ervoor dat bij opstakels op de weg, de kar opgewipt wordt en niet onmiddellijk met een grote klap vastloopt.Maar goed, hoeft allemaal niks met het ongeluk te maken te hebben, de Nederlandse overheid kan roepen wat hij wil, maar op deze vier punten is het voertuig onveilig in gebruik.

174 jch000    
ongeveer 1 maand geleden door jch000
0
Meld

En wat zegt artikel 7: 1 Onderscheid is verboden bij het aanbieden van of verlenen van toegang tot goederen of diensten en bij het sluiten, uitvoeren of beëindigen van overeenkomsten ter zake, alsmede bij het geven van loopbaanoriëntatie en advies of voorlichting over school- of beroepskeuze, indien dit geschiedt: b. door de openbare dienst;Uitzondering?3 Het eerste lid, onderdelen a en d, is niet van toepassing indien:Nee, dus.....Is de rechter een onderdeel van de openbare dienst?Volgens artikel 1 van de Ambtenarenwet (Aw) is ambtenaar in de zin van de wet degene die is aangesteld om in openbare dienst werkzaam te zijn. Tot de openbare dienst behoren alle diensten en bedrijven die door de Staat en openbare lichamen worden beheerd...Ja dus....

46 jch000    
2 maanden geleden door jch000
0
Meld

Ik plaats vraagtekens bij de hulp.Satelliet telefoons leveren en uniformen zijn niks meer dan een paard van Troje.Alle communicatie van de bewuste satellieten loopt namelijk heel toevallig over Nederlands-Amerikaans grondgebied...

8 jch000    
2 maanden geleden door jch000
0
Meld

Persoonlijk heb ik helemaal niet de behoefte om respect te tonen, deze toon ik namelijk bij niemand (die in leven is). Dat hoeft ook niet, als je samenwerkt en gemeenschappelijke doelen en regels hebt dan is respect net zo min belangrijk als het bieden van veiligheid. Als door een tekort aan sociaal contact respect de dominante waarde wordt, dan kun je moeilijk gezamenlijk functioneren. Hier is namelijk veel meer voor nodig!Het valt mij op dat het woord 'respect' wel erg veel wordt gebruikt door en bij moslims, waarom is dit? Als je kijkt naar de behoefte piramide van Maslow dan heb je een mogelijk antwoord, dit is namelijk de behoefte aan sociaal contact. De hoofddoek is voor de westerse wereld het symbool van segregatie, enerzijds tussen mannen en vrouwen anderzijds tussen de 'goed' gelovigen en de rest van de maatschappij.

227 jch000    
2 maanden geleden door jch000
2
Meld

Reactie op bericht: Gescheiden gym op basisschool

Gisteren hadden we nog dit artikel in de dagbladen:"Discriminatie belemmert stagekansen allochtone mbo'er (ad.nl, 2018)"En nu lezen we dit weer, dan is nu de vraag: Welke werkgever wil dat mannen en vrouwen niet met elkaar leren/kunnen/willen/doen samenwerken?Als er geen werkgever (of andere maatschappelijke functie) kan worden gevonden, dan wil ik voorstellen om deze school per ommegaande te sluiten, zodat ook deze kinderen op het MBO meer kans maken.

299 jch000    
3 maanden geleden door jch000
1
Meld

Leren werken is niks anders dan het overbrengen van werkcultuur van de heersende klasse naar de lerende klasse. De werkcultuur op school is totaal verschillend met die in het bedrijfsleven.Alle inwoners in Nederland hebben één ding gemeen, dat iederéén vindt dat je zelf niet discrimineert. Omdat discriminatie een groot probleem is volgens het policor moeten we dus een dader aanwijzen buiten onze eigen zelf en liefst ook buiten je eigen kring. De grote dader is dit keer de begeleider van de stage-loper, misschien de volgende keer de school, daarna de medestudenten en vervolgens de media.Mensen die zich gediscrimineerd voelen (of zijn) moeten altijd eerst de vraag bij zichzelf neerleggen, waarom krijg ik deze aandacht?Welke cultuurwaarde van mij is conflicterend met de waarden voor mijn eventuele toekomstige werkgever?

21 jch000    
3 maanden geleden door jch000
1
Meld

@5 klopt.Ik geloof niet in mooie verhaaltjes, maar in keiharde feiten.De tegenstelling:-----aggressive in nature deliberately designed to remain below the threshold-----necessitated by their use of violence or systematic violations of basic human rightsHier staan de twee zinnen: In de eerste zin (aanbeveling door schrijver) staat dat de agressie per intentie door Islamisten beneden een waarde blijft.Bij de tweede zin (conclusie van schrijver) wordt deze waarde bepaald namelijk; systeemmatige overtredingen van basis mensenrechten.Maar goed, de schrijver had hier ook kunnen schrijven ' bij overtreding van mensenrechten' , maar koos voor pluraal nl. overtredingen, dit was nog niet genoeg, systeemmatige overtredingen van de mensenrechten, dit was nog niet genoeg.... ' Systeemmatige overtredingen van de basis mensenrechten.'Misschien dat iemand een voorbeeld kan geven hoe dit eruit ziet? Het lijkt mij dat nu werkelijk elk gedrag getolereerd moet worden.Voorbeeld: huiselijk geweld mag want is nl. niet systeemmatig en niet pluraal (moet frequenter)Voorbeeld eerwraak is cultuurgebonden, dus niet systeem gebonden en mag dusVoorbeeld: Sharia, mag want heeft basis mensenrechten (wat dat (ref. 'basis') dan ook is).Maar goed dit soort sprookjes worden tegenwoordig op de universiteiten aangenomen voor waar.

6 jch000    
3 maanden geleden door jch000
0
Meld

Zelden zo een grote wolk met onzin gelezen, het lijkt wel een sprookje, mijn petje af voor dit prachtige verhaal.Maar nu even objectief:In de inleiding worden geen onderzoeksvragen expliciet verwoord, dus de conclusie/aanbeveling is dus ook ontzettend wazig. Even snel door de tekst:1." Therefore, regional and Western policymakers should only exclude or sanction Islamist parties when it is necessitated by their use of violence or systematic violations of basic human rights. Western governments should not tolerate, repression or crackdowns against ." Islamist groups unless they are behaving in a violent or criminal mannerIk val hier over het woordje ' basic', wie bepaalt deze rechten, waar staan deze, wat is het verschil tussen mensenrechten en basis mensenrechten? Of kan het nog minder?2. "In fact, Ennahda has demonstrated that it is possible for an Islamist party to embrace and endorse greater, although perhaps not complete, equality for women. "' equality for women ' ? Gaat de schrijver nu vertellen dat alle vrouwen gelijk moeten worden behandeld? De schrijver bedoelt gelijkheid tussen mannen en vrouwen? Dit zegt eigenlijk al genoeg, gelijkheid voor mensen is vast een brug te ver.3. De slot alinea van de conclusie:" Therefore, due to these and other confounding factors, gray zones persist, and very likely always will, " Dit betekent "Gray zone conflict is best understood as activity that is coercive and aggressive in nature, but that is deliberately designed to remain below the threshold of conventional military conflict and open interstate war. "Dit is dus in tegenspraak met de aanbeveling bij (1), dat " Western governments should not tolerate, repression or crackdowns against Islamist groups"

4 jch000    
3 maanden geleden door jch000
0
Meld

"Zweedse politie adviseert vrouwen niet meer alleen ’s avonds de straat op te gaan ( video)"De kop zegt het eigenlijk allemaal al: Als je de kop snel leest dan stel je je zelf de volgende vraag: Is in heel Zweden het 's avond gevaarlijk op straat?Met deze vraag in het hoofd het artikel lezen en het antwoord luidt: nee!1. Er is namelijk geen Zweedse politie, lees: https://www.politiebond.nl/nationale-politie-zweden-een-stuurloos-schip. Politie wordt decentraal aangestuurd.2. De locale politie zegt dat het alleen lokaal geldt, dus voor één bepaald gebied.Nu weer terug naar de realiteit, natuurlijk is het erg maar om een beeld te krijgen van de grote, ook in Nederland zijn gebieden waar je als vrouw of waar je als man 's avonds niet moet komen.

170 jch000    
3 maanden geleden door jch000
1
Meld

@5"Er is inmiddels allerlei sociaal-wetenschappelijk onderzoek gaande naar dit mechanisme, en natuurlijk naar manieren om deze mensen toch te bereiken en in te laten zien dat ze ernaast zitten. Dit blijkt dus bijzonder moeilijk."Grofweg is het brein van de mens gebaseerd op drie rollen, laten we schrijven: Objectieve denkers, subjectieve denkers en de sociale denkers. Stel jezelf de vraag, wat vind ik belangrijk als er een probleem moet worden opgelost? Is dit de logica, mijn gevoel of de mening van de groep. Dit laat zien wat in je hersenen prioriteit heeft.Sociaal-wetenschappelijk onderzoek gaat uit van dat problemen sociaal moeten worden opgelost (¨sociale denkers ") en valt per definitie niet in de objectieve wetenschap. Dat de sociaal-wetenschap de rationaliteit van individuen weerspreekt en gelooft dat je mensen moet bereiken, heeft te maken met het perspectief van waaruit deze wetenschap de wereld beschrijft.

10 jch000    
3 maanden geleden door jch000
0
Meld

" bdullah Haselhoef, die eigenlijk Regillio Haselhoef heette, streek tussen 2006 en 2011 met zijn gastouderopvang totaal ruim 2,2 miljoen euro opvangtoeslag op."De tranen schieten mij toch wel in de ogen................................

12 jch000    
3 maanden geleden door jch000
0
Meld

De objectieve waarheid wordt door grote groepen niet als belangrijk beschouwd en ook de overheid heeft hier een rol in. Om het verhaal objectief te houden moeten vaccinaties zo nauwkeurig mogelijk worden beschreven op inhoud/werking en herkomst. Spookverhalen hebben een kennisvacuüm nodig, door de juiste informatie beschikbaar te stellen komt er minder ruimte voor dit soort fantasieën.Persoonlijk vind ik de dreiging van de politiek om kinderbijslag te korten bij vaccineren het toppunt van 'domheid', op deze wijze verleg je de focus van 'objectief' naar 'persoonlijk'. Het is dan ook niet vreemd dat mensen emotioneel reageren. Vooral als je al weet dat je met een doelgroep te maken hebt die moeite heeft met objectief denken en de wereld subjectief benaderd, dan zit hier de gevoelige snaar, met de valse noot.

2 jch000    
3 maanden geleden door jch000
16
Meld

Ze heeft groot gelijk, zorgen maken helpt niet, dus maak je niet bezorgd!

7 jch000    
3 maanden geleden door jch000
8
Meld

Dit is echt de natte droom van de werkgevers, selecteren uit een metaforische 'overvolle vijver' met kandidaten. Teveel kandidaten om uit te kiezen, voor een aantal beroepen zal dit waar zijn. Tot zover kortzichtig Nederland.Voor de innoverende hightech banenmarkt zijn juist helemaal geen kandidaten. De grap is eigenlijk dat we hier te weinig mensen zijn die weten 'hoe' en 'waartoe' bepaalde producten functioneren. Juist de sectoren die er voor de toekomst toe doen is een enorme schaarste, bovenstaande artikel laat zien dat Nederland geen werkbare visie heeft op de toekomst.De hele maatschappij is zogenaamd aan het digitaliseren, maar begrijpt er weinig tot niks van, stel bijvoorbeeld de volgende vragen: 1) Gaat een computer sneller werken als je deze op 240 volt aansluit i.p.v. 230 volt wisselspanning? 2) Is de grondstof voor een zonnepaneel zand?3) Is de quantum-computer en de visie volgens het 'realisme' verenigbaar?

5 jch000    
3 maanden geleden door jch000
0
Meld

Misschien kregen de agenten opdracht, op strategische punten staan in Madrid mensen opgesteld die letten op afwijkend gedrag, voldoe je daaraan dan wordt je eruit gepikt.

22 jch000    
3 maanden geleden door jch000
1
Meld

De kracht van vergeten wordt vaak onderschat. Vergeten biedt ruimte om te leren!

2 jch000    
3 maanden geleden door jch000
1
Meld

Dikke onzin....Het hangt ervan af waar je het teveel aan eten opslaat in het lichaam.Eerst neemt de bloedmassa toe, totdat deze verzadigd is. Hier worden binvoorbeeld coolhydraten met drie delen water aan 1 deel water gebonden. Dus wordt je 4x zo zwaar. Bij de meeste mensen is deze waaarde al te hoog.Daarna wordt het teveel opgeslagen als vet..En vet heeft juist een hele gunstige massa- energie verhouding. Dus relatief weinig gewichtstoename.Bij het verbranden gebeurt het omgekeerde..Eerst de bloedmassa en als deze op is..Dan wordt met heeeeel veel zuurstof/moeite het vet verbrand. Dit (vet) kost veel moeite, omdat hier veel zuurstof voor nodig is. Dus een goede conditie is een vereiste.

1 jch000    
4 maanden geleden door jch000
2
Meld

Dik (en dus ook dun) zijn is het gevolg van 'iets', dat 'iets' kan veel zijn. Afvallen is altijd symptoombestrijding, de mate van mobiliteit zegt veel over iemands gezondheid en het vermogen om dit op niveau te houden!Oorzaken van overgewicht kunnen naar mijn idee zijn: -te weinig rust-psychische instabiel / lichamelijke beperking-verstoorde persoonsvorming bijv. waardeconflict.-slechte lichamelijke conditie (weinig spiermassa, veel bloedmassa)-te weinig beweging.-herstellen van trauma (overbelasting

18 jch000    
4 maanden geleden door jch000
1
Meld

@3Minder Marokkanen roepen gaat helemaal niet over de afkomst, maar over de nationaliteit, deze is status gebonden en kan worden veranderd. Daarmee wordt impliciet verwezen naar de mate van integratie van mensen van Marokkaanse afkomst, de halfslachtige Nederlandse nationaliteit leidt tot partiële integratie, volgens sommigen, dit kan dan een oorzaak zijn voor de segregatie van deze groep.In de kern draait het hier om de keuze om de Europese overheid om partiële integratie als antwoord te zien op de integratie problematiek versus het recht op sociale cohesie van de bevolking van de diverse EU landen.

8 jch000    
6 maanden geleden door jch000
6
Meld

Mensen! Cultuur is niks anders dan gestold gedrag, een patroon van menselijke gedragingen. Het is niet links, het is niet rechts, het is een impliciet lijstje met regels van een groep mensen.Cultuur is niet een product, het is niet maakbaar, soms maakt men een icoon, een afbeelding en noemt dit cultuur, maar dit is een uiting van cultuur, een afbeelding, een expressie. Expliciet gemaakt wat binnen in de mensen zit.De doodsbedreigingen, het niet willen zien van vrouwen, geweld, ontkennen van de realiteit dat is cultuur. De regels zijn duidelijk voor deze groep en wie zich er niet aan houdt, heeft een probleem.

4 jch000    
7 maanden geleden door jch000
1
Meld

@40De reden dat ik dit denk komt voort uit het onderzoek, namelijk de bekrompen visie en explicite aandacht voor taal en rekenen.Taal versus rekenen:Taal een een verzamelbegrip, en bestaat uit veel gebieden, het meest elementaire is het alfabet.Rekenen (analoog aan het alfabet) daarentegen is slechts een deel van de getalkunde, en getalkunde slechts een onderdeel van de hogere logica, het leren denken in verbanden, het construeren van gedachten.Met hetzelfde gemakt had het onderzoek kunnen gaan over:Aandacht voor het alfabet en voor wiskunde.Het kennisgat wordt de laatste jaren steeds groter. Als men het onderwijs wil voorbereiden op de 21-ste eeuw, dan moet er aandacht zijn voor: filosofie (quantum mechanica) / logica / informatie technologie / ict / stochastiek+statistiek / natuurkunde/ wiskunde/ etc... de technologie wordt complexer, maar als er straks alleen een elite is die weet hoe het werkt dan houd ik mijn hart vast voor UWV Nederland.

41 jch000    
7 maanden geleden door jch000
1
Meld

@38Het gevoel dat ik bij dit onderzoek krijg, is een geloof dat Nederland Temptation Island als ideale wereld ziet. Het geluk ziet men in prachtige conversaties en sociale constructies, een soort bijbels paradijs waar zonder moeite middelen beschikbaar zijn. Kennis is vluchtig en heeft alleen een sociale waarde. Gelukkig zijn er sinds vele eeuwen ook mensen die papier maken, zodat kennis objectiveerbaar is, we weten nu dat de wereld rond is en niet vlak!ps: De wereld is in correct Nederlands niet rond maar bolvormig, rond is voor vlakke figuren, bolvormig kan voor ruimtefiguren.

39 jch000    
7 maanden geleden door jch000
0
Meld

Mooie reacties allemaal, rijk taalgebruik ook! Wat ik begrijp van dit onderzoek is in het onderwijs verzwakking van de kwaliteit geconstateerd. Je kan dit toetsen door een oud boek (1980 als vb) en een nieuw onderwijsboek te vergelijken, zo zou je ook oude examens als referentie kunnen nemen. Nu weet ik wel dat het onderwijs nu andere vaardigheden vraagt van leerlingen, maar bedenk dat de basisvaardigheden: taal, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis etc maar marginaal inhoudelijk zijn veranderd en dat de door het onderwijs gepropageerde 21-ste eeuwse vaardigheden vooral extra handvaten zijn voor mensen die de benodigde basisvaardigheden missen. Een ministerie, die landelijke examens maakt en deze examens ondanks een enorme historie aan examens de cesuur na afname moet herijken, geeft zelf ook aan dat de norm, de norm wat men moet kunnen, geen waarde voor Nederland heeft, helaas denken hightech bedrijven hier anders over, leerlingen kunnen dan misschien allemaal goed spelling en goede taalstijl, maar als leerlingen niet constructief hebben leren denken dan ontstijgen we de metaforische jungle nooit.

10 jch000    
7 maanden geleden door jch000
3
Meld

Inderdaad het gaat allemaal over Rusland, neem bijvoorbeeld " MH17 " op de voorpagina.

6 jch000    
8 maanden geleden door jch000
4
Meld

@6 Alleen de naam Tariq is al een verwijzing naar een gewelddadige geschiedenis. Tenslotte zijn Grutte Pier en Adolf ook beladen namen!

8 jch000    
9 maanden geleden door jch000
0
Meld

Reactie op bericht: Twijfel aan verhaal Kroon

yep....Hij had vergeten een formuliertje in te vullen na het doodschieten van de 'vijand'. Hierdoor is de debriefing niet volgens de protocol verlopen, en dus is hij een hele foute militair.Het lijkt mij allemaal heel duidelijk, de omgekomen 'vijand' had niet mogen worden gedood en daarom is het formuliertje niet ingevuld....

3 jch000    
10 maanden geleden door jch000
2
Meld

Goede zaak en nu nog de administratie op orde, dan komen alle katten weer bij hun huisje terecht na vermissing.

2 jch000    
10 maanden geleden door jch000
0
Meld

Ironisch genoeg heeft de EU top kritiek op de Rusland vanwege het onder druk zetten van politici tijdens verkiezingen, hier in Europa is het niet anders. Analoog aan Rusland worden ook hier politici vervolgd en wordt de stem van het volk genegeerd. Het volk heeft gesproken, laat justitie zwijgen en het dialoog beginnen!

3 jch000    
10 maanden geleden door jch000
0
Meld

@15"Je komt zeker uit de sociale hoek?"Nee, uit de beta hoek en dat is geen geintje.

17 jch000    
10 maanden geleden door jch000
0
Meld

Onderwijs is vooral het overbrengen van de 'goede' werkcultuur, d.w.z. dat docenten hun werkcultuur willen overbrengen aan hun studenten.Deze cultuur wordt vormgegeven door de 'waarden' die de docenten aanhangen, dit zijn de waarden die de docenten willen zien bij de studenten, de genoemde nauwkeurigheid en extravert zijn persoonlijke waarden. Je vindt dit wel belangrijk of simpelweg niet. De selectiedag richt zich op het bezit van de waarden die de docenten belangrijk vinden.Het cijfer op het eindexamen VO gaat over 'denken', over vaardigheden en dus kennis, dit staat (bijna) los van persoonskenmerken, maar goed, zo zal iemand die 'objectief' denkt voor specifieke beroepen geschikt zijn.

13 jch000    
10 maanden geleden door jch000
0
Meld

Natuurlijk is het discriminatie dat Boef zo wordt aangesproken op zijn gedrag, bij een jongeman die niet uit een chronologische-achterstandscultuur was gekomen zou je niemand horen, maar dit is juist het probleem.De meeste Nederlanders ergeren zich niet aan de uitspraak van deze persoon, maar hebben problemen met de waarden die Boef aanhangt. Mensen voelen dat het complex van normen en waarden dat Boef zich aangemeten heeft in strijd is met 21-ste eeuwse waarden en normen.

77 jch000    
11 maanden geleden door jch000
1
Meld

Spat de Catalaanse droom uiteen?De vraag stellen is eigenlijk niet nodig.....Als er sprake is van een Catalaanse droom dan is er logischer wijze ook sprake van een Catalaanse identiteit, deze identiteit blijft gewoon bestaan, misschien nu nog meer, versterkt door de wijze van optreden van de centrale Spaanse regering.Het is gewoon wachten, de wil van de Catalaanse bevolking is duidelijk, het moment nog onduidelijk.

2 jch000    
ongeveer 1 jaar geleden door jch000
2
Meld

Schande: het volk dat de misdaden ondergaan heeft hoort ze te berechten!

25 jch000    
ongeveer 1 jaar geleden door jch000
0
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig