U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
DagmarA | Meld

DagmarA

  • 699641 x Bekeken
  • 4803 Stemmen
  • 4024 Berichten
  • 14870 Reacties


Gewoonweg verbieden, duidelijk en consequent.

1 DagmarA    
4 uur geleden door DagmarA
0
Meld

@5Haar woede op Halsema moet ze niet via Fa(e)ce(s)book uiten.Dat is een "beetje dom".

6 DagmarA    
4 uur geleden door DagmarA
0
Meld

Nederland kent geen expliciet "boerkaverbod".Nederland kent het "Gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding".Vanaf 1 augustus 2019 geldt een verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding in onderwijsinstellingen en zorginstellingen. En ook in het openbaar vervoer en in overheidsgebouwen. Het gaat bijvoorbeeld om een integraalhelm, een bivakmuts of een nikab. Er gelden wel een paar uitzonderingen. U mag uw gezicht bedekken als dit nodig is voor werk of voor sport of bij evenementen. Denk daarbij aan een feest. Het verbod geldt ook niet in sommige delen van zorginstellingen.

47 DagmarA    
4 uur geleden door DagmarA
2
Meld

Zo en nu niet meer zeiken wie er voor stemden:Het voorstel is op 29 november 2016 aangenomen door de Tweede Kamer. SP, PvdD, PvdA, Van Vliet, 50PLUS, Klein, Houwers, Monasch, VVD, SGP, ChristenUnie, CDA, Groep Bontes/Van Klaveren en PVV stemden voor.De Eerste Kamer heeft het voorstel op 26 juni 2018 na stemming bij zitten en opstaan aangenomen.SGP, ChristenUnie, VVD, CDA, PvdD, 50PLUS, OSF en PVV stemden voor.En even ter info:Na de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 nam Baudet op 23 maart dat jaar als FvD-fractievoorzitter zitting in de Tweede Kamer der Staten-Generaal.

38 DagmarA    
4 uur geleden door DagmarA
3
Meld

UPDATE: Op vrijdag 20 september hebben nog eens vier verdachten zich gemeld bij de politie. Het gaat om een vier jongens in de leeftijd van 13, 14 en 15 jaar uit Den Haag. Zij zijn aangehouden. Naar de rol van alle vijf de jongeren doet de recherche verder onderzoek. Meerdere aanhoudingen worden daarbij niet uitgesloten.https://www.politie.nl/nieuws/2019/september/19/06-den-haag---verdachte-14-aangehouden-voor-mishandeling-willem-de-zwijgerlaan.html

14 DagmarA    
4 uur geleden door DagmarA
0
Meld

Waar wordt in vredesnaam gesteld dat het slachtoffer een moslima zou zijn?Het is en blijft, o.b.v. dit artikel, een laffe daad van 4 jongens jegens 1 vrouw.

39 DagmarA    
4 uur geleden door DagmarA
0
Meld

Gevalletje partner Schaap gooit Leens'ruiten in d.w.z.  Leens' zaak roekeloos en moedwillig benadelen.

2 DagmarA    
4 uur geleden door DagmarA
0
Meld

Rosanne Kropman>dom schaap.

1 DagmarA    
4 uur geleden door DagmarA
0
Meld

Wat een stelketje agressieve idioten.Ze mishandelen de vrouw lichamelijk en geestelijk.Ik wens de vrouw sterkte toe.En de daders gaan hopenlijk een fiks tijdje achter de dikke deur (áls ze gepakt én bestraft worden)Tsjonge,mtsjonge het moet niet gekker worden.

16 DagmarA    
5 uur geleden door DagmarA
2
Meld

Weet u de leeftijd is voor mij niet eens zo belangrijk.Dat die dader wordt opgepakt daarentegen wél.Levensgevaarlijke gek.

1 DagmarA    
7 uur geleden door DagmarA
1
Meld

Ter info;Percentage taxi-ongevallen in Amsterdam fors hoger dan landelijk gemiddelde.https://www.at5.nl/artikelen/196890/percentage-taxi-ongevallen-in-amsterdam-fors-hoger-dan-landelijk-gemiddelde

10 DagmarA    
8 uur geleden door DagmarA
1
Meld

Haagse desinteresse.

5 DagmarA    
9 uur geleden door DagmarA
3
Meld

Volledig het spoor bijster.

86 DagmarA    
9 uur geleden door DagmarA
1
Meld

Ieder zijn/haar meug.Ik pas.

12 DagmarA    
10 uur geleden door DagmarA
0
Meld

@12Dus??Rambo: Last Blood in première op 19-09-2019 (bron: Filmladder)On topic:Rambo serie is voor velen "jong volwassenen sentiment".Mooie aanvulling op dit sentiment.

16 DagmarA    
10 uur geleden door DagmarA
0
Meld

Gefeliciteerd, Davy.

1 DagmarA    
10 uur geleden door DagmarA
0
Meld

@6Ik schrijf alleen maar;Da's snel "Ik heb hem vanmiddag in de bioscoop gezien".Vanaf 19 september in de bioscoop; vanaf 24 januari 2020 te koop op dvd en blu-ray.

8 DagmarA    
10 uur geleden door DagmarA
0
Meld

@2Da's snel "Ik heb hem vanmiddag in de bioscoop gezien".Vanaf 19 september in de bioscoop; vanaf 24 januari 2020 te koop op dvd en blu-ray.

4 DagmarA    
10 uur geleden door DagmarA
1
Meld

@23Zou op met uw vergelijking.Geen woord uit uw pen over het leed dat de kinderen is aangedaan.Geen woord!!!U bent u net zo'n gevoelloos kreng als de daders en hun klanten.Maar wel de reageerders alhier veroordelen.Zout op.

27 DagmarA    
10 uur geleden door DagmarA
7
Meld

@21Kan mij er he-le-maal niets bij voorstellen dat mensen kicken op dit soort zaken.Als ik zoiets lees word ik boos, heel erg boos op de "dader".Als ik zoiets lees krijg ik medelijden, heel veel medelijden met het "slachtoffer".Sorry, in dit soort zaken ben ik een "weekdier"/"softie": het-zij-zo.

24 DagmarA    
10 uur geleden door DagmarA
2
Meld

@12Heeft u überhaupt het artikel gelezen??Of heeft het artikel gelezen en heeft u geen "emphatisch vermogen"?Geen straf is zwaar genoeg om het aangedane leed van de meisjes goed te maken.Zulke zieke gasten verdienen het licht in hun ogen [email protected] geloof u op uw woord: tenenkrommend dat er niet actief wordt gehandeld op een melding.

22 DagmarA    
11 uur geleden door DagmarA
3
Meld

@10Die 2 dames deden het werk waarschijnlijk uit vrije keuze.Prima.Deze 2 meisjes zijn 11 jaar "geëxploiteerd" door hun bloedeigen moeder en haar partner.De meisjes zijn nu 13 en 19 jaar.Voor het leven getekend door hun bloedeigen moeder en haar partner.Ik begrijp @9 (Ik vorl moordlust.) wel.

18 DagmarA    
11 uur geleden door DagmarA
1
Meld

Tjesus, de moeder is ziek: ze wacht op een niertransplantatie.Ik hoop dat er geen nier op tijd voor dat monster beschikbaar komt.Hard, ik weet het.Maar niet zo hard als het leed dat zij haar bloedeigen kids 11 jaar heeft aangedaan.

11 DagmarA    
11 uur geleden door DagmarA
1
Meld

WTF????Hoe ziek is die moeder.Hoe ziek is die partner.Hoe ziek zijn die "klanten".Geen straf kan het aangedane leed van de meisjes goedmaken.Arme kindjes.

8 DagmarA    
11 uur geleden door DagmarA
0
Meld

Kinderen jong leren zwemmen: prima.Kan ook in Nederland.Niet alleen voor dit 3-jarig ventje.

2 DagmarA    
14 uur geleden door DagmarA
2
Meld

Omstreden voorlichtingsboekjes weg ........Er komt een herziene versie...........Brengen ze de boodschap uit het boekje gewoon mondeling, keer op keer, drammen en blijven drammen tot de boodschap zich genesteld heeft in de hoofden van de leerlingen.......

5 DagmarA    
14 uur geleden door DagmarA
1
Meld

Statement Politie:Politie moet schade schietpartij Alphen vergoedenhttps://www.politie.nl/nieuws/2019/september/20/politie-moet-schade-schietpartij-alphen-vergoeden.html

3 DagmarA    
14 uur geleden door DagmarA
2
Meld

Ik wens Frits succes en een spoedig herstel toe.

8 DagmarA    
14 uur geleden door DagmarA
3
Meld

Zeker is: vergoeden van letselschade en overlijdensschade.Mogelijk vergoeding van ook andere schade.Betaling is natuurlijk uit de pot, gevuld door de Belastingbetaler.Maar i.i.g. worden de getroffenen (deels) schadeloosgesteld na 8 jaar.Geld vergoedt niet alles, het is een kleine pleister op een hele grote wond.

2 DagmarA    
14 uur geleden door DagmarA
1
Meld

@20Een alternatief is wellicht ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up van van Grimas en PXP Professional Colours, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. De waterschmink bevat geen chemische conserveermiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen) of halogeen organische verbindingen. Water Make-up werkt net als waterverf. De kleuren zijn onderling mengbaar. O.m. verkocht door Schmink Specialist, Weert.

24 DagmarA    
15 uur geleden door DagmarA
4
Meld

@11Foei, elektrische kacheltjes!!I.h.k.v. het klimaat moet men denken aan duurzame warmte.Duurzame verwarming is verwarming zonder uitstoot van CO2: warmte uit duurzame stroom of biogas, warmte van zonneboilers, warmte uit de bodem die in de zomer is opgeslagen, en warmte uit diepere aardlagen. De vertrouwde cv-ketel op gas zal stap voor stap vervangen worden door elektrische warmtepompen en stadsverwarming via warmtenetten. Tsja, kost een hele berg geld.En de stadsverwarming mag nog steeds de prijs voor warmte koppelen aan de aardgasprijs én heeft een monopolie-positie (levering warmtewisselaars, erkenning bedrijven, geen overstap naar andere warmteleverancier).Heb daar al mee te maken, klimaatvriendelijk maar kniponvriendelijk.

12 DagmarA    
15 uur geleden door DagmarA
1
Meld

Ter (achtergrond) informatie;09:08Sein brand meester gegeven bij zeer grote brand in Tilburghttps://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3071084/Sein-brand-meester-gegeven-bij-zeer-grote-brand-in-Tilburg09:29Burgemeester Theo Weterings: 'We steunen de getroffen ondernemers waar we kunnen na de brand'https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3071078/Burgemeester-Theo-Weterings-We-steunen-de-getroffen-ondernemers-waar-we-kunnen-na-de-brand

1 DagmarA    
15 uur geleden door DagmarA
0
Meld

Vermoord draadje.Dood draadje.Dader bekend.

94 DagmarA    
15 uur geleden door DagmarA
5
Meld

In totaal is er voor deze regeling €33.000 beschikbaar. 25 mei 2018: Gas laten afsluiten kost tussen de 300 en 700 euroDe kosten om je gasaansluiting af te sluiten verschillen per netbeheerder en liggen tussen de € 300,- en € 700,-.Het aantal inwoners in Arnhem is met 24.705 inwoners toegenomen (afgerond is dat 18%): van 134.572 in 1995 tot 159.277 in 2019.Er wonen 78.985 huishoudens in Arnhem.Er zijn 74.416 woningen in Arnhem.Bron: allecijfers.nl Informatie gemeente Arnhem

7 DagmarA    
16 uur geleden door DagmarA
0
Meld

Vermoord draadje.Dood draadje.Dader is bekend.

70 DagmarA    
16 uur geleden door DagmarA
4
Meld

@26Lees het artikel via de link in mijn reactie.De trol alhier gebruikt alle 6 stappen.Klap 1 : Geen argumentenKlap 2 : Je begrijpt er niets van!Klap 3 : Gebruik een quoteKlap 4 : Off TopicKlap 5 : Het buitenlandKlap 6 : Snoer de mondDe waarheid van de trol is de enige waarheid die telt.Altijd.Mateloos irritant, dat is waar. Altijd.

68 DagmarA    
16 uur geleden door DagmarA
3
Meld

O.m. @21 resp @22;Er zit altijd één mafketel tussen die een andere mening heeft. Een discussie is een gedachtewisseling waarbij doorgaans verschillende meningen worden uitgewisseld. Maar dan moet iemand wel naar de mening van een ander willen luisteren en de discussie aan willen gaan. Sla de boel dus niet meteen dood, zoals hier weer gebeurt door één specifieke reageerder.Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, als je het daar maar samen over eens bent.Zie: https://www.42bis.nl/2016/07/6-klappen-om-online-discussie-helemaal-dood-slaan/

25 DagmarA    
16 uur geleden door DagmarA
5
Meld

Volgende golf die een topbaan wil:https://www.kis.nl/artikel/arbeidstoeleiding-vrouwelijke-statushouders-we-hebben-een-helikopterblik-nodig

12 DagmarA    
16 uur geleden door DagmarA
3
Meld

Ter info:"Van de statushouders die sinds 2015 in  Nederland zijn, blijkt nog maar 17 procent werk te hebben gevonden. En dan ook nog vaak onder hun niveau en deels parttime. Dat is weliswaar meer dan een jaar geleden (13 procent), maar blijft nog steeds ruim achter bij de verwachtingen. Zeker gezien het feit dat de economie als een tierelier draait en er volop vraag naar arbeid is"https://www.rtlz.nl/opinie/column/4841656/werkloosheid-vluchtelingen-kabinet-integratie-beleid-arbeidsmarkt.gebaseerd op: Monitor gemeentelijk beleid arbeidstoeleiding vluchtelingen 2019https://www.kis.nl/artikel/iets-meer-statushouders-aan-het-werk

20 DagmarA    
16 uur geleden door DagmarA
0
Meld

Woning aardgasvrij maken kost woningbezitter ruim € 20.000https://www.berenschot.nl/publish/pages/6382/eigen_huis_magazine_-_wat_de_woningbezitter_betaalt_als_we_stoppen_met_aardgas_-20180618.pdf

4 DagmarA    
17 uur geleden door DagmarA
0
Meld

????????Ter info een artikel van 19.09.2019;Advocaat Peter Schouten vond beveiliging onvoldoende toen hij met de dood werd bedreigdhttps://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3070490/Advocaat-Peter-Schouten-vond-beveiliging-onvoldoende-toen-hij-met-de-dood-werd-bedreigd

1 DagmarA    
17 uur geleden door DagmarA
3
Meld

@15????Ilgun is in Zaandam geboren en is van Turkse komaf.

16 DagmarA    
1 dag geleden door DagmarA
5
Meld

Facebookpagina Tegen Boerkaverbod>donatie voor app Safety4her>Zaandammer>Ismail Ilgun>treiter­vlogger

11 DagmarA    
1 dag geleden door DagmarA
2
Meld

Zie ook;https://www.nieuwskoerier.nl/news/533368-14-jarige-jongen-aangehouden-in-verband-met-dood-71-jarige-hagenaarhttps://www.nieuwskoerier.nl/news/533385-jongen-14-meldt-zich-voor-mishandeling-met-fatale-afloop-van-man-71https://www.nieuwskoerier.nl/news/533399-jongen-14-aangehouden-in-verband-met-dood-71-jarige-man/out

3 DagmarA    
1 dag geleden door DagmarA
1
Meld

BeledigenBeledigen is het doen van kwetsende uitspraken die iemands eer en goede naam kunnen aantasten. Zeg nooit kwetsende dingen over andere mensen, ook niet online!Smaad/lasterAls je opzettelijk iemands goede naam of eer aantast door die persoon van iets te beschuldigen, noemen we dit smaad. Als je dit doet met het idee dat het waar is, wordt het laster genoemd. 

1 DagmarA    
1 dag geleden door DagmarA
4
Meld

@3:) Dank u :)

11 DagmarA    
1 dag geleden door DagmarA
2
Meld

@1Waar zijn de andere 2 die de aanhouding melden?

2 DagmarA    
1 dag geleden door DagmarA
2
Meld

Rijksbegroting 2019-17.09.2019;Het gaat goed op de arbeidsmarkt en de werkloosheid blijft dalen.De Nederlandse economie blijft groeien19.09.2019:vijftien winkels in Nederland dichtcirca 1400 medewerkers werkeloosfilialen, webshop en het hoofdkantoor worden ‘op of voor 31 december gesloten’Zo goed gaat het dus.......not.

1 DagmarA    
1 dag geleden door DagmarA
0
Meld

Al mijn zwarte vrienden spelen samen met hun oude, blanke klasgenoten met veel plezier al zo'n 40 jaar Zwarte Piet.In hun vrije tijd, al-le-maal, in november/december.Schijnbaar kan het dus wel............

9 DagmarA    
1 dag geleden door DagmarA
0
Meld

Chantelle Brown-Young, beter bekend als supermodel Winnie Harlow, reist al jaren de wereld over om te vertellen over haar pigmentafwijking vitiligo, maar daar is de beauty zo langzamerhand helemaal klaar mee. In een interview met de Canadese editie van glossy Elle zegt Harlow: ,,Ik word er echt doodziek van om alleen maar over mijn huid te praten. Dus dat doe ik nooit meer.''Volgens het model wil ze liever geen rolmodel meer zijn voor mensen die dezelfde ziekte hebben als zij. Praten over vitiligo is wat haar betreft niet meer aan de orde, omdat het volgens haar niks of te weinig oplevert.Chantelle Brown-Young=Winnie Harlow (@winnieharlow) | Twitter=Jamaican Canadian (@winnieharlow) • Instagram-foto's en -video's

5 DagmarA    
1 dag geleden door DagmarA
0
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig