U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Laatste nieuws over Persoonsgegevens

  • 1
Het kabinet laat onderzoeken of er een voorziening kan komen waarmee dat kan, staat in nieuwe privacyplannen van minister Dekker voor Re ...

12 dagen geleden door NOS

  • 2
Zorgverzekeraars vragen aan artsen veel meer informatie over behandelingen dan nodig en daarmee is de privacy van de patiënt in gevaar, ...

14 dagen geleden door Inter

  • 0
Altijd balen, als je de cc-knop gebruikt in plaats van bcc-knop. Het gevolg is namelijk dat iedereen kan zien aan wie de mail is verstuu ...

22 dagen geleden door RTL Nieuws

  • 2
Het Ministerie van Financiën staat op het punt om bedrijven te verplichten op grote schaal persoonlijke data te exporteren. Privacy Fir ...

27 dagen geleden door Hadito

  • 3
Veertig procent van de door de Repuatiefabriek ondervraagde Nederlanders is zich niet bewust van het feit dat Google allerlei persoonsge ...

ongeveer 1 maand geleden door technienieuws

  • 3
Het voorstel van Roland Pierik en Marcel Verweij is dan ook om deelname aan het Rijksvaccinatieprogramma wettelijk te verbinden aan toeg ...

ongeveer 1 maand geleden door Wilmama

  • 4
Bits of Freedom wil dat het grootschalig lekken van persoonsgegevens bij advertentieveilingen een halt wordt toegeroepen. Dagelijks be ...

ongeveer 1 maand geleden door technienieuws

  • 2
Volgens de Autoriteit Persoonsgegevens is filmen op een toilet een "te grote inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van betrokkenen ...

ongeveer 1 maand geleden door NOS

  • 0
Elke organisatie in Nederland was het afgelopen jaar in de ban van de nieuwe, strenge privacywetgeving uit Brussel. Toch staat te midden ...

2 maanden geleden door Febee

  • 1
De politie gaat ondanks nieuwe instructies opnieuw de fout in met het publiceren van persoonlijke gegevens op sociale media. Dat blijkt ...

2 maanden geleden door AD

  • 1
Nou, waarde voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens alsook vriend van de show Aleid Wolfsen, uw bezwaarschrift kan ingediend worde ...

3 maanden geleden door Moskowfiets

  • 0
Persoonsgegevens spelen altijd een rol in het sollicitatieproces, of je dit nu wilt of niet. Dat zegt een meerderheid van de ondervraa ...

3 maanden geleden door Moskowfiets

  • 0
Uit onderzoek van Reporter Radio en regionale media blijkt dat er vorig jaar 91 datalekken waren. In 2017 waren dit er nog 52. ...

3 maanden geleden door NOS

  • 2
Als websitebezoekers trackingcookies weigeren, moeten ze desondanks een werkende site voorgeschoteld krijgen. Dat zegt de Autoriteit Per ...

3 maanden geleden door Inter

  • 0
Websites die bezoekers alleen toegang geven op hun site als deze akkoord gaan met het plaatsen van zogeheten ‘tracking cookies’ of a ...

3 maanden geleden door Febee

Best gewaardeerd "Persoonsgegevens"

  • 14
Als de gemeente niet stopt, kan er een boete van 50.000 euro worden opgelegd. ...

ongeveer 1 jaar geleden door NOS

  • 10
Aangezien hij na twee weken pas rond de 10.000 euro zit gebruikt hij de mailinglijst die hij voor het referendum heeft opgebouwd nu als ...

meer dan 2 jaar geleden door Mc

  • 7
Beveiliging van de gegevens is essentieel, klinkt het vaak. De voordelen van het opslaan van persoonskenmerken wegen sterk op tegen de n ...

meer dan 2 jaar geleden door Moskowfiets

  • 7
Het blijkt dat Microsoft in strijd met de wet veel gegevens verzamelt van Windows-gebruikers. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) komt m ...

ongeveer 1 jaar geleden door Inter

  • 6
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vindt dat de nieuwe 'aftapwet', die de inlichtingendiensten meer bevoegdheden moet geven, de rechten ...

meer dan 2 jaar geleden door Tjeempie

  • 5
Ondanks dat veel 50-plussers al maatregelen nemen om zichzelf online te beschermen, is meer dan de helft van hen bezorgd over de veiligh ...

meer dan 2 jaar geleden door Doehetlekkerzelf


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Voorzittershamer
Auto rijdt 229 km/u op de A2 bij Breukelen
@3Die hebben ze door de snelheid niet kunnen zien...wie weet komt het kenteken boven w...

1 minuut geleden door Voorzittershamer

PuurHagelslag
AOW-leeftijd stijgt de komende tijd langzamer
@5"stijgt" dat is er mis mee....

1 minuut geleden door PuurHagelslag

Reconquista
Bescherming voor Duitse burgemeesters na doodbedreigingen van extreemrechts
Dit krijg je als je je afsluit voor de gevaren en gevolgen van massa-immigratie. Terrorism...

2 minuten geleden door Reconquista

jantje van leiden
Inspectie: Haga Lyceum zocht zelf media op waardoor rapport openbaar is
Ik begin steeds meer het vermoeden te krijgen dat de aantijgingen richting het Haga Lyceum...

2 minuten geleden door jantje van leiden

GreyB
Kritiek bij Russische zender, verdachte MH17 ontkent betrokkenheid
@107"....heb ik gisteravond nog gezien op Россия-1."Niet verrassend......

2 minuten geleden door GreyB

IJzervreter
De Prijs van het Paradijs: de zelfmoordaanslag op burgers bestaat 25 jaar
@1Daarvoor probeerden ze het met oorlogen, toen dat niet meer zo goed ging stapten ze ov...

3 minuten geleden door IJzervreter

janpietersn
Kritiek bij Russische zender, verdachte MH17 ontkent betrokkenheid
@106En wie liegt dat?Zijn dat dezelfde mensen die die tegendemonstranten levend in de ...

3 minuten geleden door janpietersn

Flipper
Auto rijdt 229 km/u op de A2 bij Breukelen
Op moment van schrijven @1 en @2 stellen twee vragen.Ik vraag me af waarom ze het niet a...

3 minuten geleden door Flipper

Hollander1967
Kritiek bij Russische zender, verdachte MH17 ontkent betrokkenheid
@95 Voor u is dat zo. Voor mij niet....

4 minuten geleden door Hollander1967

shym
Ons eten komt overal vandaan en dat levert nieuwe gevaren op, zeggen onderzoekers
Krankzinnig toch als je ziet dat de karren onnadenkend vol woorden geladen met boontjes, v...

4 minuten geleden door shym


Verhitte discussies
Gezondheidsraad: ook jongens moeten worden ingeënt tegen HPV
Niet alleen meisjes, maar ook jongens moeten worden ingeënt tegen HPV. Dat adviseert de Ge...

1 dag geleden door RTL Nieuws - 334 reacties

Een verbijsterend inkijkje in een Chinees opvoedkamp, waar moslims wor...
Een tv-ploeg kreeg toegang tot een kamp in de regio Xinjiang, waar moslims opgevoed worden...

1 dag geleden door Shit...Fan...WhatAMess - 295 reacties

Wat alternatieve "genezers je nooit vertellen
Een mooi overzicht van de alternatieve kwaaddoeners.

17 uur geleden door Cremabatida - 126 reacties

Kritiek bij Russische zender, verdachte MH17 ontkent betrokkenheid
Het internationale onderzoeksteam (JIT) gaat drie Russen en een Oekraïner vervolgen voor h...

22 uur geleden door NOS - 111 reacties

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig