Laatste nieuws over Persoonsgegevens

  • 0
Gegevens van duizenden klanten van verzekeraar Achmea zijn op straat komen te liggen. Dat heeft een woordvoerder bevestigd na berichtgev ...

4 dagen geleden door DruppeltjeDrie

  • 0
De beveiliging van persoonsgegevens bij de Belastingdienst is nog steeds niet op orde. Volgens de fiscus is het "technisch onmogelijk". ...

4 dagen geleden door Nu.nl

  • 2
Dat staat in een brief van directeur-generaal Jaap Uijlenbroek van de Belastingdienst aan de Autoriteit Persoonsgegevens. ...

5 dagen geleden door NOS

  • 0
Dat meldt De Telegraaf. Volgens het ziekenhuis ligt de fout bij de drukker. ...

19 dagen geleden door NOS

  • 1
Het gaat onder meer om het telefoonnummer dat mensen registeren als extra beveiligingslaag, de zogeheten tweestapsverificatie. ...

19 dagen geleden door NOS

  • 0
Aegon heeft de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ingelicht over een datalek binnen het eigen bedrijf. Enkele tientallen klanten van Aegon ...

25 dagen geleden door CyberverzekeringBedrijven.nl

  • 1
In 2015 onderzocht de Autoriteit Persoonsgegevens hoe de Nederlandse politie gegevens verwerkt, omdat de politie volgens de AP niet geno ...

26 dagen geleden door AnnevandeBeek

  • 0
Na zes maanden was de controle op de inzage van politiegegevens nog altijd onvoldoende. De Autoriteit Persoonsgegevens spreekt van “ee ...

26 dagen geleden door Hadito

  • 0
De Europese Unie bekijkt of het mogelijk is om Europese politieke partijen te beboeten die misbruik maken van persoonsgegevens. Het gaat ...

ongeveer 1 maand geleden door AnnevandeBeek

  • 1
Google moet zich voor een Amerikaanse rechter verantwoorden voor het opslaan van locatiegegevens. De techreus wordt ervan beschuldigd da ...

ongeveer 1 maand geleden door RTL Nieuws

  • 0
Studentenhuisvester DUWO stuurde in een mail naar bewoners van de Spinozacampus in Zuidoost een bijlage met persoongegevens van bijna 90 ...

2 maanden geleden door DagmarA

  • 1
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft een bedrag van 48.000 euro geïnd van de vermogensbeheerder Theodoor Gilissen voor het overtreden v ...

2 maanden geleden door Nu.nl

  • 0
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet (AVG) van kracht. AVG staat voor Algemene verordening gegevensbescherming en deze wetgeving ge ...

3 maanden geleden door Tipify

  • 1
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet (AVG) van kracht. AVG staat voor Algemene verordening gegevensbescherming en deze wetgeving ge ...

3 maanden geleden door Tipify

  • 1
Het lukt de Belastingdienst niet om voor 1 januari 2019 te stoppen met het verwerken van het burgerservicenummer (BSN) in het btw-nummer ...

3 maanden geleden door Nu.nl

Best gewaardeerd "Persoonsgegevens"

  • 14
Als de gemeente niet stopt, kan er een boete van 50.000 euro worden opgelegd. ...

ongeveer 1 jaar geleden door NOS

  • 10
Aangezien hij na twee weken pas rond de 10.000 euro zit gebruikt hij de mailinglijst die hij voor het referendum heeft opgebouwd nu als ...

meer dan 2 jaar geleden door Mc

  • 7
Beveiliging van de gegevens is essentieel, klinkt het vaak. De voordelen van het opslaan van persoonskenmerken wegen sterk op tegen de n ...

ongeveer 1 jaar geleden door Moskowfiets

  • 7
Het blijkt dat Microsoft in strijd met de wet veel gegevens verzamelt van Windows-gebruikers. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) komt m ...

ongeveer 1 jaar geleden door Inter

  • 6
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vindt dat de nieuwe 'aftapwet', die de inlichtingendiensten meer bevoegdheden moet geven, de rechten ...

ongeveer 1 jaar geleden door Tjeempie

  • 5
Ondanks dat veel 50-plussers al maatregelen nemen om zichzelf online te beschermen, is meer dan de helft van hen bezorgd over de veiligh ...

ongeveer 1 jaar geleden door Doehetlekkerzelf


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Marrie
Sympathisanten willen 200.000 euro ophalen voor ‘blokkeer-Friezen’
@445E.Meel zit er nogal over in.Die begint een beetje de weg kwijt te raken tussen lin...

minder dan een minuut geleden door Marrie

Dune
Wereldwijde steun bij start klimaatcommissie in Ridderzaal
@2 Aangetoond?? Waar dan?...

minder dan een minuut geleden door Dune

PeKa
Dader vermoedelijk 55-jarige Syriër Politie sluit terreur bij gijzeling Keulen niet uit
"De politie houdt er rekening mee dat de man die maandag een vrouw gijzelde in Keulen een ...

minder dan een minuut geleden door PeKa

info
Waarschuwingsborden tegen Albanezen zijn illegaal, maar ze hangen er nog steeds
maar goed, trek er een lekker draadje van Schildpad. enjoy de leuter de teut. cu later ...

minder dan een minuut geleden door info

E.Meel
Sympathisanten willen 200.000 euro ophalen voor ‘blokkeer-Friezen’
Wellicht is de kas leeg van Stichting Vrienden van de PVV.Het zou me werkelijk niet me...

minder dan een minuut geleden door E.Meel

Nude
Trump noemt Stormy Daniels ‘paardenkop’
@2Zeg ook even tegen Trump dat zijn rechtszaak klaar was dan....

1 minuut geleden door Nude

solidsteel
Trump noemt Stormy Daniels ‘paardenkop’
Trumpolina....

1 minuut geleden door solidsteel

techcenter
Sympathisanten willen 200.000 euro ophalen voor ‘blokkeer-Friezen’
@447Dat zal voor sommige mensen een goede handel zijn.Zet een Funding website op en va...

1 minuut geleden door techcenter

Schildpad
Trump noemt Stormy Daniels ‘paardenkop’
@17Ik denk dat je het ook in de context moet zoeken, en niet slechts in dat ene woord....

1 minuut geleden door Schildpad


Verhitte discussies
Sympathisanten willen 200.000 euro ophalen voor ‘blokkeer-Frieze...
Sympathisanten van de 34 Friese verdachten die de A7 bij Joure blokkeerden op de dag van d...

6 uur geleden door AD - 459 reacties

Trump: Klimaatverandering bestaat toch, maar lost vanzelf op
De Amerikaanse president Donald Trump erkent dat klimaatveranderingen bestaan. Maar hij de...

1 dag geleden door Nu.nl - 388 reacties

Griepprik 2018
In oktober en november krijgen zo'n 6 miljoen mensen van hun huisarts een uitnodiging voor...

21 uur geleden door Wilmama - 271 reacties

Schokkende beelden: Antisemitische aanval in New York
In New York is een oudere man, een orthodoxe Jood, op een gruwelijke wijze in elkaar gesla...

1 dag geleden door Febee - 177 reacties

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig