Laatste nieuws over Persoonsgegevens

  • 2
Bij 10.000 mensen hebben het afgelopen half jaar een privacyklacht ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Mensen trekken voo ...

6 dagen geleden door technienieuws

  • 0
Een halfjaar geleden werd de nieuwe Europese privacywet van kracht. Sindsdien zijn bij de Autoriteit Persoonsgegevens bijna tienduizend ...

6 dagen geleden door NOS

  • 0
De deelfietsdienst Mobike stuurt onwettig locatiegegevens en telefoonnummers van Nederlandse en andere Europese gebruikers naar China en ...

7 dagen geleden door Nu.nl

  • 0
De persoonsgegevens van mensen die de game Fallout 76 spelen zijn door een softwarefout gelekt. ...

13 dagen geleden door Nu.nl

  • 3
De Tweede Kamer heeft ingestemd met een motie van VVD en D66 voor een 'digitale kluis'. Daarmee kunnen Nederlanders online persoonsgebon ...

14 dagen geleden door Nu.nl

  • 1
Postbedrijf Sandd, concurrent van PostNL, wordt er opnieuw van beschuldigd gevoelige post kwijt te zijn kwijtgeraakt.Een inwoner uit E ...

15 dagen geleden door CyberverzekeringBedrijven.nl

  • 2
De websites en apps van aan Talpa gelieerde programma’s zijn ‘informatiehongerig’. Het productiebedrijf deelt deze gegevens over l ...

20 dagen geleden door technienieuws

  • 1
In 2016 werd Uber gehackt en kwamen de gegevens van miljoenen klanten en chauffeurs in handen van de hackers. ...

22 dagen geleden door NOS

  • 0
Bij de Autoriteit Persoonsgegevens kwamen ook veel vragen binnen van bedrijven en burgers over de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbe ...

25 dagen geleden door NOS

  • 1
De inloggegevens van circa tienduizend klanten van ah.nl zijn onbedoeld gedeeld met enkele online service providers van de retailer. Dat ...

ongeveer 1 maand geleden door technienieuws

  • 1
De Autoriteit Persoonsgegevens legt het UWV een dwangsom op als de beveiliging van de gegevens over een jaar niet is verbeterd. ...

ongeveer 1 maand geleden door NOS

  • 0
De Kamer van Koophandel (KVK) onderzoekt in welke mate ondernemers last hebben van commercieel gebruik van het handelsregister. Gegevens ...

ongeveer 1 maand geleden door Nu.nl

  • 0
Gegevens van duizenden klanten van verzekeraar Achmea zijn op straat komen te liggen. Dat heeft een woordvoerder bevestigd na berichtgev ...

2 maanden geleden door DruppeltjeDrie

  • 0
De beveiliging van persoonsgegevens bij de Belastingdienst is nog steeds niet op orde. Volgens de fiscus is het "technisch onmogelijk". ...

2 maanden geleden door Nu.nl

  • 2
Dat staat in een brief van directeur-generaal Jaap Uijlenbroek van de Belastingdienst aan de Autoriteit Persoonsgegevens. ...

2 maanden geleden door NOS

Best gewaardeerd "Persoonsgegevens"

  • 14
Als de gemeente niet stopt, kan er een boete van 50.000 euro worden opgelegd. ...

ongeveer 1 jaar geleden door NOS

  • 10
Aangezien hij na twee weken pas rond de 10.000 euro zit gebruikt hij de mailinglijst die hij voor het referendum heeft opgebouwd nu als ...

meer dan 2 jaar geleden door Mc

  • 7
Beveiliging van de gegevens is essentieel, klinkt het vaak. De voordelen van het opslaan van persoonskenmerken wegen sterk op tegen de n ...

ongeveer 1 jaar geleden door Moskowfiets

  • 7
Het blijkt dat Microsoft in strijd met de wet veel gegevens verzamelt van Windows-gebruikers. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) komt m ...

ongeveer 1 jaar geleden door Inter

  • 6
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vindt dat de nieuwe 'aftapwet', die de inlichtingendiensten meer bevoegdheden moet geven, de rechten ...

meer dan 2 jaar geleden door Tjeempie

  • 5
Ondanks dat veel 50-plussers al maatregelen nemen om zichzelf online te beschermen, is meer dan de helft van hen bezorgd over de veiligh ...

ongeveer 1 jaar geleden door Doehetlekkerzelf


ADVERTENTIE


Laatste reacties
GOTCHA666
Peilingwijzer: Forum voor Democratie enige winnaar
@9 Dat is gewoon een trolMensen ook al framen voor extreem [email protected]

1 minuut geleden door GOTCHA666

GOTCHA666
Peilingwijzer: Forum voor Democratie enige winnaar
@8 Nee dat is dus niet zoVVD is alleen voor het grootkapitaal en dat is maar 10% in Nede...

2 minuten geleden door GOTCHA666

DTS
Peilingwijzer: Forum voor Democratie enige winnaar
@2 Onderbouw deze beschuldiging....

4 minuten geleden door DTS

Roy-050
Peilingwijzer: Forum voor Democratie enige winnaar
@4, @5 20-30% van de Nederlanders vaart wel bij het VVD beleid, dus is het niet vreem...

4 minuten geleden door Roy-050

DTS
Nederland kiest: altijd wintertijd!
Dus 3000 mensen zijn 'Nederland'? Als we al wat aan de Nederlanders willen vragen, moeten ...

5 minuten geleden door DTS

Hadjememaar
Nederland kiest: altijd wintertijd!
Nederland had al zomer- en wintertijd voordat ook maar iemand van een EU gehoord had.De ...

7 minuten geleden door Hadjememaar

GOTCHA666
Nederland kiest: altijd wintertijd!
Kajsa hier heb je nepnieuws van het ADDoe er wat aan...

8 minuten geleden door GOTCHA666

Seconda
Peilingwijzer: Forum voor Democratie enige winnaar
Blinde paarden, al jaren ellende met die VVD en tóch blijven stemmen.Tijd dat de hogere...

8 minuten geleden door Seconda

GOTCHA666
“Binnen 40 jaar moslims in de meerderheid in Europa”
@242 Je geeft alvast toe dat het een vooroordeel dat is een begin...

9 minuten geleden door GOTCHA666

TiTa Tovenaar
“Binnen 40 jaar moslims in de meerderheid in Europa”
@242 Waarom stem je op de partij met de meeste integriteitsschandalen?...

9 minuten geleden door TiTa Tovenaar


Verhitte discussies
16-jarig meisje doodgeschoten bij school Essenburgstraat Rotterdam
Bij een schietpartij in Rotterdam is zojuist een dode gevallen. Dat meldt de politie op Tw...

17 uur geleden door boevennieuws.nl - 347 reacties

“Binnen 40 jaar moslims in de meerderheid in Europa”
Binnen de 40 jaar zullen in West-Europa moslims in de meerderheid zijn. Dat is het besluit...

24 uur geleden door Nexit-En-Snel - 246 reacties

Trump wil migrantenkinderen van ouders blijven scheiden
De Amerikaanse president Donald Trump heeft aangekondigd dat hij migrantenkinderen van hun...

22 uur geleden door DTS - 208 reacties

Kerstfeest wordt winterfeest
Om bepaalde bevolkingsgroepen te ontzien wordt Kerstfeest omgedoopt in Winterfeest. Om die...

10 uur geleden door in holland - 116 reacties

PVV haalt ‘nepnieuwssite’ aan tijdens vragenuur Tweede Kam...
Het VN-migratiepact is niet juridisch bindend, en wordt dat ook niet als het morgen bij de...

16 uur geleden door AD - 94 reacties

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig