Laatste nieuws over Persoonsgegevens

  • 0
Aan alle politieke partijen die meedoen aan de komende provinciale verkiezingen vraagt de Autoriteit Persoonsgegevens hoe zij omgaan met ...

5 dagen geleden door Inter

  • 0
De Autoriteit Persoonsgegevens wil van partijen weten wat zij doen met de gegevens. ...

5 dagen geleden door NOS

  • 2
Vorig jaar hebben bedrijven en overheden ca. 21.000 datalekken gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. In 2017 werden er nog ‘slech ...

19 dagen geleden door CyberverzekeringBedrijven.nl

  • 2
Volgens de autoriteiten ging ruim twee derde van de meldingen over gegevens van een persoon die per ongeluk naar een verkeerde ontvanger ...

22 dagen geleden door NOS

  • 0
Tikkie, de betaalapp van ABN AMRO maakte het mogelijk om de bankrekeningnummers van miljoenen gebruikers in te zien, meldt RTL Nieuws af ...

26 dagen geleden door CyberverzekeringBedrijven.nl

  • 1
Uit een supermarkt in Kaatsheuvel werden zondagmiddag scheermesjes en opzetborstels voor tandenborstels ter waarde van 510 euro weggenom ...

ongeveer 1 maand geleden door Crezee

  • 1
De Nederlandse politie zou jarenlang persoonsgegevens gelekt hebben naar het bedrijf SODA. SODA verhaalt namens winkeliers een schadever ...

ongeveer 1 maand geleden door AnnevandeBeek

  • 5
De Nationale Politie zou jarenlang persoonsgegevens van tientallen mensen hebben gelekt naar SODA, een bedrijf dat namens winkeliers een ...

ongeveer 1 maand geleden door Nu.nl

  • 0
De Nederlandse privacywaakhond Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft een nieuw bestuur. ...

2 maanden geleden door Nu.nl

  • 4
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft de Nationale Politie voor de tweede keer hard op de vingers getikt over de gebrekkige beveiliging v ...

2 maanden geleden door Nu.nl

  • 1
Het huidige nummer bevat hun burgerservicenummer, en dat maakt hen makkelijke slachtoffers van identiteitsfraude. ...

2 maanden geleden door NOS

  • 2
Bij 10.000 mensen hebben het afgelopen half jaar een privacyklacht ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Mensen trekken voo ...

2 maanden geleden door technienieuws

  • 0
Een halfjaar geleden werd de nieuwe Europese privacywet van kracht. Sindsdien zijn bij de Autoriteit Persoonsgegevens bijna tienduizend ...

2 maanden geleden door NOS

  • 0
De deelfietsdienst Mobike stuurt onwettig locatiegegevens en telefoonnummers van Nederlandse en andere Europese gebruikers naar China en ...

2 maanden geleden door Nu.nl

  • 0
De persoonsgegevens van mensen die de game Fallout 76 spelen zijn door een softwarefout gelekt. ...

3 maanden geleden door Nu.nl

Best gewaardeerd "Persoonsgegevens"

  • 14
Als de gemeente niet stopt, kan er een boete van 50.000 euro worden opgelegd. ...

ongeveer 1 jaar geleden door NOS

  • 10
Aangezien hij na twee weken pas rond de 10.000 euro zit gebruikt hij de mailinglijst die hij voor het referendum heeft opgebouwd nu als ...

meer dan 2 jaar geleden door Mc

  • 7
Beveiliging van de gegevens is essentieel, klinkt het vaak. De voordelen van het opslaan van persoonskenmerken wegen sterk op tegen de n ...

ongeveer 1 jaar geleden door Moskowfiets

  • 7
Het blijkt dat Microsoft in strijd met de wet veel gegevens verzamelt van Windows-gebruikers. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) komt m ...

ongeveer 1 jaar geleden door Inter

  • 6
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vindt dat de nieuwe 'aftapwet', die de inlichtingendiensten meer bevoegdheden moet geven, de rechten ...

meer dan 2 jaar geleden door Tjeempie

  • 5
Ondanks dat veel 50-plussers al maatregelen nemen om zichzelf online te beschermen, is meer dan de helft van hen bezorgd over de veiligh ...

ongeveer 1 jaar geleden door Doehetlekkerzelf


ADVERTENTIE


Laatste reacties
yiddiot-spotter
“Ze was zijn bezit geworden”: Jessica na felle ruzie doodgestoken, partner vlucht weg uit België
G a a p ... laat justitie dit maar rechtzetten....

minder dan een minuut geleden door yiddiot-spotter

moeder
Hillary Clinton zegt in één tweet wat er mis is met de noodtoestand van Trump
@60Rot een eind op met al je achterlijke hersenspinsels, ga gauw onder je steen in Frank...

minder dan een minuut geleden door moeder

beastyboy
Nog 29 dagen om de kiezer te overtuigen
"D66 hoopt op kenteringKrampachtig opgewekt maakt D66 zich op voor de verkiezingen. Het ...

minder dan een minuut geleden door beastyboy

WijzeDwaas
Wilders opent petitie: Rutte 3 moet opstappen!
Wat een grappig mannetje is het ook!...

minder dan een minuut geleden door WijzeDwaas

rolstoeltje
Wilders opent petitie: Rutte 3 moet opstappen!
En geblondeerde Greet gaat dit wél voor elkaar krijgen?...

minder dan een minuut geleden door rolstoeltje

bosco
DENK wil eigen publieke omroep beginnen
Denk is toch die partij die de PVV wide naaien ...

1 minuut geleden door bosco

Mrs. K
8 ultieme tosti’s voor een gevarieerd tosti-dieet
@213 Nu moet ik ineens aan Kdaver denken. Zou die terugzien? Hij heeft wel laten weten dat...

1 minuut geleden door Mrs. K

etymologie
Hillary Clinton zegt in één tweet wat er mis is met de noodtoestand van Trump
@60 Precies, die E.meel kan lastig lezen. ...

1 minuut geleden door etymologie

BenErWeer
Omstreden enquête GroenLinks Amsterdam over Gay Pride: ‘Ze zoeken ellende’
Addemdum op @31 voor @29Laat ik het anders nog simpeler proberen te stellen aangezien ...

1 minuut geleden door BenErWeer

WijzeDwaas
DENK wil eigen publieke omroep beginnen
@4Dat bepaalt de minister. En één van de criteria is om een omroep een aanvulling i...

1 minuut geleden door WijzeDwaas


Verhitte discussies
Juncker geschokt door Hongaarse campagne
De Europese Commissie is geschokt door een Hongaarse campagne waarin voorzitter Jean-Claud...

23 uur geleden door Inter - 228 reacties

8 ultieme tosti’s voor een gevarieerd tosti-dieet
Tosti’s, ook wel croque-monsieur genoemd in België, zijn zo simpel. Toch zijn ze altijd le...

18 uur geleden door brightidiots - 215 reacties

Meer dan 30.000 wetenschappers verklaren dat klimaatverandering een ho...
Meer dan 30.000 wetenschappers hebben bevestigd dat de door de mens veroorzaakte klimaatve...

1 dag geleden door Kiki - 203 reacties

Ranglijst van alle Amerikaanse presidenten: Trump staat onderaan
Er zijn Amerikaanse presidenten geweest die de boel bedonderden, die te makkelijk de wapen...

23 uur geleden door Crezee - 183 reacties

Thierry Baudet: Mona Keijzer zou eigenlijk moeten aftreden
Staatssecretaris van Klimaat Mona Keyzer (CDA) zoui eigenlijk moeten aftreden omdat ze ten...

20 uur geleden door dloops - 144 reacties

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig