Trumpcare haalt het niet: 'flinke deuk voor zijn imago' (nos.nl)


Het afschaffen van Obamacare was prioriteit nummer 1 voor Trump, maar het is hem niet gelukt. ...

door A+++energiebewust in Showbizz  ·  40 Reacties

  • 7
  • 434x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zo ziet Trumpf het zelf niet. Hij geeft toch anderen de schuld...

3
1 GreyB

Het probleem is dat in de VS alles op 1 persoon wordt afgeschoven in dit geval een President in andere landen zijn het de regeringen waar men over heeft zoals hier in Nederland ook een goed voor iedereen betaalbaar zorgsysteem de nek is omgedraaid.

Wat is het verschil in Nederland hadden wij een prachtig zorgsysteem dat voor iedereen betaalbaar was maar dankzij marktwerking en privatiseringen is het systeem de nek omgedraaid door de vorige regeringen met o.a de VVD met Hans Hogervorst als 1 van de hoofdpersonen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Hans_Hoogervorst

13
2 welofniet

@1 : pcies; kijken met welk desinfo en neptweets het nu weer komt

4
3 A+++energiebewust

@2
"Hij" zou America toch weer "great" maken? Hij was toch de "best president ever"?

Als je ons zorgstelsel op dezelfde lijn plaatst als Obamacare, dan heb je het nog niet helemaal begrepen.

2
4 GreyB

Mja... gaat lijkt me niet direct om Trump. Maar wat goed is voor de mensen.
.
Voor ons is het in zoverre belangrijk, dat we er vanuit kunnen gaan, dat het systeem dat ze voor gezondheidszorg in de USA hebben, uiteindelijk ook ons zal bereiken. Goed om te zien hoe dat daar werkt, straks zal het hier ook zo werken. Iemand in Brussel (misschien wel een Trump figuur) zal gaan beslissen over mijn leven en gezondheid.

10
5 lieveschat

@3 Hij is niet verslagen, want de democraten zitten nog steeds met hun slechte systeem is zijn verweer. Hilarisch deze man. Hij heeft een meerderheid in de senaat, het wittehuis en alle republikeinen willen van Obamacara af.... en nog lukt het hem niet.

2
6 Moridin

@6
Blijkbaar was het nieuwe plan nog slechter dan Obamacare. En dan hebben ze 7 jaar de tijd gehad om een nieuwe te bedenken..lol.

0
7 GreyB

Hahaha... de verdediging is, dat het voorstel een soort van Obamacare lite is. En daarom stemden de Republikeinen tegen. question Ze willen dat het hele Obama voorstel van tafel gaat en dan stemmen de Republikeinen wel in. Omg...

8
8 lieveschat

@8

Klopt , Trump wilde de goede punten uit Obamacare behouden en de slechte vervangen...

De jubelstemming is daarom onterecht , misschien komen ze binnenkort wel met een veel radicalere aanpassing

11
9 Vageali6888

Flinke deuk in zijn imago? Dat kan helemaal niet; zijn imago is een grote deuk, maar een grote deuk in zijn ego zal het wel opleveren. Nu nog dat idiote belastingplan laten afschieten.

0
10 kritischelezer

afhankelijk van aan welke kant je stond had deze "Healthcare bill" goede en slechte punten de Democraten waren zowiezo tegen, want die zijn tegen alles dat uit de hoek Trump komt,
maar de Republikeinen waren tegen deze "bill" om andere redenen,
namelijk omdat ze deze "bill" te vriendelijk vonden voor de kleine man
Verder natuurlijk kwarts te suggereren dat door die BILL 24 miljoen gebruikers zonder verzekering zouden komen, want er zijn bij deze BILL slechts 8 a 9 miljoen verzekerden betrokken.
( overigens was dit feitelijk niet de "Healthcare bill" maar slechts het eerste deel van 3 waarin werd vastgelegd hoe het geheel gefinancierd zou worden )
een beetje alsof je in Nederland de zorgverzekering afwijst, niet omdat je al weet wat je aan zorg krijgt maar omdat je het niet leuk vind dat de overheid naar je inkomen kijkt )

16
11 Limburg

@9
Nee, dat wilde Trump niet. Tientallen miljoenen mensen zouden met het nieuwe plan weer zonder zorgverzekering zitten en veel zou er weer buiten de verzekering vallen. Om maar niet te spreken over het veel duurder worden van de verzekering..

Obamacare was ook niet het originele plan van Obama. Hij heeft het zo aangepast dat het toen de steun kreeg van de Republikeinen (die toen OOK al een meerderheid hadden).
De Republikeinse partij is te verdeeld. De ene wil het helemaal van tafel, de ander vindt het niet ver genoeg gaan en weer een ander vind het plan te vaag.
Misschien moeten ze in de toekomst een plan eerst eens uitwerken.

0
12 GreyB

Vooral de media die pro-Trump zijn, hebben vandaag hele harde kritiek.

0
13 GreyB

@11 Brabbel, brabbel, "kwarts", brabbel. Wat je ook sputtert, Trump + zijn partij zijn afgegaan.

0
14 kritischelezer

Dat denk ik ook. Obama care moest van de Republikeinen zo ingericht worden dat het niet echt zou werken. Ach... het zijn allemaal ratten...
.
De GOP is in feite ook tegen Trump. En de Dems zijn tegen Trump. Ergens wel goed, dat we een president van de USA hebben die geen kant uit kant. Anders was het drama niet te overzien.

3
15 lieveschat

De fansite van Trump Breitbart zou zijn pijlen richten op Ryan. Volgens hen zou Trump Ryan willen vervangen als speaker of The House..
Alles om Trump uit de wind te houden blijkbaar..Benieuwd of daar iemand in trapt.

0
16 GreyB

Volgens mij kan Trump niet het uitstaan dat het Obamacare heet daarom wou hij een Trumpcare in voeren , die man denkt alleen in merknamen , hij zo nog kunnen voorstellen Washington te veranderen in Trumpcity , die man zit alles als een merknaam.

0
17 MarcusCole

@16 Foei, heb jij op Breitbart gekeken? Omg... question Ikzelf kijk nooit op Breitbart... Alleen als het hier voorbij komt en er een boel tam tam over gemaakt wordt. Maar dat duurt 1.2 seconden, omdat er meestal helemaal niks op te vinden is. Ik kijk wel Foxnews. Omdat die wel Trump kritisch zijn, maar zonder het misselijk makende commentaar van Huff... vroeger keek ik altijd Huff... maar dat is zo'n misselijke bedoeling geworden... Bah... En vroeger had ik dus een hekel aan Foxnews. Omdat ze zo vies waren. Maar nu vind ik dat dus weer meevallen.

6
18 lieveschat

@12

Dus is het maar de vraag of ze beter af zijn nu..

Het is overduidelijk dat er wat aan Obamacare moet veranderen , daar zijn voorstanders het zelfs over eens

8
19 Vageali6888

@18

Dus alleen als ze niet Trump-kritisch zijn zijn ze vies ... sjonge...

8
20 Vageali6888

Gisteren heb ik zitten snoepen op het irc kanaal van Trump... Maar eh... dat ging alleen maar over deportaties. Dan kwam er iemand het kanaal binnen van Trump is een massa moordenaar en die werd er geroepen "Deporteren". En dan kon je daar een score voor krijgen. Zoveel gedeporteerd en binnen zoveel seconden. Ehm... dat is dus wel heel erg fout. Dat kan dus echt niet. Het zou fijn zijn als Trump daar eens op ingreep. En anders moet ie maar vertrekken.

4
21 lieveschat

@19
Dan hadden ze (zoals ook Obama opperde) Obamacare stapje voor stapje kunnen verbeteren/aanpassen ipv het helemaal van tafel te willen. Misschien hadden ze daar ook wat meer tijd voor moeten nemen..

0
22 GreyB

Kijk maar eens op het irc kanaal als je zin hebt. Dan wordt het woord deporteren wel heel vaak geroepen. Oké, het kanaal is niet zo heel erg groot, maar toch... ik vind niet dat je dat kan doen. Deporteren dit en deporteren dat.
https://kiwiirc.com/client/us.synirc.net/trump

5
23 lieveschat

@22 Dan was het Obamacare , edited by Trump geweest , daar was hij niet tevreden mee geweest ... question

1
24 MarcusCole

** gebruiker verwijderd **

@19


De Republikeinen hebben 7 jaar de tijd gehad voor een goed plan, maar niets van dat alles.

25 ---deleteduser---

Weet je wat mij altijd zo verbaasd met bepaalde figuren op NK! Als het om de Nederlandse gezondheidszorg gaat en de regering zou een wet indienen waardoor 20% van de Nederlanders geen zorgverzekering meer hebben dan zou het land te klein zijn. Nu Trump zo'n wet voorstelt dan is het geen probleem.

Is dat nu meten met 2 maten of zijn mensen echt zo blind als het om Trump gaat?

1
26 mike45

@24
Dat is ook weer waar. Daarom wss ook dat Trump er helemaal vanaf wilde..
Hij wil er zijn naam en stempel op drukken.
Weer een teken dat hij er alleen voor zijn eigen eer en glorie zit.

0
27 GreyB

@27 dat was weer narcistisch geweest, maar was niet erg als het ook een goed plan was, waar een ieder zoals beloofd beter van was geworden. het was toch easy en way better?

0
28 Moien

Bagdad Bob (met dank aan Rinze) moet weer alles uit de kast trekken om Trump uit de wind te houden.

0
29 GreyB

@28 Trump is ongetwijfeld een gigantische pestkop die hebben altijd schare volgers , maar puntje bij paaltje zie je bij zoiets ook altijd dat een pestkop niet automatische betekend dat je veel vrienden hebt.

1
30 MarcusCole

Trump heeft het nooit Trumpcare genoemd hooguit Ryancare
en idd nu gaat Trump zitten wachten tot Obamacare vanzelf ontploft
of hij gaat met de Dems samen aan iets beters werken zonder Ryan
( die zowiezo altijd een RINO was ) dus Trump kan hem beter een schop geven
naar waar hij zich beter thuis voelt.

10
31 Limburg

@31
Oke, je hebt Breitbart al gelezen..
Ryan krijgt de schuld.

0
32 GreyB

@31 Trump en Bannon zijn lafaards, gisteren nog voor de stemming, heeft Trump aangegeven, dat hij 100% achter Ryan zou blijven staan ongeacht de uitkomst.

0
33 Moien

Vergis ik me, of heb ik de reactie van @31 gisteravond al in een profetie voorbij zien komen...? question question

1
34 Luythaegen
35 ---deleteduser---

@33
Zelfs nadat de stemming niet doorging zei hij dat Ryan goed werk had verricht en alles geprobeerd heeft. Maar iemand moet geslachtofferd worden om het ego van Trump te strelen.

0
36 GreyB

@36 tja de schuld bij de democraten leggen zoals hij eerst deed is natuurlijk wel heel erg belachelijk. Daar trapt echt niemand in dus nu moet het dan toch maar de persoon worden die dit plan erdoor moest loodsen.

0
37 streek

@31 Obamacare zal niet ontploffen; eerder zal Trump ontploffen.

0
38 kritischelezer

"flinke deuk voor zijn imago"
-Lijkt me sterk, dat imago was al niet veel soeps meer.
-Lijkt me eerder: 'flinke deuk voor zijn ego!'

0
39 mening

@39 zal wel meevallen. Trump lijkt mij iemand die heelmakkelijk verder gaat. Hij legt gewoon decschuld bij een ander en wast zijn handen in onschuld. Meneer is gewoon weer lekker gaan golfen.

0
40 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

16 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

17 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

18 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Namitha Sex MovieHaryana Ka SexEnglish Chudachudi DikhaoNessbynatureNano_nanoLesbo Pussy RubbingElisha Cutberth NudeXxxx VoiceIndian Long DickBro Impregnate SisKemono.partuAlinty Onlyfans LeakedTube GalSpongebob Gay PornPregnant PornstarsKattey Perry NakedNude JapenesTabatha TowersBangali XnxxKrissy Lynn XxxHannahowo Of LeakKhalifa Ki Sexy VideoMasterbaterRachel Mcadams ButtContortionist NudeBigtityReddit Legal TeensXx Video Full SexyVeitnames PornFilm Pornographique Pour AdultesLocal Xx Video Full HdAvengers NudeEve AngelinaMom Pron SexAparna Sex VideoSexstories 69HentailibXxnx SexyRenna RyannBest Sex Position PornSinparty ComForced Asian PornBathroom Spy CamWedding OrgyRaileytv Leaked OnlyfansMia Khalifa Sex PhotoX Video MiaMale Male Female Threesome PornNatalie Reynolds LeakedXxx Tamil Porn VideosFree Nude GirlsLoriy.gloryReal Leaked NudesBest Sex Toy WebsiteCum Too FastKoreon Gay PornEbony AssclappingEnglish Teacher SexHot Hindi Sex ComChinese Girls SexBack To The Cooter Part 1 PornGuyanese PornographyComic PronBrowse Porn GamesPornaccio ItalianoHottest Camel ToeAunty Sex FilmThe Brat PornPorn BaddiesPriscilla Presley NudeNamitha Sex Padam3 Sum SexInstagram Sexiest VideosTasteful PornPersian PormJogos De Sexo DownloadVantage XxxKarely Ruis VideoCarlie Jo NudeSunny Leone Fucking SceneHot Sex With IndianCar Wash XxxRomantic Boobs Pressing VideosBernice Burgos PornSukiibaby OnlyfansDesi Wife ThreesomeTürk Liseli PornoAass4allHeidi Gardner HotCumshots ComplicationJapanese SextubeMarathi Hot SexKolkata Xxxx VideoGangnangButtplug In PublicTwerk Ebony PornBeautiful NipplesNadine-j.dKat Dennings XxxChanel SantınıTawni JadeLavendersnoweWife BbcVideos Of Nude WomenJufe-484Bangali Xxx Video DownloadRoja Porn VideosEmily CutieLesbian SexmovieTaboo Porn TeensAdult Movies Rated XNaked Biggest TitsAmerucan PornPresley JennaRomanticsex PornCheatingwivesPorn With 69Queen Of Spades WivesPornsatrAkanksha Puri In BikiniTits XvideosFuq.com]Sexe BdPoro NegraBigtitslesbianMaya Khalifa XxxNude Short VideoNlt MediaSexx VdoLokal Sex Video ComForced By Daddy PornJoanna Angel PornSaritha XxxSunny Leone Hot New Sex VideoHorny Naked ChicksXxxi PornsTamanna Bhatia Hot SexPriyanka XxxWww Xxx DownloadTime StoppornCumface MilfArmani. Black PornBlack Porn AmatuerBannedsexvideosPaige SextapeAnastasia Karanikolaou NudePic Of Boobs NakedSexe AuntyPawg Anal BbcFull Pornos Free