Complete lijst van banken die door Rothschild beheerd of eigendom zijn (stopdebankiers.com)


Steeds meer mensen worden wakker van het feit dat 99% van de bevolking van de aarde wordt bestuurd door een elite van 1% – maar wist u dat een familie, de Rothschilds, alles in handen hebben, zelfs die elite 1%? ...

door Inter in Economie  ·  67 Reacties

  • 0
  • 2417x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een andere bankiers familie;
Die Fugger - Teil 1 von 2 Doku Deutsch

0
51 lieveschat

En nog een bankiers familie:
Die Medici - Paten der Renaissance (1/4) - Aufstieg einer Dynastie

0
52 lieveschat

Ach... als mensen geld hebben of machtig zijn, dan wordt er altijd over gemeesmuild. Gewone afgunst, verder niks. Er wordt anders ook behoorlijk gezeurd over het koningshuis, wat is dat dan?

0
53 lieveschat

** gebruiker verwijderd **

@47 ik heb het al vaker gezegd niet alles is antisemitisme , heb je hier echter de vetgedrukte letters gezien ?? lees jij nooit dat de rothschilds zgn de wereld in hun macht hebben ? Heb jij nooit gelezen dat mensen betaald worden om pro israel te posten (pure leugens) in opdracht van joden ?? Dat is wel degelijk antisemitisme.
en dat wordt allemaal als waarheid bestempeld


je leest hier ook over antisemitische posten heen ?

Het gaat mij niet alleen om dit stemmingmakerij , en het rieken naar antisemitisme artikel . maar overal waar t om joden of Israel gaat, ril ik van t antisemitisme.

54 ---------

@54 Ik snap je gevoelens. Maar eh... er zijn hier ook mensen die denken dat er betaalde Russische trollen zitten. Of betaalde mensen van de overheid om te posten wat alleen goed is voor de overheid. Of betaalde EU-trollen. Het is gewoon hoe het bij je binnenkomt.
.
Ik denk dus dat het wel mee valt. En sommige extremistische moslims, daar moet je inderdaad voor uitkijken. Maar verder heb ik nooit in mijn leven echt antisemitisme bespeurd.
.
Maar ik snap heus jouw gevoelens wel.
.
Ik vind het wel interessant hoe de Rothschilds aan hun macht gekomen zijn. Maar als je dat alleen al zegt dat dat je interesseert dan ben je al meteen fout. Want je vindt het blijkbaar leuk om een centje te verdienen. Etc... giga giftig worden mensen dan. Gewoon puur gif. En het gif wat je overal in de maatschappij tegenkomt.

0
55 lieveschat

@13 wat is dat "Netherlands bank" welke bank is dat?

0
56 Ruud100

@54 Heel lang hadden de mensen hier in Nederland haat jegens de Duitsers. Mof dit en mof dat. Echter kwamen de Duitsers hier met liefde en plezier op vakantie. question
.
Maar goed... bij bepaalde extremistische groepen in Nederland moet je inderdaad uitkijken. En dan weet je wel ehm wat ik bedoel. En ik neem aan dat er wel meldpunten zijn waar je dat kan melden.

0
57 lieveschat

@54 En wat jij hier leest als antisemitisch is het gewone volkse gezeur. Ze hebben over iedereen wat te vertellen. Is normaal, gewoon doorlopen. question Waar ik woon zegt iedereen de burgemeester is corrupt. question Etc... mensen zeggen zoveel... laat ze... Die komt uit de villa wijk... de kakkert... en die komt uit een achterstandswijk... de schooier.... en dat is een profiteur... etc... en vieze vuile kapitalist.... gewone zeur en gif...
.
Zo zie ik het... maar goed, misschien zie jij het dus anders....

0
58 lieveschat

** gebruiker verwijderd **

@55 betaalde russische , of EU trollen net zo idioot , er zit echter een wezenlijk verschil in anti rus zijn of anti joods , ik denk niet dat ik je dat hoef uit te leggen.

En jazeker ook ik heb mijn kritiek op beleid van Israel , dat is echter geen antisemitisme , antisemitisme is jodenhaat die al eeuwenlang bestaat ,suggereren of als waarheid bestempelen dat de Rotschilds de wereld in alles beheersen is toch echt antisemitisme, misschien moet je er wat meer artikelen over lezen om te begrijpen wat mensen doen , antisemitisch zijn.

De Rothschilds worden notabene beschuldigt van financieren holocaust , , ook de zeg maar gewone jood wordt daar door antisemieten van beticht, dat is antisemitisme van t ergste soort.

Dit artikel riekt minimaal naar antisemitisme.

Geïnteresseerd zijn in de Rothschilds dan zit je niet fout , en is ook geen antisemitisme , wel als je t antisemitisch maakt , De Rotschilds ..joden wereldmacht ....etc

59 ---------

@54 Dank je voor je antwoord.
Ik heb zeker wel eens anti semitische postings gezien, of over mensen die betaald worden om te trollen en in het geval van anti semitische teksten zal ik daar waarschijnlijk over heen lezen omdat ik geen Jood ben.

Maar wat je schrijft:"Dat wordt allemaal als waarheid bestempeld.", dat klopt niet volgens mij.
Er zijn mensen die dat niet als waarheid zien, die niet meedoen aan haat zaaien, niet meedoen aan persoonlijke aanvallen, gelukkig.

Ik kan alleen voor mezelf spreken natuurlijk, zoals ik het zie, daarin is niks persoonlijk, ik ken mijn grenzen en alles wat daarbuiten valt is niet van mij, raakt me niet en daarom reageer ik niet vanuit een 'pijn' vanuit een 'geraaktheid'.
Communiceren vanuit een 'pijn' werkt niet, zeker niet als de 'ander' ook vanuit een 'pijn' reageert. Zeker bij een virtueel medium is de kans dat je iemand werkelijk kunt inschatten, werkelijk kunt invoelen, practisch nihil (niet dat het niet mogelijk is)

NB: Daarmee wil ik niet zeggen dat ik altijd zo reageer als beschreven, niets menselijks is mij vreemd inmiddels.

Het zou jammer zijn als je / iemand op grond van deze kwestie een forum (in dit geval) verliet omdat dan de bijdrage aan de 'andere kant' daarmee verdwijnt.
Aan de andere kant is dit een virtuele wereld, de echte wereld is veel spannender.

Het staat je natuurlijk vrij om daar zelf een keuze in te maken. question

0
60 Proemevla

@59 Kan best zo zijn Elsemieke. Ik haat geen joden. So, no worries. Ik heb overigens wel moeite met met mensen die gedreven worden door haat. Daar blijf ik dan ook liever bij uit de buurt. Wel zo prettig. question
.
Joden staan te boek als slimme mensen op allerlei gebied.

0
61 lieveschat

** gebruiker verwijderd **

@60 met als waarheid bestempeld bedoel ik dat dat door antisemieten wordt gedaan , gelukkig niet door iedereen, het vervelende is dat die lieden permaban hadden op nujij en nu hier hun kans schoon zien om hun jodenhaat te ventileren.

Het gaat mij ook niet alleen om jodenhaat , maar ook om moslimhaat . ik ben toch echt lieden tegengekomen hier die zeiden dat Hitler t goed had gezien , en lieden die zeiden moslims moet je niet uitzetten maar neerschieten , en ze waren allemaal geband van nujij.
Niet voor niets dus.

Dat dat allemaal kan dat stoort mij mateloos , ook mensen die trollen om zo discussie;s te verzieken
Ik snap best dat modereren niet altijd makkelijk is , maar er kan en mag wel erg veel zelfs zaken die strafbaar zijn , want dat is antisemitisme

62 ---------

Ik ben hier van al lang op de hoogte.
Maar ik geloof er niets van.
Teveel doemdenken.

0
63 abessijntje

-
Belangrijk om te beseffen is dat bepaalde mensen denken dat alleen zij echt Jood zijn en alle anderen niet. Dit kan je "intern antisemitisme" noemen.
-
Alleen bepaalde mensen in de Jodengemeenschap vinden dat zij tot het zgn "uitverkoren volk" behoren en dichter staan bij hun godheid dan wie ook. Deze interne antisemieten zijn de ergste. Meestal vinden zij dat andere joden nog minder waardig zijn dan de andere mensen. Uiteraard is dit volkomen waanzin.
-
Het probleem is dat deze groep Joden heel erg veel macht heeft en bijzondere criminaliteit vertoont. Zij denken dichter bij een godheid staan, wellicht is deze godheid niet bepaald de godheid die zij voor ogen hebben...
/-
-

2
64 MrCally1

De macht en misbruik van die macht van de Rothschild's vaststellen heeft niets uit te staan met antisemitisme maar gewoon het vastellen van de macht van het zionisme .

3
65 Tussenderegelsdoor

Goh, de Nederlandse bank staat er ook tussen. Kan iemand me vertellen hoe de connectie met Rothschildt precies zit? Anders ga ik ervan uit dat er geen fluit klopt van het artikel. PS: een linkje dumpen waar geen antwoord wordt gegeven, zoals @25 doet, telt niet.

0
66 ParadiseLost

** gebruiker verwijderd **

@61 dan zitten we gelukkig op 1 lijn question

67 ---------

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Veronica LealMilf ArmpitMother And Son Porn ComicsFun With Feet.comCelebrate NudeGood PronVoilapornContos Eróticos Em DesenhoAnna Paul NudePics Of Wife NakedMichael DelrayCheating Blowjob96 Position SexYuvutChupornaIndian Sexy Video Full HdRubbing Her ClitMiddleast PornSoap2day Alternatives Reddit 2023Teen Girl MasturbatingXvideo CartoonPorn LebianasBengali XXxx Las PutasTamin AsagiGranny CumfacialEmily Willis Only FansPutas TjHehtaiIxxx'Saxy Xxx HdBeautiful Naked Young WomenNara Ford XxxHollywood Full Adult Movies DownloadWomen Naked Tied UpCumming On HeelsRough Threesome PornLiterrotica StoriesMsture TubeNua No TiktokXnxx Video GamesTeresa Palmer SexyGranny Double PenetrationKissing Sex ComXxx Beg4th Night Sex VideoC4yourself LoginJapanese Jav MovieIndian Sexy Video First TimeBig Public TitsHottest Brandi LovePornomaduroBigtittygoth Egg OnlyfansSpanidh PornEvita LimaXxx Live SuperchatMallu Sindhu HotHindi Mein Sexy PhotoAsian ForcefuckTiawa PornDiamond Jackson.pornoLadies SexKaylie Page PornMalayalam Serial XxxMalayali Aunty PornBlack Couple SexingMalayali XxxXxx Desi MomPron In KeralaAssholespreadJohnedepthGonewildauidoSextstories RedditX Ham Star ComLesbian Porn LatexSexchatingChudai With AudioHot Bhabhi Pron VideoRim JobsKristin Kreuk In BikiniTits Against GlassGay Clubbing PornJacquie Michel Elite9gag ComFlashing PornosMegan Mccarthy NudeNon Film SemiBig Titties TumblerChicago Party Aunt PornSouth Korean PornstarsFutanaru MangaCutejuliavictoriaLady Sex BoyXvuedoFunny Porn TitlesBritt JamesVideos.pornos IncestosSleeping Sex VideoNaked Mother And DaughterXxx Video In PakistanDesi Girl Nude BathGf NudsCorline PornGay Porn AuditionsWatch Hd PornPaginas De Pornسكس مباشرهChloe ToyNaked GayFoctor PornCartun XnxxOops NudesBrazzers JohnnyJapanese House Wife XxxBackroomcastingcouch TwinningBlair Williams BlackFree Pornstar PornSpankbang CimEnf BlogsAnimes Hentais XxxTerraria PornZoe Parker PornstarChikni BurFfafeedHoneymoon Bf VideoMothersonsexWww.xtube.commGayasian PornSuccubussexEscort ShemaleMalay Porn VideoUsexvideosHd Full BrazzersCameltoes At The BeachBrazzers VideoxxxYorgelis Carrillo La SirvientaPorna HdTelegram PornograpicPorn Free MobilVídeos PornogayAnne Hathaway LeakedCharly Jordan OnlyfansXxx LezbeanBlow Job RetroLexi Lore SexSlow SexTop Onlyfans LeaksVpronKerala Nude SelfieHe.tai