Ilse is een van de vele economisch daklozen, maar heeft geen recht op opvang: 'Je wordt aan je lot overgelaten' (eenvandaag.avrotros.nl)


Ilse is 48 jaar en heeft een baan, maar geen woning. Ze is 'economisch dakloos' en slaapt al jaren in haar auto. Een groeiende groep heeft geen grote problemen, maar komt niet aan een huis. Ze zijn 'zelfredzaam', en hebben daarom ook geen recht op opvang. ...

door Inter in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 19
  • 287x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het eens zo rijke Nederland.
Waar gingen we fout?

2
1 Weetal

@1 Het is fout gegaan waar asielzoekers een woning krijgen toegewezen terwijl de al veel langer wachtende Nederlanders geen enkel uitzicht hebben op een woning. Een gigantische onrechtvaardigheid die in stand werd gehouden en zelfs gepromoot door Eric van der Burg! Hoe heeft dit zo lang kunnen gebeuren?

2
2 Nicks R. Van

Ik begrijp niet waarom ze hier niet mee aan de slag gaan, dus dat de overheid flats of flexwoningen neerzet voor daklozen.

2
3 21st Century Guy

Echt zuur dat Nederlanders met een baan en zonder gedragsproblemen, niet een eigen huisje krijgen om hun leven te kunnen leven.

2
4 Marrie1

Negers en mohammedanen uit verre oorden gaan nu eenmaal voor.

3
5 spookrijder

Wat verdrietig. Bij mijn laatste baantje sliep ook jan en allemaal op een kamertje.

Dankjewel meneer Soros voor de open grenzen, de oorlog met Rusland, het verlies van onze identiteit, de exploderende criminaliteit, de totale ineenstorting van onze samenleving.

5
6 smurf

Zou het CDA, mensen zoals Hugo, de PvdA, mensen zoals Timmermans, etc... de directeuren van de uitzendbureaus nou enige vorm van wroeging hebben? Ik denk het niet.

2
7 smurf

Jee wat een situatie waarin ze zit, en je weet niet eens hoelang dit voortduurt.
Maar ja als ze haar een woning geven dan gaan anderen straks ook in hun auto wonen om eerder in aanmerking te komen voor een woning, daar zal de gemeente niet happig op zijn.
Hopelijk dat ze die caravan snel kan kopen.

1
8 Olivia
9 eh

Gewoon Arabisch spreken, Ilse.

4
10 skapoe

Tja een van de resultaten van de linkse dictatuur van de afgelopen 20 jaar!

4
11 Zie Hier

@8 Je mag niet in een caravan wonen, tenzij je een briefadres hebt, en die krijg je niet zonder slag of stoot.

0
12 Sarcoff
13 Olivia

@13 Hier woont er een bejaarde moeilijk ter been zijnde man op de camping, zelfredzaam, de gemeente wilden hem met een dwangsom van 15000 euro zijn campinghuisje uit zetten, zonder enig alternatief te bieden.
Het verschilt trouwens per regio, ik heb mijn huis verhuurd en heb er wel een omdat ik aantoonbaar meer dan 4 maanden per jaar in het buitenland verblijf.
Op een camping wonen is trouwens leuker wonen dan in de stad, woningnood zou met een pennestreek opgelost zijn indien men dat als vaste verblijfplaats zou toestaan.
Wat die bejaarde betreft, hij had te weinig inkomen voor een huurhuis, maar na vele instanties ingeschakeld te hebben komt het waarschijnlijk goed, dus vele dure en nutteloze ambtenaren verder komt het goed, had de man gewoon met rust gelaten, dan was het gemakkelijker, beter en goedkoper geweest.

2
14 Sarcoff

Haar fout is dat ze Nederlandse is want voor Nederlanders is er geen hulp ook al draag je je steentje bij aan de samenleving .
Ze hebben liever mensen die de taal niet machtig zijn en aan het staatsinfuus hun leven lang hangen.

2
15 ongelovenloos

@14 Het loop allemaal volgens de regeltjes, maar al goed dat de man verder wel geholpen wordt of is met een woning. Ja ken ook wel mensen die het hele campingseizoen op de camping verblijven, schijnt er nogal gezellig te zijn.

2
16 Olivia

@16 Dat doen er velen, mensen ervaren dat als een gevoel van vrijheid, als ik zie wat ik hier heb of in mijn woning, die echt op een mooie locatie ligt, heb ik hier veel meer vrijheid, ik kan bouwen zoals ik wil, geen bouwvoorschriften, ik doe dingen die ik anders nooit zou doen, opnieuw bestraten bijvoorbeeld, ik heb geweldig zwemwater vlakbij 50 meter lopen, eigen oprit, kan in geval van nood in mijn tuin 3 auto s parkeren, maar daar zet ik bloemen, laatste herfst barstte het van allerhande vogeltjes, groenlingen puttertjes e.d, soms zelfs ijsvogeltjes.
Alleen mag je er niet permanent wonen van deze overheid, het leven zou eens te gemakkelijk worden voor jan splinter.

2
17 Sarcoff

@17
Je beschrijft "het vakantie gevoel in de natuur " zie het al zo voor me. 😃 Alles bij de hand om te ontspannen, en met nog wat gezellige mensen in de buurt kun je wel een tijdje vooruit.
Schijnt aan de gemeente te liggen of je permanent mag wonen.
" U mag alleen permanent in een recreatiewoning wonen als deze de bestemming wonen heeft. Uw gemeente bepaalt dit."
Wie weet met al die woningnood dat er nog eens verandering in komt 😊

2
18 Olivia

@18 Olivia, ergens is het oneerlijk, die vriend van mij heeft geen mogelijkheden ook financieel niet, en die word in eerste instantie door het ambtenaren apparaat gewoon vervolgd, ik niet, omdat ik financieel kan aantonen dat ik gedurende minstens 4 maanden gewoon weg ben uit Nederland, en dan maakt de co2 uitstoot van het vliegverkeer blijkbaar ineens geen moer meer uit, ik moet wel een ticket kopen enz, en mij melden als ik terug ben, waarom willen ze al die controle, dit is het vrije land echt niet meer, achteraf is het, denk ik, nooit een vrij land geweest.
Het is natuurlijk ook absurd dat je door alleen woonruimte te huren of hebben, arm en m.i. slaaf en afhankelijk gehouden word.

2
19 Sarcoff

@19
Wie zegt dat het leven eerlijk is, we zien het dagelijks om ons heen dat dit niet zo is, en vrij zijn
we zolang het uitkomt en iedereen in het gareel loopt . Verder hangt alles aan mekaar via
regelgeving, en of dit voordelig is is blijkbaar ondergeschikt.
Tja afhankelijk gehouden wordt bijvoorbeeld door subsidies ( huurtoeslag en zorgtoeslag ) dat is
er gekomen nadat de huurprijzen als ook de zorg in ene klap fors hoger werd, de rijken betalen
het volle pond, de minder bedeelden worden gecompenseerd..
Maar stel je voor dat die subsidies er niet zouden zijn dan zo er nog veel meer armoede zijn.

2
20 Olivia

@20 Iemand zei ooit eens als het winter is, dan moet je overwinteren. 😊

Of als je geschoren wordt, dan moet je stilzitten.

Ik denk dat het best is om gewoon maar rustig te blijven. Dat werkt het beste en kost het minste energie. Dan word je ook helder in je hoofd. Dus eigenlijk hoef je niks te doen. En wanneer je dan in actie moet komen, dan ben je er ook weer klaar voor.

2
21 smurf

@21
Precies, nu al druk maken dan ben je straks als het nodig is al moe. Eigenlijk je overal druk om maken dan ben je misschien levenslang bezig met iets wat er misschien nooit komt of anders loopt dan altijd gedacht.
Komt tijd komt raad. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. 😙

3
22 Olivia

@22 Ja... Ik had vanavond een goed gesprek met mijn zusje. Een beetje onverwacht, omdat ik eigenlijk nooit met haar praat. Mja... het was stil in huis... En mijn broertje was komen eten. Dat was ook mooi.

3
23 smurf

@22 Maar goed dat Rutte weg is. Als we niet meer in de basis behoeften van onze eigen mensen kunnen voorzien, dan heb je als premier van Nederland wel echt iets fout gedaan.

En van Geert weten we dat hij er wel wil zijn voor onze eigen mensen. Wat dat betreft is het echt een opsteker voor Nederland dat Geert er nu is. Ik verwacht geen wonderen. Maar dit is toch een stop in de goede richting.

2
24 smurf

Nog veel te veel stemmers op GL PVDA en andere “sociaal begaande partijen” die schijt hebben aan de Nederlandse bevolking. Dit zijn de politieke partijen die de halve wereld binnenhalen, alles “groen” willen maken en ondertussen de gewone Nederlanders laten verrekken. . .

2
25 LoydMorris

@25 Fijn, dat er zoveel mensen op GL-PvdA hebben gestemd. Dat geeft de burger moed!
Maar je hebt je duidelijk niet verdiept in hun standpunten aangaande migratie. Daarom heb ik het even voor je opgezocht:
https://groenlinkspvda.nl/standpunten/migratie/

5
26 Bop

@2 niet alleen de voorrangsregeling, probleem is de aantallen die beroep doen op het beperkt aantal woningen. de hele toestroom had je moeten knijpen bij niet bijbouwen. in 2015 had je slechts 80k (sociale) woning tekort. gevolg is dat koop en huur onbetaalbaar is geworden.

1
27 maarten1234

@24 ach geert zal ook wel tegengewerkt worden door het logge overheidsapparaat en al de vertagende elementen die beslissingen moeilijk maken.

1
28 maarten1234

@4 eigenlijk moet je zorgen dat je afglijdt en in het hulp circuit terechtkomt vanwege mentale problemen door gebrek aan het huisvesting.

1
29 maarten1234

@24 "c En van Geert weten we dat hij er wel wil zijn voor onze eigen mensen."

We zullen zien hoe de kaarten geschud worden, maar hoe je de kaarten ook schud "het spel blijft hetzelfde" Verwachtingen heb ik niet , wil wel zien hoe dit gaat lopen nu het EU volk zich roert.

0
30 Olivia

@30 Volgens mij zijn de twee grote trends die nu spelen. De oorlog met Rusland. Dat is geen kleinigheid. En de verwoesting van de economie door klimaatwaanzin. Qua migratie zie ik niet snel iets veranderen. Ik noem maar wat. Het VK heeft de Brexit gehad. En daarna zijn ze meer mensen gaan importeren ooit tevoren. Blijkbaar gaat het heel erg goed met het VK, anders zouden al die gelukszoekers daar niet heen gaan.

1
31 smurf

@26 In Eindhoven staat een groot hotel. Daar wordt het personeel op straat gezet en komen er vanaf volgende week een hoop buitenlandse asielzoekers in te wonen. Waarom geen plek gemaakt voor “gewone Nederlanders”?

1
32 LoydMorris

@31 " Qua migratie zie ik niet snel iets veranderen. "

Terwijl migratie toch de meest belangrijkste reden is voor het stemmen op rechts.

"Blijkbaar gaat het heel erg goed met het VK anders zouden al die gelukszoekers daar niet heen gaan "

Ja ' het VK heeft ze nodig , en zo ook Nederland . Migranten zouden Europa niet binnen komen als ze niet nodig waren. En als migratie nodig is dan haal ze "gecontroleerd "per vliegtuig zonder dat ze per zinkboot hun leven riskeren, Maar nee dat mag niet volgens eigen wetten , daarom de migrant maar per zinkboot laten komen dan wordt de migrant een asielzoeker.

Die klimaat waanzin is er toch ook alleen maar zodat we straks in ons toch al vervuilde kleine land je nog een paar miljoen meer inwoners kunnen proppen, zonder de boel nog meer te vervuilen dan het nu al is. Of Nederland straks nog leefbaar zal zijn voor zijn inwoners dat is ondergeschikt blijkbaar.

2
33 Olivia

@32 Zijn er ook ongewone Nederlanders dan?
Je weet toch dat er regels zijn ten aanzien van asielzoekers? Daaraan moet gewoon worden voldaan (óók door Wilders).
Bovendien zullen woningzoekenden niet in een hotel willen wonen.
Appels en peren dus.

5
34 Bop

@34 Speel toch niet de naïeveling, Bop. . . Je weet inmiddels drommels goed wat ik bedoel.

Het wordt tijd dat er eens keiharde maatregelen en duidelijke standpunten ingenomen worden. De tijd van pappen en nathouden heeft niks anders dan ellende veroorzaakt.

2
35 LoydMorris

@31 er zit ook veel familie van 'gelukzoekers'... vraag een willekeurige afrikaan en die zal denken dat ie met z'n 3x bal hooghouden profvoetballer bij manchester kan worden. VK heeft nu wel souvereiniteit. je kan ook gebruikmaken van migranten, als de klus klaar is, kunnen ze weer naar huis; kunnen ze daar hun opgedane kennis en vaardigheden uitoefenen.

2
36 maarten1234

@35 Volgens mij ben jij degene die behoorlijk naïef is. Jij denkt serieus dat er niet aan de gemaakte afspraken hoeft te worden voldaan en dat Wilders alles gaat oplossen. Dat lijkt mij pas écht naïef.

4
37 Bop

@28 Ja klopt. Dat is dan ook meteen de belangrijkste taak voor Geert. Ambtenaren vervangen. Volgens mij hoeft de wet helemaal niet echt aangepast te worden. Het kan natuurlijk wel. Maar als hij de juiste poppetjes op de juiste plaats heeft, dan kan de uitvoering van de wet ook zo gedaan worden dat het beoogde effect een heel eind bereikt wordt.

0
38 smurf

@29 Volgens mij kan je het beste zorgen dat je nooit met de hulpverlening in aanraking komt. Met de hulpverlening krijgt men er ineens weet ik niet hoeveel problemen bij die men eerst niet had.

0
39 smurf

@33 Daar zit ook wat in.

0
40 smurf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Omvolkingstheorie is ultrarechts en racistisch: 'Gevaar voor samenleving'

Ik vind het wel weer een knap staaltje symboolpolitiek.De nazi's hebben die term gebruikt maar in een hele andere situatie.Een situatie die ...

zojuist geplaatst door Malinois

Rinze
Omvolkingstheorie is ultrarechts en racistisch: 'Gevaar voor samenleving'

Díe Femke Wiersma van de BBB is wel een erg mooie vrouw Zien jullie nou ook dat ik erg veel verstand van politiek heb ...

1 minuut geleden geplaatst door Rinze

Defcte burger
Ophef en boze mensen in Rijswijk vanwege vrouw met hoofddoek op verkeersbord

https://www.hartvannederland.nl/unspecified/artikelen/aangifte-rijswijk-na-stortvloed-aan-racistische-berichten-over-inwoonster...

11 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Malinois
Oud-militair moet de gevangenis in omdat hij de corona-vaccinatie weigerde - Dissident.one

Welkom in het vrije Westen.Tevens krijgt u even een inkijkje in dat wereldje zoals het in de toekomst moet gaan.Oh, u dacht dat u vrij was.....

13 minuten geleden geplaatst door Malinois

DikkeTor
Twee mannen winnen wielerwedstrijd voor vrouwen in Pennsylvania - NieuwRechts.nl

Al dat transfobie XD...

14 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rinze
Omvolkingstheorie is ultrarechts en racistisch: 'Gevaar voor samenleving'

De uitspraak politiek is showbizz voor lelijke mensen is heel erg van toepassing op die faber Wat een lelijk gedrocht is dat ...

19 minuten geleden geplaatst door Rinze

Malinois
Iedereen WOEST na 'afstand nemen' Klaver, Faber en Wilders van omvolking: "Laffe verraders!"

Echt Nederland weer: Wauwelen over een woordje/term die ooit de nazi's hebben gebruikt maar nu een andere betekenis heeft.Nog vreemder; Je mag...

26 minuten geleden geplaatst door Malinois

Rinze
Aanslag op konvooi dat Orban begeleidde naar het vliegveld - Eén agent dood, één gewond - Dissident.one

Zelfs een verkeersongeval is voor de hysterische Poetin pijpers al aanleiding om helemaal los te gaan met hun plottertjes geneuzel Sarcoff is ...

31 minuten geleden geplaatst door Rinze

DikkeTor
Omvolkingstheorie is ultrarechts en racistisch: 'Gevaar voor samenleving'

@44 Nee, dat is een beschermde groep/klasse...

40 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Brute groepsverkrachting bij muziekfestival in Parijs - NieuwRechts.nl

"Er zijn nog geen arrestaties verricht in deze zaak, maar camerabeelden worden onderzocht op aanwijzingen. De politie onderzoekt ook of de aanva...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Desi Sex 2019Bhai Bahan Xxx Video69 Sexy VideoHappy New Year Sex VideoSexy Film JabardastHow To Shoot Porn VideoNacked AuntySkyrim Gay PornAv4usP R N H U BFoxy Roxxie BbwDesi Hot Mom SexPhoenix MariaMetarthunter ComStrip ChetJapanese Sex TubeXxx V ComBhabhi Sex PicsNude Tattood WomenFree Porn BlazzersпежняPorn Videos Of MilfPorn Uhd VideosMxpornGujarati Bp XxxBhanupriya Sex ScenesBrandi Love Fuck A FanFuskeredThick BootypornYellz0 PornHorse FucBigtits RussianGifs De PunhetasNayamaalJennifer Connelly BoobsFace Sitter PornAsh.kaashhChristinakhalil NudeXvideos.cxomSex Game AppElakkiya BoobsThecollegestripper LeaksPorn Videos Indian RomanceAishwarya Rai Sexy BpUnwantedgangbangMadeline Jackson PornPorrn MoviesIm Live.comBangla Choti BoiHentai Adult VideoAnya PornRough Lesbian FacesittingLesban NudeGay Diaper PornThieland PornGay BfIndian Latest Hot Web SeriesHow To Cast Petrificus TotalusBrazzers Name That PornVivastreet.comukExtreme FistingMom SpyingDehati Hd BfXnxx English SexBbw Xnxx HdSex Bhai BehanPornos Mexicanos CaserosNew Ts PornPersicope PornXgamsterliveMimi LazoHd Pon2022xxxDard XxxKarchi In EnglishXxx Pic Full HdDesi Choot ChudaiPorndeadBest Latina PornstartsHindi Sexy Bf VideoGame Of Thrones XnxxHot Romantic VediosLocal Sex BpFree Famaly PornLightskin PussyAcompanhantes Com LocalBusty Asin PornSelena Gomez Nude LeaksIu DeepfakesNaughty America Com MomKendra Sunderland HdIxxx.xomDan Benson PornBigtits Lesbian StraponDesi Collage PornJapanese Nipple PlayHollywood Movie Horror SexSexy FlashingJasmine Lotus XxxBritner AmberPornos PokémonWild MilfPorn Share BedroomPorne HpCoco.fr Chat GratuitAnchor Rashmi SexStella Violet LeaksWww.porno.co.mThothhubTattooed NsfwBig Cock ShemalesFuturam PornRwd TubeLottie Moss NakedFunsizedkateFreeuse Porn VideosXxxpornvideosDesi XvdeosCrazy NudeReal Penetration In MoviesMulherespeladasvipsLesbeen Porn VideosBlack Naked Bbwಸೆಕ್ಸ್ VideoNaked Baseball PlayersSeducing LesbScarlett Johansson Hottest ScenesاباحيهTürkce Altyazılı PornolarIndian Bbw SexReal XxHindi Aunty RomanceAllie NaughtyJavtifukErotic BeuatiesPorn Animation SeriesEdony PornNude CheerleadesWilla Holland NudHijra FuckYume NikaidōHotmen NudeZoeyxsinnHentai Forced SexLubricant PornErotic Short FilmsG D P PornMadison Ivy CreampieTriplex PornFilme Pornocom