Komt er nu toch écht een mannenpil? Wetenschappers ontdekken middel dat sperma tijdelijk verlamt (metronieuws.nl)


De zoektocht naar een mannenpil was vooralsnog tevergeefs, maar dankzij een nieuwe studie van Amerikaanse wetenschappers gloort er hoop. ...

door Nieuwskoerier in Gezondheid  ·  23 Reacties

  • 6
  • 227x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En de bijwerkingen?

2
1 smurf

@1 Er is slechts één milde bijwerking bekend, dat is impotentie. Maar dat mag geen naam hebben, uit testen op muizen blijkt dat de potentie na het stoppen met de pil vrijwel onmiddellijk terugkeert.

2
2 spookrijder

@2 lol 🤣

2
3 smurf

@1 @2 ik zou maar een conservatieve houding hebben. kijk een vrouwenpil geeft een lichaamseigenstof af

0
4 maarten1234

@4 In het Katholieke zuiden kwam regelmatig de pastoor op bezoek bij vrouwen dat het nu toch echt tijd werd dat er eentje bij moest komen. En daarom had men van die grote gezinnen. Het hebben van acht kinderen was normaal.

Maar in Duitsland waren grote gezinnen helemaal niet normaal, terwijl er geen anti conceptie was. Vroeger was er geen anti conceptie en toch werden er dus niet veel kinderen geboren. Blijkbaar is de mens prima instaat om een geschikt reproductie getal te realiseren zonder het gebruik van anti conceptie.

Eigenlijk vreemd dus dat er zoiets is als een pil.

Maar goed. Ik weet er niet veel van. Ik heb maar een paar jaar in mijn leven een relatie gehad. Ik ben dus geen materie deskundige.

1
5 smurf

@5
Ja raar dan dat er in Duitsland geen grote gezinnen waren, en toch heeft Duitsland tot 5 x meer inwoners dan Nederland, waar komen die dan vandaan?

Maar serieus. Ik denk dat in Duitsland de vrouwen eerder geëmancipeerd waren.
Stonden de Nederlandse vrouwen nog achter het aanrecht hadden Duitse vrouwen vaker eine "arbeidsstelle ",en kinderopvang zal er wel nog niet zijn geweest.
Je ziet het ook nu hier bij ons vanaf dat vrouwen net al mannen een betaalde baan hadden er minder kinderen geboren werden.
En ja de zus van mijn oma had 17 kinderen, terwijl oma maar 4 kinderen had, kan zijn dat opa en oma in die tijd meer Duits georiënteerd waren, weet niet .

1
6 Olivia

@6 😎

0
7 Olivia

@6 Klopt. Nederland had een behoorlijke achterlijke cultuur voor wat betreft de behandeling van vrouwen. Dat was volgens mij nergens in de omringende landen zo. En nu lopen wij overal met ons vingertje te wapperen.

Mja... Daarmee is de noodzaak voor de pil nog niet verklaard.

2
8 smurf

@8
Bedoel je de noodzaak voor de mannenpil?

Weet niet of het hier een noodzaak betreft.
Voor mannen die zelf controle erover willen houden of ze wel of niet kinderen op de wereld willen zetten lijkt me een mannenpil wel ideaal.
Net zoals bij de vrouw ...
De pil op zich is er vooral gekomen om vrouwen meer vrijheden te geven, zodat ze zelf kunnen beslissen en meer controle erover hebben voor het wanneer kinderen op de wereld te zetten.
Verder zal de Nederlandse overheid de pil gepromoot hebben de Nederlandse vrouw aan het werk te krijgen . Je weet misschien dat Duits volk meer strebers zijn, ze konden zich ook mehr Leisten dan de Nederlanders , waardoor ook alles besser dan in Nederland .

Maar nadien introduceerde de pil zich in Nederland , en vanaf die tijd ging het in Nederland ook meer berg auf met de economie en de welvaart . Vrouwen kregen door de pil meer vrijheden als ook meer tijd deel te nemen aan het arbeidsproces Mensen kregen meer geld te besteden waardoor de Nederlandse pappa net zoals de Duitse vati zich een auto konden permitteren. Vanaf vrouwen deel gingen nemen aan het arbeidsproces is er pas echt welvaart gekomen in Nederland.

Ja en Duitse mensen die zonder de pil ook al minder kinderen kregen dat zal dan wel komen omdat ze na een dag werken zo moe waren dat ze al sliepen voordat ze in bed lagen .

Oorzaak en gevolg zal ik maar zeggen .

0
9 Olivia

@9 Ik bedoelde de vrouwen pil.

Maar het zal wel zijn zoals je zegt.

Ik weet niet of in Duitsland alles besser ist. De verschillen tussen rijk en arm zijn groter. En Duitsland is harder dan Nederland. Meer hiërarchie. Dat betekent ook meer machtsmisbruik. Volgens mij is Duitsland ook behoorlijk corrupt.

1
10 smurf

@10Zeker was in Duitsland alles besser und billiger , dat weet toch ieder kind .
Zo ook voordat de pil er was waren de condooms daar ook veel billiger , en nu ook nog .
De Duitsers konden zich die condooms permitteren , bij de Nederlanders hing het condoom aan de waslijn. Dus welvaart heeft er alles mee te maken dat er minder kinderen geboren worden bij de Duitsers ,zelf zonder de pil . 😎

0
11 Olivia

@10 @11

0
12 Olivia

@11
Dus welvaart! ! had in plaats van !! heeft !!. Tegenwoordig is hier in Nederland ook welvaart , dat was vroeger wel anders .

1
13 Olivia

@13 In Duitsland hebben ze nog steeds veel zelfstandige bedrijven. In Nederland zijn dat zelfzaamheden geworden, maar die moeten als het aan de EU ligt ook allemaal weg. Ik denk dus dat het in Duitsland in rap tempo allemaal minder wordt. Duitsland bevindt zich nu al in een diepe crisis vanwege klimaat en de Oekraine oorlog. Als de green deal van Timmermans in werking gaat kan je Duitsland vinden tussen landen als Nigeria, Peru, Ivoorkust, etc... Het gaat goed zeggen ze dan. Zou er hersenverweking opgetreden zijn door de pil? 🤔

1
14 smurf

@14 Als >>>> Wenn das Wörtchen wenn nicht wär, wär mein Vater Millionär.
Wenn das Wörtchen wenn nicht wär Wär das leben halb so schwer .

Dus je denk dat de EU >>> Duitland een oor aan naait , gezien je Nigeria Peru en Ivoorkust , geloof je het zelf ?
Ik kan je wel vertellen dat de Duitsland in rap tempo hier bij mij de algehele grensstreek vol met windmolens en zonnepaneelvelden heeft verbouwd , aan Nederlandse kant kun je de Windmolens op een hand tellen.
Het is eveneens zo dat wil ik een koe in de wei zien grazen moet ik de grens met met Duitsland oversteken, om zo'n beest in Nederland te bewonderen moet ik naar Gaia Zoo. 😏

1
15 Olivia

@15 In Duitsland heb je ook grote bedrijven die de baas spelen en via de EU regelgeving erdoor proberen te drukken. Alleen heb je in Duitsland ook grote familiebedrijven die dat tegen proberen te houden. Maar uiteindelijk leggen die het ook af tegen het grote geld.

Maar eh... zou jij in Duitsland willen wonen? Het klinkt of je het daar beter vindt dan hier.

Zelf kan ik, denk ik, veel beter met Duitsers dan met Nederlanders. Minpunt vind ik in Duitsland dat het onderwijs veel strenger is. In Nederland is er veel meer mogelijk op onderwijsgebied. Dat heeft te maken met de rangen en standen cultuur in Duitsland. Ander minpunt is dat de Duitse arbeidersklasse veel harder werkt dan de Nederlandse arbeidersklasse. Arbeiders zijn ook mensen.

1
16 smurf

"Wetenschappers ontdekken middel dat sperma tijdelijk verlamt "
Merkel?

0
17 soapbox

@16
Nee ik zou niet in Duitsland willen wonen , waarom zo ik ook , als grensbewoner geniet ik enkel van hun natuur. Heb ook in Duitsland gewerkt, kan je wel vertellen dat ik daar in Duitsland als werknemer meer gewaardeerd alsook geacht werd dan in het Nederlandse bedrijfsleven. Ieder land heeft zijn voor en zijn nadelen. Maar waarom zou ik in Duitsland willen wonen , dat de Duitsers zich meer permitteren konden dan de Nederlanders dat ging over vroeger ! voordat de pil er was !
En zo komen we weer uit bij de anticonceptie pil.

Hier bij ons worden Belgische scholen gewaardeerd , kleinere klassen en de leerkrachten aldaar nemen zich meer de tijd kinderen leerstof bij te brengen, zelfs de diploma's van de Belgische universiteiten zouden hoger in aanzien staan dan de diploma's van de Nederlandse universiteiten . Of dit in praktijk zo is weet ik niet .

1
18 Olivia

@18
"Met hier bij ons " Ik bedoel hier in het zuiden van Nederland worden Belgische scholen gewaardeerd.

2
19 Olivia

@19 Belgie is meer autoritair dan Nederland. Ik denk ook corrupter. Veel geslotener dan Nederland.

Ik denk dat het allemaal maar net is wat je gewend bent.

Belgie is meer wat Nederland lang geleden was.

In Duitsland heb je vooral mooie bossen.

1
20 smurf

@1
Die heb je ook bij de pil voor vrouwen. Stemmingswisselingen, gevoelige of pijnlijke borsten, hoofdpijn, doorbraakbloedingen (in de eerste maanden), misselijkheid, buikpijn etc. Ik denk dat vrouwen wat minder snel klagen 😀

0
21 Reconquista

@20 👍

0
22 Olivia

@21 Wat ik observeer in mijn omgeving is inderdaad dat vrouwen veel en veel minder klagen dan mannen. Maar goed... Ik kan voor wat dit betreft alleen voor mijn eigen omgeving praten in dit geval. Ik ben net bij het hoofdstuk vrouwen aangeland bij Tate. ff Luisteren wat ie nog meer heeft te zeggen over vrouwen. 😂

0
23 smurf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@12De plofkraken in Duitsland zijn niet alleen Marokkanen. Bij verschillende arrestaties waren ook Roemenen en Bulgaren betrokken. In Duitslan...

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Malinois
Terug naar de Middeleeuwen: Israël schiet met katapult en pijl en boog (Video) - Dissident.one

Hamas deed dit een paar jaar geleden ook met ballonnen waar wat brandends onder hing.Toen was het 'geniaal' en nu middeleeuws?Ik houd het er...

6 minuten geleden geplaatst door Malinois

rebo
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@12 net zeggen = niet zeggen...

7 minuten geleden geplaatst door rebo

rebo
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@10 Ja dat klopt wel zo en beetje en neem enkel al die Palestijnse activiste Ahed Tamimi. Als je die ziet dan zou je toch ook net zeggen dat ze...

8 minuten geleden geplaatst door rebo

Defcte burger
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@10Een ingezetene van Nederland is niet per definitie Blank/wit...

14 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Malinois
GeenStijl: VIDEO. UvA-demonstranten bezetten straat. Duwen fietsers die er langs willen

@5Als ik dit soort beelden zie, dan begint het overal te jeuken bij mij.Ik weet niet hoe jij in elkaar steekt maar ik ga dan provoceren. ...

15 minuten geleden geplaatst door Malinois

Bleke Betty
Hulporganisaties zien bui al hangen bij komst PVV-minister: vrezen voor zware bezuinigingen ontwikkelingshulp - NieuwRechts.nl

@3Dat is op die post alleen maar goed. Knuffelen doen ze maar ergens anders. ...

15 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Terug naar de Middeleeuwen: Israël schiet met katapult en pijl en boog (Video) - Dissident.one

@1En Hezbollah. Weg met die troep, weg met dat gif. ...

24 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Sex Full RomanceAsian Beauty XxxPrnhub HdWow.pornoTickle VkSex Video UploadKamathipura XxxFree Use PirnLesbian Porn TubesWatch Porn.toXfeeehdSex Com Sex VideoVouyerwebAva Addams Hot MomPorn Star ScortStar Rail Hentaiسكس طرتونBoku Ta Misaki SenseiRekha BoobsCumface MilfSexyindian PornSitw 2023Blue Lagoon NudityHidden Camera Porn MassageSeduced By Step MomMatures Black PornPorn Sex Mp4Rope XxxArab Teen Sex VideoFrinds Hot Mom PornSexo Lésbico AmadorVídeos Pornô NacionalBouncy TittsGspornOmegle Teens BoobsReal Brother And Sister PronPorn CataforiesFree Online Adult ChatMagazine PronPorn Fat BootyGaand PicsWomen Flashing TitsX Video MajedarYesjulz Sex TapeEbony Yong PornTelugu Girls XnxxLena The Plug Jason Luv Video LeakedNude TortureReeses Pieces XxxKelsi Monroe BootyCeleb JuhdPornô Caseiro GrátisDayna Vendetta SexVirginity VideosOnlyfans LeakssMelanie Lynskey NudeShamelss NudeDonkey Punch PornLesbian Porn MoaningWatched Her MasturbateHentai MangHd Hot Web SeriesJav HeroineCatunHot Aunt PornLemon Tanaka PornUncensored AsianBukkake GangHarry Potter Gay PornSoft Gay PornBunnywalkerBrother And Sister Xxx HdSunny Leone Old XxxSsbw CreampieExercise XxxxMalayalam Thund VideosSex Vidio In IndianHorny Young GirlfriendFemme Mature PornoX Story.frسکس تاجکیLesbian Face FuckImpregnate FantasyFilm De Cul GratuitBlojob ShotArab Girl Xxx VideoPics Of Nude BabesTrans FemdomBlackmailed Wife PornApps Like Tiktok For AdultsLapk JogsMichelle's NylonsMia Goth HotOld Man Porn VideoXxx Porn CheatingCeleb Porn SitesKitchen Sex IndianKorean Hidden SexFree Porn PerfektWww Xxx English VideoDani HdMaharashtra Mein SexAndipinkBig Natural Tits AmatuerEbony Cum SwallowJennifer Lopez Nude PicsXnxx CowKala SexJackandjill CamBhojpuri Sex Video MovieCelebrity Nude ComOralsexvideoMovie2k.toPregned XxxCzech BrothelGiantess BootuAriane Celeste NudeJelena Jensen PornWww Bf Hindi VideoPorn Star BrookAnal PorngifsPorn Step SisterBlack Girl NudesDesixvideo ComPorn Hot JapanAngel Wiky PornTik Tok TitsFilm Pornostar StreamingRying AnalTelugu Adult VideosPorncDesi Wife ImageWw Com Xx VideoFullpornmovieKatrina Ki Sexy BfRussian Porn Star VideoHot Sexy Bathroom VideoComixxxxXxxxxxBamg BrosAriel Winters NudeLocal Bengali Sex VideoEnfermeras XxxAmerikan Xxx VideosGia RosseBlac Porn TubeTube8 .comPutitos CalientesJordi StepmomTatoo Xnxx