Briefje van Jan - aan Geert Wilders - Buttkicken.nl (buttkicken.nl)


Jan Dijkgraaf legt Geert Wilders in zijn 'Briefje van Jan' uit waarom Kim Putters níet de nieuwe premier moet worden. ...

door Moskowfiets in Media  ·  24 Reacties

  • 12
  • 438x gelezen
Reageer met een Emoji
1
5
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Weer een goed stukje, Jan. . . 👍

3
1 LoydMorris

Ja mooi geschreven. Inderdaad doet Omtzigt voorkomen, of alles alleen om hen draait en dat hij de grootste spil in de totstandkoming van dit nieuwe kabinet is geweest.
En nu dan deze affaire Plasterk er bovenop.
Het is allemaal te toevallig, maar Wilders moet zich er niet door van de wijs laten brengen en anders maar nieuwe verkiezingen. Dan doet NSC waarschijnlijk helemaal niet meer mee.

5
2 Strongoli

@1 @2
Jullie zijn voorstander van een doofpotaffaire?

14
3 sockknitter

"Dan GEEFT je Pieter Omtzigt de sleutel van het Torentje."

Is dat misschien een tikfout in het artikel?
En had er moeten staan: "Dan GEEF je Pieter Omtzigt de sleutel van het Torentje."?

5
4 Graaier1000

"Jullie zijn voorstander van een doofpotaffaire?"

@3 socknitter,

Gewoon een echt snel onderzoek door de beoogde coalitiepartijen had volgens mij volstaan waarna Plasterk wel of niet de beoogde minister-president zou worden. Indachtig 'Men noemt geen koe bont, of er is een vlekje aan'.
Mij lijkt het een strategie van media/politici die het eens zijn met Frans Timmermans: 'Niet(s) nalaten...'.

3
5 Graaier1000

@3 PVV 'erts hebben nooit zo'n moeite met mensen die iets op hun kerfstok hebben. Behalve dan als het mensen betreft die niet aan de PVV-eisen voldoen.

14
6 Bop

@6
PVDA - Wethouder Jeroen Brandes (Amstelveen )sekschatgesprekken met minderjarig meisje
PVDA - Raadslid Ilhame Saadi bedreigde en intimideerde talloze buren. veel buren zijn doodsbang en durven alleen anoniem te getuigen.
PVDA - Raadslid Khalid Tatou tevens schooldirecteur misbruikte een 13 jarig meisje. Hij onderhoud ook nauwe banden met haatimam Tarik ibn Ali.
PVDA - Scoutingcommisielid Yasmina Haifi projectleider van het Nationaal Cyber Security Center twittert dat de terreurbewging IS (islamitische staat)een complot van de Joden is "De terreurorganisatie is opgericht en wordt gerund door zionisten om de islam zwart te maken"
PVDA - Lijsttrekker Osman Suna wordt met de verborgen camera betrapt op het ronselen van stemmen. Hij weigert te vertrekken.
PVDA - Raadslid Emre Unver gaat op de vuist met Turkse jongeren. Er is aangifte tegen hem gedaan
PVDA - Statenlid Bahattin Erbas moest in 2011 zijn zetel inleveren nadat duidelijk werd dat hij door de gemeente Den Haag was ontslagen wegens een ernstig ambtsmisdrijf.Als ambtenaar stuurde hij bijna twee jaar lang vervalste rekeningen voor niet verrichte diensten naar het stadhuis. In 2014 staat hij doodleuk weer op de kandidatenlijst van de PVDA
PVDA - Deelraadslid Lorna Koenen sjoemelde met subsidies.
PVDA - Raadslid Bouchra Dibi. In haar woning vind een dodelijk ripdeal plaats als ze op vakantie is. Een famililid dealde drugs vanuit de woning. Tijdens de ripdeal kwam een 20 jarige man om het leven.
PVDA - Wethouder Henk Kool gaf 7000 Euro subsidie aan de stichting waar hij zelf bestuurslid van was
PVDA - Raadslid Bert van der Roest verduisterde 40.000 Euro van de daklozenkrant
PVDA - fractievoorzitter Ruben Post regelde wachtgeld voor stelend raadslid Bert van der Roest
PVDA - Burgermeester Aleid Wolfsen Ontving 17.000 euro te veel aan huisvestingskosten. Hij gebruikt zijn macht als burgermeester vervolgens om te voorkomen dat het verhaal in de krant verschijnt.
PVDA - Raadslid Mustafa Okcuoglu stapt op na ruzie binnen de fractie
PvdA - Europarlementariër Judith Merkies heeft van juli 2009 tot eind 2012 ruim 84.000 euro te veel onkostenvergoeding ontvangen
PVDA - Fractievoorzitter Seyit Yeyden treed af na een onderzoek van bureau BING naar de politieke cultuur in Feijenoord waar corruptie, vriendjespolitiek en machtsbederf schering en inslag zijn. Ook loopt er nog een onderzoek tegen hem ivm een dubieuze kunstaankoop. Desondanks is hij gewoon weer verkiesbaar.
PVDA - Raadslid Ramón Smits Alvarez steelt tienduizenden Euro's uit de partijkas en duikt onder in Spanje waar hij later zelfmoord pleegt.
PVDA - Europarlemantarier Thijs Berman streek 9,5 jaar lang onterecht dagvergoedingen en reisvergoedingen op van ruim 750.000 euro
PVDA - fractievoorzitter Harlow Brammerloo vertrekt naar een conflict over 18.000 Euro.
PVDA - Tweede Kamerlid John Leerdam vertrekt nadat hij voor lopende camera wordt betrapt op leugens.
PVDA - Wethouder Theo Vaes vertrekt naar gesjoemel met declaraties.
PVDA - Raadslid Teun Nijdam wordt uit de fractie gezet omdat hij stiekem actief was voor een lokale partij
PVDA - Wethouder Jaap Kuin stapt op na diefstal van boortjes uit bouwmarkt.
PVdA - Deelraadsvoorzitter Rob Post declareerde 25.000 euro aan taxibonnen
PVDA - Fractievoorzitter en politiek leider Diederik Samsom wordt maar liefst 10 keer gearresteerd. Hij mompelt zelf wat over actie-verleden maar weigert te vertellen waarvoor hij nu precies is aangehouden.
PVDA - Gemeenteraadskandidaat Koos Julicher blijkt banden met extreem rechts te hebben.
PVDA - Senator Edward Brongersma: overtreding wet op kinderporno
PVDA - Penningmeester Sharda Poese (A’dam-ZO): fraude, verduistering
PVDA - Raadslid Faiz Yerlibuçak (Beverwijk): banden met terreurorganisatie Grijze Wolven
PVDA - Minister: Als burgemeester Guusje ter Horst: dronken achter stuur, doofpotpoging, daarna gewoon mininister geworden, gesjoemeld met doktersbewijzen om een Audi-8 te verkrijgen vanwege ”rugklachten”.
PVDA - Deelraadslid Randy Stena (A’dam-ZO): arbeidsverzuim, werkweigering
PVDA - Raadslid Jerry Sulaiman (A’dam-ZO): fraude, greep uit kas
PVDA - Raadslid Hakim Hmadouch (Arnhem): mishandeling echtgenote, bedreiging
PVDA - Raadslid Elvira Sweet A’dam: 2x veroordeeld voor dronken achter stuur
PVDA - Raadslid Ama Carr A’dam: zonder rijbewijs, onverzekerd rijden, valse naam
PVdA - raadslid Mohammed Kaied uit Dalfsen: poging tot doodslag

En dan hebben we het nog niet eens over GroenLinks gehad

2
7 Reconquista

@7 Binnen 10 minuten deze lijst geplaatst. Jij hebt je goed voorbereid zeg. Precies wat ik zei in mijn laatste zin.
Bedankt voor de bevestiging. 😂

16
8 Bop

@7 Reconquista,

De volgende naam zou ook niet misstaan op de lijst.
PvdA - volksvertegenwoordiger Frans Timmermans zuigt verhalen uit de duim, arbeidsverzuim en werkweigering vanwege niet krijgen van 'portefeuille buitenland'.

4
9 Graaier1000

@8
Je kunt draaien wat je wilt, maar schoonpraten en wegkijken, bij wat jouw politieke partij allemaal gedaan heeft, dat lukt je gewoon niet.
Je bent en blijft een 🧌

3
10 Strongoli

@3
Nee transparantie en integriteit moeten altijd bovenaan staan. Ook moet de sfeer van belangenverstrengeling altijd vermeden worden.
Dit betreft verder geen doofpot-affaire, omdat het meeste wat nu boven tafel is gekomen, zaken uit zijn priveleven waren.
Er loopt verder een onderzoek naar deze zaken, waarvan de uitkomst nog niet bekend is.
Aangezien hij nog helemaal niet officieel als kandidaat benoemd was, is deze hetze door de media, behoorlijk over de top geweest, waardoor hij, ongeacht de uitkomst van het onderzoek, inmiddels persoonlijk flink beschadigt is.
Wat tussen hem en Omtzigt heeft gespeeld, is verder iets persoonlijks en is aan hen, om daar wat over te zeggen.

3
11 Strongoli

"Binnen 10 minuten deze lijst geplaatst. Jij hebt je goed voorbereid zeg. Precies wat ik zei in mijn laatste zin.
Bedankt voor de bevestiging. 😂"

@8 Bop,

Volgens mij is het helemaal geen kwestie van goed voorbereiden, lijstjes als deze circuleren al geruime tijd op internet. Zo plaatste een tijdje geleden bijvoorbeeld een forumdeelnemer op NK een lijstje met een overzicht van 'foute PVV politici'. De betreffende NK link is helaas niet te geven aangezien het NK archief is verwijderd. En zo zijn er ook lijstjes met betrekking tot CDA- en VVD politici die je zo van internet kunt 'plukken'.

3
12 Graaier1000

@12
Iets met balk en splinter.
Altijd dat gezeur over PVV'rs of mensen die daarop gestemd hebben, laat zien, dat men nog steeds niet met het eigen partijverlies kan omgaan. Dus dan worden, allerlei niet ter zake doende, eigen stellingen geplaatst.
Gewoon trolgedrag.

3
13 Strongoli

@10 @12 @13 Oh ja, vergeet ik helemaal te vermelden: PVV'erts happen altijd zo lekker. Kritiek op de Grote Blonde Leider is blijkbaar moeilijk te verteren. Daarom is het ook zo leuk om dat te blijven geven. Wie uitdeelt zou ook moeten kunnen incasseren. Maar dat lukt steeds maar niet, zie ik.

12
14 Bop

@12 Aan wat jij mij te melden hebt heb ik geen enkele boodschap.

13
15 Bop

@14
Nooit inhoudelijk reageren op iets en de kritiek daarop, kun jij dan weer moeilijk verteren.
Zo nu staan we weer quite tòch?

3
16 Strongoli

@16 Ik begrijp niet waarom jij dan altijd op mij reageert. Of is dat om je weer beter te kunnen voelen dan een ander? Want dan moet ik je teleurstellen hoor.

9
17 Bop

@17
Ik reageer op wie ik wil en ja, daar zit jij ook vaak bij. Als je veel reacties plaatst, vragen stelt en steeds dezelfde one-liners plaatst, dan kun je ook veel reacties terug verwachten. Zo werkt dat nu eenmaal. Je geeft zelfs nog aan, dat je veel notificaties ontvangt. Die krijg je niet als je geen reacties plaatst.
En zeg niet, dat je alle notificaties ongezien weggooit, want je reageert bijna op iedere reactie, tot vervelens toe en het eindigt pas, als mensen je gezeur zat worden.
Zoals ik nu weer. Adios 🙋

3
18 Strongoli

@18 Tja, mag hoor. Je zult de aandacht nodig hebben.Ik zie dat je ook echt alles van mij leest. Dat is leuk want ik bekritiseer nog weleens iemand die jij hoog hebt zitten.
Ik begrijp dat jij het normaal vindt dat er veel op mij gereageerd wordt maar dat je eigenlijk het liefst zou hebben dat ik daar dan weer níet op zou reageren.
En dat je mijn gezeur zat bent terwijl jij degene bent die de "discussie" met mij aangaat.
Dat is dan wel weer grappig en je lijkt het zelf allemaal niet eens in de gaten te hebben.
Enfin, je hebt je weer even kunnen uiten. Ik hoop dat het je oplucht. 😂

11
19 Bop

@7 Zo... Jij hebt ze goed op een rijtje. 👍

2
20 smurf

De persoonlijke voorkeur van Jan (Dijkgraaf) spat er weer van af. Kom nou gewoon met feiten en niet met het verwoorden van een bepaald gevoel. Kortom: een pruts verhaal! Ik kan er niet meer van maken.

5
21 Nicks R. Van

Inderdaad, beter niet die Kim Putters.
Lijkt te veel op Rutte, en zo te zien is hij in zijn loopbaan overal maar een paar jaar blijven hangen.
Nee, ik ben bang dat die Kim net zo’n gladprater is als Rutte, en overal en nergens mee bezig is behalve als met het landsbelang.
We moeten dus gewoon nog even verder zoeken naar een degelijke en betrouwbaar persoon.

1
22 Marrie1

@7 "PVDA - Gemeenteraadskandidaat Koos Julicher blijkt banden met extreem rechts te hebben."

Als je dat verwerpelijk vind dan moet Wilders in de ban en zijn BBB, NSC besmet.

5
23 Hendrianus

Maar serieus Mona als premier gaat het niet worden hoor. Dan staan we voor gek in het buitenland en in huis kijken we toe hoe ze geslacht wordt.

5
24 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
smurf
HH70, the world’s first high-temperature superconducting Tokamak achieves first plasma!

De Chinezen gaan ons links als rechts voorbij....

5 minuten geleden geplaatst door smurf

smurf
SGP-leider Chris Stoffer gruwelt van beperken giftenaftrek: ‘Graat in onze keel’

Het staat Chris Stoffer vrij om zijn hele vermogen over te maken naar de hulpbehoevenden in de wereld....

12 minuten geleden geplaatst door smurf

smurf
Oud-toezichthouder AIVD: ‘Op het gebied van privacy is Dick Schoof een leeg blad’

Misschien moet Dick Schoof eerst eens actie ondernemen richting de rijkste mensen van Nederland die hem en zijn team voortdurend lasteren....

1 uur geleden geplaatst door smurf

smurf
PVV'er zegt dat er geen hongersnood is in Gaza, coalitiepartners reageren verbouwereerd

@81 Ik hoorde gisteren in de talkshow van Napolitani dat Israel onder Bibi inmiddels is veranderd in een dictatuur.De VS gaat weer nieuwe bo...

1 uur geleden geplaatst door smurf

Hendrianus
PVV'er zegt dat er geen hongersnood is in Gaza, coalitiepartners reageren verbouwereerd

@78"De levenswijze van de Palestijnen zouden wij hier in het westen nooit tolereren en als fascistisch zien dus je steun aan dit volk is mij e...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
PVV'er zegt dat er geen hongersnood is in Gaza, coalitiepartners reageren verbouwereerd

@77 Die vredesinitiatieven kwamen niet van Israëlische zijde maar waren internationale initiatieven. Wat betreft de bezette gebieden is de ...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

smurf
GeenStijl: Jippie. In 2050 iedereen een woonboot

Ik denk dat we moeten beginnen met een ontvolkingsstrategie. Op termijn gaat Nederland immers verdwijnen naar de bodem van de oceaan. Ik weet ni...

5 uur geleden geplaatst door smurf

smurf
Beoogd PVV-minister Klever noemt omvolking een 'feitelijke omschrijving'

Volgens mij aten nazi's vroeger ook brood. En ik denk dat ze zich ook aankleden. En etc... alles maar verbieden wat de nazi's deden? ...

6 uur geleden geplaatst door smurf

smurf
Duitsland gaat vluchtelingen die"gevaarlijke islamitische personen" zijn het land uitzetten - NieuwRechts.nl

Ze gaan dus normaal doen. Of in ieder geval, dat is het plan.Ik ben echt blij dat die gestoorde gek van een Soros met pensioen is, die man h...

7 uur geleden geplaatst door smurf

Mac Benac
Agema als enige PVV-minister nog niet omstreden: "Ik snap het zelf ook niet"

@32 Heel veel ideeën die de PvdA later heeft ingediend waren al door de SP bedacht. Maar ja, het was de SP, dus het werd afgeschoten. De SP is ...

7 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Office Sex Videos ComTürk Hd PornoBbw Highway PornReditt NudesFree Xxx Porn MoviesAntis Sex VideosXnxx Indian TailorRonda Rousey NaledFreshmen.netSax VideousBoyztubMale Porn StasFacial Comp PornPornhubbMomoko NishimaSmallest Feet FootjobNude Brook BurkeNextdoorstudioIndian Teen NudesAngiefoxxyloveMom Daugther Lesbian PornEmily Belle SpermmaniaAnime Porn FHumaniplex LlcPic Lesbian PornTelugu Bf OpenIndian Muslim PornJpn Mature PornAmime Porn VideosCherokeedazzChichonaTamil Aunty New Sex VideoWatching Wife PornMujer Sexo Con CaballosBurkha XxxHindi Sex Video PunjabiCurvy Indian PornVidio PôrnoOfficesexNative American Porn StarsHumiliayion PornCelebritees NuesErotique VintagePussiesCelebrity UpskirtHole House Porn GameNude Females HotNatural Big Titty PornEmily NudeBrandibraids CheatingAndressaurachnuaBig White PenisAomizuan HentaiBangla Boudi Choda ChudiMan Woman PornPorn SquirringSite Comme OmegleSaree Aunty NudeXnxnxn SexLisa Lipps PornEbony Porn BondageUchi No OtoutoRenne Gracie PornBhad Bhabie Nudes LeakedDesi Chudai SexXxx Movi IndianHd Video Hindi XxxPcolleLinda Lovelance PornJaylene RiiFree Indian Fucking VideosNude Indian ActressPorn BeastErotic HugMultiple Creampie GangbangAnalvids BtsAnime Porn LesbianFrench PornographieBeurettes. ComDalidosThesolominxxclubWomen's Bodybuilding PornDesi Boudi MmsHindi Sex Hd MovieMomsonxxxNude Jane RussellKimberly CostaHotwife PhotoPublic FemdomBrother And Sister FakingPeladas NuaThe Nudest Jayne MansfieldVimhomelessMutou AyakaPictoa.comCreampie CompitionFuxersNhemtaiTeenporn ArabHentais TopsBigtittygothegg OnlyfansXvideo Web SeriesRamya Inti NudePornos De PrimasSexy Video Download DownloadVavi XxxIndian Black DickSadie Sink PornLady Gaga Sex TapeJapan Comic PornWife SwappingXvid EoSydney Cole NudeChaturbate PregnantYeri Mua OnlyfansPorn Raping MoviesMy FreecamNude Lesbian WrestlersForebidden PornNewbinudedBebe Buell PlayboyGangbang MoviesAdult DownloadJapanese Boob LickFatgranny PornXcidekOzzy SparxPeliculas Eroticas En EspañolAmatuer Porn SitesSarada NakedVergan PornBlo De PornXvedoesCreampipornEbonypornhubMewati XnxxBoys Sex TamilBangladeshi Local XxxHd Xx VaideoAunty Boy XvideoBdsm EroticsFaye Ragen PornVoyeurtubeFree Tiktok PornVip LuxuruaEnema PornNetasha MalkovaHot Bog TitsKannada Sex MmsBabykittyp