De politie onderzoekt tijdens de grote actie op 17 oktober 2022 een brievenbus bij een woning.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie onderzoekt tijdens de grote actie op 17 oktober 2022 een brievenbus bij een woning.

Harry zag plas bloed en wist dat hij verkeerde keuze had gemaakt: zaak tegen 16 verdachten drugsbende start

Ze runden drugslabs in Nederland en België, dumpten het chemisch afval direct in de bodem en waren niet te beroerd om mensen zwaar te bedreigen. Het is een van de grootste Eindhovense drugsbendes ooit gepakt met naar schatting een miljoenenomzet. De zestien verdachten werkten volgens justitie aan de productie van crystal meth, speed en xtc. Vanaf dinsdag wordt die duistere kant van de regio blootgelegd in de rechtbank in Den Bosch.

  1. Organisaties voeren massaal actie tegen btw-verhoging op cultuur, sport, horeca en media
    38

    Organisa­ties voeren massaal actie tegen btw-verhoging op cultuur, sport, horeca en media

    Een grote groep organisaties uit de cultuur, sport, horeca en media is maandag een campagne gestart tegen de btw-verhoging die de formerende partijen willen doorvoeren. Zo plaatsten ze maandag in alle landelijke en regionale dagbladen een advertentie waarin wordt opgeroepen tot actie. Onder de deelnemende organisaties zijn NOC*NSF, de KNVB, Koninklijke Horeca Nederland, Kunsten ‘92, Federatie Cultuur, NDP Nieuwsmedia en Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek.
  2. Zoektocht naar vermisten in Maas hervat: man sprong zijn telefoon achterna, ander probeerde hem te redden
    Update

    Zoektocht naar vermisten in Maas hervat: man sprong zijn telefoon achterna, ander probeerde hem te redden

    Hulpdiensten zijn sinds zondagochtend bezig met een zoektocht naar twee mogelijke drenkelingen in de Maas bij Venlo. De twee sprongen in het water bij de Maaskade in de Limburgse stad en zijn sindsdien verdwenen, zo meldt de politie na onderzoek. Zondagmiddag meldde de politie dat een sonarboot mogelijk een of beide drenkelingen had getraceerd, maar nauwkeurig zoeken op die plek leverde niks op. De zoektocht is maandagochtend hervat.
    Venlo