Voor zelfstandigen is weinig duidelijkheid in het nieuwe coalitieakkoord.
Volledig scherm
Voor zelfstandigen is weinig duidelijkheid in het nieuwe coalitieakkoord. © ANP / ANP XTRA

Opinie: Voor zelfstandige ondernemer is er weinig nieuws onder Wilders’ zon

De zon gaat schijnen in ons land, zei Geert Wilders bij de presentatie van het akkoord tussen PVV, VVD, NSC en BBB. Maar zelfstandige ondernemers zien vooral veel onduidelijkheid, stelt Cristel van de Ven.

11 reacties

  • Maria Welvaart

    2 weken geleden
    Voor alle anderen ook geen zon, want de plannen nieuw akkoord kraken in zijn voegen. F. Agema zei vaak:"Goedkopere zorg door betere zorg" (doordenkertje!) maar met de huidige nw. plannen zal er op gezondheidszorg enorm veel bezuinigd moeten worden als andere plannen onhaalbaar blijken. Het is van de gekke dat EU-afspraken over milieu en asiel eenzijdig zullen worden opgeschroefd/bijgesteld, terwijl dat niet kan, zelfs onwenselijk is. Nog een tijdje enorme zonsverduistering, dan nieuwe stemronde!
  • J Vergouwen

    2 weken geleden
    De politiek heeft haar ziel verkocht aan het kapitaal. Links bestaat nog slechts in naam. Bestaanszekerheid gaat nog slechts op voor de upper class en burgers hebben hierbij een dienende rol als consument. Het is in het belang van onze samenleving om de publieke sector terug te pakken uit handen van de markt en de afbraak met spoed te repareren maar ook om de regie op onze leefomgeving terug te pakken van de markt en ons aller lucht, land en water behoorlijk te beheren.
  • Van Rossum

    2 weken geleden
    Peter van baren @Ad ernst beter is het het niet te verwoorden.Nu nog even wachten op de reacties van conservatief rechts het andere mag je niet meer zeggen van Bosman.
  • Willem van Duijvenvoorde

    2 weken geleden
    alleen de oude plannen werden nooit echt doorgezet zoals we uit ervaring weten. tijd om te zien of dat nu wel het geval is
  • Hans de Ridder

    2 weken geleden
    Klopt helemaal. Ze worden nog steeds,in de watten gelegd.