Not so Marvelous

Jeremy Renner heeft fysieke ongemakken sinds ongeluk met sneeuwschuiver

11 dagen geleden / Aangepast: 11 dagen geleden
Jeremy Renner heeft fysieke ongemakken sinds ongeluk met sneeuwschuiver

Not so Marvelous

Jeremy Renner heeft fysieke ongemakken sinds ongeluk met sneeuwschuiver

11 dagen geleden / Aangepast: 11 dagen geledenGeschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Acteur Jeremy Renner (53) heeft sinds zijn ongeluk met een sneeuwschuiver begin 2023 op de set te maken met fysieke uitdagingen. In gesprek met de 'Los Angeles Times' onthult de Marvel-acteur dat hij op de set van 'The Mayor of Kingstown' in slaap viel, zodra hij het woordje 'actie!' hoorde.

"Wat ik wíl doen is alles, maar wat ik kán doen, is een heel ander verhaal"

"Ze zeiden: en actie! en weg was ik. We realiseerden ons direct dat ze me te hard, te veel uren en te veel dagen op rij hadden laten werken", aldus Renner. "Wat ik wíl doen is alles, maar wat ik kán doen, is een heel ander verhaal."

De oplossing werd gevonden in een strak schema waaraan Jeremy en de producenten van de serie zich moesten gaan houden. Daarin werd er onder meer tijd vrijgemaakt om te stretchen en oefeningen te doen op de set. Ook bleef de acteur gedurende de draaiperiode van vier maanden zoveel mogelijk in Pittsburg, waar de serie werd gedraaid, in plaats van heen en weer te vliegen naar Californië.

"Ze moeten me een beetje behandelen alsof ik een kindacteur ben", grapte hij. "The Mayor of Kingstown is nu een soort veertienjarige." Maar het belangrijkste van alles is voor de acteur dat hij er überhaupt nog is. "Ik loop met een glimlach op mijn gezicht door het leven. En niets kan dat ooit veranderen. Niets. Het is voor mij onmogelijk om een ​​slechte dag te hebben."

Jeremy kwam op nieuwjaarsdag vorig jaar onder een sneeuwschuiver terecht en brak daarbij meer dan dertig botten en liep inwendig letsel op.

ANP/RTL Boulevard
Jeremy Renner