Oostenrijkse politie arresteert 14-jarig meisje dat terreuraanslag op ’ongelovigen’ zou plannen (telegraaf.nl)


GRAZ - De Oostenrijkse politie heeft mogelijk een terroristische aanslag van een 14-jarige meisje uit Montenegro verijdeld. De tiener wordt ervan verdacht een mesaanval te willen plegen bij de Jakominiplatz in de Oostenrijkse stad Graz. Bij een huiszoeking werd onder andere een mes, bijl e ...

door LoydMorris in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 15
  • 529x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het is toch wat, met die gereformeerde meisjes, die ongelovigen willen bekeren. . . .

0
1 LoydMorris

We hebben een moslimprobleem, en niet zo'n kleintje ook.

2
2 spookrijder

Hoe shit moet haar leven zijn dat ze zich als 14 jarige met IS propaganda bezig houdt .

0
3 Olivia

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaien

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

2
4 Ron MVV Maastricht .

@4

Dat is Spookjager ook.

16
5 FrisseBries

@2
Zou zo maar kunnen, dat ze uit Finland komt.. 🤔

2
6 Strongoli

@6 Ik denk dat je gelijk hebt. En dan waarschijnlijk helemaal uit het Hoge Noorden van Lapland. Ze had namelijk ook al een rendier klaarstaan om als vluchtdier te gebruiken na afloop van die terroristische aanslag. 😂

1
7 rebo

@7
Lol. 😂
Heb trouwens pas een prachtige film (Stöld) op Netflix, over Lapland en rendieren gezien. Aanrader!👍

1
8 Strongoli

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaiend

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

4
9 spookrijder

@9

Ik weet wie het zegt.
Iemand waartegen ik tien jaar geleden al zei dat ie een rechtsextremist was. Toen ontkende je het nog met volle teugen. Tegenwoordig beaam je het.
Je bent een leugenaar.

17
10 FrisseBries

@8 Ik ben in Lapland geweest vanuit het noorden uit Noorwegen vandaan. Dat was tijdens het langst van de dagen tijdens de middernachtzon. Het enige nadeel was dat het er stikte van de muggen. Het was daar overal een grote wolk van muggen waar je doorheen liep.

1
11 rebo

@10 Zeg, simpele, ik beaam natuurlijk niet dat ik een rechtsextremist ben. In mijn ironie ga ik er echter volop in mee. Lang leve extreemrechts!

2
12 spookrijder

Zie dat de deur van het familiegraf weer eens openstaat. Hoi Florrie, over hoeveel minuten komt je eega erbij?

3
13 Frans Dictatormans

@11
Oh wat leuk.
Die natuur is prachtig zo te zien. Vooral ook in de winter. Aardige mensen die originele bewoners. Sami heten ze geloof ik, prachtige folkloristische kleding.
En die troepen rendieren fantastich om te zien.
Nou, je moet daarom die film, zeker gaan kijken.
Tsja dat is tenminste nog een gebied, waar je nauwelijks moslims tegenkomt haha.. 😉
Laten zulke mooie gebieden aub intact blijven!

1
14 Strongoli

"Zou zo maar kunnen, dat ze uit Finland komt.. 🤔"

@6 Strongoli,

Altijd weer die verdomde Finnen 🙄
/sarcasm off

2
15 Graaier1000

"Ik weet wie het zegt.
Iemand waartegen ik tien jaar geleden al zei dat ie een rechtsextremist was. Toen ontkende je het nog met volle teugen. Tegenwoordig beaam je het.
Je bent een leugenaar."

@9 , @10 ,

NK bestaat pas vanaf augustus 2016. Wellicht was het forum destijds NuJij?! Hadden jullie destijds dezelfde accoutnamen als nu, anders kun je toch niet weten dat jullie elkaar 10 jaar geleden al tegengekomen zijn?!

2
16 Graaier1000

@16 We kennen elkaar al langer, laten we het daar maar op houden.

2
17 spookrijder

@14 Ja dan zal ik die film moeten gaan bekijken. Trouwens Noorwegen is wel zo een beetje het mooiste land in Europa om van zuid naar noord helemaal doorheen te trekken. Met veel verschillende afwisselende landschappen. Ook fascinerend was toen we Narvik binnenreden wat naar Noorse begrippen best wel een grote plaats is. Dat was 's nachts om 3 uur en heel bizar. Want het was gewoon daglicht met veel zon maar er liep geen ene sterveling op straat en er was geen rijdende auto te bekennen. En alle verkeerslichten stonden op knipperen.

1
18 rebo

De ploflima's worden steeds jonger. En idd, waarschijnlijk hebben ze niets meer om voor te leven. Ik heb er eens een docu over gezien hoe die meisjes ook echt hadden van 'liever een martelaar en weg uit dit leven' dan moeten trouwen met neef Achtmed en zijn stemminsgwisselingen' op haar 14e.
Dan is jezelf opblazen nog niet de meest slechte optie. Dus wil men dat voorkomen zal de familie eens een wat vrolijker en liefdevoller perspectief moeten bieden ipv alleen maar horror in het vooruitzicht.

2
19 Bleke Betty

@19 Ja maar geldt het ook voor al die Nederlandse IS bruiden die zelf vrijwillig naar Syrië en Irak gingen? En dat waren in feite gewoon de neukmachines van die IS terroristen. En als zo een terrorist dan sneuvelde dan was het weer trouwen met de volgende terrorist en hopla weer gaan met die banaan.

1
20 rebo

@18
Ja bijzonder natuurverschijnsel.. je hoort ook wel eens dat mensen die dat niet gewend zijn, dan niet kunnen slapen omdat hun biologische klok helemaal van slag is. Had je dat ook? 🤗

1
21 Strongoli

@20
Ik denk eerder andersom, de isis snollen willen juist in die islamitische carrousel blijven zitten. Terwijl de ploflima's er juist uit willen stappen en dan desnoods maar door zichzelf op te blazen. Nou was dit grietje niet van plan denk ik om er zelf ook aan te gaan. Maar de echt ploflima's willen zichzelf wel opblazen, alles liever dan leven in die hel. De isis snollen gaan juist naar die hel toe. Hoe dan ook beide keuzes zijn zwaar gestoord. De doodcult van de wrede.

2
22 Bleke Betty

@21 Nee daar had ik geen last van. Maar dat heb ikzelf sowieso ook al niet met het verzetten van de klok met zomer- en wintertijd. Dat is een kwestie van op zondagmorgen uit jezelf wakker worden bij mij en dan gewoon de klok een uur verzetten.

2
23 rebo

@22 Ja het blijft een raar fenomeen als je het goed beschouwd. Hoe mensen zo kunnen worden gehersenspoeld door de ideologie de wrede.

2
24 rebo

@22
Wachten er ook nog aantrekkelijke jonge haatbaarden voor hen daar aan de poort? Of is zo'n "beloning" ook alleen maar weer voor de mannen weggelegd? 😉

1
25 Strongoli

@25 Dan krijgen ze als seksspeeltje 70 baardloze jongelingen die nog ontknaapt moeten worden. 😀

1
26 rebo

@26
Hahaha.. lol 😂

1
27 Strongoli

@27 😉

2
28 rebo

@9 , @10 , @17 ,

Als jullie al zo'n 10 jaar met elkaar communiceren/discussiëren op de wijze zoals hier in dit topic dan lijkt mij dat niet iets om met trots op terug te kunnen kijken.

1
29 Graaier1000

@12

Je kunt jezelf voor de gek houden, maar mij niet. Al je posts wijzen op rechtsextremisme. Al heel lang.

Je zult mij niet kunnen betrappen op bijvoorbeeld Jodenhaat, zoals jij in @9 zegt, dus je beschuldiging slaat weer nergens op. Ook niet op wat je noemt "moslimpijperij". Ik haat gewoon geen enkel volk, in tegenstelling tot jou.

10
30 FrisseBries

Aan de drie minners van @30

Jullie sporen écht niet. 90 procent van de mensen spoort hier niet. Als je geen enkel volk haat wordt je gemind 😃
Ik wens jullie veel succes toe met jullie haat, maar verder zal het jullie niet brengen.

11
31 FrisseBries

Enkel minnen, maar geen enkele reactie. Dat zegt al genoeg hè?
Ik wist het.

9
32 FrisseBries

Ik wist ook dat meneer Spookrijder hier geen antwoord zou geven. Hij zoekt liever een draadje op waar hij denkt meer steun te kunnen krijgen.

5
33 FrisseBries

Die haat word er met de paplepel ingeslagen dus ze weten niet beter.

3
34 ongelovenloos

@34
En van wie heb jij de paplepel gekregen of geef je die door?

2
35 sockknitter

@32 Waarom zou men reageren? En dan van jou te horen krijgen dat men enkel zit te klagen. . .

.

2
36 LoydMorris

@25
Nee, de hoogste beloning voor een vrome onderdanige moslima vrouw is dat ze dan later de madam mag zijn over zijn 72 maagden.
Tja, of je daar nu blij van moet worden. question Zieke zooi!

2
37 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Het verzwegen probleem van de Turkse schijnasielzoekers

@3Die hebben het allemaal veel te druk, blaren op de vingers vh toetsen rammen op zoek naar welk minuscuul twijfelachtig dingetje dat héél m...

2 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
ONE-Dyas mag beginnen met installeren productieplatform in Noordzee boven Schiermonnikoog

@5Precies, vroeger vielen vogels vh dak af vd warmte (voor de heetste zomer ooit ed.) 🤪 En nu moet het haast ook wel gebeuren na al di...

11 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Agema als enige PVV-minister nog niet omstreden: "Ik snap het zelf ook niet"

@15"Jingle Bells., Jingle Bells, Jingle all the way... to the parliament..." Pas op dat je bel niet tussen de deur blijft hangen, en ja al...

15 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

van Keulen
Duitsland gaat vluchtelingen die"gevaarlijke islamitische personen" zijn het land uitzetten - NieuwRechts.nl

Wel erg laat maar als ze slim zijn sturen ze die geitenwollen sokken types er achteraan....

44 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Oeps112
Een digitale spion in elk mobieltje, voor uw eigen bestwil - Wynia's Week

Draadje over NuJij van Smurf: https://www.nieuwskoerier.nl/news/98509996-nujij?bekijk=c6518544&cid=6518544&orderBy=newest...

1 uur geleden geplaatst door Oeps112

ongelovenloos
Duitsland gaat vluchtelingen die"gevaarlijke islamitische personen" zijn het land uitzetten - NieuwRechts.nl

Er gaat helemaal niks gebeuren dit word gezegd om de mensen hoop te geven dat het wel goedkomt , meer is het niet....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Het verzwegen probleem van de Turkse schijnasielzoekers

Het is overal gaande en dat blijft gewoon zo zolang links de andere kant op blijft kijken en alles ontkent....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
nujij

Dat is een goeie....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Een digitale spion in elk mobieltje, voor uw eigen bestwil - Wynia's Week

Tegenwoordig kunnen ze je traceren via je mobiel ook al haal je de batterij er van af.Ze kunnen meer dan dat ons word verteld.En als ze er n...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Strongoli
Het verzwegen probleem van de Turkse schijnasielzoekers

In die hele asielindustrie, worden constant allerlei truken toegepast, om binnen te komen.Dat gebeurde al tijdens de grote uittocht uit Syrië...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Xxx Hardcore PornosFemdom PaddlingJenne Jameson NudeAmerican Xx VideoXxx Porn CumSarita Choudhury KamasutraSex SisterFree Sex LiveElla Cruz PornLesbian Foot PornSexy SeductionChristina SaphireMalf PornAna DevilleDf6.orgsexKemono.partyyExtreemtubeSextoonsPeurtorican PornKannada Sex SongSwaghollywoodSexmex Hot MomKesarin ChaichalermpolPorn SoundLayla Porn18 ManwaPormhub HdHot Sex Video Sex VideoXix VedioElise Laurenne PornDreamofdanaeTransgenderpornLauren PixieBiggest Bouncy TitsSax Mms VideoSex Vidoes Hd ComPandaguya PornFree Japanese Porn MoviesBest Soft PornNip Slip On TelevisionMelody Mark CreampieBeckycrockerBog Cock SuckingMiya Khalipa VideoIsrael XxxAunty Porn Videos HdFree Live PornRajasthan Aunty SexTwo Girls Sex VediosFamily Control HentaiLightskin NudePorno Amador RealSofia Pornôسکس محجبهBig Titty PornHindi Suhagrat XxxIndian Gand Sex VideoLisa Sexy VideoOncam PornTami Erin SextapeFoto De Mulheres Bonita PeladaHermaphrodite SexHigh Heels Sex VideosErotikaFamily Manipulation ComFirst Night Video SexyBokep AvGia CrovatinTypes Of FuckingVoyeur DownblouseLive Chudai VideoActor TrishaSexiest Pornstar EverHindi Porn Web Series DownloadAngry Porn VideosRub N TugLaura Bozzo AgeSuoerhqMarilyn Chambers VideosGilfs With Big BoobsBig Light Skin TittiesJerk Off InstMature BjsThe Best Porn Hd FreeJolyne Kujo HentaiGay Olderman PornRedrube GayHaily Berry NakedE Bony PussyKasugano SoraTera Patrick SexManga Hen TaiJaquie TvMom Is NakedIsla.moon NudeAsian Grope On TrainTeenage RedditFilm Por No GratisPornô Com BonecasWww PornorgratisLife As A Teenage Robot PornMom Seduce Son PornHeshe PornBella Rayee PornCzechxxxThidvidHot Girl Xxx VideoSusy GalaNude Sex Video DownloadHot Naked CelebsRomantic X Video HindiTeenage Porn TubeSexo Amador Travestiالنيك المصريGay Muscle WorshipBigist Tits In The WorldAnne Hathaway BoobsPorn Stars TwitterCecilion LionCrossdresserhentaiPorn Video Sexy HdLesbin Rape PornChinesexvideoReddit HotmomsCosvickye NudeMy Stepson Is EvilNikki Tamboli PornPornos De Trios6anninceVideos Desexo CaseiroVídeo Pornô Grátis BrasileiroSexsi Sexsi SexsiPorn Pics Of TeenagersThick NudesInterracial AnalDesi Dress Change VideoStaight To Gay PornProno Full Movieموقع سكس العربيHetai FrPor.hubBrittney Spears NudesFela Pure: Mitarashi-san Chi No JijouMainstream Pornographic MoviesIndian Bengali Sex ComWomen Masturbating GifsOld Girl PornMallu Mariya VideosMs Marvel HentaiGoddess Green Eyes