img 3681

Bram Krikke imiteert woedeaanval van Lil Kleine: "Mafkees!" (VIDEO)

Entertainmentmei 18, 12:00
Bram Krikke deelt eens in de zoveel tijd een parodievideo, dit keer was Lil Kleine aan de beurt.

Ik moet hier toch optreden?! 

Lil Kleine staat voornamelijk bekend als een gigantische hitmachine, de artiest is daarnaast niet op zijn mond gevallen wat soms voor komische fragmenten op televisie of in documentaires zorgt. Zo had de artiest op jonge leeftijd al verhitte discussies met de burgemeester van Hilversum op nationale televisie. Een ander bekend fragment is afkomstig uit een documentaire van BNN, 'Linda's Mannen'. Linda Hakeboom volgde Lil Kleine, die toen 22 jaar oud was, mee naar een show en het ging niet geheel volgens plan. Bij aankomst mocht Lil Kleine namelijk niet parkeren bij het VIP-deck (die voor artiesten dient), hij mocht daarnaast ook niet meteen naar binnen bij de ingang omdat iemand anders al op zijn naam naar binnen gegaan was. Check de scene uit de documentaire hieronder:

Jorik

In januari bracht Lil Kleine een documentaire uit waarin hij een aantal pittige onderwerpen besprak. Kleine's ex-vriendin, Jaimie Vaes, lekte namelijk een video uit waarop een mishandeling te zien was. De artiest wordt in de documentaire opgehaald uit de gevangenis en de nasleep van alle chaos wordt ook vastgelegd. Zo is te zien hoe hij zijn zoon Lío maar af en toe kan spreken en hoe hij met Vaes in een rechtszaak verwikkeld raakt. De artiest wordt inmiddels steeds vaker met zijn kind gespot en het ziet ernaar uit dat er stappen gemaakt worden in een vorm van co-ouderschap.

Bram Krikke imitatie 

Bram Krikke staat bekend om zijn straat interviews en als radiopresentator, hij deelt daarnaast af en toe komische video's waarin hij BN'ers of televisieprogramma's nadoet. Zo deed hij eerder fragmenten uit 'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak' na, dit keer deed Krikke het fragment van Lil Kleine in Linda's mannen na. Check de video hieronder: