Ms. Lauryn Hill komt met opvallende update over langverwachte nieuwe muziek

mei 16 , 11:23 NEWS
laurynhill austincitylimits
26 jaar geleden schreef Ms. Lauryn Hill geschiedenis met haar album 'The Miseducation of Lauryn Hill'. Met haar originele sound, een mix van hiphop, R&B, Reggae en soul, bracht ze hiphop naar een breder publiek. Hiphop werd hierdoor toegankelijker en veranderde de blik op het genre. Het album werd een mega succes en heeft 5 Grammy's op haar naam staan. Ondanks de ongelofelijke prestatie van het album, heeft de ex-Fugees zangeres nooit besloten om een vervolg project uit te brengen. Maar na een benadering van TMZ blijkt er toch iets op de planning te staan.
TMZ benaderde Lauryn Hill en haar zoon, YG Marley, en vroeg updates voor nieuwe muziek. YG lacht een beetje nerveus en antwoordt TMZ met "Music is on it's way". Vervolgens kwam Hill zelf ook naar buiten en zei dat muziek "soon" zou uitkomen. "Soon" is nog steeds een vaag antwoord, maar dit is de eerste keer dat ze zo definitief is geweest over een mogelijke release.
De reden dat het zo lang duurt voor een volgend album gaf Hill aan in een interview met Rolling Stone. Ze vertelde dat het grote succes van 'The Miseducation of Lauryn Hill' ervoor zorgde dat het lastig werd om een authentieke follow-up te maken. Daarnaast is de zangeres ook nooit door haar label gevraagd om een vervolg album te maken. "No one from my label ever called me and asked how can we help you make another album ever," gaf ze aan.  "People had included me in their own narratives of their successes, I was considered an enemy."
Het kan zijn dat het nog lang duurt voordat fans nieuwe muziek kunnen beluisteren van de Ms. Lauryn Hill, echter geeft deze claim van haar zoon en de zangeres zelf zekerheid. 

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 31 om 121319

Ajax presenteert nieuw Van Gogh-geïnspireerd uitshirt en krijgt de hele fanbase over zich heen

NEWS mei 31, 11:51
schermafbeelding 2024 05 31 om 142654

Fresku zorgt voor kippenvel en tranen met indrukwekkende remake van De Omgekeerde Wereld over Palestina

MUSIC mei 31, 14:04
schermafbeelding 2024 05 31 om 104821

Eminem gaat de strijd aan met Slim Shady uit 2002 in Houdini video

MUSIC mei 31, 10:35