Gehavende Fabio Jakobsen na valpartij in sprint: “Zat klem tussen Mihkels en de hekken”
foto: Cor Vos
woensdag 15 mei 2024 om 17:10

Gehavende Fabio Jakobsen na valpartij in sprint: “Zat klem tussen Mihkels en de hekken”

Fabio Jakobsen heeft snel na zijn valpartij in de elfde etappe van de Giro d’Italia gereageerd voor de camera. Zichtbaar gehavend vertelde hij tegen Eurosport over zijn crash in de sprintvoorbereiding, waarbij hij bijna in de hekken belandde. “Het hoort er niet bij, maar het gebeurt wel”, aldus Jakobsen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik zat op zich oké en had een goede dag, maar als ze over een achterwiel gaan dan kan ik er niet meer omheen”, beschrijft Jakobsen de valpartij, waarbij hij door Madis Mihkels meegenomen werd in zijn val. De Est ging links van de weg onderuit omdat hij ingesloten raakte, en nam aan de rechterkant van de weg meerdere renners mee in de crash. “Ik zat klem tussen hem en de hekken”, aldus de Nederlander.

De kopman van dsm-firmenich PostNL baalde als een stekker, omdat hij voor het eerst deze Giro wilde meesprinten. “Dan kon ik in ieder geval meedoen met het spelletje. Dit hoort niet erbij, maar gebeurt wel”, doelt Jakobsen op de valpartij. “Ik ga nu vijf kilometer naar de bus fietsen en dan hoop ik dat het al minder zeer doet.”

Bekijk de beelden van de valpartij in onderstaand bericht

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
15 mei 2024 17:17
Het is nog niet zijn giro hè

Reacties zijn gesloten.