De auto van Jabli werd doorzeefd met kogels.
Volledig scherm
De auto van Jabli werd doorzeefd met kogels. © ANP

Justitie sluit meer aanhoudingen voor liquidaties met Taghi-link niet uit: ‘Noffel schutter bij twee moorden’

Het Openbaar Ministerie (OM) sluit niet uit dat in de nieuwe liquidatiezaak Lucifer meer aanhoudingen zullen volgen. Woensdagmiddag stond Jaouad W., een vertrouweling van Ridouan Taghi, voor het eerst terecht op verdenking van betrokkenheid bij vijf liquidaties. Het OM gaat ervan uit dat Naoufal ‘Noffel’ F., een andere vertrouweling van Taghi, de schutter was bij twee van deze moorden.

  1. ‘Prepper’ Pieter is klaar voor elke ramp: ‘Mensen zullen er lacherig over doen, maar ik ben voorbereid’
    PREMIUM

    ‘Prepper’ Pieter is klaar voor elke ramp: ‘Mensen zullen er lacherig over doen, maar ik ben voorbereid’

    Poetin hoeft volgens Pieter van den Heuvel maar een schuifje te laten omzetten en het drinkwater komt hier niet meer uit de kraan. Of zo de elektriciteitsvoorziening te verstoren dat je stopcontact een nutteloos versiersel aan de muur is. Daarom heeft hij zijn eigen waterzuiveringsinstallatie en kan hij in geval van nood zelf elektriciteit opwekken. Of dat allemaal niet wat overdreven is? Nee, zegt Prepper Pieter resoluut.
    Hoeksche Waard
  2. Wil je graag meer verdienen? Roland weet hoe je er honderden euro’s bij onderhandelt
    PREMIUM

    Wil je graag meer verdienen? Roland weet hoe je er honderden euro’s bij onderhan­delt

    Niet blij met wat je verdient? Hoop je op 200 euro meer bij het volgende salarisgesprek? Waarschijnlijk gebruikt je baas allerlei trucs om ervoor te zorgen dat jij die salarisverhoging niét krijgt. Maar als je van tevoren weet welke dat zijn, kun je ze ook pareren, zegt hr-expert Roland Grootenboer. Zodat je het salaris krijgt dat je echt verdient. ,,Jij moet de Gucci-tas worden waar je baas graag wat meer voor betaalt.’’