vidinsta instagram post 66447cfdca26b

Voormalig Eurovisie-deelneemster S10 over sfeer achter de schermen: 'Dit was echt verschrikkelijk'

Entertainmentmei 15, 11:07
Al het nieuws rondom het Eurovisie Songfestival houdt de gemoederen nog altijd bezig. Joost Klein haalde wereldwijd headlines nadat hij gediskwalificeerd werd tijdens de competitie. Opvallend genoeg doet nu voormalig deelneemster S10 een boekje open over de sfeer backstage.

S10 Eurovision

S10 deed in 2022 mee namens Nederland aan het Eurovisie Songfestival. Ze onthult nu dat ze de sfeer backstage als 'erg heftig' ervaarde. Zo zouden haar persoonlijke grenzen meermaals niet zijn gerespecteerd. S10 wil niet overkomen alsof ze het niet naar haar zin heeft gehad op Eurovision. "Maar het is wel gewoon echt heel heftig", zei ze tegen RTL Boulevard. "Mensen willen constant iets van je. Iedereen trekt aan je. Dat heeft bij mij in ieder geval wel zijn tol geëist."

Eurovision Backstage

Wat er precies zou plaatsvinden backstage maakt ze niet duidelijk. "Maar er zijn wel veel mensen over mijn grenzen heen gegaan en dat is dan vooral backstage, waar het eigenlijk niet echt een prettige omgeving is voor artiesten."
Eerder werd bekend dat dit jaar meerdere artiesten de sfeer bij Eurovision als onprettig hebben ervaren. Joost Klein kwam natuurlijk al veelvuldig in het nieuws, maar ook de Noorse inzending onthulde zich bijna te hebben teruggetrokken voor de finale.
Bekijk hieronder het verhaal van S10. Voor meer info over de vrouw met wie Joost ruzie kreeg, klik hier.