Klimaatwetenschapper stelt voor om de menselijke bevolking te ‘ruimen’ met een dodelijke pandemie om de koolstofemissies te verlagen

16

“Als de helft van de mensen op aarde plotseling sterft, kunnen we een catastrofe voorkomen!”

Eén klimaatwetenschapper van de regering maakte de fout door het echte eindspel van zoveel radicale milieuactivisten eruit te flappen in een poging de planeet te behouden: het uitroeien van de menselijke bevolking, schrijft Cullen Linebarger.

Bill McGuire, professor Geophysical & Climate Hazards aan het University College London (UCL), schreef zondag een tweet waarin hij betreurde dat de koolstofuitstoot lang niet zo snel daalt als nodig is en stelde voor om de “klimaatcrisis” op te lossen met een dodelijke pandemie om delen van de menselijke bevolking uit te roeien.

“Als ik brutaal eerlijk ben, is de enige realistische manier waarop ik de uitstoot zo snel zie dalen als nodig is, om een ​​catastrofale #klimaatcrisis te voorkomen, het uitroeien van de menselijke bevolking door een pandemie met een zeer hoog sterftecijfer”, schreef hij.

Na terechte reacties van gebruikers van sociale media verwijderde McGuire zijn bericht en jammerde dat mensen zijn woorden opzettelijk uit hun context haalden.

Vervolgens loog hij en beweerde dat zijn eerste bericht ging over de dalende economische activiteit, ondanks dat hij duidelijk verwees naar een pandemie die de mensheid zou doden.

Zoals de National Pulse  opmerkt, is McGuire berucht omdat hij lid is van een Britse overheidsinstantie die politici adviseerde over de reactie op COVID-19. Hij was ook co-auteur van een rapport voor het radicale Intergouvernementele Panel voor Klimaatverandering (IPCC) van de Verenigde Naties, dat het klimaatbeleid wereldwijd helpt beïnvloeden.

Advertisement

McGuire is ook niet de eerste linkse politicus die voorstelt om de menselijke bevolking uit te roeien om de problemen van de planeet op te lossen. Zo heeft de beruchte dierenrechtenactiviste Jane Goodall ooit geopperd om de wereldbevolking terug te brengen tot het niveau 500 jaar geleden. Een professor van de Universiteit van Texas riep ook op om 90 procent van alle mensen te doden om de planeet te redden.

Het Biden-regime financiert gevaarlijke experimenten die de dromen van deze verachtelijke individuen werkelijkheid kunnen maken. The National Pulse  onthult dat  Peter Daszak, een onderzoeker die banden heeft met Anthony Fauci, nog steeds miljoenen aan belastinggeld ontvangt om niet alleen monsters van het coronavirus te ‘onderzoeken’, maar ook om nieuwe vleermuisvirussen te verzamelen uit Birma, Laos, de Filippijnen, Thailand, en andere landen. Sommige van deze ziekteverwekkers zijn zeer besmettelijk.

Amerikaanse belastingbetalers financieren ook riskant onderzoek naar de vogelgriep die meer  overdraagbaar is, een ziekte die meer dan  50%  van de mensen doodt die ermee besmet raken. Ter vergelijking: COVID-19 heeft een sterftecijfer van  minder dan 1%.

Deze feiten versterken de theorie dat COVID-19 is ontstaan ​​als  proefproject  en dat globalisten van plan zijn een veel dodelijker virus te ontwikkelen om een ​​‘definitieve oplossing’ voor het menselijk ras te bieden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Auteur van ‘Grenzen aan de Groei’ promoot de genocide van 86% van de wereldbevolking

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Diana
Diana
25 dagen geleden

God gaat deze mensen straffen. Dit is het echt van de hel gestuurde demonen zo slecht.😟

Ray
Ray
25 dagen geleden
Antwoord aan  Diana

Exact Diana.
Nooit gedacht dat we ooit met zoveel slechtheid te maken zouden krijgen.
Maar wij zijn strijders van het licht.
Onverslaanbaar

John
John
25 dagen geleden

Dan moeten ze nog meer primitieve volken hierheen halen die fokken als konijnen.
Sinds het begin van de ontwikkelingshulp is de bevolking van Afrika bijna vertienvoudigd.
Dommere mensen krijgen meer kinderen, omdat ze hun lusten niet kunnen bedwingen.

Prikdienst
Prikdienst
25 dagen geleden

Naar mijn inschatting is er ondertussen al een meerderheid van de mensen overtuigd dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht. Als die mensen zich nu eens verzamelen en de hand slaan, dan is hun probleem opgelost. Ik ben alleen bang dat de meesten die dat vinden, vooral vinden dat de anderen zullen moeten worden geofferd en niet zijzelf. Dat vind ik op mijn beurt dan weer een beetje hypocriet.

Henk
Henk
25 dagen geleden

Dat is wat ze altijd hebben bedoeld, verlaag de CO2 uitstoot veroorzaakt door uitademende mensen.
En BS- 19 was geen proefproject, want dat heeft nooit bestaan, behalve in de hoofden van de schaapmensen. Weet je nog dat de jaarlijkse griep ‘verdwenen’ was in 2020 en 2021 en dat de gevallen overgeheveld waren naar covid-19 gevallen ?

Hendrik
Hendrik
25 dagen geleden

Volgens mij moeten dit soort domme infantiele klimaathisters preventief geruimd worden

edzjoe
edzjoe
25 dagen geleden

Deze geestelijk zieke klimaatwetenschappers moeten als eerste geruimd worden om deze planeet te redden, gevolgd door de aanhangers hiervan. Win-win voor planeet en mensheid.

Ray
Ray
25 dagen geleden

Precies professor.
We beginnen direct met jou en je hele familie

Hagar
Hagar
25 dagen geleden

En dit soort van genocidale gekken zit dus in de adviesraden op het allerhoogste niveau, en de debielen die ons regeren baseren zich blindelings op hun adviezen, voor de politieke beslissingen..

Zij zeggen dan: Ik volg het advies van de experts….

Hagar
Hagar
25 dagen geleden

In een gezond land hing deze gek de volgende dag te bengelen aan een hoge boom, maar ja, het VK is niet echt een gezond land.

Nicolas
Nicolas
25 dagen geleden

Dezelfde rechten voor de mens dan de dieren, de mens laten utsterven, special voor de schappen en egoisten.

Marco
Marco
25 dagen geleden

Als ze de menselijke bevolking willen decimeren, zullen ze toch met iets moeten komen dat wat effectiever werkt dan niet bestaande virussen, oorlogen ofzo.

Andre
Andre
24 dagen geleden

Raar ventje die Bill. Zn Wiki zegt dat hij vulkaan specialist is en dan gaat ie roepen dat de mensen gehalveerd moeten worden. Stopt ie ook een kurk in de vulkaan om CO2 uitstoot te voorkomen? Totaal van het pad af.

jef
jef
24 dagen geleden

Zet die duivel met zijn achterwerk op een stalen punt zo zal hij beter nadenken tijdens het naar beneden zakken

Fran
Fran
23 dagen geleden

Waarom heeft dit varken nog niet het goede voorbeeld gegeven en zelfmoord gepleegd? Of zijn het vooral anderen die dood moeten voor zijn ideologie?

koddebeier
koddebeier
22 dagen geleden

Laat hij zelf het goede voorbeeld geven.