Entertainment

Roy Donders: ‘Toen ik een jaar of acht was werd ik uitgescholden voor dikke…’

Roy Donders

Toen Roy Donders ‘een jaar of acht’ was werd hij uitgescholden voor dikke h*mo. Dat laat de man weten in zijn biografie ‘Gewoon Royke’ en aan het Algemeen Dagblad. Ook toen hij ouder en steeds bekender werd, werd de man steeds ongelukkiger.

Roy Donders: ‘Toen ik een jaar of acht was werd ik uitgescholden voor dikke…’

‘Ik wil mijn leven terug’, aldus Roy Donders op een morgen als hij weer eens hyperventilerend wakker wordt. ‘Iedereen trekt aan mij, iedereen wil wat van mij.’ Zijn zus Rian maakte hem de avond ervoor wakker, omdat er opnieuw een touringcar met Rotterdamse zakenvrouwen voor de deur stond. Eigenlijk had Roy daar helemaal geen zin in, maar toch besloot hij om mee te gaan. “Ik ging op avonden met vier- tot vijfhonderd mensen op de foto. Dat sloopt je. Ik lag zestig uur lang huilend en slapend in bed.”

“En dat terwijl ik altijd al beroemd wilde worden”, vervolgt Roy Donders. “Ik was niet zoals andere jongens van mijn leeftijd bezig met voetbal, maar met kleren, haren en de musicalclub. Ik trad op bij Henny Huisman in de Mini-Playbackshow en was tot mijn twaalfde elk jaar jeugdprins van het carnaval. Ik hoorde niet bij de jongens en werd vanaf een jaar of acht uitgescholden voor ‘dikke h*mo’.

Thuis durfde Roy Donders niet aan zijn ouders te vertellen dat hij werd uitgescholden. “Ik was bang dat mijn ouders zouden denken dat ik op jongens viel”, zegt Roy. “Terwijl ik daar helemaal niet mee bezig was, met jongens of meisjes.”

Roy Donders: ‘Wil iemand mij ook nog wel zien ná corona?’

Als Roy Donders meedoet aan televisieprogramma’s als Expeditie Robinson, Ranking the Stars en Dancing on Ice, voelt hij zich goed. Toen de coronapandemie uitbrak ging het echter al snel bergafwaarts. “Alles wat ik al die jaren had gedaan, kon niet meer. Al mijn plannen liepen stuk, en alle passie was weg. ‘Wil iemand mij ook nog wel zien ná corona?’, dacht ik. Alles leek door mijn vingers te glippen. Het hoefde van mijn gewoon allemaal niet meer.”

12 reacties

God wikt

Dikke pad.
Dikke heaumeu
Dikke strontvlieg
Dikke clown
Dikke zak mest
Dikke pisvinger vol stront
Dikke viezerik
Dikke bolle geytennahkert
Die bolle kontenbonkert geeft nu iedereen de schuld nou die een vrouw heeft.
.
En dat ken niet elke gepeste heaumo zeggen. Die laten zich in hun hol nemen alsof God het zeau bedoelt hebt

Wim holland

Haha die blauwe lenzen ook ! En dan een baard gemaakt van zijn ∆∆rs haar ! Alles is nep aan die gast,zelfs zijn geaardheid!

Aπus soze

Ik ben ook van de heren liefde *

Wat een...

heameau

Natnek

Boeiuh.

Hairy

Hadden die kinderen toen al goed gezien.

Dennis Schouten

Mij pesten ze ook altijd Royke, maar wij weten wel beter. Morgen ga ik oefenen met tongen samen met de hetero barman van Santé achter de kaaskraam. Dit om mijn nieuwe vriendin te verassen. Als je wilt kun je aanhaken, wij hetero’s moeten elkaar steunen.

b°°s

Ook op deze gast ben ik b°°s, gew°°n omdat het kan.

Spekpeter

#MeToo

Dokter House

Volgens mij heeft dat vrouwke geelzucht.

Ron Jeremy

Waarom staat hij met Monika Fox op de foto?

Blanje

D*kke fl*ker
Vuile n*cht
Liters botox in het aangezicht
Sorry bij dezen
We bedoelden het niet zo
D*kke vuile hetero.