Entertainment

Teleurstelling voor Gordon: ‘Geen personeel voor realityshow’

gordon tina nijkamp

Het begint bijna zielig te worden, er is namelijk altijd wat met Gordon. Deze keer kan het zangertje geen personeel voor zijn eigen realityshow vinden.

Tina Nijkamp Gordon

Er zit waarschijnlijk een boos bericht voor Tina Nijkamp aan te komen, weer een teleurstelling voor Gordon en dat heeft zij met de wereld gedeeld. Gordon vertelde met trots dat er een realityshow over zijn leven aan zit te komen, maar die droom, die lijkt in duigen te zijn gevallen. Het gaat al weken over zijn realityshow en de proefopnames worden zelfs al gemaakt, maar het is nu nog maar de vraag of dat hele programma er überhaupt wel komt.

“Er is nieuws over Gordon”, vertelt Tina Nijkamp in haar podcast ‘Tina’s TV Update.’ “Toch een tegenvaller. Zoals we weten is hij bezig met het filmen van zijn realitysoap en die soap zou in oktober van start moeten gaan bij SBS 6, maar er gaan diverse geruchten dat het heel moeilijk is om personeel te vinden voor het draaien van die soap.”

Teleurstelling voor Gordon: ‘Geen personeel voor realityshow’

Er is dus geen personeel te vinden die mee wil werken aan de realityshow, logisch, want de meeste mensen hebben wel betere dingen te doen.

“Dat komt ook natuurlijk omdat het heel druk is met realitysoaps”, vertelt Tina verder. “En er zijn natuurlijk ook maar zoveel mensen in gespecialiseerd om dit te draaien. We hebben natuurlijk de Meilandjes, de Augurkenkoning, de Bauers, Gerard Joling is bezig met een realitysoap… Er worden dus heel veel realitysoaps gedraaid.” Ook is Peter Gillis nog wekelijks op de televisie te zien. Wij worden niet goed van die kansloze mensen op de Nederlandse televisie, dus het programma van Gordon hoeft van ons ook helemaal niet uitgezonden te worden.

“Het schijnt dus heel moeilijk te zijn om personeel voor de realitysoap van Gordon te vinden. En daarom is het nog niet zeker dat die realityserie er komt”, vertelt Tina. “In ieder geval al niet vanaf oktober omdat het langer de tijd nodig heeft om te draaien. Dus dat is toch wel een forse tegenvaller voor Gordon.” Helaas.

 

11 reacties

Nico

Een normaal functionerend persoon kijkt toch niet naar deze bagger ? Je moet echt een verstandelijke beperking hebben om zulke series interessant te vinden.

Wilfred Guinee-Bissau

De uitgelezen kans voor de camera ge!le Dennieboy voor wat extra minuten op tv en zijn grote held Gordon

Tokkie

Het leg aan de menia !

Gordonmoe

Zangertje?
Gordon heeft in 1996 één keer een hitje gescoord met ‘Paradise to the Tropics’ oid en sindsdien was het bagger en ellende met koffie, hamburgers en mensen met het syndroom van Down.
En dan ga je deze randfiguur ‘Zangertje’ noemen? Gordijn mocht willen dat hij ‘Zangertje’ was want dan zou zijn laatste album met liedjes nog iets van succes gekend hebben.

Floris W.

Gordon, je mag mijn cameraman Mart wel even lenen! Omdat er niemand meer naar mijn video’s kijkt heb ik geen werk meer voor hem… Het enige wat ik er voor terug wil is een avondje met jou bij de MOP A15 nabij Nijmegen! Je kunt mij herkennen aan mijn Biro (met PureLuxe wrap) zie ik je snel?

Blanje

Voor iedereen die wil weten of Gordon weer leeft
Vragen wij u om snel te solliciteren
Omdat ‘ie alleen het nummer van zijn dealer nog heeft
Gaan we het via Roddelpraat proberen

BOmbOebeer

Gordon heeft ooit eens een lachmachientje ingeslikt, die blijft lachen, wat er ook gebeurt.

Natnek

Mensen die deze b@gger kijken hebben totaal geen leven.

Aal

Ach Nico. Wij lezen ook roddelpraat om ons moverende reden. Niet omdat het interessant is of boeit.

Toppertje Gordon

hoeso dan

Drogepoepsteek

Laat mem lekker een koffietje drinken in zijn eigen toko en weer deze man uit de media. Vroeger in Floradorp was het al een volslagen idioot Martin is de enige normale in deze familie met zijn altijd mooie t-shirts op het mosveld