Dodelijke prionziekten nemen toe en zijn mogelijk nu overdraagbaar dankzij COVID-19-vaccins

1

Een zeldzame, zeer progressieve neurodegeneratieve ziekte komt steeds vaker voor na de uitrol van COVID-19-vaccins. Prionziekten, die de hersenen uithollen en tot een snelle dood leiden, zijn de afgelopen drie jaar toegenomen. Volgens de medische literatuur hebben zich veel nieuwe gevallen voorgedaan na de toediening van COVID-19-mRNA-vaccins, schrijft Lance D Johnson.

Het aantal gevallen van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob neemt toe na vaccinatie tegen COVID-19

Een van de belangrijkste prionziekten wordt de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD) genoemd. CJD werd traditioneel gezien als een uiterst zeldzame neurologische en degeneratieve ziekte, die ongeveer 1 geval per miljoen mensen vertegenwoordigt. Traditioneel zijn er elk jaar ongeveer 350 gevallen van sporadische CJD in de Verenigde Staten. CJD-gevallen vormen 90 procent van alle prionziekten.

In april 2023 documenteerden medische onderzoekers een dodelijk geval van CJD nadat de 68-jarige patiënt een tweede dosis van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin had gekregen. Een ander geval dat in september 2022 werd gedocumenteerd, betrof een 59-jarige man die verdacht werd van CJD, die symptomen ontwikkelde na meerdere COVID-19-vaccinaties. In een derde onderzocht geval leed een 68-jarige vrouw een week na de COVID-19-vaccinatie aan snel geheugenverlies, gedragsveranderingen, hoofdpijn en loopstoornissen. Op 7 juni 2022 had het Vaccine Adverse Reporting System (VAERS) 42 gevallen van CJD geregistreerd na vaccinatie. Sid Belzberg, een onafhankelijke onderzoeker, verzamelde na de COVID-vaccinatie nog eens zestig meldingen van prionziekten op een website die hij had opgezet om gegevens te verzamelen over de neurologische bijwerkingen van de prikken. Deze 60 gevallen kwamen uit een populatie van ongeveer 15.000 mensen die de site bezochten, wat duidt op een alarmerende trend.

In een artikel uit 2021 van J. Bart Classen werd voorgesteld dat het piekeiwit in de mRNA-vaccins prionachtige ziekten zou kunnen veroorzaken, omdat het zich aan veel bekende eiwitten kan binden en de verkeerde vouwing ervan tot potentiële prionen kan veroorzaken. De onderzoekers ontdekten dat de RNA-sequentie uit het vaccin specifieke sequenties bevat die TAR DNA-bindend eiwit (TDP-43) en Fused in Sarcoma (FUS) bindend eiwit kunnen induceren om zich op tragische wijze in hun pathologische prionformaties te vouwen. Verder onderzoek concludeert dat het spike-eiwit van het vaccin een S1-component bevat die kan functioneren als een amyloïde en uiteindelijk toxische aggregaten kan vormen. Deze amyloïdevorming leidt uiteindelijk tot neurodegeneratie

Advertisement
.

Onderzoekers waarschuwen dat COVID-19-vaccins prionvorming veroorzaken en de ziekte feitelijk kunnen verspreiden

Prionziekten werden voor het eerst gedefinieerd in de jaren twintig en werden onderverdeeld in drie categorieën: sporadisch, erfelijk of verworven. De meeste gevallen (90 procent) worden geclassificeerd als sporadisch. De eerste symptomen zijn onder meer: ​​gebrek aan coördinatie, problemen met lopen en evenwicht; verminderd denken, geheugen en beoordelingsvermogen; gedragsveranderingen; depressie, stemmingswisselingen en angst; verwarring; slapeloosheid of veranderingen in slaappatronen; ongewone sensaties en veranderingen in het gezichtsvermogen. Deze symptomen leiden uiteindelijk tot onwillekeurige spiertrekkingen en ernstige mentale achteruitgang en/of dementie.

Een van de foutieve processen bij de vervaardiging van het COVID-19-vaccin vindt plaats tijdens de ‘optimalisatie’ van codons. Wanneer uracil in de COVID-19-vaccins wordt vervangen door synthetisch methylpseudouridine, vindt er een proces plaats dat frameshifting wordt genoemd, wat leidt tot een storing in de decodering. Deze storing veroorzaakt de productie van afwijkende eiwitten, oftewel prionen, die niet op het doel gericht zijn.

Lees meer
Covid-vaccins produceren willekeurige ongewenste eiwitten dankzij een ‘uitvinding’ die toevallig de Nobelprijs won

Een prion is in wezen een ‘eiwitachtig infectieus deeltje’. Deze potentieel infectieuze agentia omvatten een eiwitmateriaal dat op structureel verschillende manieren kan vouwen. Een van de vele manieren waarop het zich kan opvouwen, maakt het feitelijk mogelijk om het over te dragen naar andere prioneiwitten – een methode die vergelijkbaar is met een virale infectie, maar dan zonder de nucleïnezuren. In plaats van zich te vermenigvuldigen via DNA of RNA, hebben prionen een griezelig vermogen om hun verkeerd gevouwen eiwittoestand te vinden en over te dragen aan vergelijkbare eiwitten. Dit veroorzaakt een kettingreactie die gezonde eiwitten beschadigt en een snelle vernietiging van het zenuwstelsel van het individu veroorzaakt. Omdat prionen extreme omstandigheden kunnen overleven, kunnen ze niet worden gesteriliseerd of vernietigd door immuuncellen, waardoor ze moeilijk te behandelen zijn.


Geef censuurkoning Elon Musk een dikke vinger en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


mRNA-injecties kunnen een epidemie van prion-hersenziekten veroorzaken – en niet alleen onder de gevaccineerden

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
10 dagen geleden

Weer een van de bijwerkingen die heel sporadisch voorkomen, en helemaal niet met opzet in het ‘vaccin’ zijn ingebouwd.