Entertainment

Elianne Zweipfenning over zware Moederdag: ‘Anders voorgesteld’

elianne zweipfenning

Elianne Zweipfenning, de ex-vriendin van Thomas Berge, heeft een nieuwe persoonlijkheid, over het feit dat het uit is tussen haar en Thomas kan mevrouw namelijk niet stoppen met praten. Ze moet nu natuurlijk haar eigen centjes verdienen, dus zoveel mogelijk content maken!

Elianne Zweipfenning blijft aandacht vragen

Het is nu wel goed geweest met Elianne Zweipfenning, haar tijd als ‘vriendin van’ Thomas Berge zit er nu op. In plaats van de ellende privé oplossen, blijft ze maar aandacht vragen. Nu heeft ze weer op Instagram gepost hoe zwaar haar Moederdag, als moeder van twee kinderen, wel niet voor haar was.

“Vandaag een commerciële dag waar je bijna niet omheen kan: Moederdag”, begon Elianne haar bericht. Instagram stond natuurlijk vol met berichten van moeders die door hun partner en kinderen verwend werden, maar voor Elianne werd het een doodnormale dag, zonder toeters en bellen.

“Iedereen post foto’s en filmpjes. Ik had me deze dag toch heel anders voorgesteld een tijd geleden. Ondanks dat ga ik proberen te genieten van mijn twee kleine baby’s die me elke dag zoveel liefde geven.”

Wel schreef ze een lief bericht over haar moeder. “Een oma die er altijd is, niet alleen voor haar kleinkinderen, maar ook voor mij”, schreef Elianne. Vervolgens schreef ze op wat haar moeder allemaal voor haar en de kinderen doet. “Dat is de oma die mijn moeder is en daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor zijn.”

Thomas Berge sloeg Elianne Zweipfenning

Ondanks dat Elianne vorige week ‘naar de grond was geslagen‘ door haar ex partner Thomas Berge, zijn er geen verwondingen te zien. Vorige meldde Juicechannel namelijk dat Elianne spullen van de kinderen bij Thomas thuis wilde ophalen, hij vervolgens naar huis is gereden en de boel zwaar is geëscaleerd. “Hij is toen hij binnenkwam begonnen met kleren op haar te gooien en heeft haar daarna naar de grond geslagen”, schreef het kanaal onder meer op Instagram.”

3 reacties

Rico worst

Ik sla mijn vriendin altijd met mijn piemel in haar gezicht als ze weer te gulzig is om in der mond te nemen

Hoekrijgenjulliehetvoorelkaar

Een staande ovatie voor de ingehuurde krachten , weer iemand die bijna niemand niet kent maar wel op de site pleuren . Is er nog nieuws over Oma Knol ?

Natnek

Boeiuh.