De trouwstoet hield de politie bijna drie kwartier bezig op de Vaillantlaan in Den Haag.
Volledig scherm
De trouwstoet hield de politie bijna drie kwartier bezig op de Vaillantlaan in Den Haag. © Politie Den Haag

Trouwstoet met 25 auto’s houdt politie lang bezig: boetes voor dubbel parkeren en rijden over fietspad

De politie heeft zaterdag de handen vol gehad aan een trouwstoet met ongeveer 25 auto’s in Den Haag. De voertuigen stonden onder meer geparkeerd op de stoep of het fietspad. Omdat er na waarschuwingen en vorderingen niet werd geluisterd, zijn er tientallen boetes uitgedeeld. Het weekend ervoor moest de politie ook al in actie komen bij een trouwstoet op de A4, waarbij inzittenden op de snelweg zouden zijn uitgestapt.

141 reacties

  • Guillaume Ronnen

    3 weken geleden
    Turkde trouwstoet?
  • L. Koenraad

    3 weken geleden
    @hans de Ruiter Wat U omschrijft klinkt als een typisch klassieke Turkse bruiloft waarbij de hele straat, de wijk en de halve stad mag "meegenieten". Ik heb nog nooit meegemaakt bij een normaal Nederlands huwelijk dat er gefluit en getrommeld werd voor een huis dat het feest op straat gedanst werd of dat de dominee/pastoor luidkeels roepend voor een deur staat. Dus dat is nu precies het punt, dit gedrag komt uit een bepaalde hoek. Pas je aan aan de gewoontes van het land waar je woont.
  • van Velthuizen

    3 weken geleden
    @Gerrie van Boven: Wat hebben de boomers hiermee te maken!? Jij (als blijkbaar niet boomer) vindt het zeker heel normaal dat de mensen in Nederland steeds asocialer worden? Of ben jijzelf ook zo'n asociaal type?
  • Ron Martinali

    3 weken geleden
    Beste AD en AD-lezers, Ach, een bruid en bruidegom in een (t)rouwstoet moet toch gewoon kunnen!? Ieder mens maakt toch wel eens een denkfout?! 🤔. Ron Martinali
  • Gerrie van Boven

    3 weken geleden
    Echt weer koren op de molen van de zure boomer dit! Wat voor last hadden jullie dan? Jullie wonen allemaal in de Schilderswijk? Nare mensen hier die een ander geen plezier gunt, bah! Wat een vreselijk zuur land!