Muslimenfrage

Volgens het ‘Nationaal Comité 4 en 5 mei’ mogen we terugkijken op “een waardige, onverstoorde herdenking.” De herdenking is inmiddels verworden tot een magistrale aanfluiting dankzij de import van mohammedanen en geleidelijk aan komt dan ook de term ‘muslimenfrage’ op.

De Dodenherdenking markeert een belangrijke en tragische periode in de Nederlandse en Europese geschiedenis, die geen discussie of misbruik voor politieke doeleinden duldt. Dat in Nederland de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog worden herdacht echter, is voor verschillende groeperingen kennelijk een afschuwelijke gedachte. Dat ook joden worden herdacht is helemáál onverteerbaar voor met name moslims, in het bijzonder omdat hun heilige boek hen opdraagt Joden te haten en voor zoveel mogelijk uit te roeien. Hoe zich dit verhoud met artikel 1 van onze Grondwet, normaliter toch een wet waarop deze groeperingen veelvuldig beroep doen, laat zich niet moeilijk beantwoorden: de koran is volledig in strijd met deze basisregel van onze rechtsstaat. Het is onbegrijpelijk dat een ‘geloof’ als dit, in ons land erkend wordt als religie.

Op het moment van schrijven wordt de Universiteit van Amsterdam bezet door ‘studenten’ onder de goedkeurende blikken van verschillende ‘docenten’. De ‘studenten’ zijn van mening dat “from the river tot he sea, Palestine must be free” en staan dus een genocide van Joden voor. Volgens de veiligheidsdriehoek kon de politie  niets doen, omdat de Universiteit van Amsterdam (UvA) geen aangifte deed van erfvredebreuk. Dat is natuurlijk baarlijke nonsens, omdat het hier gewoon om de openbare orde gaat zoals in het geval van b.v. een protest tegen de coronamaatregelen. Opvallend is dat de voertaal bij deze protesten veelal geen Nederlands is. In één geval werd door een politieagent en een ‘student’ overleg gevoerd: in de Arabische taal. Dat wordt veelal verdisconteert als ‘de-escalerend optreden’, een term die aangeeft dat de lokale bestuurders het ofwel eens zijn met de protesten, ofwel bewust onbekwaam besturen.

We hebben dus kennelijk veelal te maken met personen die zelf of in gezinsverband de kuierlatten hebben genomen uit een islamitisch geregeerd land en vervolgens in ons land hetzelfde onvermogen etaleren om vreedzaam samen te leven. Dat is eenzelfde beeld als wat opdoemt in de wijken waar veel immigranten van mohammedaanse kunne zijn gehuisvest en waar de klachten van autochtonen worden afgedaan als ‘discriminatie’ of ‘rechts-radicalisme’. Dergelijke problemen zijn niet beperkt tot Nederland alleen; in veel meer landen doet zich dat voor, in het bijzonder in landen die het ‘Dublin-akkoord’ nogal vrijzinnig hanteren.

Nu duidelijk is geworden dat ook gewelddadige troepen uit dergelijke rangen, zoals ‘samidoun’, wat gelieerd is met terreurorganisatie Hamas, zich in onder de protesterende ‘studenten’ hebben begeven, is het helder dat we hier te maken hebben met groeperingen die ons land ‘op de schop willen nemen’ en daarbij geen enkel middel onbeproefd laten.

De veiligheid van ons land gebiedt dat de rechtsstaat zich daartegen wapent: daar hebben de autochtone burgers recht op. Alle partijen, ook de formerende, dienen zich dat te realiseren en kunnen niet op de handen blijven zitten omdat ‘internationale verdragen zus’ en ‘rechtsbeginselen zo’. Middels de stembus hebben met name de autochtone bewoners gevraagd of 150 mensen zich over onder andere dat probleem willen buigen. Zoniet, dan resteert een nieuwe stemronde. In elk ander geval zal de bevolking zich steeds meer gedwongen voelen in gebiedende wijs enkelvoud aan te sturen op de ‘muslimenfrage’.

Dat is dan de politici te verwijten, waarbij deze generatie – tragisch genoeg – opvallende gelijkenissen vertoont met de politieke generatie juist voor WO-2.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
25 dagen geleden

De motor achter de door Ton aangesneden ‘Muslimenfrage’ is de fascistische Moslim Broederschap, vermomd als ‘de religie van de vrede’… Gekke Henkie, dit is noch een religie, noch kunnen zij na 17 eeuwen van moord en doodslag – niet te vergeten verkrachting en diefstal vandaag de dag op elke straathoek in London, Parijs, ter Apel en Berlijn – aanspraak maken op het woord ‘vrede’.
Laat staan dat dit gif door de communisten van GL de volksvertegenwoordiging mag worden binnengeloodst!  Het zijn Nederlandse communisten onder leiding van hun veroordeelde criminele ‘pater intellectualis’ Duyvendak, die – zoals wij dagelijks zien – de andere dodelijke bedreiging zijn voor onze samenleving onder het mom dat ‘andersdenkenden’ zoals u en ik subversief voor onze ‘hun’ democratie zouden zijn.  Beide criminele bewegingen manipuleren en camoufleren hun misdadige bedoelingen met dit soort semantiek, maar woorden zijn gevaarlijk en taal leeft, let daarom – zoals het Feijenoord clublied aangeeft – op hun daden want er is een nieuw ‘pidgin’ dialect ontstaan : Communistisch gebrabbel in ‘politiek-correcte’ codewoorden dat de bedoeling heeft om de naïeve mensheid vooral te laten horen wat zij graag horen, maar hun ware intenties ( de politieke agenda van de ‘one world government’ ) onverstaanbaar voor hen houdt. Hun ‘politiek correcte’ vlag dekt een stinkende lading die in één oogopslag herkenbaar is voor een goede verstaander die ooit één blik op die V.N. 21/2030 agenda heeft geworpen. Zulke perversiteit vergeet je niet gauw, hoe ‘politiek correct’ dat verhullende, globalistische taaltje ook zijn moge.  
De, al sinds eeuwen in de coulissen opererende, aanjager van dit globalisme, of noem het totalitair materialisme, wordt belichaamd in schimmige maar weinig discrete ‘cults’ zoals het beruchte ‘committee of the 300’ met ‘the usual suspects’ als de Rothschilds, de Rockefellers, etc. Hun ‘cult’ is een onvoorstelbaar rijke maar desondanks weerzinwekkend gulzige, van origine aristocratische Engelse kliek die in hun koloniale verleden India voor miljarden heeft leeggeroofd en diepe ellende in China heeft veroorzaakt met hun uiterst lucratieve opiumhandel, maar wier ziekelijke honger naar steeds meer en meer geld èn macht nog steeds niet te stillen is.

Zij vormen een macht boven de souvereine, nationale machten en hebben zich vanuit hun Engelse ‘homebase’ als een olievlek verspreid. Ondanks hun ogenschijnlijke bloedneus in de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog regeren zij ook nu ‘de facto’ die oude koloniën en transformeerden daarbij in een bredere, AngelSaksische ‘cult’. Weer later ondervonden Nederlandse boeren in Transvaal aan den lijve hoe hun goud- en diamantmijnen in handen vielen van deze Engelse roofridders (cristalliserend in de globalistische bolwerken ‘AngloAmerican Mining’ en ‘de Beers’). Die stalen, met de overmacht van het Engelse leger, de Boeren kaal terwijl hun vrouwen en kinderen in de eerste  concentratiekampen – trouvaille van de slager generaal Kitchener – omkwamen.
 
Als de geestelijke vaders van de huidige globale élite hebben deze ‘onfrisse jongens’ hun zaakjes goed geregeld en hebben hun klamme handjes anno 2024 ongestraft in alles wat onze lieve heer verboden heeft. Zij zijn vrijwel almachtig en deinzen nergens voor terug, waren o.a. instrumenteel in het ontstaan van W.O. I èn II met hun openlijke steun aan de opkomst van Hitler’s Nazisme. Zij komen overal mee weg en hebben de historische buitenkans die de oprichting van de op communistische leest geschoeide V.N. hen bood volledig benut door deze organisatie vanaf dag één te coöpteren.

Net zoals zij instrumenteel zijn in de oprichting van de W.E.F. – in opdracht van de Rockefellers door wijlen Henry Kissinger – maken zij ook handig gebruik van de door hen gecontroleerde EU. Specifiek het V.N. instrument der ‘mensenrechten’ komt goed van pas om de totalitair materiële lading die achter hun ‘politiek correcte’ vlag verborgen gaat, te implementeren. Zoals nu weer een ‘mesjogge’ beslissing van het globalistische Europese Hof in Straatsburg dat iedereen recht heeft op mooi weer! Dat moge potsierlijk klinken maar is een zoveelste wapen om ons met hun ‘klimaat-stok’ te slaan. Wist u dat de ‘rechters’ in die clownshow in Straatsburg niet eens juristen zijn maar politiek correcte activisten ?

Dat zij nu zo handig kunnen terugvallen op al die communistische structuren wil niet zeggen dat zij zelf communisten zouden zijn, maar wat is het verschil tussen een communist en een fascist? Zo’n etiket dient slechts het gemak want zij zijn zelf blindrijke kapitalisten èn fascisten op wie elk etiket geplakt kan worden, als het maar véél geld oplevert. Hoe meer hoe beter, ongeacht de gevolgen voor hun slachtoffers, kijk nu maar naar de lucratieve Ukraïne oorlog. Zij zijn dol op communistische structuren, met China als hun ‘rolemodel’ voor de gehele wereld, waarin zij de schijn van democratie niet eens meer hoeven op te houden zoals de doorzichtige Omtzigt hier nog steeds suggereert.  
 
De hamvraag anno 2024 is ‘hoeveel naïever en meegaander willen wij – hun actuele slachtoffers – nog zijn en vooral ‘ waarom zijn Nederlanders zo apathisch of gemakzuchtig? ’ Op deze pagina’s refereer ik wel vaker aan mijn favoriete socialist George Orwell. Velen kennen tenminste zijn titels als ‘the animal farm’ of ‘1984’ maar hoevelen hebben, in hun apathie en gemakzucht, die boeken ooit opgepakt en gelezen? De lezer treft daarin een héél herkenbare schets van de hedendaagse samenleving aan. Zo gaat het ook met voormelde 21/2030 agenda van de V.N., het perverse spoorboekje van alle subversie en idem in hun verlengstuk, Rutte’s totalitaire ‘praatclubje’ van de WEF, waaronder onze samenleving kreunt dankzij ‘de beschermer van onze democratie ‘ – alias Big Brother – die het zo goed meent met u…

Wie dit soort ideologische porno niet op het nachtkastje wil hebben zal niet opkijken van de volgende bloemlezing van hun verborgen thema’s zoals :
* de opheffing van de nationale souvereiniteit en * absolute overheids-contrôle over de plek waar u werkt en * wat u daar doet (slavernij), * uw (bewegings-) vrijheid, * de concentratie van de plattelandsbevolking in grote stedelijke concentratiekampen, * de vrijheid van meningsuiting, * uw reis- en vacantieplannen, * uw financieën, * afschaffing van contant geld (waarvoor onze prepotente trol Maxima zich illegaal zo inspant met Rutte’s zegen), * de afschaffing van het huwelijk en de (strafbare) onttrekking van uw kinderen aan uw ouderlijke macht en vervolgens * hoe dom uw kinderen gehouden moeten worden door ‘politiek correcte’ onderwijzers zoals de van nature al oliedomme Hugo die straks ook al bepaalt * hoe en waar u woont conform het globalistische handboek voor landverraders èn die * de privé woningmarkt al dermate heeft verziekt dat komende generaties nooit meer een eigen huis zullen hebben maar volledig afhankelijk worden gemaakt van Big Brother, * afschaffing van de privé eigendom (leve Karl Marx), *volledige contrôle over het middelgrote en kleine bedrijfsleven die o.a. de uitmoording van de MKB (de ‘mom & popstores’) omvat die al zo ver gevorderd is met hun schofterige practijken als ‘lockdowns’, * het complete management van al het land in het nationale territoir, de landbouw en veeteelt, ontwikkeling en bestemming van dat platteland, * contrôle over alles wat u eet en afschaffing van vlees, * uit pure incompetentie en ideologische hufterigheid gerantsoeneerd gebruik van steeds schaarsere, duurdere en onbetrouwbare energie en * obstinaat ideologisch verzet tegen kernenergie, * de vrijheid in hun hubris tot ondermijning van ecosystemen, natuur, zeeën, rivieren, grondstoffen, gezondheid, biotechnologie,  de levensgevaarlijke A.I. als globalistisch instrument, * Bill Gate’s en de WHO’s genocidale ontvolking, * Koudenhoven Calergi’s ‘omvolking’ en niet te vergeten de * illusie van ‘gelijkheid’ (allemaal arm en ongelukkig zonder de ‘vrijheid en broederschap’). Kortom Utopia, voor hen…
 
Orwell zei het al: ‘ Power is not a means; it is an end ’ … Ik neem aan dat u de meeste thema’s die hier de revue passeren al herkent, maar realiseert u zich wel hoe ontzettend ver dat smerige tuig dankzij Rutte hiermee reeds gevorderd is? Vraagt u zich niet af waar de boze boeren gebleven zijn en waarom ons apathische volk niet opstaat?  U vindt hun andere excessen anno 2024 terug in de links-extremistische New Green Deal in de USA en de al even misdadige groene EU agenda die twee doorgesnoven gekken als Timmermans en Samsom ongestraft mochten beramen.

Die wordt nu, achter uw rug, in hoog tempo door demissionaire landverraders doorgedrukt  en rechtvaardigt zonder enige twijfel Neurenberg 2 tribunalen. Maar wie stopt Omtzigt’s sabotage van de formatie en zorgt voor broodnodige nieuwe verkiezingen? Dan is er eerst nog een tot mislukken gedoemde pro-forma formatiepoging met Timmermans nodig zodat de globalisten nog meer tijd winnen. En dan hebben zij bij de volgende verkiezingen Wilders dermate de wind uit de zeilen genomen dat de kiezers weer diep in slaap zijn gevallen en alleen maar hun politiek correcte ‘pidgin’ horen en de ellende weer van voren af aan begint..  Het schiet dus goed op – voor ‘the bad guys’ – want er zijn in de afgelopen drie jaar ruim een half miljoen Nederlanders gevlucht en vervangen door veel meer subversieve ‘kansparels’. Goed werk Pieter!
 
In slechte ‘western movies’ – of, voor wie oud genoeg is om Lucky Luke’s avonturen met de criminele gebroeders Dalton nog te kennen – zie je wel eens een opname van de doodstille, lege dorpskroeg en de zachtjes naklapperende halve kroegdeurtjes nadat angstige aanwezigen in een stampede gevlucht zijn omdat de moordlustige crimineel ‘Big Brother’ in het dorp gearriveerd is. Als u er nu geen enorme rotschop onder geeft mag u uiteindelijk kiezen tussen het Kalifaat en Utopia… Bent u er nog?

ronald.dunki
27 dagen geleden

Wie schetst mijn verbazing bij het zien van een melding inzake een Palestijnse ‘rapper’ genaamd Qaq – met de christelijke voornaam Adam – dat Amsterdamse agenten die zijn (pro-)Palestijnse vriendjes bij de UvA de weg naar de dichtstbijzijnde bus wezen, ‘zwijnen’ zouden zijn…

De bijbehorende foto toont een joch dat inderdaad niet te onderscheiden is van die andere ongewassen nitwits maar nadere lezing wijst uit dat deze Qaq het zoontje van ene Kaag blijkt te zijn die ook zo veel verstand van Palestijnen heeft. De rotte appel valt inderdaad niet ver van de stam.

ronald.dunki
27 dagen geleden

Het door de Koran met de paplepel ingegoten antisemitisme is niet alleen maar Jodenhaat maar heeft ook al eeuwenlang een symboolfunctie waarin de Jood geassociëerd wordt met de meest stuitende aspecten van een samenleving. In het oude Christendom was de Jood, tot de holocaust, de moordenaar van Christus. Voor Karl Marx is hij de op en top kapitalist, voor Hitler de verzieker van het zuivere Arische ras en in deze periode van Barack Obama’s (anti-) racisme wordt hij door diens linkse tuig de belichaming van hun bijziende racisme met de beschuldigingen van apartheid.Die tast in feite de integriteit van het Joodse volk aan nadat het herrezen is uit de slachtofferrol van het midden van de vorige eeuw.

Ik denk dat er in de wereldgeschiedenis maar weinig ‘survivors’ zijn als het Joodse volk, maar die geschiedenis wordt nu vervalst door het neo-Marxistische tuig dat onze universtiteiten en scholen vergiftigt. Dat komt niet zomaar uit het niets, integendeel dit is het resutaat van een jarenlange verloedering waarin het niveau van ons onderwijs gestaag naar beneden wordt getrapt en vervangen door linkse indoctrinatie met als eindresultaat het morele bankroet van ons volledige onderwijs, beginnend op de lagere scholen en eindigend bij de rokende puinhopen van wat tegenwoordig voor ‘hoger onderwijs’ moet doorgaan… Kijk eens naar die primitieve koppen van betaalde, professionele AntiFa activisten die in Amsterdam op de barricade’s staan en de suffe trutjes erachter die vanuit hun beschermde milieu thuis de wereld pretenderen te verbeteren door bakstenen door te geven naar de frontlinie voor hun ‘vreedzame’ maatjes.  

Nadat de M.E.op dag 1 de zaak had schoongeveegd stonden op dag 2 ‘docenten’ ter plekke om te verklaren ‘dat zij hun leerlingen niet aan politiegeweld zouden uitleveren.’ Politie die deze agressieve massa naar bussen begeleidt om hen af te voeren zou zich aan geweld schuldig maken terwijl zij met bakstenen worden bekogeld en ammoniak in hun gezicht gesmeten krijgen? Gekke Henkie. Dat is hun wettelijk nauw omschreven taak!

Onderwijzend personeel dat het botte geweld en agressie goedpraat van een hysterische meute, waarvan een groot deel professionele relschoppers zijn, zijn zèlf activisten die geen enkele pedagogisch toegevoegde waarde hebben, integendeel! Hun kreet ‘from the river to the sea’ heeft niets te maken met enigerlei vorm van emancipatie maar is een openlijke oproep tot hernieuwde genocide van het Joodse volk. Zoals Hamas al jaren propageert, daarbij gefinancierd door Iran en, zoals al eerder aangetoond, met Sigrid Kaag’s ’ontwikkelingshulp’, terwijl zij om het hardst roepen dat Israel zich schuldig maakt aan genocide. Sigmund Freud definiëerde dat als ‘projectie’ van de eigen fouten op anderen, hetgeen het standaard recept is waarmee ook genieën als Klaver en Paternotte ons vervelen, maar als Israel werkelijk op genocide zou mikken van het Palestijnse volk, dat zich in de afgelopen decennia juist sterk heeft vermenigvuldigd, dan zou dit al lang niet meer bestaan en voor een door Hamas uitgelokte oorlog in zo’n dichtbevolkt gebied vallen er – hoe navrant dit ook zijn moge klinken – eigenlijk opmerkelijk weinig slachtoffers.

 

27 dagen geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Wat U nu als narratief in het licht van de schijnwerpers zet , blijkt exact de geschiedenis aan te duiden en……. De verschillen in bevolking op deze aarde . Immers: Ook na ongeveer 700 jaar zijn de Joden nog steeds het doelwit van haat en onbegrip . Het « «  lijkt « «  er op alsof de haat en onbegrip in het DNA zit van de Arabieren . De vernietigingskampen in Duitsland en Polen niet meegerekend . We zien dus dat « «  Geografische Demografische diversiteit een natuurlijk fenomeen is en de ontkenning , door globalisten en links tuig wordt omgezet in « «  gelijkheidsidealen . Immers : Aldus blijkt dat het morele besef de existentie de Sociaal Pathologie op een andere wijze aanwezig is door gebrek aan het “” bewuste acceptatie van de demografische diversiteit en veel volkeren blijven hangen in het meer primitieve leven . Dat het onderwijs volledig faalt is de schuld van het systeem en de ontkennen van verschillen in mogelijkheden bij leerlingen . De minder begaafde eist meer aandacht en de “” bollebozen”” hebben een natuurlijk overwicht . Dat activisten “ mogelijk “ door belangstellenden worden gesubsidieerd heeft een zuiver politieke lading en juist dan de demografische verschillen “ zichtbaar “ worden. Pestkoppen als Paternotte, Jesse Klaver en betweter Jetten zijn zo bezeten van hun gelijk dat ze , mijns inziens , in de rubriek , psychisch niet volwaardig worden geplaatst . Ze zijn be-hebt met “” pseudologia Fantastica” omdat de ratio ontbreekt . De “ intellectueel “ de Graaf , onderwijs minister , bakt er ook niets van Ook hij is niet opgewassen tegen zoveel onbenul . Zelfs de goden gaan geen strijd aan tegen domheid .

28 dagen geleden

Ook ik heb in een reeks van commentaren , gesteld dat we te maken hebben met “ de meest incompetente bestuurders ooit””. Maar het blijkt moeilijk te zijn. In het “ stemhokje” de juiste partij te kiezen dewelke als slagzin heeft “” Nederland eerst “”“. Daarnaast ondervinden we nu op massale wijze de invloed van de Islamitische ideologie zonder dat er ook wordt ingegrepen ter ordenering van de rechtsstaat . Dat artikel 1 van de Grondwet een ramp blijkt is al zeker 20 jaar geleden ter sprake geweest . Maar de absolute lafheid en de hoogste vorm van “” idiotisme”” inzake het immigratie- beleid , zal onverbiddelijk een maatschappelijk ontwrichtende werking hebben omdat ook “ mohammedanen de basisregels van “ onze rechtsstaat , zoals de heer Nijhoffs dat aangeeft , niet worden gerespecteerd. We weten allen dat Pim Fortuyn al in 1997 gesteld heeft dat door immigratie Nederland “ zwevend” ten onder gaat. Zelfs Wijlen Mr G.B.J. Hilterman , stelde in 1998 dat immigranten profiteurs zijn . Hij werd door “” links” verguist en belaagd en als een “ conservatief oude zak “ uitgescholden . Wijlen Prof dr Bob Smalhout maakte daarvan kond in zij columns . Steeds meer mensen raken er nu van overtuigd dat immigratie onmiddellijk moet stoppen Maar ……. Door de meest incompetente idioten in het land van bestuurders, zowel in Nederland als wel in Brussel , wordt die beslissing en noodzaak tot het stoppen van immigratie, genegeerd . Het is en gotspe en zeker abject te noemen .