Entertainment

Flodder-ster Tatjana Simic doet interessant: ‘Ik kan al die rijke mannen krijgen’

Tatjana Simic

Tatjana Simic kan naar eigen zeggen iedere rijke man krijgen. Eén scène in Flodder leverde de blonde dame een rijk leven op. Toch was Kees, zoals ze heette in het televisieprogramma, erg zenuwachtig toen ze de legendarische woorden ‘Buurman, wat doet u nu?’ zei.

Flodder-ster Tatjana Simic doet interessant: ‘Ik kan al die rijke mannen krijgen’

Kennelijk was Tatjana Simic erg nerveus voor de scène. “Aanvankelijk was het de bedoeling dat buurman Neuteboom een dubbele onderbroek aantrok. Ze zeiden: ‘Als hij zijn onderbroek naar beneden doet, hangt er een ’jasje’ overheen en voel je het minder.’ Maar hij bukte zich en je zag die andere onderbroek zitten, dus ze moest uit. Had ik pech. Ik voelde zijn apparaat bengelen tegen mijn billen. Als je geen ervaring hebt, is dat raar.”

De inmiddels zestigjarige Tatjana Simic kreeg destijds de rol vanwege haar looks en dat besefte ze zelf maar al te goed. “Zonder mijn borsten had ik die rol echt nooit gekregen.” Nadien kwamen er nog twee vervolgfilms en 65 tv-afleveringen. “Ik kon er jarenlang op teren. Meer dan 25 jaar deed ik actes de présence. Daarmee kon ik vlot mijn huur betalen.”

Tatjana Simic: ‘Als de ene vertrekt, heb ik snel weer iemand anders… Ik heb ze voor het uitzoeken’

In 2013 leerde Tatjana Simic zakenman Lex van Hessen kennen: een man met een vermogen van maar liefst 190 miljoen euro. Hoewel Van Hessen de blondine een verlovingsring gaf, is een huwelijk er nooit van gekomen. Dat zit Tatjana nog altijd dwars. “Als ik op een dag tóch getrouwd wil zijn, zal ik moeten afhaken in onze relatie”, zei zegt ze. “Dan ben jij niet de man bij wie ik zal blijven. Ik kan al die rijke mannen krijgen. Als de ene vertrekt, heb ik snel weer iemand anders. Ik heb ze voor het uitzoeken. Dat is niet arrogant wat ik zeg, dat is het verhaal van mijn leven.”

Watch on YouTube

14 reacties

Scooby Doo

Simic leeft in een droomwereld. Ze had bij wijlen Neuteboom moeten blijven, dan reed ze nog steeds in die zilverkleurige Citroen, die de injectie onder hoge druk in de cilinders spuit. lol

J. Hoedt HHW

Weet nog goed dat Tatjana ooit adverteerde in de Via Via: ”Sigoinerschlet soigt pick vanaf 10 goelden”

Eric Fontein

Hoeveel zaad ik in al die jaren op haar heb verschoten … je zou er San Marino mee kunnen vullen

Johnny klodder

Die loopt toch ook al naar de 70 ? Wie wil er nou een opgewarmd lijk ?

Appie gasolina

Die zou in weleens lekker willen vingeren

Yolo

Waarom ben ik niet blij voor haar, maar heb ik eigenlijk meer met haar te doen?

Papa Bellinga

Mij kan ze ook krijgen maar dat moeten jullie vooral niet tegen fara vertellen anders slaap ik vannacht weer bij luan op de kamer of in de camper

99cent

De unasta kach moet terug naar Kroatië

Kees ( je broer)

Na 60 jaar gaat elke tiet hangen dus ook die van Tatjana

Mr. Neuteboom

Ik zou er nu niet meer overheen gaan hoor, er bestaan veel versere buurvrouwen.

marco

Tatjana was misschien lekker voor de gemiddelde man totdat ze een jaar of 14 was, en haar lichaamshaar weghaalde en geen makeup droeg.

Spekpeter

De volgende kandidate voor de dikke spekpeter 😉

Natnek

Wat een k*tstukje weer. Chapeau!

alex soze

kom mijn amg maar eens checken meid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!