Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Hotelprijzen voor EK in Duitsland door het dak: meer dan 2000 euro bij stadion of in de stad

Voetbalsupporters moeten diep in de buidel tasten voor een slaapplek tijdens het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. In sommige gevallen gaan hotelkamers zelfs weg voor duizenden euro’s.

26 reacties

  • Angélique Broekman

    3 weken geleden
    Walgelijk maar schijnbaar normaal om mensen te dwingen tot zulke uitgaven voor een spelletje. Maar dat spelletje was al uit de hand gelopen door de salarissen van de haantjes. En nu wil de horeca ook wat. Ik gruwel ervan. Maar als het je al je spaargeld waard is.... Doe wat je niet laten kan.
  • Harry Kroon

    3 weken geleden
    Doe mij maar hotel Johnson, Peschiera del Garda met pizzeria aan terras!
  • Thees Adelmund

    3 weken geleden
    Zoveel geld kan dat waardeloze voetbal nooit waard zijn
  • Ronald van den Bosch

    3 weken geleden
    @ Bert De vries, de overheid kijkt echt de andere kant niet op, die kijken mee en lachen zich krom. Hun belastinginkomsten stijgen namelijk net zo hard mee 😉
  • V Blessing

    3 weken geleden
    Uitgelezen kans voor de mensen langs de grens met Duitsland, hun kamers en huizen voor een zacht prijsje aan te bieden, om een goed voorbeeld te zijn en te laten zien hoe het hoort.
  1. Wil je graag meer verdienen? Roland weet hoe je er honderden euro’s bij onderhandelt
    PREMIUM

    Wil je graag meer verdienen? Roland weet hoe je er honderden euro’s bij onderhan­delt

    Niet blij met wat je verdient? Hoop je op 200 euro meer bij het volgende salarisgesprek? Waarschijnlijk gebruikt je baas allerlei trucs om ervoor te zorgen dat jij die salarisverhoging niét krijgt. Maar als je van tevoren weet welke dat zijn, kun je ze ook pareren, zegt hr-expert Roland Grootenboer. Zodat je het salaris krijgt dat je echt verdient. ,,Jij moet de Gucci-tas worden waar je baas graag wat meer voor betaalt.’’