Eva lachen naar de camera

Eva Jinek deelt nieuwe foto met baby Salo

22 dagen geleden / Aangepast: 22 dagen geleden / Beeld © ANP
Eva Jinek deelt nieuwe foto met baby Salo

Eva lachen naar de camera

Eva Jinek deelt nieuwe foto met baby Salo

22 dagen geleden / Aangepast: 22 dagen geleden / Beeld © ANPGeschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Aanstaande zondag is een bijzondere dag voor Eva Jinek (45). Dan is haar eerste Moederdag als moeder van twee kinderen. Op Instagram staat ze daar alvast bij stil met een nieuwe foto van haar nieuwste kleine spruit, Salo.

"Dankzij baby Saaltje wordt aanstaande zondag mijn eerste Moederdag als moeder van twee!"

'Dankzij baby Saaltje wordt aanstaande zondag mijn eerste Moederdag als moeder van twee!' schrijft Eva op Instagram. De presentatrice laat niet vaak haar kinderen zien, dus het is extra speciaal dat we baby Salo te zien krijgen. Door het schrijven van twee boeken over powervrouwen, weet Eva dat het moederschap erg speciaal is. 'Door alle gesprekken die ik de afgelopen jaren heb gevoerd voor mijn boeken Droom Groot 1 & 2 weet ik nu echt dat je nooit kunt overschatten hoe groot de rol is van jouw moeder in je leven.'

(Tekst gaat verder onder de Instagram-post)

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eva is moeder van baby Salo en van de 5-jarige Pax. Mede daardoor heeft de presentatrice besloten om vanaf september een talkshow te maken in de vooravond. Voorheen was ze altijd te zien op de late avond. "Een show in de late avond doen vond ik altijd fantastisch, maar ik kan straks gewoon mijn man zien 's avonds en mijn kind naar school brengen", zei ze op NPO Radio 1. Meer over haar nieuwe talkshow hoor je in de video hieronder.

RTL Boulevard
Eva Jinek