Entertainment

Dit is het Amsterdamse penthouse van Johnny de Mol

johnny de mol woning

Johnny de Mol heeft een penthouse in Amsterdam bemachtigd. Hij kan nu gevaarlijk dichtbij zijn ex Chantal Janzen gaan wonen.

Afrika maakt Johnny de Mol nederig

Als zoon van een van de invloedrijkste en rijkste personen die ons land rijk is, is het vrij lastig om met beide voetjes op de grond te blijven staan. In een programma van Johnny lukt dit wel. Hij volgde vier Nederlandse gezinnen die nog nooit buiten Nederland hadden gekampeerd. Voornamelijk Afrika heeft veel invloed op de presentator. “Je zit daar tussen de wilde dieren en de olifanten. Afrika overweldigt enorm, dat doet iets met je mindset. Je wordt er nederig van, en ‘s avonds ontstaan er vrijwel vanzelf mooie gesprekken.” Ondanks alle ophef rondom Johnny, was hij altijd al de beoogde presentator. “Al vanaf het begin hadden de makers van dit programma mij als presentator in gedachten.”

Dit is het Amsterdamse penthouse van Johnny de Mol

Hoewel de zoon van ‘de grote’ John de Mol een zeer luxe villa bezit in Blaricum, heeft hij nu ook een woning gekocht in Amsterdam. Het penthouse in Amsterdam-Oud-Zuid is vlak bij het huis van zijn ex-partner, Chantal Janzen. Vanaf nu kunnen de twee weer ‘gezellig’ bij elkaar op bezoek… Chantal heeft ook recent pas het pand in Amsterdam gekocht. Als ‘zoontje van’ ontbreekt het Johnny natuurlijk aan niks, dus kan hij kopen wat hij wil.

Het luxueuze penthouse met privélift heeft hij bemachtigd voor een bedrag van bijna 1,6 miljoen eurootjes. Meneertje schijnt het ‘met eigen middelen’ op tafel te hebben gelegd. Hoewel de vraagprijs 75 duizend euro hoger was, is het hem gelukt om het huis te kopen onder de vraagprijs. Voor dit flinke bedrag heeft hij wel een woning van zo’n 106 vierkante meter. Het pand telt twee slaapkamers en twee badkamers. Ook zit er een kookeiland in de keuken.

Beeld: Bekende Buren Beeld: Bekende Buren Beeld: Bekende Buren

 

10 reacties

bijstandsmoeder

Wat moeten veel mensen die niet over een paar miljoen beschikken zich toch een arme sloeber voelen tegenwoordig.

Johnny de drol

Met een beetje GHB kom je makkelijk in elke snee !

filosoof

Zeggen dat je jezelf nederig voelt is wat anders dan nederig zijn.

Spekpeter

Als je net zo’n breed palet aan persoonlijkheidsstoornissen hebt als je vader zoals hij dan voel je je nergens gelukkig …

Josti de Mol

Het blijft ‘n kneuzerig moederskind

De kaasboer

Dat is voor Johnny een mooie locatie om zijn vriendin in elkaar te meppen.

Dondo

En dan niks kunnen tjaaa lijkt rage hazes jr nu hij …

Natnek

020 is ook net Afrika.

Sjonnie de trol

Hoeveel van die wilde dieren uit Afrika en het Midden-Oosten gaat die linkse hufter daar opvangen?

Wim Linssen

Men moet toch niet langs de voedselbank om zich nederig te voelen. Ik denk ondanks dat ik niet rijk ben men zich ook nederig kan voelen met enkele miljoenen.