Entertainment

Dit zijn alle (ex-)vriendinnen van Bankzitter Koen van Heest

ex-vriendinnen koen van heest

Het is Bankzitter Koen van Heest gelukt om aardig wat knappe vrouwtjes aan zich te binden. Kennelijk speelt uiterlijk een minder grote rol dan het geld bij deze grietjes.

Dit zijn alle (ex-)vriendinnen van Bankzitter Koen van Heest

Het lukt Koen tot nu toe altijd om vrouwtjes te regelen die op voorhand te hoog gegrepen lijken. Wij kunnen ons niet voorstellen dat deze dames om een andere reden bij Koen zijn dat zijn dikke bankrekening.

Jamie Ommel

Hij begon zijn (publiekelijke) datingleven met Jamie Ommel. De twee schijnen elkaar via Tinder ontmoet te hebben. Toen ze een relatie had met Koen was ze 21 en studeerde ze Creative Business op de Hogeschool van Amsterdam. Ondertussen is het al enige tijd uit tussen de twee tortelduifjes, maar dit bleek pas het begin van Koen zijn dateleven.

Juultje Tieleman

Na de break-up met Jamie blijkt Koen niet stil te zitten. Hij ging namelijk relatief snel verder met een in Rotterdam woonachtige blondine. Ook van Juultje Tieleman werd verwacht dat ze veel te hoog gegrepen was voor de Bankzitter, maar niets bleek minder waar. De twee hielden het zo’n twee jaar vol, voordat ze definitief de stekker uit hun relatie trokken. Kennelijk lagen de toekomstperspectieven van beide te ver uit elkaar, zo bleek uit het bericht dat ze deelde toen ze break-up bevestigde. ‘Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn. Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied.’

Roxy Dekker

Op dit moment is Koen helemaal in de wolken met Roxy Dekker. Na veel geruchten heeft Roxy de relatie bevestigd middels een Instagram-bericht. Bijna alle Nederlandse mannen zijn enthousiast over de artieste, en drie keer raden wie het weer gelukt is. Het geld van Koen blijkt wonderen te doen bij de (te knappe) vrouwtjes. Het is de vraag hoelang hij deze relatie vol gaat houden, want er zit een aardig leeftijdsverschil tussen het stel.

3 reacties

Arie haar

Een keer liet mijn oma haar broek zakken , en ik vroeg ,oma moet ie in dat bruine gat ? Of dat gaat waar die kalKOENen nek uithangt?

Jade

Daar wil ik ook wel bovenop zitten met mijn zuignap

Natnek

Hij ziet er uit als een A|DSpatiënt met t€rminal€ k@nker.