Entertainment

Maan de Steenwinkel krijgt kritiek na aankondiging tour: ‘Wie is dit?’

maan de steenwinkel

Maan de Steenwinkel heeft een aankondiging gedaan op Instagram, waar veel mensen kritiek op hebben. Ze gaat namelijk weer touren, maar ze zou toch het hele jaar niet optreden? Kan ze de roddels over haar gebruik niet meer aan en heeft ze nu wat te bewijzen?

Maan de Steenwinkel krijgt kritiek na aankondiging tour: ‘Wie is dit?’

Gaat het daadwerkelijk zo slecht met de carrière van Maan de Steenwinkel dat ze de boel moet redden? Maan was zogenaamd van plan het hele jaar niet op te treden, maar ook nu is weer duidelijk geworden dat het bij die griet vooral gaat om aandacht en het creëren van medelijden. Ze heeft nu door middel van een foto met kort haar, op Instagram aangekondigd toch wel een optreden te doen: ‘hi you, heb jij je tourtickets al in de pocket? ~Link in bio~’.

Volle zalen zal dat zangeresje niet trekken, want haar volgers zijn absoluut niet enthousiast geworden. Zeg maar alvast een paar steden af Maan, scheelt je een hoop. “Als dit je kapsel is, gaan de kaarten direct op Marktplaats”, reageert een volger vol afschuw. Een andere volger hoeft de merchandise van die hele griet niet eens meer in de kast te hebben. “Mensen die een Limited Edition trui van Maan nog wil, ik heb er 1tje nooit gedragen!” En een ander herkent dat kind niet eens meer terug. “Wie is dit?”, vraagt ze zich af.

View post on Instagram
 

De schuld van Karel Gerlach

Sinds ze met Karel Gerlach van Goldband samen is, gaat het bergafwaarts met Maan. Haar muziek is ruk, ze doet raar, vraagt aandacht, is tegenwoordig junk en begint eruit te zien als een jongen. Misschien is Karel wel homo en heeft hij dit allemaal wel bedacht. Kareltje staat zelf ook niet bekend als een heilig boontje, dat hij niet vies is van de verboden middelen, dat is natuurlijk algemeen bekend. Kunnen de twee na haar tour in ieder geval samen aan de grammen. Even de ellende vergeten.

5 reacties

Spekpeter

Best ‘n mooie dame

Scooby Doo

Tja, als je financieel aan de grond zit door dag in en dag uit harddrugs tot je te nemen, dan moet er weer gezongen worden. De jostiband heeft aangegeven niet meer met deze zwakbegaafde en instabiele persoon te willen samenwerken. Maan, als je drugs gebruikt ga je vals zingen. (Gordon you too)

99cent

Ik kan er nog best wel op.
Oeps zo in de bids

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR!!

Jan R.

Straks als Dennyboy in het trapgat hangt dan kan mijn oude babysitster het overnemen. Want dat is the way to go als je helemaal aan de grond zit. Een roddelprogramma op YouTube